vwbestakos Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, smyrali said: Καλημέρα, στο site τους βλέπω οτι δέχονται μόνο επιλεγμένα μοντέλα. Ισχύει κατι διαφορερικό για το trade in της samsung? Όντως μπορείς να δώσεις οτιδήποτε πίσω; οποιο κινητό θέλεις δίνεις το επιβεβαίωσα στο τηλέφωνο και σπασμένο και διαλυμένο απλά δεν θα στο κοστολογίσουν και θα έχεις μονο τα 100€ της Samsung 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Just now, vwbestakos said: οποιο κινητό θέλεις δίνεις το επιβεβαίωσα στο τηλέφωνο και σπασμένο και διαλυμένο απλά δεν θα στο κοστολογίσουν και θα έχεις μονο τα 100€ της Samsung σούπερ! είναι όλα σε atm η υπάρχει κάπου και υπάλληλος επι τόπου για να σου κάνει την αξιολόγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, smyrali said: σούπερ! είναι όλα σε atm η υπάρχει κάπου και υπάλληλος επι τόπου για να σου κάνει την αξιολόγηση; η αξιολόγιση γίνεται αφού παραδοθεί το κινητό σε αυτούς και δώσεις τα στοιχεία σου θα σου σταλεί email μπείτε διαβάστε την πολιτική τα γράφει ολα αναλυτικα 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Καλημέρα, για φορτιστή και θήκη τι προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Μόλις έγινε παραγγελία Galaxy S24 Ultra 1TB με Galaxy Buds2 Pro και Galaxy SmartTag2. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Εγω το χτυπησα απο Αμαζον αγγλιας το ultra 512 και βγηκε £965. Mου ειπαν στο τσατ οτι αγοραζοντας το 512 θα παρω το 1ΤΒ. Χλωμο το κοβω αλλα ποτε δεν ξερεις. Ειχα παραγγειλει το Νοεμβρη το S23 ultra στα £725 με παραδοση εως προχτες λογω ελλειψης και μου το ακυρωσαν τελευταια στιγμη, οποτε πηγα στο 24αρι. Προσωπικα θεωρω πλεονεκτημα την επιπεδη οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 5 minutes ago, SagoniasSlutRose said: Εγω το χτυπησα απο Αμαζον αγγλιας το ultra 512 και βγηκε £965. Mου ειπαν στο τσατ οτι αγοραζοντας το 512 θα παρω το 1ΤΒ. Χλωμο το κοβω αλλα ποτε δεν ξερεις. Ειχα παραγγειλει το Νοεμβρη το S23 ultra στα £725 με παραδοση εως προχτες λογω ελλειψης και μου το ακυρωσαν τελευταια στιγμη, οποτε πηγα στο 24αρι. Προσωπικα θεωρω πλεονεκτημα την επιπεδη οθονη. Γνωριζεις αν υπαρχει καποια προσφορα ή κουπονι απο Amazon UK ή τυπου trade in μπας και το παρω και εγω ετσι; Επικοινωνησα με Samsung Ελλαδος και μου ειπαν πως δε δινουν 20% κουπονι, παρα μονο 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Καλημέρα. Με επαγγελματικό αφμ δεν μ αφήνει να συνεχίσω στο Samsung shop. Ξέρει κάποιος τα βήματα να μου πει τι πρέπει να κάνω? Σε άλλα μαγαζιά πχ πλαίσιο απλά δίνω αφμ και προχωράει. Στο Samsung shop όχι. Θέλει κάποια διασταύρωση? 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας, εχει παραγγειλει φιλος μου που εχει επαγγελματικο αφμ το τηλεφωνο για εμενα, μολις ερθει για να παρω το voucher της samsung για τα 100 ευρω + καποια ακομη εαν εχω να δωσω τηλεφωνο, τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι εχω μπερδευτει λιγο Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 39 minutes ago, merkon said: Γνωριζεις αν υπαρχει καποια προσφορα ή κουπονι απο Amazon UK ή τυπου trade in μπας και το παρω και εγω ετσι; Επικοινωνησα με Samsung Ελλαδος και μου ειπαν πως δε δινουν 20% κουπονι, παρα μονο 10% Σημερα δεν το εμφανιζει καθολου στη σελιδα. Αυτο εδω ηταν παντως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 43 minutes ago, Yiorgos said: Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας, εχει παραγγειλει φιλος μου που εχει επαγγελματικο αφμ το τηλεφωνο για εμενα, μολις ερθει για να παρω το voucher της samsung για τα 100 ευρω + καποια ακομη εαν εχω να δωσω τηλεφωνο, τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι εχω μπερδευτει λιγο Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-s24-s24-plus-24-ultra-preorder-promo/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 55 minutes ago, kountoura said: Καλημέρα. Με επαγγελματικό αφμ δεν μ αφήνει να συνεχίσω στο Samsung shop. Ξέρει κάποιος τα βήματα να μου πει τι πρέπει να κάνω? Σε άλλα μαγαζιά πχ πλαίσιο απλά δίνω αφμ και προχωράει. Στο Samsung shop όχι. Θέλει κάποια διασταύρωση? https://www.aade.gr/epiheiriseis/forologikes-ypiresies/fpa/yperesia-arthroy-39a Πρέπει να κάνεις εγγραφή στο site της ΑΑΔΕ και να ορίσεις εκπρόσωπο της επιχείρησης. Αν είσαι ΕΕ βάζεις τον εαυτό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g8777 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Έχω κάνει εγγραφή στο site της Samsung, παρόλαυτα δεν έχει προστεθεί κάποιο κουπόνι έκπτωσης 10% κατά την διαδικασία αγοράς. Δεν γίνεται αυτόματα; Πρέπει να το ζητήσω μέσω live chat; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Δεν εχουν αυτη τη στιγμη , ζητησα εγω πριν απο 30' 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) 27 minutes ago, james9t said: Δεν εχουν αυτη τη στιγμη , ζητησα εγω πριν απο 30' Α τελείωσαν και αυτά? Όσοι πρόλαβαν το 20% ήταν η τέλεια αγορά. Εγώ ευτυχώς πρόλαβα τουλάχιστον το 10%. Μόλις τακτοποιήσω και τον αφμ με την ααδε θα ολοκληρώσω την αγορά. Πάλι πολύ καλύτερα από το κουπόνι 50 ευρώ. 990 ευρώ θα βγει με 10% και τιμολόγιο και pandas 100€. Edited 19 Ιανουαρίου by kountoura 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Να ξανα γραψουμε για τους κανούργιους ότι, για το trade in ισχύουν άλλοι όροι για τη Samsung με την pandas. Μόνο από το λινκ που θα σταλεί οταν κάνετε την διαδικασία θα σας αφηνει να επιλεξετε αλλη μάρκα και άλλο μοντελο. Η διαδικασία γίνεται μόνο με αποστολή του κινητού αν θυμάμαι καλα με acs με χρεωση δική τους και οχι από τα ατμ του 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) Μόλις παράγγειλα και την ποιοτική θηκούλα της Spigen την διάφανη για να φαίνεται το ωραίο χρωματάκι, αυτό το εργαλείο χωρίς θήκη δεν γίνεται. Η Spigen οσες θηκες εχω πάρει σε παλιά τηλέφωνα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο για την ποιότητα της και τις καλές τιμές αν και δεν θα το ελεγα οτι ειναι οικονομικές. https://www.spigen.com/products/galaxy-s24-series-case-ultra-hybrid Βγηκε στα 18,90€ με μεταφορικα. Edited 19 Ιανουαρίου by vwbestakos 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, vwbestakos said: Καλημέρα στους αναμένοντες κάτοχους ενας απο αυτούς και εγώ!!. Μολις πήρα τηλέφωνο για την επιστροφη κινητού στο Pandas οτι κινητο και να στείλετε και σπασμένο και διαλυμενο θα πάρετε επιστροφη 100€ απο το Voucher που δίνει η Samsung όπως και να έχει, Στην προκειμένη περίπτωση εμένα μου βγήκε 867€ (20% κουπόνι + Απαλλαγή ΦΠΑ + Voucher 100€) απο 1500€ αρχική!!! Με λίγη προσπάθεια ακόμα ίσως να σε πληρώσει και Samsung για να πάρεις την συσκευή😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, vwbestakos said: Μόλις παράγγειλα και την ποιοτική θηκούλα της Spigen την διάφανη για να φαίνεται το ωραίο χρωματάκι, αυτό το εργαλείο χωρίς θήκη δεν γίνεται. Η Spigen οσες θηκες εχω πάρει σε παλιά τηλέφωνα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο για την ποιότητα της και τις καλές τιμές αν και δεν θα το ελεγα οτι ειναι οικονομικές. https://www.spigen.com/products/galaxy-s24-series-case-ultra-hybrid Βγηκε στα 18,90€ με μεταφορικα. δυστυχως θα σου κιτρινισει, δεν το γλυτωνεις,εγω ειμαι για αυτη (το πηρα σε γκρι) https://www.spigen.pl/en/products/etui-spigen-liquid-air-samsung-galaxy-s24-ultra-marble-grey-case-153846, βεβαια θα παιξω και με αυτη οταν ερθει ελλαδα https://www.spigen.com/collections/new-galaxy/products/galaxy-s24-series-case-liquid-air?variant=41920394821679 2 1 Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Μ' αρέσει που έχει προστασία για τους φακούς. https://www.skroutz.gr/s/49325323/Spigen-Optik-Armor-Back-Cover-Silikonis-Mayro-Galaxy-S24-Ultra-ACS07313.html 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aLLoUgr Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους! Όσον αφορα το trade in της pandas. Θα πρέπει αν κατάλαβα σωστα να ξεκινήσω την διαδικασία ΑΦΟΥ παραλάβω το s24 ή μέχρι και να παραλάβω; Εφόσον προχωρήσει, το voucher των 100 πως θα το αξιοποιήσω; θα μου επιστρέψουν χρήματα κάπως; Όλα αυτα εφαρμόζονται σε αγορά με τιμολόγιο; Αν γνωρίζει κανείς. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) 20 minutes ago, aLLoUgr said: Καλησπέρα σε όλους! Όσον αφορα το trade in της pandas. Θα πρέπει αν κατάλαβα σωστα να ξεκινήσω την διαδικασία ΑΦΟΥ παραλάβω το s24 ή μέχρι και να παραλάβω; Εφόσον προχωρήσει, το voucher των 100 πως θα το αξιοποιήσω; θα μου επιστρέψουν χρήματα κάπως; Όλα αυτα εφαρμόζονται σε αγορά με τιμολόγιο; Αν γνωρίζει κανείς. Ευχαριστώ πολυ γιατί δεν μπαίνετε να διαβάσετε τους όρους τα λέει όλα ξεκάθαρα και στην Samsung και στο site Panda εκτός αν δεν ξέρετε να διαβάζετε ελληνικά με το συμπάθειο φίλε μου να μην υπάρχει παρεξήγηση. Edited 19 Ιανουαρίου by vwbestakos 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Aξιζει η αγορα και η μεταβαση απο S23 Ultra; Το κοστος για την μεταβαση θα ειναι μηδαμινο καθοτι αγορα απο Samsung UK και κατοπιν χρησης διαφορων προσφορων και προωθητικων ενεργειων και trade in κλπ, βγαινει στα £460 με δωρο το Watch 6 το οποιο θα παει απευθειας στο Ebay για πωληση - αρα υπολογιζω το ολο εγχειρημα να παει γυρω στα £250 εξοδα απο μεριας μου στο τελος. Το ερωτημα ειναι αν αξιζει η μεταβαση γενικοτερα ή οχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση... Η μόνη αλλαγή είναι η επίπεδη οθόνη και κάνα 2 πραγματάκια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Και η έξτρα φωτεινή του οθόνη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του 23U η φωτεινότητα δεν είναι επαρκεστατη και σούπερ ευανάγνωστη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες... 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts