Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/4/2025 at 3:07 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said:

Ok βρήκα αυτό μήπως σε εξυπηρετεί να μπλοκάρεις το wi-fi ή τα δεδομένα για συγκεκριμένη εφαρμογή όχι όμως ταυτόχρονα και τα δύο:

Συνδέσεις > Χρήσεις Δεδομένων > Επιτρεπομ. δίκτυα για εφαρμογές και από εκεί βρίσκεις την εφαρμογή που θες και επιλέγεις αν θες να συνδέεται η συγκεκριμένη εφαρμογή μόνο με wifi ή δεδομένα,  ΔΕΝ σου δίνει επιλογή να απενεργοποίησεις και τα δύο όμως... Μήπως σε βολεύει αυτό... 

Screenshot_20250413_181423_Settings.thumb.jpg.5611f2db1d3f5cbfa59acc5d2a2be903.jpg

Expand  

Αυτός είσαι! Σε ευχαριστώ πολύ! Μπράβο αυτό ήθελα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τον κόπο σου και γενικά σας ευχαριστώ όλους.

On 13/4/2025 at 3:37 ΜΜ, pazu said:

Αυτός είσαι! Σε ευχαριστώ πολύ! Μπράβο αυτό ήθελα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τον κόπο σου και γενικά σας ευχαριστώ όλους.

Expand  

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς με βάση το παράδειγμά χρήσης που έθεσες νωρίτερα.

On 13/4/2025 at 4:33 ΜΜ, Athkatla said:

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς με βάση το παράδειγμά χρήσης που έθεσες νωρίτερα.

Expand  

Εγώ αυτό που θέλω είναι να δουλεύω το κινητό μου κανονικά και κάποιες φορές το Whatsapp να μην έχει σύνδεση ώστε να μην δουλεύει. Όταν το θέλω εγώ βέβαια, όχι μόνιμα. Λες να μην δουλέψει αυτός ο τρόπος;

On 13/4/2025 at 5:03 ΜΜ, pazu said:

Εγώ αυτό που θέλω είναι να δουλεύω το κινητό μου κανονικά και κάποιες φορές το Whatsapp να μην έχει σύνδεση ώστε να μην δουλεύει. Όταν το θέλω εγώ βέβαια, όχι μόνιμα. Λες να μην δουλέψει αυτός ο τρόπος;

Expand  

Αν κανονική λειτουργία για σένα είναι να χρησιμοποιείς μόνο mobile data τότε μπορείς να επιλέξεις να συνδέεται το WhatsApp μονο με Wifi και να ενεργοποιείς το Wifi κατά βούληση.

On 13/4/2025 at 5:26 ΜΜ, Athkatla said:

Αν κανονική λειτουργία για σένα είναι να χρησιμοποιείς μόνο mobile data τότε μπορείς να επιλέξεις να συνδέεται το WhatsApp μονο με Wifi και να ενεργοποιείς το Wifi κατά βούληση.

Expand  

Κοίτα είμαι στην μέση του Ατλαντικού, και να θέλω να χρησιμοποιήσω τα δικά μου data είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει σήμα γιατί δεν υπάρχουν κεραίες. Όλο το θέμα γίνεται να επιλέγω εάν μπορεί να πάρει data από το WiFi εάν το ανοίγω. Θα δοκιμάσω εάν δουλεύει και θα επιστρέψω 

γιατί στο video pro mode που έχει slider για συνεχόμενο ζουμ στο 10x είναι πολύ χειρότερο από το 10x απευθείας στο κανονικό video mode ;

On 13/4/2025 at 5:39 ΜΜ, pazu said:

Κοίτα είμαι στην μέση του Ατλαντικού, και να θέλω να χρησιμοποιήσω τα δικά μου data είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει σήμα γιατί δεν υπάρχουν κεραίες. Όλο το θέμα γίνεται να επιλέγω εάν μπορεί να πάρει data από το WiFi εάν το ανοίγω. Θα δοκιμάσω εάν δουλεύει και θα επιστρέψω 

Expand  

Εφοσον ιντερνετ εχεις μονο με Wifi δεν θα δουλεψει αυτο που θες.

Δες καλύτερα τις ρυθμίσεις privacy του WhatsApp, πως καταλαβαίνουν αν έχεις διαβάσεις τα μηνύματά τους;

Edited by Athkatla

On 13/4/2025 at 5:45 ΜΜ, Athkatla said:

Εφοσον ιντερνετ εχεις μονο με Wifi δεν θα δουλεψει αυτο που θες.

Δες καλύτερα τις ρυθμίσεις privacy του WhatsApp, πως καταλαβαίνουν αν έχεις διαβάσεις τα μηνύματά τους;

Expand  

Παιδιά συγνώμη που απασχολω το νήμα με τις βλακείες μου και εννοείται εκτιμώ πως προσπαθείτε να με βοηθήσετε. Οποίος δουλεύει βέβαια σε καράβια θα με καταλάβει. 6 μήνες δουλειά με 12ωρα κάθε μέρα χωρίς ρεπό είναι κάπως. Θα το κοιτάξω και αυτό ευχαριστώ 

On 13/4/2025 at 5:52 ΜΜ, pazu said:

Παιδιά συγνώμη που απασχολω το νήμα με τις βλακείες μου και εννοείται εκτιμώ πως προσπαθείτε να με βοηθήσετε. Οποίος δουλεύει βέβαια σε καράβια θα με καταλάβει. 6 μήνες δουλειά με 12ωρα κάθε μέρα χωρίς ρεπό είναι κάπως. Θα το κοιτάξω και αυτό ευχαριστώ 

Expand  

ελα να το παμε αλλιως.. κατ αρχην πως συνδεεστε με τον δορυφορο? inmarsat η starlink? ελα prive να μην τους ζαλισουμε

On 13/4/2025 at 7:33 ΜΜ, dkon84 said:

Στο now bar σας δουλεύει το live score? 

Expand  

Εμένα όχι αν κι έχω δει και βίντεο πως να το ρυθμίσω.

Δεν εμφανίστηκε ποτέ ούτε στο ΠΑΟ-Ερυθρος Αστέρας ,αλλά ούτε και σήμερα στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ.

Καλημέρα παιδιά! Δεν ξέρω για εσάς εμένα μου δίνει την εντύπωση με την αναβάθμιση σε OneUI 7.0 ότι η μπαταρία χειροτέρεψε στην αυτονομία.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους...

Εγώ και με αλλαγμένο csc από EUX σε ΤHL και πάλι σε ΕUX αναβάθμιση δεν βλέπω. 

Αυτά μου βγάζει..

SmartSelect_20250414_082322_Settings.jpg

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

On 13/4/2025 at 7:33 ΜΜ, dkon84 said:

Στο now bar σας δουλεύει το live score? 

Expand  

Χθες στο Ολυμπιακός Αεκ μου δούλεψε κανονικά χωρίς να κάνω κάτι. 

Και στη home screen και στην κλειδωμένη οθόνη. 

Να υποθέσω ότι είναι της now bar γιατί σε εκείνη τη θέση του έβγαζε. 

Σε επικοινωνία με την samsung μου είπαν μέχρι τέλος του μήνα... θα λάβουμε την ενημέρωση...

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

On 14/4/2025 at 5:25 ΠΜ, azaaza said:

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους...

Εγώ και με αλλαγμένο csc από EUX σε ΤHL και πάλι σε ΕUX αναβάθμιση δεν βλέπω. 

Αυτά μου βγάζει..

SmartSelect_20250414_082322_Settings.jpg

Expand  

Τα ίδια και σε μένα...

Screenshot_20250413_125717_Settings.jpg

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

On 13/4/2025 at 10:22 ΠΜ, UNEXPECTEDGR said:

Για αυτούς που τους ενδιαφέρει η ηχογράφηση κλήσης ΧΩΡΙΣ να μπούνε στην διαδικασία να αλλάξουνε το CSC δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή Cube ACR στο κινητό του φίλου μου όχι από το Play Store αλλά από το Galaxy Store της Samsung... Αν το είχατε κατεβασμένο από το Play Store κάντε απεγκατάσταση της εφαρμογής και νέα εγκατάσταση από το Galaxy Store της Samsung... Δώστε όλα τα permission που θα σας ζητηθούν εκτός από την άδεια για gps... Σε δοκιμές που κάναμε με κανονική κλήση ή βάζοντας και σε ανοιχτή ακρόαση την επικοινωνία φαίνεται να λειτουργεί κανονικά η ηχογράφηση... Δεν έχω δοκιμάσει με bluetooth ή hands free με αντάπτορα... Εκεί φαντάζομαι είναι η μόνη πιθανότητα να μην λειτουργεί σωστά... 

Expand  

Γνωρίζεις αν έχει  διαφορά η εφαρμογή αν την κατεβάσεις από το Play Store η από το την samsung? Από την samsung γράφει ε bluetooth?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 14/4/2025 at 8:52 ΠΜ, peter77377 said:

Τα ίδια και σε μένα...

Screenshot_20250413_125717_Settings.jpg

Expand  

https://www.androidpolice.com/samsung-hits-pause-on-one-ui-7-rollout-due-to-major-bug/

Και μαλλον θα αργήσετε  λιγο αομα να την δειτε, μπορεί να είναι και για καλο.

https://techblog.gr/software/one-ui-7-samsung-stamata-tin-kykloforia-logo-sovaroy-sfalmatos/

Σε τι μπορεί να αναφέρεται το σφάλμα

Έχει μάθει κάποιος περισσότερα γιαυτό ?

On 14/4/2025 at 12:48 ΜΜ, agriniopk said:

https://techblog.gr/software/one-ui-7-samsung-stamata-tin-kykloforia-logo-sovaroy-sfalmatos/

Σε τι μπορεί να αναφέρεται το σφάλμα

Έχει μάθει κάποιος περισσότερα γιαυτό ?

Expand  

Υποψιάζομαι σημαντικό/α κενό/α ασφαλείας τα οποία δεν διορθωνε η ενημέρωση. Μπήκε χεράκι από την Google μάλλον...

Edited by Kostas_Ts_86

On 14/4/2025 at 9:27 ΠΜ, mips said:

Γνωρίζεις αν έχει  διαφορά η εφαρμογή αν την κατεβάσεις από το Play Store η από το την samsung? Από την samsung γράφει ε bluetooth?

Expand  

Για κάποιο λόγο έχει... Τώρα ποιος είναι αυτός δεν τον γνωρίζω... Πάντως από το Play Store δεν δούλεψε καθόλου ενώ από shop της samsung κουτσά στραβά δουλεύει καλύτερα... Δεν έχω δοκιμάσει με bluetooth, αλλά θεωρώ δεν θα γράφει... 

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας.

Mobile History 2024.jpg

On 14/4/2025 at 12:51 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Υποψιάζομαι σημαντικό/α κενό/α ασφαλείας τα οποία δεν διορθωνε η ενημέρωση. Μπήκε χεράκι από την Google μάλλον...

Expand  

Κάπου διάβασα ότι χρήστες που εγκατέστησαν το one ui 7 δε μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την οθόνη τους.

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

On 14/4/2025 at 1:18 ΜΜ, peter77377 said:

Κάπου διάβασα ότι χρήστες που εγκατέστησαν το one ui 7 δε μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την οθόνη τους.

Expand  

Ακόμα χειρότερο δηλαδή