konsniper Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, Athkatla said: Είχες κανει προ παραγγελία ; Ναι..Τελικά μετά από ώρες μου άνοιξε μόλις!Ίσως κατι είχε κολλήσει. Το αποδεικτικό προπαραγγελιας είναι print screen το email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, konsniper said: Ναι..Τελικά μετά από ώρες μου άνοιξε μόλις!Ίσως κατι είχε κολλήσει. Το αποδεικτικό προπαραγγελιας είναι print screen το email? Αν θυμάμαι καλα print screen είχα στειλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, unwise said: Settings > layout and menus > customized menus > Όχι και στα ελληνικά δουλεύει τέλεια. Το βάζεις στη μπάρα και μ ένα κλικ είσαι έτοιμος. Εκεί που δε δουλεύουν τα ελληνικά είναι το transcribe. Δηλαδή από αρχείο ήχου να γίνει αρχείο κειμένου. Προς το παρόν δεν έχει τα ελληνικά στις υποστηριζόμενες γλώσσες 😞 Το εικονίδιο του summarize, αν και μπορείς να το βάλεις στο menu, σε εμένα τουλάχιστον είναι απενεργοποιημένο και δεν λειτουργεί σε κανένα site. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσω το browsing assist που σε εμένα το έχει στην κάτω γραμμή και παρά το γεγονός ότι το summarize φαίνεται και εκεί σαν να είναι απενεργοποιημένο, εντούτοις λειτουργεί κανονικά. Μοιάζει σαν κάποιο bug. Είναι και σε εσένα έτσι? Edited 22 Φεβρουαρίου by James Bond 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου (edited) 59 minutes ago, James Bond said: Το εικονίδιο του summarize, αν και μπορείς να το βάλεις στο menu, σε εμένα τουλάχιστον είναι απενεργοποιημένο και δεν λειτουργεί σε κανένα site. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσω το browsing assist που σε εμένα το έχει στην κάτω γραμμή και παρά το γεγονός ότι το summarize φαίνεται και εκεί σαν να είναι απενεργοποιημένο, εντούτοις λειτουργεί κανονικά. Μοιάζει σαν κάποιο bug. Είναι και σε εσένα έτσι? Και σε εμένα η επιλογή "Σύνοψη" ή "Summarize" είναι απενεργοποιημένη αλλά μέσω της επιλογής "Βοήθεια περιήγησης" ή "browsing assist" λειτουργεί Edited 22 Φεβρουαρίου by anastasg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Athkatla said: Κανόνισε εκπτωσούσα στα μέλη του φόρουμ Μπα εγώ έχω σκοπό με δωρεάν επισκευή για σπασμένη οθόνη να το σουτάρω στο τοίχο οπότε κομπλέ είμαστε 😅😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Το summarise μέχρι στιγμής μου δουλεύει κανονικά και είναι ενεργό. Δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό σε σας. Μήπως πρέπει να πειράξετε κάποιες ρυθμίσεις; Εγώ πρώτα ασχολήθηκα με το AI στο Samsung note και όλες τις δυνατότητες που σου δίνει εκεί και μετά χρησιμοποίησα browser. Μήπως εκεί πάτησα τίποτα και ενεργοποίησα κάτι; Δε θυμάμαι. Μου έβγαζε error να το ανεβάσω εδώ στο forum γι αυτό το ανέβασα σε εξωτερικό σύνδεσμο. https://ibb.co/v40H8dT 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepe_21 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Χαλάλι που βγήκε σήμερα η αναβάθμιση..... Οτνν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου (edited) Αν πατήσετε αυτό μετά εμφανίζονται "Μεταφραση" και "Συνοψη". Παρόλο που ήταν γκρι στην αρχή, μόλις το επέλεξα μετά λειτουργούσε κανονικα. Το παραπάνω εννοείται, αφού ενεργοποιήσετε τη Σύνοψη από τη βοήθεια περιήγησης. Τίποτα δεν κάνει πάλι ακόμα κι έτσι? Edited 22 Φεβρουαρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, lepe_21 said: Χαλάλι που βγήκε σήμερα η αναβάθμιση..... Οτνν Sbsb2 Journeyman OPTIONS 4 hours ago Has anyone in Europe received the update? Swedish-K9 Voyager OPTIONS In response to Sbsb2 4 hours ago 23 or 24 of February https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/s24-ultra-update/m-p/9275643 Edited 22 Φεβρουαρίου by zorbas100 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Αν πατήσετε αυτό μετά εμφανίζονται "Μεταφραση" και "Συνοψη". Παρόλο που ήταν γκρι στην αρχή, μόλις το επέλεξα μετά λειτουργούσε κανονικα. Το παραπάνω εννοείται, αφού ενεργοποιήσετε τη Σύνοψη από τη βοήθεια περιήγησης. Τίποτα δεν κάνει πάλι ακόμα κι έτσι? Αν διαβάσεις αυτό που έχουμε γράψει παραπάνω, λέμε το ίδιο. Μόνο μέσω αυτής της επιλογής δουλεύει (έστω και αν μοιάζει απενεργοποιημένο) και όχι με το ξεχωριστό button που μπορείς να βάλεις στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 1 minute ago, James Bond said: Αν διαβάσεις αυτό που έχουμε γράψει παραπάνω, λέμε το ίδιο. Μόνο μέσω αυτής της επιλογής δουλεύει (έστω και αν μοιάζει απενεργοποιημένο) και όχι με το ξεχωριστό button που μπορείς να βάλεις στο μενού. Έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: Έχεις δίκιο Επίσης μπορείς να κάνεις να δουλέψει (έστω και απενεργοποιημένο) το κουμπί summarize αν το βάλεις στην κάτω γραμμή. Μάλλον για bug μου μοιάζει. Δεν ξέρω αν ο unwise χρησιμοποίησε το smart switch ή έκανε στήσιμο του κινητού από την αρχή. Ίσως εκεί να έχει γίνει το μπλοκάρισμα. Δεν ξέρω αν ξεμπλοκάρει με εκκαθάριση δεδομένων, αλλά δεν με βλέπω να το κάνω σε αυτή τη φάση, από τη στιγμή μάλιστα που τελικά δουλεύει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το summarize. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Ναι εκανα εγκατάσταση απ το μηδεν χωρίς μεταφορά απο άλλο τηλέφωνο. Παντως επεσα τυχαία σε μια σελίδα με ποιήματα του Καββαδία και εκεί δε μου κάνει summarise. Το ένα είναι απενεργοποιημενο, και το άλλο που βρίσκεται μαζι με το translate, όταν το πατάω παρότι και αυτό δείχνει απενεργοποιημενο μου γράφει πως είναι αδύνατο το summarise. Ωστόσο όταν αντιγράφω τμήμα της σελίδας που πιθανό το ΑΙ της Samsung να το θεωρεί inappropriate content, το summarise δουλεύει κανονικά! Όμως δε δουλεύουν τα υπόλοιπα όπως η διάταξη κειμένου με παραγράφους η μετατροπή του στυλ σε επαγγελματικό κτλ γιατί λέει είναι inappropriate content. Επίσης εντύπωση μου έκανε, σε αλλο κειμενο , που την ίδια λέξη αλλιώς τη μετατρέπει το professional style, κι αλλιώς το casual. Συγκεκριμένα στ screenshots μεταξύ άλλων φαίνεται και η μετατροπή σε διαφορετικό στυλ. Εκεί το "λαμπρό ποσταλ" το professional το μετατρέπει ως λαμπρό ταχυδρομείο, ενώ το casual σε ωραίο καράβι. Σούπερ όλα αυτά τα ΑΙ, και για το κείμενο και για τις φωτογραφίες, και απίστευτα εξυπηρετικά σε σχέση με το παρελθόν που χρειαζόσουν δεκαπλασιο χρονο και γνώσεις και ειδικά προγράμματα, αλλά δείχνει πως ακόμα έχει αρκετή δουλειά να γίνει. https://ibb.co/998JSwK https://ibb.co/prCmbHw https://ibb.co/p4Vs6gT https://ibb.co/PQYWTRh https://ibb.co/FVcgk32 https://ibb.co/7jZbM8w 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου (edited) Εντάξει νομίζω πως η samsung μας τρολάρει με το update πηρε μεχρι και το note 10 6 χρονών κινητό security patch φεβρουαρίου και εμείς ναυΑΡΧΙΔΑ περιμένουμε Edited 23 Φεβρουαρίου by dkon84 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, dkon84 said: Εντάξει νομίζω πως η samsung μας τρολάρει με το update πάρε με έχει και το note 10 6 χρονών κινητό security patch φεβρουαρίου και εμείς ναυΑΡΧΙΔΑ περιμένουμε Καλημέρα. Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει λίγο αστείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου (edited) Μια μικρή ξενερα την έχω φάει γιατί οι Κινέζοι φέτος από οτι φαίνεται εβαλαν τα γυαλιά στην Samsung σε θεμα κάμερας Φώτο1)Xiaomi 14 ultra 2)Oppo Find x7 ultra 3)Vivvo x100pro 4)S24 Ultra .Ορίστε και το update εσκασε μύτη πριν 1 ωρα αλλά μην φάτε έχουμε γλαροσουπα προς το παρόν για USA και Καναδά. Edited 23 Φεβρουαρίου by Rospy7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Αν τα xiaomi είχαν καλυτερο λογισμικό-λειτουργικό σταθερό με ποιο όμορφα και καλό σχεδιασμένα εικονιδια, σίγουρα θα ξεσκίζει τους πάντες ακόμα κ την apple, δυστυχως δεν είναι όλα κάμερα, την καλυτερη κάμερα να έχουν τα xiaomi αυτό το miui δεν κατάπινετε 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Στο διπλανό site κάτοχος της συσκευής σας έγραψε ένα εκπληκτικό ποστ με φωτός και με παραδοχή της Samsung για προβλήματα από το εργοστάσιο…filippos79 στην τριτη σελίδα του θέματος που ανέβηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, fotisbasm_ said: Αν τα xiaomi είχαν καλυτερο λογισμικό-λειτουργικό σταθερό με ποιο όμορφα και καλό σχεδιασμένα εικονιδια, σίγουρα θα ξεσκίζει τους πάντες ακόμα κ την apple, δυστυχως δεν είναι όλα κάμερα, την καλυτερη κάμερα να έχουν τα xiaomi αυτό το miui δεν κατάπινετε Συμφωνώ απόλυτα. Προερχόμενος από OnePlus, ο τρόπος που στήνουν το λειτουργικοί οι Κινέζοι είναι τόσο "πρόχειρος" που δεν δίνει την αίσθηση premium συσκευής. Προτιμώ μια ελαφρώς "χειρότερη" κάμερα και άρτιο λογισμικό με ΓΡΗΓΟΡΕΣ αναβαθμίσεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, nasosvasedis said: Συμφωνώ απόλυτα. Προερχόμενος από OnePlus, ο τρόπος που στήνουν το λειτουργικοί οι Κινέζοι είναι τόσο "πρόχειρος" που δεν δίνει την αίσθηση premium συσκευής. Προτιμώ μια ελαφρώς "χειρότερη" κάμερα και άρτιο λογισμικό με ΓΡΗΓΟΡΕΣ αναβαθμίσεις. Οι Κινέζοι της Oneplus έγραφαν το καλύτερο λειτουργικό για Android (καλύτερο και από Pixel) μέχρι που τους κουκούλωσε η Oppo. Όλα είναι θέμα φιλοσοφίας, πολύ κρίμα που δεν ήταν η Oneplus το μεγάλο ψάρι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, nasosvasedis said: Συμφωνώ απόλυτα. Προερχόμενος από OnePlus, ο τρόπος που στήνουν το λειτουργικοί οι Κινέζοι είναι τόσο "πρόχειρος" που δεν δίνει την αίσθηση premium συσκευής. Προτιμώ μια ελαφρώς "χειρότερη" κάμερα και άρτιο λογισμικό με ΓΡΗΓΟΡΕΣ αναβαθμίσεις. Αυτό και εγώ. Πρόσφατα έπιασα ενα κινητό στα χέρια μου δε θυμάμαι poco ήταν xiaomi ήταν δεν είμαι σίγουρος και πετούσε διαφημίσεις σε ορισμένα μενού. Καινούριο ήταν δεν είχε κάποιο Spyware μέσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου ΒΓΗΚΕ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Just now, Athkatla said: ΒΓΗΚΕ! Ουαου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου (edited) 1 minute ago, Athkatla said: ΒΓΗΚΕ! Ωχ ναι όντως 746mb. +200mb νέα bugs έβαλαν! Edited 23 Φεβρουαρίου by Gorge 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κι εγώ τώρα την περνάω Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts