stamatis3133 Δημ. Παρασκευή στις 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:33 μμ 15 minutes ago, konakis said: Περιττό το θεωρώ τουλάχιστον στην δική μου συσκευή έκατσε άψογα και η μπαταρία όπως έγραψα παραπάνω είναι εξαιρετική! Δώστου λίγες μέρες αν και σε μένα εξαρχής φάνηκε η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η Samsung στην διαχείριση της μπαταρίας. Λίγο κρατεί με τη μπαταρία 😁. Σε θυμάμαι απο το S21 FE που σε καθε ενημέρωση η μπαταρία σου ηταν ολο και καλύτερη, το έδωσες όμως πριν φτασει να ειναι ατελείωτη 😜. Σε s23 το One UI 7 εχει κανει τη διάρκεια της μπαταρίας εμφανώς χειρότερη, δεν ειχα ξαναδει το κινητό μου να εχει μολις 38% μπαταρια στις 17:00 το απόγευμα. Η χρήση μου ειναι πολυ συγκεκριμένη τις καθημερινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:54 μμ (edited) Η κόρη μου το έχει το 21fe με την δικιά του γνήσια μπαταρία ζεί και πυροβολεί καθημερινά με μπόλικες τουμπίτσες 3χρονων συσκευή σε μαθήτρια γυμνασίου καταλαβαίνεις... κάτι τρέχει λογικά με τις ρυθμίσεις σου, ελπίζω να διορθωθεί και στην περίπτωση σου Edited Παρασκευή στις 02:56 μμ by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Κυριακή στις 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:51 πμ Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί τη συσκευή χωρίς προστασία οθόνης να μας πει την εμπειρία του; Έχω κουραστεί αφάνταστα με το tempered glass και ο μόνος λόγος που δεν το αφαιρώ είναι η επιθυμία μου κάποια στιγμή να επιστρέψω σε iPhone οπότε θα χρειαστεί να την πουλήσω. Δεδομένου ότι η συσκευή είναι πάντα μόνη της στην τσέπη του παντελονιού και πότε δεν ακουμπά με την οθόνη προς τα κάτω, θεωρώ ότι ακόμα και χωρίς προστασία δεν θα έχει θέμα. Υπάρχει κάποιος να το επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Κυριακή στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:14 πμ Μακριά από κλειδιά και αιχμηρά αντικείμενα, σε άλλες περιπτώσεις δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο θέμα 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Κυριακή στις 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:43 πμ Εγω με προστασία και στην τσεπη μονο του και μια μερα το εβγαλα απο την τσεπη και ειχε κερδίσει ενα σημάδι που το νύχι μου έμπαινε μεσα. Πειτε μου εσεις πως εγινε... Γιαυτο παντα εχω 3-4 τζαμακια σε ετοιμότητα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. Κυριακή στις 10:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:24 πμ 1 hour ago, oregon said: Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί τη συσκευή χωρίς προστασία οθόνης να μας πει την εμπειρία του; Έχω κουραστεί αφάνταστα με το tempered glass και ο μόνος λόγος που δεν το αφαιρώ είναι η επιθυμία μου κάποια στιγμή να επιστρέψω σε iPhone οπότε θα χρειαστεί να την πουλήσω. Δεδομένου ότι η συσκευή είναι πάντα μόνη της στην τσέπη του παντελονιού και πότε δεν ακουμπά με την οθόνη προς τα κάτω, θεωρώ ότι ακόμα και χωρίς προστασία δεν θα έχει θέμα. Υπάρχει κάποιος να το επιβεβαιώσει; καλημέρα, το χρησιμοποιώ χωρίς προστασία εδώ και 1 1/2 χρόνο περίπου και δεν έχει πάθει τπτ. Φυσικά τα τζαμάκια ή κάθε είδους προστασία είναι πολύ πιο ευαίσθητα από το κανονικό τζάμι για αυτό σημαδεύονται εύκολα από αιτίες που στο 99% δεν θα προκαλούσαν ζημιά στο κανονικό. Η αίσθηση δε το να χρησιμοποιείς χωρίς προστασία είναι σαν έχεις άλλο τηλέφωνο, η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα !!! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Κυριακή στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:07 πμ Τζαμακι Whitestone dome glass. Είναι σαν να μη φοράς. Είναι τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Κυριακή στις 11:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:14 πμ (edited) 1 hour ago, kosgeo said: καλημέρα, το χρησιμοποιώ χωρίς προστασία εδώ και 1 1/2 χρόνο περίπου και δεν έχει πάθει τπτ. Φυσικά τα τζαμάκια ή κάθε είδους προστασία είναι πολύ πιο ευαίσθητα από το κανονικό τζάμι για αυτό σημαδεύονται εύκολα από αιτίες που στο 99% δεν θα προκαλούσαν ζημιά στο κανονικό. Η αίσθηση δε το να χρησιμοποιείς χωρίς προστασία είναι σαν έχεις άλλο τηλέφωνο, η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα !!! Δεδομένου ότι δεν έχω αλλάξει ποτέ τζαμάκι και δεν έχει γρατζουνιστει ούτε αυτό, θεωρώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Όσον αφορά την αίσθηση που αναφέρεις, όντως έχω κουραστεί με το δακτυλικό που κάποιες στιγμές δεν πιάνει και κυρίως με τις ανακλάσεις σε εξωτερικό χώρο. 34 minutes ago, DjTony said: Τζαμακι Whitestone dome glass. Είναι σαν να μη φοράς. Είναι τέλεια. Θεωρώ πολλά τα χρήματα και διατηρώ επιφυλάξεις αν η κόλλα επηρεάζει το coating της οθόνης Edited Κυριακή στις 11:41 πμ by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Κυριακή στις 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:24 μμ (edited) Εγώ πάντα έχω τζαμάκι από day 1 σε όλες μου τις συσκευές, θήκη για το κινητό και extra θήκη για το κινητό με την θήκη... 😎 Είχε τύχη να πέσει συσκευή από τα χέρια μου και έγινε κομμάτια το τζαμάκι...Θεωρώ ότι αν δεν είχα τζαμάκι θα είχε σπάσει η οθόνη σίγουρα... Ok έχει άλλη αίσθηση η συσκευή χωρίς τζαμάκι αλλά αν ποτέ γίνει η στραβή ένα τζαμάκι μπορεί να «απορροφήσει» ένα χτύπημα με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες... Άλλο να δώσεις 15€-20€ για ένα τζαμάκι και άλλο 300€+ για αλλαγή οθόνης... Και η αλλαγή οθόνης στις συσκευές μας δεν είναι και από τα φθηνότερα ανταλλακτικά ειδικά όταν την έχουμε σπάσει εμείς δεν έχουμε καμία εγγύηση και επιβαρυνόμαστε όλο το κόστος της αλλαγής, οπότε καλό είναι να παίρνουμε κάποια μέτρα προστασίας... Edited Κυριακή στις 04:37 μμ by UNEXPECTEDGR 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Κυριακή στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:38 μμ Εγώ έχω θηκη,τζαμάκι. Θηκη για την θήκη, μια έξτρα μεμβρανη πάνω από το τζαμάκι. Μετά το βάζω σε ένα τσαντάκι μπανάνα το οποίο βάζω μέσα σε ένα back pack. Και φυσικά δεν κάνω αναβάθμιση αν δεν περάσει εμα εύλογο διάστημα κάποιων μηνών.εχω ένα παλιό νόκια να κάνω την δουλειά μου τώρα το καλοκαίρι γιατί δεν φαντάζεστε πόσο κακό κάνει η uv ακτινοβολία και επίσης το φορτίζω από μόλις φτασει 40% αυστηρά μέχρι 70% μη χάλασε η μπαταρία. Υ.Γ μη ξεχνάμε το ματακι και ένα φυλαχτό για το μάτι πάντα κρεμασμένο. 1 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Κυριακή στις 04:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:51 μμ (edited) Τόσα λεφτά δώσαμε αν είναι να το παρατάμε χύμα στο κύμα χαιρετίσματα... Α και την ασφάλεια ξέχασα να γράψω... 2+2 χρόνια εγγύηση μέσο ασφάλισης που δίνει η Samsung και είσαι καλυμμένος για κάθε ενδεχόμενο πλην του σπασίματος της οθόνης... Εκεί πληρώνεις και τα ρέστα... Τώρα όσοι δεν θέλουν να έχουν μεμβράνη ok ας το ρίξουν από 2-3 μέτρα ύψος να δούνε αν σπάει η οθονη... Edited Δευτέρα στις 03:26 μμ by UNEXPECTEDGR 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Κυριακή στις 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:53 μμ 1 minute ago, UNEXPECTEDGR said: Τόσα λεφτά δώσαμε αν είναι να το παρατάμε χύμα στο κύμα χαιρετίσματα... Α και την ασφάλεια ξέχασα γράψω... 2+2 χρόνια εγγύηση μέσο ασφάλισης που δίνει η Samsung και είσαι καλυμμένος για για κάθε ενδεχόμενο πλην του σπασίματος της οθόνης... Εκεί πληρώνεις και τα ρέστα... Τώρα όσοι δεν θέλουν να έχουν μεμβράνη ok ας το ρίξουν από 2-3 μέτρα ύψος να δούνε αν σπάει η οθονη... Έλεγα να το αφήσω χωρίς προστασία, αλλά τώρα που είπες για 3 μέτρα ύψος θα αφήσω το γυαλί σε περίπτωση που πέσει από το αεροπλάνο 😂 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Κυριακή στις 05:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:37 μμ (edited) 22 ώρες πριν, oregon said: Έλεγα να το αφήσω χωρίς προστασία, αλλά τώρα που είπες για 3 μέτρα ύψος θα αφήσω το γυαλί σε περίπτωση που πέσει από το αεροπλάνο 😂 Αν έχεις λεφτά για πέταμα κάντο ελεύθερα... 😉 Α και όταν σου σπάσει η οθόνη κάνε έναν κόπο και πες μας πόσα έσκασες για αλλαγή οθόνης... 😅 Edited Δευτέρα στις 03:27 μμ by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Κυριακή στις 09:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:16 μμ Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για caller id και spam protection. Δεν υπάρχει καν στις ρυθμίσεις. Πως το ενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Κυριακή στις 10:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:29 μμ 1 hour ago, Johnny_Johnny said: Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για caller id και spam protection. Δεν υπάρχει καν στις ρυθμίσεις. Πως το ενεργοποιώ? Με αλλαγή CSC θα έχεις spam protection... Είχα το s24U χωρίς τζαμακι 1 χρόνο και δεν έπαθε το παραμικρό... Μια θήκη Spigen και όλα οκ... Και τώρα στο s25U πάλι δεν έβαλα... Για εμένα το κινητό χάνει κατά πολύ με το τζαμακι... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Δευτέρα στις 06:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:08 πμ 8 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για caller id και spam protection. Δεν υπάρχει καν στις ρυθμίσεις. Πως το ενεργοποιώ? Προχθές έψαχνα κάτι αντίστοιχο. Μία λύση είναι το true caller το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιείς παράλληλα με τον dialer της Samsung, όμως αποθηκεύει τα στοιχεία τα δικά σου και των επαφών σου στους σέρβερ του. Εναλλακτικά - και αυτό δοκιμάζω τώρα - μπορείς να κατεβάσεις και να ορίσεις προεπιλεγμένο dialer το Google phone. 7 ώρες πριν, redcom7 said: Είχα το s24U χωρίς τζαμακι 1 χρόνο και δεν έπαθε το παραμικρό... Μια θήκη Spigen και όλα οκ... Και τώρα στο s25U πάλι δεν έβαλα... Για εμένα το κινητό χάνει κατά πολύ με το τζαμακι... Από τη μία λες άσε να πάρω όλα τα μέτρα ώστε το κινητό να γεράσει αψεγάδιαστο, από την άλλη πληρώνεις 1000+ ευρώ και καταστρεφεις την εμπειρία χρήσης. Μετά από 15 μήνες λοιπόν έχω μία συσκευή που δεν έχει πάνω της ούτε ψεγάδι, παρόλα αυτά η αξία της έχει πέσει πάνω από 50% κι εγώ παλεύω με το δακτυλικό και τις ανακλάσεις στον ήλιο. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Δευτέρα στις 06:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:43 πμ 17 ώρες πριν, dkon84 said: Εγώ έχω θηκη,τζαμάκι. Θηκη για την θήκη, μια έξτρα μεμβρανη πάνω από το τζαμάκι. Μετά το βάζω σε ένα τσαντάκι μπανάνα το οποίο βάζω μέσα σε ένα back pack. Και φυσικά δεν κάνω αναβάθμιση αν δεν περάσει εμα εύλογο διάστημα κάποιων μηνών.εχω ένα παλιό νόκια να κάνω την δουλειά μου τώρα το καλοκαίρι γιατί δεν φαντάζεστε πόσο κακό κάνει η uv ακτινοβολία και επίσης το φορτίζω από μόλις φτασει 40% αυστηρά μέχρι 70% μη χάλασε η μπαταρία. Υ.Γ μη ξεχνάμε το ματακι και ένα φυλαχτό για το μάτι πάντα κρεμασμένο. Δεν καταλαβαίνω προς τι το dislike δηλαδή δεν μπορώ να προσέχω το τηλέφωνο μου? 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Δευτέρα στις 09:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:28 πμ θα φτιάξει ποτέ η samsung αυτό που σε ζουμ σε κάθε αλλαγή φακού κάνει ένα jump η οθονη;στα iphone είναι πολύ smooth η εναλλαγή των φακών.εντάξει με το one ui 7 έγινε smooth ο launcher χάθηκε να φτιάξουν και τους φακούς;ένα ένα τα διορθώνουν ; στο s25 ultra είναι καλύτερα; εν τω μεταξύ στο pro video mode έχει ένα νέο slider για το ζουμ αλλά η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ χάλια σε σχέση με το απλό mode και το κλασσικό ζουμ slider .πως γίνεται αυτό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ore93 Δημ. Δευτέρα στις 06:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:20 μμ 8 ώρες πριν, ilka71 said: θα φτιάξει ποτέ η samsung αυτό που σε ζουμ σε κάθε αλλαγή φακού κάνει ένα jump η οθονη;στα iphone είναι πολύ smooth η εναλλαγή των φακών.εντάξει με το one ui 7 έγινε smooth ο launcher χάθηκε να φτιάξουν και τους φακούς;ένα ένα τα διορθώνουν ; στο s25 ultra είναι καλύτερα; εν τω μεταξύ στο pro video mode έχει ένα νέο slider για το ζουμ αλλά η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ χάλια σε σχέση με το απλό mode και το κλασσικό ζουμ slider .πως γίνεται αυτό; Επειδή στο pro video χρησιμοποιεί τον εκάστοτε επιλεγμένο φακό και απλώς κάνει ψηφιακό zoom, χωρίς να μεταβαίνει στους άλλους φακούς. Στο αυτόματο video, εναλλασσει φακούς όσο ζουμάρεις και ξεζουμαρεις, εξου και τα σκαλοπάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Δευτέρα στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:05 μμ (edited) 45 minutes ago, ore93 said: Επειδή στο pro video χρησιμοποιεί τον εκάστοτε επιλεγμένο φακό και απλώς κάνει ψηφιακό zoom, χωρίς να μεταβαίνει στους άλλους φακούς. Στο αυτόματο video, εναλλασσει φακούς όσο ζουμάρεις και ξεζουμαρεις, εξου και τα σκαλοπάτια. ααα οκ τώρα εξηγείται ευχαριστώ απλά πως το καταφέρνει η apple και η εναλλαγή είναι πολύ ομαλή και τα σαινια της samsung δεν το έχουν καταφέρει ακόμα 😎 Edited Δευτέρα στις 07:06 μμ by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Δευτέρα στις 07:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:54 μμ Αν θυμάμαι καλά στην σειρά s25u το έχουν διορθώσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:06 μμ 58 minutes ago, ilka71 said: ααα οκ τώρα εξηγείται ευχαριστώ απλά πως το καταφέρνει η apple και η εναλλαγή είναι πολύ ομαλή και τα σαινια της samsung δεν το έχουν καταφέρει ακόμα 😎 Εγώ δεν κατάλαβα καλά τι σε ενοχλεί στη φωτογραφία αν υπάρχει σκαλοπάτι στην εναλλαγή των φακών!! Γιατί στο βίντεο που είναι ζωντανό δεν κάνει κάτι. Είναι θέμα αισθητικής και σε χαλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Δευτέρα στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:09 μμ (edited) 4 minutes ago, costsa41 said: Εγώ δεν κατάλαβα καλά τι σε ενοχλεί στη φωτογραφία αν υπάρχει σκαλοπάτι στην εναλλαγή των φακών!! Γιατί στο βίντεο που είναι ζωντανό δεν κάνει κάτι. Είναι θέμα αισθητικής και σε χαλάει; πως δεν κάνει στο βίντεο.τι λέμε τόση ώρα;; Edited Δευτέρα στις 08:11 μμ by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Δευτέρα στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:20 μμ 8 minutes ago, ilka71 said: πως δεν κάνει στο βίντεο.τι λέμε τόση ώρα;; Με συγχωρείς εγώ έχω το 25 . Να ξέρεις ότι είναι λογικό. Και στο μήλο γίνεται όπως ακριβώς στο 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 05:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:09 πμ 8 ώρες πριν, costsa41 said: Με συγχωρείς εγώ έχω το 25 . Να ξέρεις ότι είναι λογικό. Και στο μήλο γίνεται όπως ακριβώς στο 25. πάντως του γιου το 15 pro που έχει δεν το κάνει.... για το 25 ultra ίσως το έφτιαξαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts