challenge143 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Αυτά τα στατιστικά όμως που τα βλέπουμε που ανέβασε ο φίλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Αν κατάλαβα καλά σε πρόγραμμα στον υπολογιστή, το βράδυ θα το δοκιμάσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) Είναι το SamFw tool που αλλάζεις CSC. Επιλέγεις το tab Adb και πας από κάτω εκεί που λέει Battery Information Edited 21 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Πωλείται 24 άρι ultra 256 σε χαμηλή τιμή. Αν σας ενδιαφέρει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Παραθέτω και σε αυτό το νήμα πως βλέπουμε τους κύκλους φόρτισης σε συσκευή Samsung. Μέσω του samfw tool που το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για αλλαγή csc του κινητού υπάρχει και μια επιλογή Battery Infomation που σου δείχνει τους κύκλους που έχει κάνει η μπαταρία, νομίζω οτι είναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό. Προσοχή στην έκδοση 4.9 που είναι η νεότερη του Samfw δεν είδα να υπάρχει η επιλογή Battery Infomation, οπότε βρείτε παλιότερη έκδοση, κατά προτίμηση την 3.3 γιατί όσες ξεκινάνε με 4.χ όταν πας να τις εγκαταστήσεις χτυπάει το antivirus οτι βρέθηκε ιός. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, dimitris1090T said: Παραθέτω και σε αυτό το νήμα πως βλέπουμε τους κύκλους φόρτισης σε συσκευή Samsung. Μέσω του samfw tool που το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για αλλαγή csc του κινητού υπάρχει και μια επιλογή Battery Infomation που σου δείχνει τους κύκλους που έχει κάνει η μπαταρία, νομίζω οτι είναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό. Προσοχή στην έκδοση 4.9 που είναι η νεότερη του Samfw δεν είδα να υπάρχει η επιλογή Battery Infomation, οπότε βρείτε παλιότερη έκδοση, κατά προτίμηση την 3.3 γιατί όσες ξεκινάνε με 4.χ όταν πας να τις εγκαταστήσεις χτυπάει το antivirus οτι βρέθηκε ιός. Σαν κύκλο τι εννοεί; Ένα 100%; Δηλαδή αν εγώ φορτίζω την μπαταρία παράδειγμα από το 30 έως το 80, άρα έχω έναν κύκλο σε 2 φορές που θα το φορτίσω; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 14 minutes ago, _dimdim_ said: Σαν κύκλο τι εννοεί; Ένα 100%; Δηλαδή αν εγώ φορτίζω την μπαταρία παράδειγμα από το 30 έως το 80, άρα έχω έναν κύκλο σε 2 φορές που θα το φορτίσω; Δεν είμαι σίγουρος αλλά με αυτά που έχω διαβάσει νομίζω αυτό ισχύει, με την διαφορά οτι μετράει τις εκφορτίσεις και όχι τις φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ναι, κύκλος φόρτισης στις μπαταρίες, είναι όταν έχει φορτιστεί το σύνολο χωρητικότητάς της. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 ώρα πριν, dimitris1090T said: Δεν είμαι σίγουρος αλλά με αυτά που έχω διαβάσει νομίζω αυτό ισχύει, με την διαφορά οτι μετράει τις εκφορτίσεις και όχι τις φορτίσεις. Αυτή η εφαρμογή υπάρχει και για MacOs ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Ποιο password manager έχετε? Χρησιμοποιώ τον bitwarden αλλά δεν δουλεύει το autofill σε πολλές εφαρμογές μου. Σκέφτηκα το samsung pass αλλά δεν βρήκα κάποια υποστήριξη για PC. Θέλω να αποφύγω αυτό της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Παιδιά καλησπέρα!!! Έχω s24u💙✌️ 512Gb ελληνικό αλλά με μια διαφορά που ήθελα να ρωτήσω.. Είναι το enterprise edition.. Αυτό είναι καλό, καλό, ουδέτερο?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν On 11/2/2025 at 4:34 ΜΜ, _dimdim_ said: Έχω μείνει με το S21 Ultra και σκέφτομαι την μετάβαση στο S24 Ultra. Επειδή το νήμα είναι μεγάλο, τι αρνητικά/προβλήματα θα λέγατε ότι έχει το S24 Ultra; επειδη τωρα πηρα ενα 24αρι για 2ο..αυτη τη στιγμη αξιζει γιατι το βρισκεις σε αγγελιες κοντα στα 700, και καινουριο με τιμολογιο γυρω στα 820. Με αυτο το σκεπτικο θα επαιρνα s24 ultra. Το 25 με τιμολογιο βγαινει ηδη 1150 περιπου. απο εκει και περα ιουνιο πιστευω οτι θα το βρισκεις κοντα στα 900 ανετα. Αν δεν μπορεις να παιξεις με τιμολογιο, τοτε μεταχειρισμενο σε αναλογες αξιες...εγω πηρα 24αρι και καλοκαιρι θα παω στο 25 για εναν λογο. ειναι πιο μαζεμενο το πλατος, το βαρος και οι γωνιες.. ΗΤαν αυτα που με ενοχλουσαν..οποτε θα το προτιμουσα..αλλα δεν ηθελα να το πληρωσω τωρα ακριβα και θα περιμενω καλοκαιρι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 46 minutes ago, dan81 said: Παιδιά καλησπέρα!!! Έχω s24u💙✌️ 512Gb ελληνικό αλλά με μια διαφορά που ήθελα να ρωτήσω.. Είναι το enterprise edition.. Αυτό είναι καλό, καλό, ουδέτερο?? Ίδια συσκευή είναι δεν αλλάζει κάτι. Κι εγώ αυτό έχω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 hour ago, Johnny_Johnny said: Ποιο password manager έχετε? Χρησιμοποιώ τον bitwarden αλλά δεν δουλεύει το autofill σε πολλές εφαρμογές μου. Σκέφτηκα το samsung pass αλλά δεν βρήκα κάποια υποστήριξη για PC. Θέλω να αποφύγω αυτό της google Bitwarden, στις ρυθμίσεις επέλεξε autofill service, inline kai accessibility. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Ποιο password manager έχετε? Χρησιμοποιώ τον bitwarden αλλά δεν δουλεύει το autofill σε πολλές εφαρμογές μου. Σκέφτηκα το samsung pass αλλά δεν βρήκα κάποια υποστήριξη για PC. Θέλω να αποφύγω αυτό της google Με προβλημάτισε η ανάρτηση σου, θα ήθελες να εξηγήσεις γιατί θέλεις να αποφύγεις αυτόν της google; εγω αυτόν χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια και είναι απίστευτα πρακτικός. Edited 12 ώρες πριν by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Επειδη απειχα καιρο μια ερωτηση απο μπαταρια με τις τελευταιες αναβαθμισεις πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts