Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού κάνεις enable το παρακάτω, θα πας στο μενού settings\phone\timechange tab και θα ξετσεκαρεις το enable auto time change

AUTO TIMEZONE FEATURE enable - disable

Enable the TimeZones Page in PHONE OPTIONS:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\PhoneSetting]

"ShowNITZPage"=dword:00000001

Disable the TimeZones Page in PHONE OPTIONS:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\PhoneSetting]

"ShowNITZPage"=dword:00000000

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου.:)Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά το enable auto time change δεν ήταν τσεκαρισμένο.Και πάλι δεν άλλαξε σε Αθήνα..Παραμένει Μινσκ..Μήπως μετα από την αλλαγή στην registry πρέπει να κάνω την συσκευή επανεκκίνηση?:confused:

• Administrators
Μήπως μετα από την αλλαγή στην registry πρέπει να κάνω την συσκευή επανεκκίνηση?:confused:

Πάντα αυτό!

Modpic.gif

Τελευταία φορά μου εμφάνισε GMT+3 Μόσχα!Το αλλάζω σε GMT+2 Αθήνα και την κρατάει την αλλαγή ευτυχώς,επειδή με ρώτησε αν θέλω να αποθηκευτούν οι αλλαγές(δεν μου το είχε ξαναρωτήσει άλλη φορά)!Τέσπα,τελικά τα κατάφερα!:pΣας ευχάριστω πολύ για την βοήθεια σας!:)

Σόρρυ και παλι!Αλλά τελικά δεν άλλαξε..Άλλαξε δηλαδή από Μινσκ σε Μόσχα που είναι GMT +3.Χειρότερα δηλαδή..Στην αρχή είχε παραμείνει Αθήνα,αλλά μετά από επανεκκίνηση του κινητού άλλαξε σε Μόσχα πάλι...:( Καμιά άλλη λύση?

Κοιτα εαν ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη ρυθμιση ωρας απο το δικτυο.Εαν ειναι τοτε απενεργοποιησε την.

Παιδιά πουλάω το HTC TyTn μαζί με 2Gb memory. Είναι σε αριστη κατάσταση και έχει ακόμα εγγύηση. Το δίνω 300 Euro. (η τιμή είναι συζητήσιμη - έχω άμεση ανάγκη από χρήματα λόγο υγείας ).

Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει P.M.

Thx

παιδια καλημερα θελω βοηθεια ο τιτανας μου κανει κατι κουλα σημερα μου χτυπα ειδοποιηση οτι μπαταρια ειναι χαμηλα και το βαζω για φορτιση μετα απο μιση ωρα με καλουν και οταν αναψε η οθονη το πρασινο εγινε κεραμυδ,ι και αλλου ειναι πρασινο και αλλου κεραμιδι το τηλεφωνο ειναι παντα στην θηκη και οχι δεν μου εχει πεσει ποτε κατω,τι να κανω,εκανα soft reset,εβγαλα την μπαταρια για μια ωρα και παλι τιποτα:(:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Exeis balei cooked ROM? Ean exeis tin official kai eksakoloutheis na exeis problima meta apo hard reset... fobamai gia hardware problima. Mipws na dokimaseis alli mpataria?
οχι εχω την επισημη,ξαναπερασα την επισημη αλλα τιποτα μαλλον με βλεπω να τρεχω Αγ.Παρασκευη στην ACE παντως σ'ευχαριστω;)
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας!:)Τελικά τα κατάφερα και εμφανίζει Αθήνα και παραμένει η αλλαγή μετα από αρκετές επανεκκινήσεις που το έχω κάνει..:yahoo:

Μια άλλη ερώτηση,ξέρεις κανείς κάποιο καλό μετρητή sms ο οποίος όμως θα μετράει και τα διπλά-τριπλά sms που στέλνονται???(Δηλαδή sms με πάνω από 160 χαρακτήρες)

Μια άλλη ερώτηση,ξέρεις κανείς κάποιο καλό μετρητή sms ο οποίος όμως θα μετράει και τα διπλά-τριπλά sms που στέλνονται???(Δηλαδή sms με πάνω από 160 χαρακτήρες)

Battery Status

Ευχαριστώ,το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά δεν κατάφερα να κάνω τον μετρητή να δουλέψει..:(

Ευχαριστώ,το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά δεν κατάφερα να κάνω τον μετρητή να δουλέψει..:(

Πού συνάντησες πρόβλημα ; Θα έπρεπε να είναι αρκετά απλό. Αν θέλεις πες ακριβώς που "κόλλησες", και θα βγάλουμε άκρη. Εγώ έχω δοκιμάσει διάφορα (δεν είναι και πολλά) για αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι στο BS κατέληξα, και το θεωρώ το καλύτερο (εκτός του ότι μπορείς να κάνεις και άπειρα άλλα πράγματα, αλλά ακόμα και μόνο σαν μετρητής πάλι νομίζω είναι ο καλύτερος).

Guest lagoudakis
και εγω το δουλευω το Battery Status και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα αν καταλαβα καλα η κοπελα θελει οταν στελενει ενα μηνυμα που ειναι πανω απο 160 χαρακτηρες να το μετραει σαν 2 δεν ξερω αν το κανει αυτο το battery

Ναι, αυτό ακριβώς κατάλαβα κι εγώ ότι εννοεί, και ναι, ο μετρητής του BS το κάνει αυτό. Και 2, και 3 SMS "ενωμένα" σε ένα, τα μετράει και τα "χρεώνει" σωστά.

Πού συνάντησες πρόβλημα ; Θα έπρεπε να είναι αρκετά απλό. Αν θέλεις πες ακριβώς που "κόλλησες", και θα βγάλουμε άκρη. Εγώ έχω δοκιμάσει διάφορα (δεν είναι και πολλά) για αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι στο BS κατέληξα, και το θεωρώ το καλύτερο (εκτός του ότι μπορείς να κάνεις και άπειρα άλλα πράγματα, αλλά ακόμα και μόνο σαν μετρητής πάλι νομίζω είναι ο καλύτερος).

Σ'ευχαριστώ πολύ!:happy:

Το εγκατέστησα και τελικά είναι πάρα πολύ καλό!Κάτι τέτοιο έψαχνα..Τελικά εγώ είχα αρκετά παλιότερο version το 0.04 (:wacko:!!!) ενώ αυτό είναι το 1.05!Και σ'εκείνο που είχα, ενώ ενεργοποιούσα το sms counter δεν το εμφανιζε πουθενα!Τέσπα το θεμά ειναι οτι αυτό δουλεύει μια χαρα!Thanks και πάλι:)!

Βασικά απ'ότι είδα μόλις τώρα,το 0.04 ειναι το προηγούμενο version δεν ειναι πολύ παλιό..Το 1.05 είναι beta..Τεσπά αφου αυτο δουλεύει κανονικά όλα οκ!:p

Καλησπέρα σε όλους.Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα TyTN μεταχειρισμένο υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? πχ κάποια βλάβη που έχουν παρουσιάσει πολλά, κάποια ελλατωματική παρτίδα, διάρκεια μπαταρίας, χαλάρωμα πληκτρολογίου?

Καλησπέρα σε όλους.Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα TyTN μεταχειρισμένο υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? πχ κάποια βλάβη που έχουν παρουσιάσει πολλά, κάποια ελλατωματική παρτίδα, διάρκεια μπαταρίας, χαλάρωμα πληκτρολογίου?

-ψάξε για κάποιο το οποίο έχει και εγγύηση....

-θα ελέγξεις αυτά που είπες παραπάνω καθώς και το alignment της οθόνης, δηλαδή θα ανοίξεις τις "Σημειώσεις" και θα δεις αν το πενάκι γράφει στο σημείο που ακουμπάς εκείνη τη στιγμή και όχι αλλού

-το χαλάρωμα πληκτρολογίου είναι ανάλογα με τη χρήση,

-επίσης από το μενού έναρξης->ρυθμίσεις->σύστημα-> Πληροφορίες συσκευής μπορείς να δεις πόσες ώρες έχει μιλήσει η συγκεκριμένη συσκευή, αλλά αν έχει εγγύηση δεν σε χαλάει....

l33t )3\/&1_[]|* &2