Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

47 minutes ago, ilka71 said:

όλα κλειστά ποτέ δεν το έχω δοκιμάσει .με ολα ανοιχτά χάνει 7% περίπου .1% ανά ώρα αναμονής 

Δοκίμασε και με όλα κλειστά και ενώ το έχεις φορτίσει στο 100% και να έχεις κλείσει όλες τις εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν και δες μετά την άλλη μέρα το πρωί πόση πτώση θα έχεις... Λογικά θα σου έχει πέσει πολύ λιγότερο το ποσοστό της μπαταριας... Θεωρώ όταν έχουμε σε κατάσταση αναμονής την συσκευή π.χ την νύχτα που δεν χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο είναι ανούσιο να έχουμε gps, wi-fi ή και δεδομένα ανοιχτά... Το bluetooth ok ίσως είναι χρήσιμο αν είναι συνδεδεμένη η συσκευή μας με κανένα smart watch για ειδοποιήσεις αλλά και πάλι αυτό έχει να κάνει με την χρήση του καθενός... Προσωπικά τα έχω όλα κλειστά την νύχτα και από 100% την άλλη μέρα το πρωί  έχω πτώση 1%-2 % που είναι αποδεκτή πιστεύω.  

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History2.jpg

Εμφανιστηκε και σ εμενα η καταναλωση της εφαρμογης των επαφων .

Θεωρω οτι ειναι θεμα της εφαρμογης και πολυ πιθανο να λυθει με την αναβαθμιση που θ ρθει σε λιγες μερες....

Screenshot_20250403_231934_Device care.png

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

On 3/4/2025 at 11:23 ΜΜ, anergos13 said:

Εμφανιστηκε και σ εμενα η καταναλωση της εφαρμογης των επαφων .

Θεωρω οτι ειναι θεμα της εφαρμογης και πολυ πιθανο να λυθει με την αναβαθμιση που θ ρθει σε λιγες μερες....

Screenshot_20250403_231934_Device care.png

Η κάνε υπομονή και βάλε την αναβάθμιση αλλιώς κάνε την διαδικασία που έχω αναφέρει ποιο πάνω και πες μας αν σου έστρωσε κλπ. 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

On 3/4/2025 at 12:31 ΠΜ, zerv_5800 said:

Είχα τα ίδιο θέμα στο s21 ultra τα έχω γράψει εκεί αναλυτικά και συν ότι έσβηνε και επαφές ταυτόχρονα.. Έκανα backup όλες της επαφές μέσω super backup app και χειροκίνητη διαγραφή επαφών.. Έκανα διαγραφή cache και δεδομένων, και από τις 3 εφαρμογές, τηλέφωνο, επαφές, χώρο αποθήκευσης επαφών, και κατόπιν ξανά restore μέσω της εφαρμογής Super backup και έτσι έστρωσε.. Παρόμοιο θέμα έχουν και σε 22 ultra και σε A52s.. Οπότε είναι γενικό θέμα αντε βγάλε άκρη τι το έκανε... 

τελικά έκανα το clear cache αλλά πριν καν προλάβω να επαναφέρω το backup που είχα κάνει με την εφαρμογή superbackup είχε αρχίσει να επαναφέρει ο αυτόματος συγχρονισμός τις επαφές.δηλαδή δεν πρόλαβα να επαναφέρω μέσω του τοπικού backup τις επαφές .να τις επαναφέρω έστω και εάν ήδη επανέρχονται αυτόματα με το google sync?

2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Γενικά το youtube revanced τρώει τόσο πολύ μπαταρία? 

Screenshot_20250405_161505_Device care.jpg

Τι εννωης τοσο πολι;
Εβλεπαις 4 ορες κε 7 λαιπτα κε καταναλοσε μολυς 22.6%

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

3 ώρες πριν, ilka71 said:

τελικά έκανα το clear cache αλλά πριν καν προλάβω να επαναφέρω το backup που είχα κάνει με την εφαρμογή superbackup είχε αρχίσει να επαναφέρει ο αυτόματος συγχρονισμός τις επαφές.δηλαδή δεν πρόλαβα να επαναφέρω μέσω του τοπικού backup τις επαφές .να τις επαναφέρω έστω και εάν ήδη επανέρχονται αυτόματα με το google sync?

Κλείσε το το Google σινκ και δοκίμασε επαναφορά από την εφαρμογή.. Κάνε και clear και cache και data. Δεν είναι δύσκολο θα το καταφέρεις. 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

3 minutes ago, zerv_5800 said:

Κλείσε το το Google σινκ και δοκίμασε επαναφορά από την εφαρμογή.. Κάνε και clear και cache και data. Δεν είναι δύσκολο θα το καταφέρεις. 

το έκανα μετά...πάλι πρώτο

Screenshot_20250405_200305_Device care.jpg

Εφόσον το κάνεις σωστά και δεν στρώνει έχει φάει σκάλωμα. Η ξανά καντο άλλη μια μπας και φτιάξει όπως έφτιαξε σε μένα ή κάτι άλλο παίζει και θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο update δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς. 

Θεωρητικά αύριο παίρνουμε την αναβάθμιση; ή λάθος έχω καταλάβει;

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

17 ώρες πριν, ilka71 said:

το έκανα μετά...πάλι πρώτο

Screenshot_20250405_200305_Device care.jpg

Σίγουρα δεν έχει γίνει κάποιο σινκ ή κάποιος άλλος συγχρονισμός με τις επαφές που πρακτικά "τσακώνονται" τα σινκ μεταξύ τους?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

2 ώρες πριν, peter77377 said:

Θεωρητικά αύριο παίρνουμε την αναβάθμιση; ή λάθος έχω καταλάβει;

Θεωρητικά ναι! 

7 Απριλίου ξεκιναει για Κορέα. 

Εμεις λογικα Ευρώπη θα ειμαστε αν οχι την ιδια μερα 10-11 Απριλίου! 

😎😎

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

28 minutes ago, OverClocker said:

Σίγουρα δεν έχει γίνει κάποιο σινκ ή κάποιος άλλος συγχρονισμός με τις επαφές που πρακτικά "τσακώνονται" τα σινκ μεταξύ τους?

σαν συγχρονισμό επαφών έχω ενεργό μόνο της google .της samsung έχω ενεργό το sync σε όλα εκτός από τις επαφές. εντάξει έχω πολλές επαφές ,γύρω στις 4500 γιατί αποθηκεύω και όποια εταιρεία/μάστορα /ασθενή έχω.δεν κρατάω χάρτινες κάρτες επαγγελματικές πχ .

θυμάμαι και χρόνια πριν πάλι είχε γίνει φυσικά με άλλο κινητό .δεν θυμάτων 2 πως αλλά είχε φτιάξει.θεωρώ είναι μλκια της google αυτή πάλι 

Το ψαχνω και εγω με καποια γιατροσοφια αλλα δεν βλεπω διαφορά ...

Για να εχουμε το ιδιο θεμα ξαφνικα σιγουρα εχει να κανει με καποια αναβαθμιση που εχουμε κανει και οι δυο 

Screenshot_20250406_141836_Device care.png

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

έχει και εσάς 2 calendar ; ένα google και ένα σκέτο;μέσα στα google account sync settings 

στην συσκευή έχω σε συγχρονισμό μόνο το google calendar όχι το samsung(στις ρυθμίσεις sync του samsung account το έχω ανενεργό )

Screenshot_20250406_222109_Settings.jpg

μπας και διορθωθεί το θέμα με το contacts storage απενεργοποιησα το sync της google για τις επαφές.ενεργοποιησα της samsung τώρα. Αλλα στης Samsung λέει ότι κάνει sync τις επαφές που είναι μόνο στο κινητό αποθηκευμενες;άρα όταν αποθηκεύω επαφή πρέπει να επιλέγω να γίνει στο κινητό και όχι στην google ;δείτε την φώτο

Screenshot_20250407_095046_Samsung Cloud.jpg

Screenshot_20250407_095145_True Phone~2.jpg

Edited by ilka71

10 Απριλίου θα έρθει μάλλον Ελλάδα οπότε λίγη ακόμα υπομονή....

Το τερμάτισε η Samsung τέτοια μεγάλη καθυστέρηση δεν έχει ξαναγίνει.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

3 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Τι μοντέλο έχεις? Ευρωπαϊκό? 

Όχι. Στην Κορέα το αγόρασα στην τελευταία επίσκεψή μου. 

Screenshot_20250407_154501_Tips.jpg

Screenshot_20250407_154510_Tips.jpg

Screenshot_20250407_154519_Tips.jpg

Screenshot_20250407_154530_Tips.jpg

Screenshot_20250407_154553_Tips.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]