Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 minutes ago, ilka71 said:

για μεταφορά από παλιό σε νέο κινητό με smart switch θέλει ίντερνετ ;

Όχι. Το wifi χρησιμοποιείτε για τη μεταφορά των δεδομένων. 

Αν εχεις δύο συσκευές με usb 3, το καλώδιο είναι πιο γρήγορο (κατα την εμπειρία μου) 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

40 minutes ago, stamatis3133 said:

Όχι. Το wifi χρησιμοποιείτε για τη μεταφορά των δεδομένων. 

Αν εχεις δύο συσκευές με usb 3, το καλώδιο είναι πιο γρήγορο (κατα την εμπειρία μου) 

επειδή μου ήρθε το s24 ultra και δεν θέλω να περιμένω να πάω σπίτι το βράδυ τώρα από το s21 fe μπορώ να μεταφέρω τα πάντα χωρίς ίντερνετ; 

8 minutes ago, ilka71 said:

επειδή μου ήρθε το s24 ultra και δεν θέλω να περιμένω να πάω σπίτι το βράδυ τώρα από το s21 fe μπορώ να μεταφέρω τα πάντα χωρίς ίντερνετ; 

Απλά με το καλώδιο που έχει μέσα το S24 ultra θα συνδέσεις τις 2 συσκευές, εγκαθιστάς το Smart switch και στις 2 συσκευές ( μπορεί και να είναι ήδη εγκατεστιμενες ) και κάνεις μεταφορά τα πάντα, εκτός του viber, και μάλιστα σε 20 με 30 λεπτά θα έχεις τελειώσει ( ανάλογα τα αρχεία σου ).

9 minutes ago, longus said:

Απλά με το καλώδιο που έχει μέσα το S24 ultra θα συνδέσεις τις 2 συσκευές, εγκαθιστάς το Smart switch και στις 2 συσκευές ( μπορεί και να είναι ήδη εγκατεστιμενες ) και κάνεις μεταφορά τα πάντα, εκτός του viber, και μάλιστα σε 20 με 30 λεπτά θα έχεις τελειώσει ( ανάλογα τα αρχεία σου ).

την σιμ την αφήνω στο παλιό για την διαδικασία η πριν αρχίσω την βάζω στο νέο κινητό; 

7 minutes ago, ilka71 said:

την σιμ την αφήνω στο παλιό για την διαδικασία η πριν αρχίσω την βάζω στο νέο κινητό; 

Δεν παίζει κάποιο ρόλο ( νομίζω), το έχω κάνει άπειρες φορές αυτό με το smart switch λόγω του ότι αλλάξω σχεδόν κάθε μήνα συσκευή ( χόμπι), πάντα είχα τη sim στο παλιό. Έχει επιλογές μέσα στο smart switch τι θέλεις να μεταφέρεις, βάλτο σε όλα. Θα γίνει το καινούργιο όπως ακριβώς το παλιό, ότι ρυθμίσεις έχεις κάνει, τα πάντα.

5 minutes ago, longus said:

Δεν παίζει κάποιο ρόλο ( νομίζω), το έχω κάνει άπειρες φορές αυτό με το smart switch λόγω του ότι αλλάξω σχεδόν κάθε μήνα συσκευή ( χόμπι), πάντα είχα τη sim στο παλιό. Έχει επιλογές μέσα στο smart switch τι θέλεις να μεταφέρεις, βάλτο σε όλα. Θα γίνει το καινούργιο όπως ακριβώς το παλιό, ότι ρυθμίσεις έχεις κάνει, τα πάντα.

Σου περνάει και εφαρμογες εκτος play & samsung store;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

3 minutes ago, vastegial_74 said:

Σου περνάει και εφαρμογες εκτος play & samsung 

Δεν έχω εφαρμογές τέτοιες που λες, αλλά λογικά θα τις περάσει. 

1 ώρα πριν, vastegial_74 said:

Σου περνάει και εφαρμογες εκτος play & samsung store;

λαθος παραθεση

Edited by stamatis3133

46 minutes ago, longus said:

Δεν έχω εφαρμογές τέτοιες που λες, αλλά λογικά θα τις περάσει. 

Λέω για το AdGuard πχ. που είναι εκτός store και με απλό buck up δεν στο περνάει.

Μήπως ξέρεις αν τα authenticators περνάνε με τα κλειδιά έτοιμα όπως στο παλιό ή πρέπει να τα στήσω ξανά;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

προσπαθώ 2 φορές και τις 2 κολλάει στο 81 με 83% ! μήπως όντως κολλάει επειδή δεν έχω ίντερνετ?προσπαθώ 2 φορές και τις 2 κολλάει στο 81 με 83% ! μήπως όντως κολλάει επειδή δεν έχω ίντερνετ?

2 ώρες πριν, ilka71 said:

Ασε την sim στο παλιο και δοκιμασε τη μεταφορά στο καινούργιο. Το πολύ πολυ να χρειαστεί να το ξανακάνεις, την μεταφορά στο καινούργιο εννοώ. 

Οταν ξεκινήσει η διαδικασία το smart switch σε ρωτάει τι θες να μεταφέρεις, εκει μπορείς να δεις ποιες εφαρμογές μεταφέρει. 

Αν θες την γνώμη μου, αν είναι πρώτη φορά που το κάνεις, κανε το σπίτι σου με την ησυχια σου. Στο λεω γιατί δεν θυμάμαι τι κάνει με εφαρμογές τυπου viber, whatsup και τέτοια, μη μπερδευτείς με το αν μετέφερε το backup ή οχι. Παρε το χρόνο σου, κανε ενα backup και γενικα κανε το σπίτι. 

11 minutes ago, ilka71 said:

προσπαθώ 2 φορές και τις 2 κολλάει στο 81 με 83% ! μήπως όντως κολλάει επειδή δεν έχω ίντερνετ?προσπαθώ 2 φορές και τις 2 κολλάει στο 81 με 83% ! μήπως όντως κολλάει επειδή δεν έχω ίντερνετ?

Δες τι μεταφερει εκεινη την ωρα, λογικα θα μεταφερει φωτογραφιες και βιντεο. Δεν κολλαει εκτος αν εννοεις οτι σταματαει με καποιο μηνυμα λαθους.

2 minutes ago, stamatis3133 said:

Ασε την sim στο παλιο και δοκιμασε τη μεταφορά στο καινούργιο. Το πολύ πολυ να χρειαστεί να το ξανακάνεις, την μεταφορά στο καινούργιο εννοώ. 

Οταν ξεκινήσει η διαδικασία το smart switch σε ρωτάει τι θες να μεταφέρεις, εκει μπορείς να δεις ποιες εφαρμογές μεταφέρει. 

Αν θες την γνώμη μου, αν είναι πρώτη φορά που το κάνεις, κανε το σπίτι σου με την ησυχια σου. Στο λεω γιατί δεν θυμάμαι τι κάνει με εφαρμογές τυπου viber, whatsup και τέτοια, μη μπερδευτείς με το αν μετέφερε το backup ή οχι. Παρε το χρόνο σου, κανε ενα backup και γενικα κανε το σπίτι. 

Δες τι μεταφερει εκεινη την ωρα, λογικα θα μεταφερει φωτογραφιες και βιντεο. Δεν κολλαει εκτος αν εννοεις οτι σταματαει με καποιο μηνυμα λαθους.

που βλέπω τι μεταφέρει εκείνη την στιγμή? φώτο στην παλιά συσκευή δεν έχω τις ανεβάζω στο Google photos. δεν αφήνω καμία στο κινητό 

όταν είπα δεν έχω ίντερνετ εννοούσα στο παλιό κινητό γιατί στο νέο έχω βάλει την σιν και φυσικά έχει δεδομένα 

Πρόσφατα από s23 ultra σε s24 ultra μεταφορά δεδομένων με το καλώδιο. 

220gb περίπου από αρχεία έκανε 1μιση ώρα. 

Μεταφέρει κανονικά τις εφαρμογές, αλλά πρέπει να συνδεθείς ξανά. 

Είχα την κάρτα στο s23 ultra κατά την διαδικασία. 

Ακόμα και τις φωτογραφίες video τις μετέφερε κανονικά σε φακέλους τακτοποιημενα όπως στο προηγούμενο τηλέφωνο. 

kountouraN

25 minutes ago, kountoura said:

Πρόσφατα από s23 ultra σε s24 ultra μεταφορά δεδομένων με το καλώδιο. 

220gb περίπου από αρχεία έκανε 1μιση ώρα. 

Μεταφέρει κανονικά τις εφαρμογές, αλλά πρέπει να συνδεθείς ξανά. 

Είχα την κάρτα στο s23 ultra κατά την διαδικασία. 

Ακόμα και τις φωτογραφίες video τις μετέφερε κανονικά σε φακέλους τακτοποιημενα όπως στο προηγούμενο τηλέφωνο. 

α άρα κάνει αρκετά οκ

Έχει έρθει σε κανέναν κωδικός για τα -50 ευρώ για την προπαραγγελία του s25u;

Εγώ έχω εγγραφεί και στη σάμσουνγκ και Κωτσόβολο κτλ , αλλά ακόμη δεν έχουν στείλει κάτι.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι με το wifi μου πέρασε γρηγορότερα όλες τις φώτο και τα video από ότι με το καλωδιο?

(Για το smart switch λεω)

Edited by sattack

1 hour ago, ktar_ said:

Έχει έρθει σε κανέναν κωδικός για τα -50 ευρώ για την προπαραγγελία του s25u;

Εγώ έχω εγγραφεί και στη σάμσουνγκ και Κωτσόβολο κτλ , αλλά ακόμη δεν έχουν στείλει κάτι.

Άπό το email της Samsung με τίτλο "Ετοιμάσου για κάτι επικό..." που πρέπει να σου έχει έρθει.

"1. Θα λάβετε τον κωδικό στο email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στη φόρμα εγγραφής λίγο πριν ή κατά την έναρξη του διαστήματος των προπαραγγελιών, καθώς και μέσω SMS/τηλεφώνου εφόσον το έχετε συμπληρώσει στη φόρμα. Εφόσον εισάγετε τον κωδικό στο ειδικό πεδίο κατά την προπαραγγελία σας (check-out) στο Samsung.com/gr, η έκπτωση των 50 Ευρώ θα εφαρμοστεί στην τιμή που προσφέρεται για προπαραγγελία το επιλεχθέν νέο Galaxy smartphone. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

..."

έκανα την μετάβαση από το κινητό το παλιό αλλά στις ρυθμίσεις του lockstar δεν μου έχει στην AOD την ρύθμιση για την φωτεινότητα της! τι έγινε; 

20250116_074827.jpg

Screenshot_20250116_075312_LockStar.jpg

Edited by ilka71

βλέπω ότι η έκδοση always On display στο νέο μου κινητό έχει έκδοση ένα χρόνο πριν και επειδή δεν μου δουλεύει σωστά(λείπει το slider για την φωτεινότητα της, τα widgets πάνε το ένα πάνω στο άλλο κλπ) μπορώ να κατεβάσω μια από τις 5 επόμενες εκδόσεις που βλέπω στο apkmirror; 

Edited by ilka71

On 15/1/2025 at 12:42 ΜΜ, vastegial_74 said:

Μήπως ξέρεις αν τα authenticators περνάνε με τα κλειδιά έτοιμα όπως στο παλιό ή πρέπει να τα στήσω ξανά;

Αν έχεις της google, πάνω και ανάμεσα από την αναζήτηση και το λογότυπο του λογαριασμού σου έχει ένα σύννεφο.  Αν έχει το ✔️ τότε θα μεταφερθούν στο καινούριο αυτόματα!

Εγώ λέω που θα βρούμε κάνα κουπόνι 20%.. εγώ δε θα πάρω αλά ένας γνωστός με s9 που θα πάει για το 25u του ψάχνω.. 

Λογικά θα δώσει 10% το chat παλι όπως και να έχει 

41 minutes ago, Gorge said:

Αν έχεις της google, πάνω και ανάμεσα από την αναζήτηση και το λογότυπο του λογαριασμού σου έχει ένα σύννεφο.  Αν έχει το ✔️ τότε θα μεταφερθούν στο καινούριο αυτόματα!

Εγώ λέω που θα βρούμε κάνα κουπόνι 20%.. εγώ δε θα πάρω αλά ένας γνωστός με s9 που θα πάει για το 25u του ψάχνω.. 

Θα ήθελα και εγώ ένα κουπόνι 20%. Υπάρχει τρόπος να βρούμε; 

37 minutes ago, Gorge said:

Δεν έχω της Google, έχω τον Aegis και της Microsoft. Τέλος πάντων. Θα το δω όταν έρθει η στιγμή. Ευχαριστώ. Εγώ σκέφτομαι για το 25+, τώρα που θα δώσει snapdragon για αναβάθμιση του s22 ultra.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

41 minutes ago, Gorge said:

Εάν δώσει 10% θα έχουν και ισχύει  και τα 50 ευρώ που λένε?