Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, kek said:

Μήπως έχετε ενεργό αυτό? 

807164976_Screenshot_20250520_201717_Devicecare.thumb.jpg.6b7dc21a33fbb197f193c128e0753a46.jpg

Και να το ειχα δεν θα επρεπε εκει που γραφει τελευταια αυτοματη επανεκκινηση να μην μου γραφει ποτέ, αλλα να μου γραφει την ωρα που την εκανε?

Δεν εχω ιδεα,ειπα να αποκλεισουμε καθε πιθανοτητα...

Με το που βγηκε η 7η αναβαθμιση την εβαλα,πραγματικα τρεχει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ η συσκευη σε εμενα.

Edited by kek

τι κάνεις ρε samsung; 

εσείς τι θα λέγατε;

έκανα 2 φορές wipe cache partition και εχω τα ίδια. να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων;  

με την σημερινή αναβάθμιση.

Screenshot_20250522_210702_Device care.jpg

Screenshot_20250522_210716_Device care.jpg

Screenshot_20250522_210722_Device care.jpg

Edited by piotrek

Δεν ξέρω εάν δεν το είχα προσέξει πριν αυτό ή αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση. Όταν σε μια φωτογραφία πάω να σβήσω με την επεξεργασία κάποιο αντικείμενο το αποτέλεσμα δεν είναι καλό γιατί μου αλλάζει την ποιότητα της φωτό . Με λίγα λόγια μου αλλάζει την ανάλυση της φωτό και μου χαλάει όλο το αποτέλεσμα. Μήπως υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση ώστε να μην μου αλλάζει την ανάλυση της φωτό; Ευχαριστώ 

αυτή η σπαστική ειδοποίηση ότι τα buds δεν είναι κοντά όταν απλά τα βάζω(η βγάζω το ένα μόνο) γίνεται να μην βγαίνει;να βγαίνει μόνο όταν όντως είναι μακρυά τα buds

Πρόκειται να πάρω το galaxy watch 6 καθώς με την προσφορά του Γερμανού σε συνδυασμό με μια δωροεπιταγή που έχω μου βγαίνει πολύ φθηνά.

Μπορείτε να μου πείτε εάν οι  ειδοποιήσεις χτυπάνε και στο ρολόι και στο κινητό, ή μόνο στο ρολόι (όπως συμβαίνει με το Apple watch); 

38 minutes ago, oregon said:

Πρόκειται να πάρω το galaxy watch 6 καθώς με την προσφορά του Γερμανού σε συνδυασμό με μια δωροεπιταγή που έχω μου βγαίνει πολύ φθηνά.

Μπορείτε να μου πείτε εάν οι  ειδοποιήσεις χτυπάνε και στο ρολόι και στο κινητό, ή μόνο στο ρολόι (όπως συμβαίνει με το Apple watch); 

Εχω το watch ultra που τρέχουν δηλαδή το ίδιο ακριβώς λειτουργικό, και χτυπάνε ειδοποιήσεις και στα δύο. Έχεις βέβαια την επιλογή σε κάθε εφαρμογή να έχεις ειδοποιήσεις είτε στο ένα είτε στο άλλο είτε και τα δύο.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

On 25/5/2025 at 12:42 ΜΜ, kostis2001 said:

Σε εμένα με το τελευταίο update εχει πρόβλημα με τη μπαταρία.Εχει αυξηθει πάρα πολύ η κατανάλωση.

Δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέει στο παρακάτω βίντεο μήπως σε βοηθήσουν...
https://www.youtube.com/watch?v=QvjDdz5_2tw

35 minutes ago, xalaros said:

Δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέει στο παρακάτω βίντεο μήπως σε βοηθήσουν...
https://www.youtube.com/watch?v=QvjDdz5_2tw

Γιατί υπάρχουν τέτοια βίντεο, αφου η αναβάθμιση ειναι τρομεροί και πολλοι βλεπουν και βελτίωση στην αυτονομία 🧌

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Πρώτη φορά τέτοιο χάλι. 958188857_Screenshot_20250526_171220_Devicecare.thumb.jpg.939be8eb47a0d15fb2a8982e40de42a8.jpg

Θα κάνω wipe cache αλλά δε καταλαβα πρέπει να εχω κάνει κατι πριν στο PC ?Ή απλά το συνδέω?Γιατι χρειαζεται η συνδεση με το USB?

Είχα διαβάσει νομίζω πριν λίγο καιρό που έλεγε κάποιος εδώ ότι του εμφανίζει έναν κέρσορα ποντικιού και κολλάει η συσκευή. Μόλις το έπαθα και εγώ για πρώτη φορά. Δεν ανταποκρινόταν η συσκευή και δεν ξέρω εάν έκανα εγώ κάτι και επανήλθε ή έφυγε από μόνο του

Ένα ωραίο tip για βελτίωση της αφής στις τελευταίες σειρές Galaxy S απο τον γνωστό leaker UniverseIce

Το έχω κάνει είναι αισθητή η διαφορά στην απόκριση του touch κοντεύει την τελειότητα!!!

spacer.png

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

45 minutes ago, DjTony said:

Τα έκανα. Φαίνεται όντως καλύτερη η αφή. 

Πώς το έκανες; Γιατί εμένα μου βγάζει  αυτό.

Screenshot_20250526_201132_Phone.jpg

17 minutes ago, pazu said:

Πώς το έκανες; Γιατί εμένα μου βγάζει  αυτό.

Screenshot_20250526_201132_Phone.jpg

Έχεις ξεχάσει το * στην αρχή... δηλ. είναι *#2663#

1 minute ago, xalaros said:

Έχεις ξεχάσει το * στην αρχή... δηλ. είναι *#2663#

Σε ευχαριστώ πολύ όντως δεν το είδα. Αλλά το σκασμένο δεν θέλει να δουλέψει! Πάλι το ίδιο μου βγάζει και ήταν ότι πρέπει ρε γμτ αυτό νομίζω. Έβαλα τζαμακι εχθές και το αποτύπωμα αργεί πολύ. Πέρασα καινούρια δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά πάλι το ίδιο. Εννοείται ότι έχω τικαρει το ευαισθησία οθόνης.

20 minutes ago, pazu said:

Σε ευχαριστώ πολύ όντως δεν το είδα. Αλλά το σκασμένο δεν θέλει να δουλέψει! Πάλι το ίδιο μου βγάζει και ήταν ότι πρέπει ρε γμτ αυτό νομίζω. Έβαλα τζαμακι εχθές και το αποτύπωμα αργεί πολύ. Πέρασα καινούρια δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά πάλι το ίδιο. Εννοείται ότι έχω τικαρει το ευαισθησία οθόνης.

Πάνε ρυθμίσεις και ρυθμίσεις απορρήτου και απενεργοποιησε το εργαλείο αυτόματου αποκλεισμού. Μετα βαλε τον παραπάνω κωδικο στον dialer. 

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

15 minutes ago, Livas said:

Πάνε ρυθμίσεις και ρυθμίσεις απορρήτου και απενεργοποιησε το εργαλείο αυτόματου αποκλεισμού. Μετα βαλε τον παραπάνω κωδικο στον dialer. 

Τι να πω εγώ τώρα; Ότι είσαι τιτανοτεράστιος; Πωωωω αδερφέ δεν έχεις ιδέα πόσο μεγάλη βοήθεια ήταν αυτό. Διόρθωσε το πρόβλημα μου! Το δαχτυλικο δουλεύει τέλεια ξανά! Δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστώ όλους 

1 ώρα πριν, vwbestakos said:

Ένα ωραίο tip για βελτίωση της αφής στις τελευταίες σειρές Galaxy S απο τον γνωστό leaker UniverseIce

Το έχω κάνει είναι αισθητή η διαφορά στην απόκριση του touch κοντεύει την τελειότητα!!!

spacer.png

Εννοείται ένα τεράστιο ευχαριστώ και εδώ!!! Ήταν ότι πρέπει την σωστή στιγμή! Λες και ήξερες το πρόβλημα μου!

14 ώρες πριν, vwbestakos said:

spacer.png

Thanks...Το έκανα κι εγώ! Ιδέα μου είναι ή βελτιώθηκε κ το δακτυλικό αποτύπωμα με αυτή τη διαδικασία? 

56 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Thanks...Το έκανα κι εγώ! Ιδέα μου είναι ή βελτιώθηκε κ το δακτυλικό αποτύπωμα με αυτή τη διαδικασία? 

Ναι βελτιώθηκε πολύ 

Ρε παιδιά όλο αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι το κινητό;; Εγγύηση όλα καλά;; Στην ουσία επεμβαίνεις στον προγραμματισμό του. Δεν έχει κάποια επίπτωση;;