Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως βλέπουμε εάν έχει update τα google play services ;έτυχα κάνει uninstall τα updates του,έφτιαξε το battery drain με το contacts storage αλλά μου έσβησε τις κάρτες από το google wallet οπότε έπρεπε να ξανά κάνω ενημέρωση των services αλλά επανήλθε το drain απο το contact storage ! τρέλα !

25.09.34 είναι τώρα τα services . έχει βγει νέα έκδοση ;και πως την περνάμε ;

1 hour ago, ilka71 said:

πως βλέπουμε εάν έχει update τα google play services ;έτυχα κάνει uninstall τα updates του,έφτιαξε το battery drain με το contacts storage αλλά μου έσβησε τις κάρτες από το google wallet οπότε έπρεπε να ξανά κάνω ενημέρωση των services αλλά επανήλθε το drain απο το contact storage ! τρέλα !

25.09.34 είναι τώρα τα services . έχει βγει νέα έκδοση ;και πως την περνάμε ;

Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα 

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-25-11-32-release/

Αυτήν έχω εγώ στο s22u, αναβαθμίζεται μόνη της ποτέ δεν ασχολήθηκα 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

2 ώρες πριν, Andreaszel said:

Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα 

στο apkmirror έχει και μια 25.10.61 αυτή είναι πιο καινούργια;και μια 25.10.34. τι γίνεται τελικά;

11 minutes ago, ilka71 said:

στο apkmirror έχει και μια 25.10.61 αυτή είναι πιο καινούργια;και μια 25.10.34. τι γίνεται τελικά;

Πας με τις ημερομηνίες λογικά 

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/variant-{"arches_slug"%3A["armeabi-v7a"]}/

Εδώ η πιο πρόσφατη είναι χθεσινή ημερομηνία  αυτη που έχεις 

Καλημέρα! για ποιόν λόγο ασχολείστε με τα Google Services δεν μπορώ να καταλάβω αυτά αναβαθμίζονται αυτόματα.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Έλα μου ντε κ εγώ αυτό έχω παρατηρήσει ότι αυτόματα μου τα κάνει. 

Θα πάτε ρυθμίσεις. Ασφάλεια και απόρρητο. Έλεγχο ενημερώσεων, και εκεί θα δείτε αν έχει ενημέρωση για google service 

21 minutes ago, agriniopk said:

Θα πάτε ρυθμίσεις. Ασφάλεια και απόρρητο. Έλεγχο ενημερώσεων, και εκεί θα δείτε αν έχει ενημέρωση για google service 

εκεί δεν είναι μόνο του play store όχι των google services ;

13 ώρες πριν, ilka71 said:

εκεί δεν είναι μόνο του play store όχι των google services ;

Ξέρω ότι εκεί είναι τo google services. Το update γίνεται λογικά όταν υπάρχει ενημέρωση συστήματος. Και ξέρω ότι εκεί μου είχε ξεχωριστώ update που δεν εμφανίζονταν μέσα στο play store και το έκανα. Δεν σκέφτηκα να τσεκάρω τις εκδόσεις και να δω τι έκανε update.
Οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος. 

Edited by agriniopk

παιδια.. θα παει μαλλον παλι πισω το update πεθανε ο CEO και θα έχουν πενθος... 😛

1 ώρα πριν, Ermenegildo said:

παιδια.. θα παει μαλλον παλι πισω το update πεθανε ο CEO και θα έχουν πενθος... 😛

Ειδατε; Με την πιεση που ασκουσαμε για να γινει release ο ανθρωπος δνε αντεξε... 

Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα VPN αξιόπιστο free να δουλεύει με IP ελληνική?? Είμαι εξωτερικό και δεν μου δουλεύει με Free VPN σε ελληνικό Server το Galaxy Store της Samsung.

Γράφει δεν υποστηρίζεται στην Χώρα που είστε και με πετάει έξω από το πρόγραμμα χωρίς να έχω πρόσβαση.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

9 ώρες πριν, vwbestakos said:

Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα VPN αξιόπιστο free να δουλεύει με IP ελληνική?? Είμαι εξωτερικό και δεν μου δουλεύει με Free VPN σε ελληνικό Server το Galaxy Store της Samsung.

Γράφει δεν υποστηρίζεται στην Χώρα που είστε και με πετάει έξω από το πρόγραμμα χωρίς να έχω πρόσβαση.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά βλέπω ότι το χρησιμοποιούν κάποιοι από τον κύκλο μου

https://mullvad.net/en/download/vpn/ios

Edited by Kostas_Ts_86

9 ώρες πριν, vwbestakos said:

Tunnerbear vpn και windscripe

πρέπει να έφτιαξε το θέμα με το contacts storage μετά την αναβάθμιση των google play services .... μένει χαμηλά στη μπαταρία για να δούμε...ούτε η θερμοκρασία ανεβαίνει 

Screenshot_20250327_131627_Device care.jpg

Edited by ilka71

Πως το εφτιαξες ? Ποια εκδοση εβαλες? LINK ?

Edited by kek

Το rcs στο samsung messages δουλεύει πάλι? Διάβασα απ το samsung members ότι δουλεύει κανονικά σε vodafone με s25u ακόμα και s23u. Το Διάβασα κι απο αξιόπιστα σαιτ τυπου 9google και sammyfans. Προσπαθώ τώρα να το ενεργοποιήσω απ τις ρυθμίσεις και δεν γίνεται τπτ. Εντάξει δεν είναι κάτι σοβαρό. Χρησιμοποιώ google messages. Απλά μου έκανε εντύπωση

On 26/3/2025 at 2:20 ΜΜ, vwbestakos said:

Υπαρχει και η λυση του αξιοπιστου πληρωμενου (με αρκετες παραπανω δυνατοτητες ) του οποιου η αξια μπορει να επιστραφεί ...

Μπες στο topcashback.com και στο insomnia στις προσφορες για περισσότερες πληροφοριες...

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

8 ώρες πριν, ilka71 said:

πρέπει να έφτιαξε το θέμα με το contacts storage μετά την αναβάθμιση των google play services .... μένει χαμηλά στη μπαταρία για να δούμε...ούτε η θερμοκρασία ανεβαίνει 

Screenshot_20250327_131627_Device care.jpg

μόνο του πήγε σε αυτήν την έκδοση 

Screenshot_20250327_221702_Settings.jpg

Λοιπόν θα γράψω και εγώ την εμπειρία μου με την κατανάλωση μπαταρίας που είχα τους τελευταίους μήνες κ δεν κατάλαβα τελικά απο που την τρώει, αν κ δεν είχα τέτοιο θέμα με την εφαρμογή contact εγώ.   Εγώ παιδιά αποφάσισα την τελευταία ενημέρωση να την περάσω μέσο pc switch αν κ ήταν λίγο απελπιστική η κατάσταση γιατί έκανε πολύ ώρα κ την πέρασε από την αρχή δεν θυμάμαι αν ήταν καμιά 10gb κ από τότε ήρθε στα φυσιολογικά η συσκευή.  Τώρα το τι έφταιγε να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα.  

19 ώρες πριν, ilka71 said:

μπα πάλι ενίοτε τρώει κόλλημα και ανεβαίνει η χρήση μπαταρίας από την εφαρμογή contact storage 

Επειδή έχω και εγώ την αυξημένη κατανάλωση σε s21 ultra από την εφαρμογή χώρος αποθήκευσης επαφών μήπως πρέπει να αλλάξουμε την εφαρμογή 15.1.99 και το βάλουμε χειροκίνητα την τελευταία από το apk mirror την 15.6.47 μπας και στρώση γιατί χειροκίνητα το update δεν το βγάζει. 

Screenshot_20250329_092234_Samsung Internet.jpg

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

13 minutes ago, zerv_5800 said:

Επειδή έχω και εγώ την αυξημένη κατανάλωση σε s21 ultra από την εφαρμογή χώρος αποθήκευσης επαφών μήπως πρέπει να αλλάξουμε την εφαρμογή 15.1.99 και το βάλουμε χειροκίνητα την τελευταία από το apk mirror την 15.6.47 μπας και στρώση γιατί χειροκίνητα το update δεν το βγάζει. 

Screenshot_20250329_092234_Samsung Internet.jpg

από το samsung contacts είναι όντως; εγώ αυτήν έχω

Screenshot_20250329_093312_Settings.jpg

σήμερα ,ακόμα είναι νωρίς βέβαια,είναι χαμηλά αυτή η εφαρμογή 

Screenshot_20250329_093456_Device care.jpg

Screenshot_20250329_093449_Device care.jpg