anergos13 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου https://play.google.com/store/apps/details?id=io.uax.phoneinfo 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p.stafoj Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 6 minutes ago, anergos13 said: https://www.apkmirror.com/apk/vndnguyen/phone-info-★samsung★/phone-info-★samsung★-3-8-5-release/phone-info-★sam★-3-8-5-android-apk-download/ 6 minutes ago, mips said: Δοκίμασε να το γράψεις όπως το εμφανίζει στην αναζήτηση Σας ευχαριστώ το κατεβάζω και τσεκάρω To έβαλα, βρήκα το csc νομίζω : Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα τι διαλεγω από τη λίστα; Διάβασα στα αγγλικά τι γράφει για το bit/sw rev και το πέμπτο ψηφίο από το τελος είνακ το νούμερο 2. Το Θέμα είναι, η λίστα έχει διάφορα 2αρια, πιο πρέπει να διαλέξω; Σας ευχαριστώ όλους είστε απόλυτα εξυπηρετικοί! Μακάρι να μπορούσα να το ανταποδώσω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Ωραία, στο refurbishment check, μου γράφει ότι είναι μεταχειρισμένο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p.stafoj Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 6 minutes ago, katsiletra said: Ωραία, στο refurbishment check, μου γράφει ότι είναι μεταχειρισμένο.... Από που το πήρες φίλε; αυτό το τσεκ που λες πως το έκανες; έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων μήπως; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 2 minutes ago, p.stafoj said: Από που το πήρες φίλε; αυτό το τσεκ που λες πως το έκανες; έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων μήπως; Από skroutz το πήρα. Δεν έχω κάνει reset. Το έχει στο μενού αριστερά στην εφαρμογή που ανέβασε ο φίλος. Το δοκίμασα σε S23 Ultra και στο Α54 και λέει το ίδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p.stafoj Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 3 minutes ago, katsiletra said: Από skroutz το πήρα. Δεν έχω κάνει reset. Το έχει στο μενού αριστερά στην εφαρμογή που ανέβασε ο φίλος. Το δοκίμασα σε S23 Ultra και στο Α54 και λέει το ίδιο. Στο phone info αναφέρεσαι; στείλε λίγο σκρινσοτ που το γράφει να δούμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 6 minutes ago, katsiletra said: Έχω αλλάξει csc και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Εχω το note 10 plus το είχα πάρει καινούργιο από κωτσοβολο. Πριν αλλάξω csc δεν το έβγαζε το μήνυμα. Υποψιάζομαι ότι γίνεται λόγω αλλαγής csc. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 5 minutes ago, mips said: Έχω αλλάξει csc και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Εχω το note 10 plus το είχα πάρει καινούργιο από κωτσοβολο. Πριν αλλάξω csc δεν το έβγαζε το μήνυμα. Υποψιάζομαι ότι γίνεται λόγω αλλαγής csc Εγώ δεν έχω αλλάξει csc. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου (edited) 7 minutes ago, katsiletra said: Εγώ δεν έχω αλλάξει csc. Αυτό δεν το γνωρίζω φίλε μου. Ισως κάποιο παιδί από το φόρουμ μπορεί να μας διαφωτίσει. Μήπως να μίλαγες με την samsung Edited 8 Ιουλίου by mips 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Καλημέρα,επειδή μετά από πάρα πολλά χρόνια σκέφτομαι να επιστρέψω σε Samsung,και στο s24 ultra θα ήθελα να ρωτήσω στις φωτογραφίες αν το ζουμ είναι καλό... Από το 2018 έχω μόνο Pixel ,αυτή την στιγμή είμαι με.το 6 Prο. Απλά θέλω μια αλλαγή...Η φωτό είναι μόνο το θέμα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους. Ξέρουμε αν διέθεσαν κανένα κουπόνι έκπτωσης (10%) για τα νέα foldables ή αξεσουάρ (smartwatches και buds); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 45 minutes ago, nasosvasedis said: Καλησπέρα σε όλους. Ξέρουμε αν διέθεσαν κανένα κουπόνι έκπτωσης (10%) για τα νέα foldables ή αξεσουάρ (smartwatches και buds); Δεν ξέρω για κουπόνι αλλά εγώ που έκανα εγγραφή στο event πήρα κωδικό για έκπτωση 50 ευρώ σε περίπτωση προπαραγγελιας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 1 hour ago, nasosvasedis said: Καλησπέρα σε όλους. Ξέρουμε αν διέθεσαν κανένα κουπόνι έκπτωσης (10%) για τα νέα foldables ή αξεσουάρ (smartwatches και buds); 5% μου εδωσαν εμενα για τα buds.. Μεχρι της 7.30 τους βρισκεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 4 minutes ago, Gorge said: 5% μου εδωσαν εμενα για τα buds.. Μεχρι της 7.30 τους βρισκεις Ααα θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 4 minutes ago, nasosvasedis said: Ααα θέλω ε σιγα.... για τα buds 12 κατι € ειναι. δεν ειναι δα και το ποσο... Αν θελει καποιος για τα fold -50€ QHR-P3BH-EWXB-DZLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 1 minute ago, Gorge said: ε σιγα.... για τα buds 12 κατι € ειναι. δεν ειναι δα και το ποσο... Αν θελει καποιος για τα fold -50€ QHR-P3BH-EWXB-DZLD Όντως. Μου έδωσαν και εμένα. Σιγά το ποσό. Θα εξαργυρώσω άλλα 12 από τα Rewards μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου (edited) 12 minutes ago, nasosvasedis said: Όντως. Μου έδωσαν και εμένα. Σιγά το ποσό. Θα εξαργυρώσω άλλα 12 από τα Rewards μου. Πως το κανεις αυτο; Το βρηκα ακυρο Edited 10 Ιουλίου by Gorge 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Για ενημέρωση Ιουλίου ούτε κουβέντα ακόμα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 1 hour ago, dkon84 said: Για ενημέρωση Ιουλίου ούτε κουβέντα ακόμα? Τίποτα. Ωστόσο λέγεται ότι θα είναι μια απλή ενημέρωση ασφαλείας και ότι η μεγάλη (τύπου 6.1.1) θα έρθει εντός Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Το update του Ιουλίου ξεκίνησε από Κορέα αυτή τη φορά...για να δούμε πότε θα δοθεί και Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Λες να δούμε κανένα cosmote sa? 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου γεια σας. Εχω σοβαρό θέμα με το σήμα.. Οκ εχω nova και χανεται συχνα.. Αλλα το κινητο μετα δεν επανέρχεται με τιποτα.. Αργει πααααρα πολυ να ξαναπιασει κ ας υπαρχει σημα. ΔΕν μπαινει με τιποτα ιντερνετ.. Και εν τελη αναγκαζομαι και κανω restart που μετα οκ εναι μια χαρα.. Μπας και υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω? Μιλαμε τοσα samsung δεν τοχα ποτε αυτο και στο ιδιο δικτυο ημουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Αυτό φαίνεται για θέμα συσκευής Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, konsniper said: γεια σας. Εχω σοβαρό θέμα με το σήμα.. Οκ εχω nova και χανεται συχνα.. Αλλα το κινητο μετα δεν επανέρχεται με τιποτα.. Αργει πααααρα πολυ να ξαναπιασει κ ας υπαρχει σημα. ΔΕν μπαινει με τιποτα ιντερνετ.. Και εν τελη αναγκαζομαι και κανω restart που μετα οκ εναι μια χαρα.. Μπας και υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω? Μιλαμε τοσα samsung δεν τοχα ποτε αυτο και στο ιδιο δικτυο ημουν. Αν το βαλεις σε πτηση και να το βγαλεις αντι να κανεις restart? Φτιαχνει; Αυτο που λες εμενα μονο σε roaming μου το εχει κανει και αυτο τις πρωτες μερες τις κυκλοφορίας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts