ilka71 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου πως βλέπουμε εάν έχει update τα google play services ;έτυχα κάνει uninstall τα updates του,έφτιαξε το battery drain με το contacts storage αλλά μου έσβησε τις κάρτες από το google wallet οπότε έπρεπε να ξανά κάνω ενημέρωση των services αλλά επανήλθε το drain απο το contact storage ! τρέλα ! 25.09.34 είναι τώρα τα services . έχει βγει νέα έκδοση ;και πως την περνάμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 1 hour ago, ilka71 said: πως βλέπουμε εάν έχει update τα google play services ;έτυχα κάνει uninstall τα updates του,έφτιαξε το battery drain με το contacts storage αλλά μου έσβησε τις κάρτες από το google wallet οπότε έπρεπε να ξανά κάνω ενημέρωση των services αλλά επανήλθε το drain απο το contact storage ! τρέλα ! 25.09.34 είναι τώρα τα services . έχει βγει νέα έκδοση ;και πως την περνάμε ; Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 22 minutes ago, Andreaszel said: Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα άρα αυτή τα μαμησε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-25-11-32-release/ Αυτήν έχω εγώ στο s22u, αναβαθμίζεται μόνη της ποτέ δεν ασχολήθηκα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Andreaszel said: Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα στο apkmirror έχει και μια 25.10.61 αυτή είναι πιο καινούργια;και μια 25.10.34. τι γίνεται τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 11 minutes ago, ilka71 said: στο apkmirror έχει και μια 25.10.61 αυτή είναι πιο καινούργια;και μια 25.10.34. τι γίνεται τελικά; Πας με τις ημερομηνίες λογικά https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/variant-{"arches_slug"%3A["armeabi-v7a"]}/ Εδώ η πιο πρόσφατη είναι χθεσινή ημερομηνία αυτη που έχεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Καλημέρα! για ποιόν λόγο ασχολείστε με τα Google Services δεν μπορώ να καταλάβω αυτά αναβαθμίζονται αυτόματα. Edited 23 Μαρτίου by vwbestakos 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Έλα μου ντε κ εγώ αυτό έχω παρατηρήσει ότι αυτόματα μου τα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Θα πάτε ρυθμίσεις. Ασφάλεια και απόρρητο. Έλεγχο ενημερώσεων, και εκεί θα δείτε αν έχει ενημέρωση για google service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 21 minutes ago, agriniopk said: Θα πάτε ρυθμίσεις. Ασφάλεια και απόρρητο. Έλεγχο ενημερώσεων, και εκεί θα δείτε αν έχει ενημέρωση για google service εκεί δεν είναι μόνο του play store όχι των google services ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 13 ώρες πριν, ilka71 said: εκεί δεν είναι μόνο του play store όχι των google services ; Ξέρω ότι εκεί είναι τo google services. Το update γίνεται λογικά όταν υπάρχει ενημέρωση συστήματος. Και ξέρω ότι εκεί μου είχε ξεχωριστώ update που δεν εμφανίζονταν μέσα στο play store και το έκανα. Δεν σκέφτηκα να τσεκάρω τις εκδόσεις και να δω τι έκανε update. Οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος. Edited 26 Μαρτίου by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου παιδια.. θα παει μαλλον παλι πισω το update πεθανε ο CEO και θα έχουν πενθος... 😛 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Ermenegildo said: παιδια.. θα παει μαλλον παλι πισω το update πεθανε ο CEO και θα έχουν πενθος... 😛 Ειδατε; Με την πιεση που ασκουσαμε για να γινει release ο ανθρωπος δνε αντεξε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα VPN αξιόπιστο free να δουλεύει με IP ελληνική?? Είμαι εξωτερικό και δεν μου δουλεύει με Free VPN σε ελληνικό Server το Galaxy Store της Samsung. Γράφει δεν υποστηρίζεται στην Χώρα που είστε και με πετάει έξω από το πρόγραμμα χωρίς να έχω πρόσβαση. Edited 26 Μαρτίου by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 9 ώρες πριν, vwbestakos said: Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα VPN αξιόπιστο free να δουλεύει με IP ελληνική?? Είμαι εξωτερικό και δεν μου δουλεύει με Free VPN σε ελληνικό Server το Galaxy Store της Samsung. Γράφει δεν υποστηρίζεται στην Χώρα που είστε και με πετάει έξω από το πρόγραμμα χωρίς να έχω πρόσβαση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά βλέπω ότι το χρησιμοποιούν κάποιοι από τον κύκλο μου https://mullvad.net/en/download/vpn/ios Edited 26 Μαρτίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 9 ώρες πριν, vwbestakos said: Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα VPN αξιόπιστο free να δουλεύει με IP ελληνική?? Είμαι εξωτερικό και δεν μου δουλεύει με Free VPN σε ελληνικό Server το Galaxy Store της Samsung. Γράφει δεν υποστηρίζεται στην Χώρα που είστε και με πετάει έξω από το πρόγραμμα χωρίς να έχω πρόσβαση. Tunnerbear vpn και windscripe 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) πρέπει να έφτιαξε το θέμα με το contacts storage μετά την αναβάθμιση των google play services .... μένει χαμηλά στη μπαταρία για να δούμε...ούτε η θερμοκρασία ανεβαίνει Edited 27 Μαρτίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) Πως το εφτιαξες ? Ποια εκδοση εβαλες? LINK ? Edited 27 Μαρτίου by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Το rcs στο samsung messages δουλεύει πάλι? Διάβασα απ το samsung members ότι δουλεύει κανονικά σε vodafone με s25u ακόμα και s23u. Το Διάβασα κι απο αξιόπιστα σαιτ τυπου 9google και sammyfans. Προσπαθώ τώρα να το ενεργοποιήσω απ τις ρυθμίσεις και δεν γίνεται τπτ. Εντάξει δεν είναι κάτι σοβαρό. Χρησιμοποιώ google messages. Απλά μου έκανε εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) On 26/3/2025 at 2:20 ΜΜ, vwbestakos said: Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα VPN αξιόπιστο free να δουλεύει με IP ελληνική?? Είμαι εξωτερικό και δεν μου δουλεύει με Free VPN σε ελληνικό Server το Galaxy Store της Samsung. Γράφει δεν υποστηρίζεται στην Χώρα που είστε και με πετάει έξω από το πρόγραμμα χωρίς να έχω πρόσβαση. Υπαρχει και η λυση του αξιοπιστου πληρωμενου (με αρκετες παραπανω δυνατοτητες ) του οποιου η αξια μπορει να επιστραφεί ... Μπες στο topcashback.com και στο insomnia στις προσφορες για περισσότερες πληροφοριες... Edited 27 Μαρτίου by anergos13 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 8 ώρες πριν, ilka71 said: πρέπει να έφτιαξε το θέμα με το contacts storage μετά την αναβάθμιση των google play services .... μένει χαμηλά στη μπαταρία για να δούμε...ούτε η θερμοκρασία ανεβαίνει μόνο του πήγε σε αυτήν την έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου μπα πάλι ενίοτε τρώει κόλλημα και ανεβαίνει η χρήση μπαταρίας από την εφαρμογή contact storage 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Λοιπόν θα γράψω και εγώ την εμπειρία μου με την κατανάλωση μπαταρίας που είχα τους τελευταίους μήνες κ δεν κατάλαβα τελικά απο που την τρώει, αν κ δεν είχα τέτοιο θέμα με την εφαρμογή contact εγώ. Εγώ παιδιά αποφάσισα την τελευταία ενημέρωση να την περάσω μέσο pc switch αν κ ήταν λίγο απελπιστική η κατάσταση γιατί έκανε πολύ ώρα κ την πέρασε από την αρχή δεν θυμάμαι αν ήταν καμιά 10gb κ από τότε ήρθε στα φυσιολογικά η συσκευή. Τώρα το τι έφταιγε να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 19 ώρες πριν, ilka71 said: μπα πάλι ενίοτε τρώει κόλλημα και ανεβαίνει η χρήση μπαταρίας από την εφαρμογή contact storage Επειδή έχω και εγώ την αυξημένη κατανάλωση σε s21 ultra από την εφαρμογή χώρος αποθήκευσης επαφών μήπως πρέπει να αλλάξουμε την εφαρμογή 15.1.99 και το βάλουμε χειροκίνητα την τελευταία από το apk mirror την 15.6.47 μπας και στρώση γιατί χειροκίνητα το update δεν το βγάζει. Edited 29 Μαρτίου by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 13 minutes ago, zerv_5800 said: Επειδή έχω και εγώ την αυξημένη κατανάλωση σε s21 ultra από την εφαρμογή χώρος αποθήκευσης επαφών μήπως πρέπει να αλλάξουμε την εφαρμογή 15.1.99 και το βάλουμε χειροκίνητα την τελευταία από το apk mirror την 15.6.47 μπας και στρώση γιατί χειροκίνητα το update δεν το βγάζει. από το samsung contacts είναι όντως; εγώ αυτήν έχω σήμερα ,ακόμα είναι νωρίς βέβαια,είναι χαμηλά αυτή η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts