ostvarivanje Δημ. 6 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, agriniopk said: για ποιες διαφημίσεις λέτε ? Δεν πιστεύω να έχει διαφημίσεις μέσα στο κινητό ή μέσα στα μενού του ? Για όταν σερφάρεις στo internet λέτε ? Για τις διαφημίσεις που πετάγονται και στους browsers αλλά και σε διάφορες εφαρμογές. Μέσα στο μενού του, εννοείται πως δεν έχει. Δεν είναι και xiaomi! 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Λοιπόν με την 840 έχω 2 θέματα στη νέα συσκευή: 1) ενώ έχω ενεργοποιήσει το AOD, η οθόνη γίνεται εντελώς μαύρη και δε βλέπω τις ειδοποιήσεις που έχουν έρθει. Πρέπει να το σηκώσω ή να πατήσω την οθόνη για να ανάψει το lock screen με τις ειδοποιήσεις. 2) πολλές ειδοποιήσεις όταν έρχονται είναι σαν αθόρυβες και δεν τις παίρνω χαμπάρι. Έτσι είναι by default σε όλους; Θέλει να πάω στην κάθε εφαρμογή και να ρυθμίσω κάτι; Χαζό μου φαίνεται. Με το 9Pro δεν είχα τέτοια θέματα πριν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, junglist said: Λοιπόν με την 840 έχω 2 θέματα στη νέα συσκευή: 1) ενώ έχω ενεργοποιήσει το AOD, η οθόνη γίνεται εντελώς μαύρη και δε βλέπω τις ειδοποιήσεις που έχουν έρθει. Πρέπει να το σηκώσω ή να πατήσω την οθόνη για να ανάψει το lock screen με τις ειδοποιήσεις. 2) πολλές ειδοποιήσεις όταν έρχονται είναι σαν αθόρυβες και δεν τις παίρνω χαμπάρι. Έτσι είναι by default σε όλους; Θέλει να πάω στην κάθε εφαρμογή και να ρυθμίσω κάτι; Χαζό μου φαίνεται. Με το 9Pro δεν είχα τέτοια θέματα πριν. Δεν εχω ενεργοποιημενη την AOD αλλα οσον αφορα τις ειδοποιησεις δεν εχω δει καποιο θεμα. Αν ερχεται κανονικα η ειδοποιηση αλλα δεν ακους τον ηχο τσεκαρες να δεις πως ο ηχος της ειδοποιησης και η ενταση ειναι σωστα ρυθμισμενα; Εμενα ας πουμε κανει ενα μικρο θορυβο σαν μπιπ καθε φορα που ερχεται ειδοποιηση, αν δεν ειμαι πανω απο το κινητο δεν το ακουω. Παρεπιπτοντως η μπαταρια με την 840 μου βγαζει 1-1.50 ωρα χαμηλοτερο SOT μεχρι στιγμης συγκριτικα με την 802, ελπιζω να στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Δεν εχω ενεργοποιημενη την AOD αλλα οσον αφορα τις ειδοποιησεις δεν εχω δει καποιο θεμα. Αν ερχεται κανονικα η ειδοποιηση αλλα δεν ακους τον ηχο τσεκαρες να δεις πως ο ηχος της ειδοποιησης και η ενταση ειναι σωστα ρυθμισμενα; Εμενα ας πουμε κανει ενα μικρο θορυβο σαν μπιπ καθε φορα που ερχεται ειδοποιηση, αν δεν ειμαι πανω απο το κινητο δεν το ακουω. Παρεπιπτοντως η μπαταρια με την 840 μου βγαζει 1-1.50 ωρα χαμηλοτερο SOT μεχρι στιγμης συγκριτικα με την 802, ελπιζω να στρωσει. Το AOD το έφτιαξα, ήθελε μια έξτρα ρύθμιση για να είναι πάντα ενεργή η οθόνη. Για την ένταση που λες, είναι σαν να κάνει mute τον ήχο. Τσεκαρα και γενικά είναι κανονικά σχεδόν τέρμα η μπάρα ήχου των ειδοποιήσεων. 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην ομάδα... Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι αρκετά ευχαριστημένοι το μόνο που σκέφτομαι είναι η κάμερα του? Τι λέει αξίζει? Προέρχομαι από Honor magic5 pro που είναι αρκετά καλή... Ευχαριστώ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου (edited) Δίνουν δώρο το ρολόι σε άλλες χώρες (όχι στην Ελλάδα) Μπαίνοντας στο site της oneplus βλέπω ότι αν επιλέξω χώρες τις Ευρώπης το ρολόι το δίνουν δώρο με την αγορά του oneplus 12. Αν επιλέξω Ελλάδα (κάτω δεξιά του site) τότε το δώρο για την αγορά του oneplus 12 είναι μια θήκη. Τι φάση είναι αυτή ? Γιατί γίνεται αυτό ? Δεν έχει ενημερωθεί το site ? ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω ? (εκτός του ότι είμαστε Ελλάδα και όλοι μας έχουν γραμμένους) Edited 10 Σεπτεμβρίου by agriniopk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 18 ώρες πριν, petraKOS07 said: Καλησπέρα στην ομάδα... Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι αρκετά ευχαριστημένοι το μόνο που σκέφτομαι είναι η κάμερα του? Τι λέει αξίζει? Προέρχομαι από Honor magic5 pro που είναι αρκετά καλή... Ευχαριστώ Δεν ξερω συγκριτικά με το Magic5 pro που βρισκεται φωτογραφικα. Αυτό που μπορώ να πω συγκρινοντας με iphone 15 pro max που εχει η κοπελα μου, γενικα σε φωτογραφιες ειναι πολύ κοντα (και καλυτερο συνηθως στο zoom). To αποτέλεσμα προσωπικά με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο, γιατι είναι πιο φυσικο, δεν έχει υπερβολική επεξεργασία και HDR (να κάνει τη νυχτα μέρα πχ). Γενικά σουπερ ευχαριστημένος στο 99% των περιπτώσεων που έχω βγάλει φωτο (πορτραίτα, τοπια, νυχτερινή, zoom σε συναυλίες). Το βίντεο είναι τίμιο, αλλά νομίζω δεν είναι και ότι καλύτερο σε stabilization και ποιότητα. Και πάλι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, petraKOS07 said: Καλησπέρα στην ομάδα... Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι αρκετά ευχαριστημένοι το μόνο που σκέφτομαι είναι η κάμερα του? Τι λέει αξίζει? Προέρχομαι από Honor magic5 pro που είναι αρκετά καλή... Ευχαριστώ Δεν νομιζω πως θα δεις ιδιαιτερες διαφορες στις συσκευες, συμπεριλαμβανομενης και της καμερας. Εχει συγγενικο προσωπο και εχω πειραματιστει για καμια ωρα με το Honor γιατι σκεφτομουν να το αγοράσω. Ισως στο Oneplus 12 ναναι λιγο χειροτερες οι φωτος (βασικά ειναι λιγο πιο σκοτεινες και λιγοτερο επεξεργασμενες) και κυρίως της ultrawide αν τυχον χρησιμοποιεις θα δεις διαφορα προς το χειροτερο. Στα υπολοιπα οχι τοσο και το ζουμ ισως ειναι και καλυτερο της OP. Προσωπική άποψη: Αν δεν εχεις καποιο θεμα με τη συσκευη και θες να αλλαξεις ή αν δεν βγαλεις καποιο κερδος απο την αλλαγη, μαλλον θα περιμενα λιγους μηνες ακομα για της επομενης χρονιας που μάλλον θα δουμε αναβαθμιση σημαντικη τοσο απο Oneplus, οσο και απο Vivo και Honor. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, agriniopk said: Δίνουν δώρο το ρολόι σε άλλες χώρες (όχι στην Ελλάδα) Μπαίνοντας στο site της oneplus βλέπω ότι αν επιλέξω χώρες τις Ευρώπης το ρολόι το δίνουν δώρο με την αγορά του oneplus 12. Αν επιλέξω Ελλάδα (κάτω δεξιά του site) τότε το δώρο για την αγορά του oneplus 12 είναι μια θήκη. Τι φάση είναι αυτή ? Γιατί γίνεται αυτό ? Δεν έχει ενημερωθεί το site ? ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω ? (εκτός του ότι είμαστε Ελλάδα και όλοι μας έχουν γραμμένους) Δυστυχώς κάτι τέτοιο συμβαίνει και από τις χώρες που άνοιξα, νομίζω μόνο στη Σλοβενία και σε εμάς δεν το έχουν το ρολόι δώρο (και έκπτωση στο κινητό - και μόνο σε εμάς έχει 1149!). Είχα τρελαθεί και εγώ με αυτό και για αυτό είχα κάνει μία ανάρτηση πριν μερικές μέρες εδώ. Από την άλλη, μάλλον θα περιμένω μήπως και το βγάλουν και εδώ στην Ελλάδα με το ρολόι, γιατί θα με βόλευε πάρα πολύ... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, ostvarivanje said: Δυστυχώς κάτι τέτοιο συμβαίνει και από τις χώρες που άνοιξα, νομίζω μόνο στη Σλοβενία και σε εμάς δεν το έχουν το ρολόι δώρο (και έκπτωση στο κινητό - και μόνο σε εμάς έχει 1149!). Είχα τρελαθεί και εγώ με αυτό και για αυτό είχα κάνει μία ανάρτηση πριν μερικές μέρες εδώ. Από την άλλη, μάλλον θα περιμένω μήπως και το βγάλουν και εδώ στην Ελλάδα με το ρολόι, γιατί θα με βόλευε πάρα πολύ... Δεν ισχυει μονο με το ρολοι αυτο. Εχω προσεξει πως πολυ συχνα η τιμολογιακη πολιτικη της ειναι διαφορετικη απο χωρα σε χωρα. Ενιοτε βαζει και εκπτωσεις ή προσφορες σε καποιες χωρες που δεν ισχυουν σε αλλες. Δεν ξερω με ποια λογικη γινεται αυτο. Ισως σχετιζεται με συμφωνιες που εχει με τους επισημους εισαγωγεις σε καθε χωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, Mikepan_1 said: Δεν ισχυει μονο με το ρολοι αυτο. Εχω προσεξει πως πολυ συχνα η τιμολογιακη πολιτικη της ειναι διαφορετικη απο χωρα σε χωρα. Ενιοτε βαζει και εκπτωσεις ή προσφορες σε καποιες χωρες που δεν ισχυουν σε αλλες. Δεν ξερω με ποια λογικη γινεται αυτο. Ισως σχετιζεται με συμφωνιες που εχει με τους επισημους εισαγωγεις σε καθε χωρα. Ναι, όμως, όταν κοιτάς και το 80% των χωρών (για να μην πω παραπάνω) της Ευρώπης έχουν και έκπτωση στο κινητό και δώρο το ρολόι, δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφωνία ή κάτι άλλο. Ή το "φρενάρει" ο Κωτσόβολος για να μην έχει χασούρα (γιατί αυτή τη στιγμή ο Κωτσόβολος το έχει 100€ φθηνότερα από τη σελίδα της OnePlus). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, ostvarivanje said: Ναι, όμως, όταν κοιτάς και το 80% των χωρών (για να μην πω παραπάνω) της Ευρώπης έχουν και έκπτωση στο κινητό και δώρο το ρολόι, δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφωνία ή κάτι άλλο. Ή το "φρενάρει" ο Κωτσόβολος για να μην έχει χασούρα (γιατί αυτή τη στιγμή ο Κωτσόβολος το έχει 100€ φθηνότερα από τη σελίδα της OnePlus). Ε πάρτο μέσω άλλης χώρας με κάποια εταιρεία αποστολής που έχει αποθήκη και έλυσες το πρόβλημά σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, junglist said: Ε πάρτο μέσω άλλης χώρας με κάποια εταιρεία αποστολής που έχει αποθήκη και έλυσες το πρόβλημά σου. Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία να εμπλέξω και άλλη εταιρεία. Οπότε ή θα το βγάλουν για Ελλάδα με αυτήν την προσφορά ή θα κινηθώ διαφορετικά. Το ζήτημα δεν είναι τι θα κάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου αλλά το ότι αδικούμαστε ως Ελλάδα σε αυτήν την περίπτωση. 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, ostvarivanje said: Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία να εμπλέξω και άλλη εταιρεία. Οπότε ή θα το βγάλουν για Ελλάδα με αυτήν την προσφορά ή θα κινηθώ διαφορετικά. Το ζήτημα δεν είναι τι θα κάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου αλλά το ότι αδικούμαστε ως Ελλάδα σε αυτήν την περίπτωση. Σιγά το μπλέξιμο. Απλά το στέλνεις σε μια άλλη αποθήκη. Καλύτερο από την εναλλακτική που δεν έχεις. Ή το παίρνεις έτσι ή χάνεις όλα τα δώρα. Απλό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 48 minutes ago, junglist said: Σιγά το μπλέξιμο. Απλά το στέλνεις σε μια άλλη αποθήκη. Καλύτερο από την εναλλακτική που δεν έχεις. Ή το παίρνεις έτσι ή χάνεις όλα τα δώρα. Απλό. Θα το στείλουν σε άλλη αποθήκη αλλά από εκεί και πέρα θα εμπλακεί κάποια άλλη εταιρεία αποστολής που δεν θα έχει άμεση σχέση με την αποστολή από την OnePlus. Εγώ αυτό δεν το ρισκάρω. Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να το ρισκάρει... Και με τα δώρα δεν είναι σίγουρο αν θα έκανα την αγορά. Το θέμα μου δεν είναι αν θα χάσω τα δώρα αλλά ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης!!! 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, ostvarivanje said: Θα το στείλουν σε άλλη αποθήκη αλλά από εκεί και πέρα θα εμπλακεί κάποια άλλη εταιρεία αποστολής που δεν θα έχει άμεση σχέση με την αποστολή από την OnePlus. Εγώ αυτό δεν το ρισκάρω. Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να το ρισκάρει... Και με τα δώρα δεν είναι σίγουρο αν θα έκανα την αγορά. Το θέμα μου δεν είναι αν θα χάσω τα δώρα αλλά ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης!!! Κανονικα θα πρεπει ολες οι πολυεθνικες εταιρειες να ακολουθουν κοινη τιμολογιακη πολιτικη σε ολες τις χωρες της Ε.Ε. Δεν ειναι μονο η OP. Ακομα και σε ενα zara να πας οι τιμες ανα χωρα ειναι διαφορετικες. Υπαρχουν συζητησεις στην κομισιον για το θεμα αλλα δεν εχουν καταληξει καπου. Τα ζωα μου αργα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Κανονικα θα πρεπει ολες οι πολυεθνικες εταιρειες να ακολουθουν κοινη τιμολογιακη πολιτικη σε ολες τις χωρες της Ε.Ε. Δεν ειναι μονο η OP. Ακομα και σε ενα zara να πας οι τιμες ανα χωρα ειναι διαφορετικες. Υπαρχουν συζητησεις στην κομισιον για το θεμα αλλα δεν εχουν καταληξει καπου. Τα ζωα μου αργα. Να υποθέσω ότι και τα Zara εδώ στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά; Για να μην μιλήσουμε για τις προσφορές που βγάζει η ίδια η Samsung σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για το S24 Ultra και εδώ σου το δίνει στην ίδια τιμή (πάντα για την επίσημη Samsung μιλάω) που είχε όταν βγήκε, ε και σου κάνει τη χάρη να σου δώσει ως προσφορά 150€ έκπτωση σε wearables, τα οποία και αυτά είναι πανάκριβα μιας και είναι σε τιμή ελληνικής αντιπροσωπείας... Πάντως μου άρεσε πολύ το ρολόι το watch 2 (πριν την προσφορά δεν το είχα δώσει σημασία), οπότε αν τύχει και βγει κάποια προσφορά για Ελλάδα μαζί με το ρολόι από την OnePlus ή από τον Κωτσόβολο, με τη μία θα κάνω αγορά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, ostvarivanje said: Να υποθέσω ότι και τα Zara εδώ στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά; Για να μην μιλήσουμε για τις προσφορές που βγάζει η ίδια η Samsung σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για το S24 Ultra και εδώ σου το δίνει στην ίδια τιμή (πάντα για την επίσημη Samsung μιλάω) που είχε όταν βγήκε, ε και σου κάνει τη χάρη να σου δώσει ως προσφορά 150€ έκπτωση σε wearables, τα οποία και αυτά είναι πανάκριβα μιας και είναι σε τιμή ελληνικής αντιπροσωπείας... Πάντως μου άρεσε πολύ το ρολόι το watch 2 (πριν την προσφορά δεν το είχα δώσει σημασία), οπότε αν τύχει και βγει κάποια προσφορά για Ελλάδα μαζί με το ρολόι από την OnePlus ή από τον Κωτσόβολο, με τη μία θα κάνω αγορά. Ο κωτσος δεν ειμαι σιγουρος οτι φερνει το ρολοι. Νομιζα οτι δεν εισαγεται επισημα ελλαδα, οποτε αν ισχυει αυτο μαλλον αυτος ειναι και ο λογος που δεν προσφερουν το ρολοι δωρεαν στην ελλαδα. Μπορει στις αλλες χωρες η προσφορα να ειναι σε συνεργασια με την επισημη αντιπροσωπεια (κοινη προσφορα - οπως ισχυε στην ελλαδα με τα freebuds που ειχαν στην αρχη και ο κωτσο και η OP). Αν το ρολοι δεν εισαγεται ομως στην Ελλαδα απο τον επισημο αντιπροσωπο προφανως δεν μπορει να το προσφερει ο ελληνας αντιπροσωπος αρα δεν το προσφερει ουτε η OP σαν δωρεαν παροχη. Παντως ειναι ωραιο το ρολοι και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, Mikepan_1 said: Ο κωτσος δεν ειμαι σιγουρος οτι φερνει το ρολοι. Νομιζα οτι δεν εισαγεται επισημα ελλαδα, οποτε αν ισχυει αυτο μαλλον αυτος ειναι και ο λογος που δεν προσφερουν το ρολοι δωρεαν στην ελλαδα. Μπορει στις αλλες χωρες η προσφορα να ειναι σε συνεργασια με την επισημη αντιπροσωπεια (κοινη προσφορα - οπως ισχυε στην ελλαδα με τα freebuds που ειχαν στην αρχη και ο κωτσο και η OP). Αν το ρολοι δεν εισαγεται ομως στην Ελλαδα απο τον επισημο αντιπροσωπο προφανως δεν μπορει να το προσφερει ο ελληνας αντιπροσωπος αρα δεν το προσφερει ουτε η OP σαν δωρεαν παροχη. Παντως ειναι ωραιο το ρολοι και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Οπως φερνει το κινητο, φερνει και το ρολοι. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/300298-smartwach-one-plus-watch-2-black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Mikepan_1 said: Ο κωτσος δεν ειμαι σιγουρος οτι φερνει το ρολοι. Νομιζα οτι δεν εισαγεται επισημα ελλαδα, οποτε αν ισχυει αυτο μαλλον αυτος ειναι και ο λογος που δεν προσφερουν το ρολοι δωρεαν στην ελλαδα. Μπορει στις αλλες χωρες η προσφορα να ειναι σε συνεργασια με την επισημη αντιπροσωπεια (κοινη προσφορα - οπως ισχυε στην ελλαδα με τα freebuds που ειχαν στην αρχη και ο κωτσο και η OP). Αν το ρολοι δεν εισαγεται ομως στην Ελλαδα απο τον επισημο αντιπροσωπο προφανως δεν μπορει να το προσφερει ο ελληνας αντιπροσωπος αρα δεν το προσφερει ουτε η OP σαν δωρεαν παροχη. Παντως ειναι ωραιο το ρολοι και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Από ό,τι βλέπω, από τα μεγάλα καταστήματα μόνο ο Κωτσόβολος το έχει. Όπως και το OnePlus 12. Άρα μπορεί και να προκύψει κάποια προσφορά από τον Κωτσόβολο, ίσως και την black friday, γιατί ήδη θα έχει παρουσιαστεί στην Κίνα το OnePlus 13, οπότε είναι πιθανό. Τέλος πάντων, όπου προκύψει, στον Κωτσόβολο ή στην OnePlus. Ίσως να πάρω και μόνο το τηλέφωνο αν το βγάλουν σε κάποια καλή προσφορά. Βασικά το ρολόι άρχισα να το κοιτάω από τότε που το εμφάνισαν στην προσφορά. Μου αρέσει το στυλ του και ότι είναι μεγάλο. Από εκεί και πέρα έβλεπα ένα βίντεο στο youtube σήμερα και έλεγε ότι για μεγαλύτερη αυτονομία να κλείνεις τον επεξεργαστή που είναι για το wear os και μπορείς να συνεχίζεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις κλπ. Τέλος πάντων, αν έχεις κάποια διπλή εφαρμογή στο OnePlus (Messenger και Κλώνο Messenger, αν σου έρχονται και από τα δύο ειδοποιήσεις). Τέλος, αν και βγαίνω τελείως off topic, στη σελίδα της OnePlus έχει το OnePlus Pad (8/128) στα 349€ με δώρο τη θήκη που κοστίζει 59€ και επίσης δώρο τα OnePlus Buds Pro 2 που κοστίζουν 179€. Μπορείς δύο δώρα να επιλέξεις και υπάρχει και επιλογή το ένα από αυτά να είναι το backpack που κοστίζει 89€. Για περισσότερα https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-pad Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ostvarivanje said: Από ό,τι βλέπω, από τα μεγάλα καταστήματα μόνο ο Κωτσόβολος το έχει. Όπως και το OnePlus 12. Άρα μπορεί και να προκύψει κάποια προσφορά από τον Κωτσόβολο, ίσως και την black friday, γιατί ήδη θα έχει παρουσιαστεί στην Κίνα το OnePlus 13, οπότε είναι πιθανό. Τέλος πάντων, όπου προκύψει, στον Κωτσόβολο ή στην OnePlus. Ίσως να πάρω και μόνο το τηλέφωνο αν το βγάλουν σε κάποια καλή προσφορά. Βασικά το ρολόι άρχισα να το κοιτάω από τότε που το εμφάνισαν στην προσφορά. Μου αρέσει το στυλ του και ότι είναι μεγάλο. Από εκεί και πέρα έβλεπα ένα βίντεο στο youtube σήμερα και έλεγε ότι για μεγαλύτερη αυτονομία να κλείνεις τον επεξεργαστή που είναι για το wear os και μπορείς να συνεχίζεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις κλπ. Τέλος πάντων, αν έχεις κάποια διπλή εφαρμογή στο OnePlus (Messenger και Κλώνο Messenger, αν σου έρχονται και από τα δύο ειδοποιήσεις). Τέλος, αν και βγαίνω τελείως off topic, στη σελίδα της OnePlus έχει το OnePlus Pad (8/128) στα 349€ με δώρο τη θήκη που κοστίζει 59€ και επίσης δώρο τα OnePlus Buds Pro 2 που κοστίζουν 179€. Μπορείς δύο δώρα να επιλέξεις και υπάρχει και επιλογή το ένα από αυτά να είναι το backpack που κοστίζει 89€. Για περισσότερα https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-pad Καλά έτσι που το πας, μέχρι να περιμένεις την προσφορά για το ρολόι θα βγει το OnePlus 13. Εγώ πήρα πριν μήνες το ρολόι με δώρο τα OnePlus pods από Γερμανία. Μέσω αποθήκης, όπως ανέφερα πριν. Μερικές φορές απλά παίρνεις την προσφορά όταν τη βρίσκεις. Άμα περιμένεις παίζει να τη χάσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 16 minutes ago, junglist said: Καλά έτσι που το πας, μέχρι να περιμένεις την προσφορά για το ρολόι θα βγει το OnePlus 13. Εγώ πήρα πριν μήνες το ρολόι με δώρο τα OnePlus pods από Γερμανία. Μέσω αποθήκης, όπως ανέφερα πριν. Μερικές φορές απλά παίρνεις την προσφορά όταν τη βρίσκεις. Άμα περιμένεις παίζει να τη χάσεις. Εξαρτάται σε ποιο τρυπάκι μπαίνεις. Θα πάρω την προσφορά όταν κάτι θα το χρειάζομαι και όχι να το αγοράσω επειδή βρίσκεται σε προσφορά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, FoT1s said: Οπως φερνει το κινητο, φερνει και το ρολοι. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/300298-smartwach-one-plus-watch-2-black Ωραιος, δεν το ήξερα. Οταν ειχα παραγγειλει το ρολοι απο την OP δεν το ειχα βρει στην ιστοσελιδα του κωτσου. Εκτοτε δεν ξανα-εψαξα ειναι η αληθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Λοιπόν παιδιά αγορασμένο το 12 τον 2/2024 ειμαι στο 98% υγεία μπαταρίας. Με μεγάλη προσοχή στην φόρτιση και χρησιμοποιώ τον ταχυφορτιστη μόνο οταν χρειάζεται. Καθημερινες 20 με 25 μεχρι 80 με τον κόφτη που εχει και σαββατοκυριακα 25 με 100. Καλα ειμαι λετε στο 98% αυτην την στιγμή; Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, teopanta1 said: Λοιπόν παιδιά αγορασμένο το 12 τον 2/2024 ειμαι στο 98% υγεία μπαταρίας. Με μεγάλη προσοχή στην φόρτιση και χρησιμοποιώ τον ταχυφορτιστη μόνο οταν χρειάζεται. Καθημερινες 20 με 25 μεχρι 80 με τον κόφτη που εχει και σαββατοκυριακα 25 με 100. Καλα ειμαι λετε στο 98% αυτην την στιγμή; Νορμαλ ακουγεται. Νομιζω +/- 1 μηνα σε ολους το ιδιο πεφτει. Αγορασμενο τελος Φεβ ειμαι στο 99%, φορτιση με τον δικο του φορτιστη συνηθως μεταξυ 10%-80%, καποιες φορες περισσοτερες φορτισεις τη μερα μεταξυ 30-60% και φορτιση μεχρι 100%, 2-3 φορες το μηνα εκτος αν ειμαι σε ταξιδι που το φορτιζω παντα στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts