FoT1s Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Μου ηρθε μεσω οτα και την περασα κι εγω. Γενικα, καλη φαινεται. Αυτο που με χαλαει ειναι που μεγαλωσαν τα εικονίδια των εφαρμογων. Παραπανω δεν την εψαξα προς το παρον να δω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 15 ώρες πριν, STATYSS said: Είναι εξαιρετική... Καλησπέρα Έχεις τεστάρει καθόλου την κάμερα και κατά πόσο έχει διαφορές; Edited 8 Νοέμβριος by ostvarivanje Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Αυτη την επιλογη στις ρυθμισεις- συνιστώμενες υπηρεσιες την εχετε ενεργοποιημενη; Γνωριζεις κανεις τι ακριβως κανει-ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 8 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 10 ώρες πριν, FoT1s said: Μου ηρθε μεσω οτα και την περασα κι εγω. Γενικα, καλη φαινεται. Αυτο που με χαλαει ειναι που μεγαλωσαν τα εικονίδια των εφαρμογων. Παραπανω δεν την εψαξα προς το παρον να δω τι παιζει. Πάτα στην επιφάνεια. Επιλέγεις εικονίδια. Κάτω έχει μια μπάρα να την σύρεις προς τα αριστερά που μικραίνει το μέγεθος των εικονιδίων 2 ώρες πριν, ostvarivanje said: Καλησπέρα Έχεις τεστάρει καθόλου την κάμερα και κατά πόσο έχει διαφορές; Η κάμερα θυμίζει pixel και καλύτερη στα μάτια μου . Και η μπρος και η πίσω... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Κατι αλλο που προσεξα ειναι ο,τι πλεον δεν σου δειχνει ποιες εφαρμογες-ρυθμισεις καταναλωνουν μπαταρια οπως και ποιες θελεις αυτοματη βελτιστοποιηση κτλ οπως με την 14. Δεν ξερω αν γινει καποια προσθηκη σε ενημερωση βεβαια. Γενικα παντως, φαινεται ο,τι καποια πραγματα τους εχουν ξεφυγει σε προσθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Εμένα μέσω oxygen updater μου την βγάζει αλλά επίσημα ακόμη τίποτα Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 38 minutes ago, teopanta1 said: Εμένα μέσω oxygen updater μου την βγάζει αλλά επίσημα ακόμη τίποτα Σταδιακα έρχεται μεσω οτα. Οχι σε ολους απευθειας. Συνηθως μεσα σε 1-2 εβδομαδες την παιρνουν ολοι, αν δεν την σταματησουν λογο καποιου bug σοβαρου κτλ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 9 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 1 hour ago, teopanta1 said: Εμένα μέσω oxygen updater μου την βγάζει αλλά επίσημα ακόμη τίποτα Βάρα την.. μην φοβάσαι. Προχώρα. 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 20 ώρες πριν, STATYSS said: Η κάμερα θυμίζει pixel και καλύτερη στα μάτια μου . Και η μπρος και η πίσω... Άρα βελτιώθηκε. Διάβασα σε ένα Telegram group ότι πλέον έχει macro και ο κανονικός και ο ζουμ φακός (λογικά θα παραμένει όπως ήταν και πριν και στον υπερευρυγώνιο). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος Στο επίσημο site, το 16/512, -300€ Τελική τιμή δλδ στα 849€ Για 17 μέρες ακόμη... 1 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Παρασκευή στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:00 μμ 4 ώρες πριν, asot said: Στο επίσημο site, το 16/512, -300€ Τελική τιμή δλδ στα 849€ Για 17 μέρες ακόμη... Πολύ καλή προσφορά! Απ'ότι βλέπω σ' αυτή την τιμή δίνει δώρο και μία θήκη της OnePlus! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Σάββατο στις 06:09 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:09 πμ 17 ώρες πριν, asot said: Στο επίσημο site, το 16/512, -300€ Τελική τιμή δλδ στα 849€ Για 17 μέρες ακόμη... Τόσο δεν βγαίνει και με τιμολόγιο από κοτσωβολο? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. Σάββατο στις 06:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:13 πμ Ναι 823 είχε βγει σε εμενα Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Σάββατο στις 07:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:48 πμ 1 ώρα πριν, STATYSS said: Τόσο δεν βγαίνει και με τιμολόγιο από κοτσωβολο? Ναι σωστά! Εγώ νόμιζα ότι και ο Κωτσόβολος το είχε 1149€ σαν το επίσημο! Επομένως από Κωτσοβολο με τιμολόγιο αυτή τη στιγμή βγαίνει 847€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. Τρίτη στις 02:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:46 μμ Παιδιά, ξέρει κάποιος την διαδικασία για αποφορολόγηση απτο επίσημο σαιτ της OnePlus Europe? Το έχει κάνει κανείς? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν On 29/2/2024 at 11:06 ΠΜ, junglist said: Προς ενημε΄ρωση, γίνεται. Μίλησα νωρ΄ίτερα με το CS. Αφού έρθει το προϊoν, μπαίνεις στην παραγγελία και δηλώνεις στοιχεία της εταιρείας σου. Μάλιστα γίνεται και επιστροφή του VAT. Φίλος, επειδή ενδιαφέρομαι καιγω για αποφορολόγηση και βλέπω ακριβώς αυτό που λες. Μετά από 16 μέρες απτην παραλαβή κάνεις "edit" την παραγγελία και βάζεις "VAT invoice".. Σου δούλεψε κανονικά το θέμα? Το πέρασες στην εταιρεία? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts