Acid7 Δημ. Σάββατο στις 06:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:19 πμ Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το Pixel 8 pro. Αυτό θα σημάνει την επιστροφή μου στο Android μετά από 10 χρόνια… Αν και είμαι παλιό μέλος του myphone, δεν είμαι πολύ ενεργός, αλλά πιστεύω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για τις απορίες μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω διαβάσει μεγάλο μέρος του topic εδώ στο forum, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα. 1. Χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα μου WiFi calling και 5g. Υποστηρίζονται από τη συσκευή στο δίκτυο της Vodafone Greece; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω eSIM στο ίδιο δίκτυο; 3. Είναι σημαντικές για μένα οι ανέπαφες πληρωμές. Το αντίστοιχο wallet του Android έχει πλέον ωριμάσει και θα μπορέσω να κάνω τη μετάβαση χωρίς θέματα; 4. Επειδή επίσημα τα pixel δεν εισάγονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές στην εργασία μου, οι τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές authentication (google, Microsoft) λειτουργούν κανονικά; 5. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα των φωτογραφιών; 6. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα του βίντεο; Διαβάζω γενικά ότι έχει κάποια θεματάκια και δεν είναι πολύ smooth. 7. Υπάρχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζω (ειδικά σε σύγκριση με iOS devices); Ευχαριστώ για τον χρόνο! Keep up the great discussions! Παράθεση Ericsson PF 768 -> Sony Ericsson T200 -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Motorola V1050 -> Sony Ericsson K550 -> LG KC910 Renoir -> Sony Ericsson J230 -> HTC Wildfire -> Sony Ericsson Xperia neo V -> THL W100 -> LG Optimus G :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. Σάββατο στις 07:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:06 πμ Καλημέρα. Κι εγώ γύρισα στο android με αυτή τη συσκευή. Για το βίντεο, μάλλον ισχύουν αυτά που διάβασες. Φωτογραφίες καλύτερες από 13-14. Τραπεζικές εφαρμογές, Google authentication κλπ που λες, άψογα όλα. Έχω nova και δεν έχω e SIM... Πάντως wi-fi calling και 5G με nova , όλα σούπερ. 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. Σάββατο στις 07:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:28 πμ 1 hour ago, Acid7 said: Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το Pixel 8 pro. Αυτό θα σημάνει την επιστροφή μου στο Android μετά από 10 χρόνια… Αν και είμαι παλιό μέλος του myphone, δεν είμαι πολύ ενεργός, αλλά πιστεύω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για τις απορίες μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω διαβάσει μεγάλο μέρος του topic εδώ στο forum, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα. 1. Χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα μου WiFi calling και 5g. Υποστηρίζονται από τη συσκευή στο δίκτυο της Vodafone Greece; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω eSIM στο ίδιο δίκτυο; 3. Είναι σημαντικές για μένα οι ανέπαφες πληρωμές. Το αντίστοιχο wallet του Android έχει πλέον ωριμάσει και θα μπορέσω να κάνω τη μετάβαση χωρίς θέματα; 4. Επειδή επίσημα τα pixel δεν εισάγονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές στην εργασία μου, οι τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές authentication (google, Microsoft) λειτουργούν κανονικά; 5. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα των φωτογραφιών; 6. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα του βίντεο; Διαβάζω γενικά ότι έχει κάποια θεματάκια και δεν είναι πολύ smooth. 7. Υπάρχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζω (ειδικά σε σύγκριση με iOS devices); Ευχαριστώ για τον χρόνο! Keep up the great discussions! 1. Αν και δεν έχω Voda, από όσο θυμάμαι ναι. 2. Επίσης λογικά ναι, αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος. 3. Χρησιμοποιώ Google Wallet εδώ και χρόνια, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν γνωρίζει τι παραπάνω μπορεί να έχει το iOS. 4. Ναι 5. Δεν έχω εμπειρία από iPhone αλλά νομίζω πολύ καλύτερη με βάση τα όσα τεστ έχω δει. 6. Δεν έχω εμπειρία από iPhone, αλλά το βίντεο δεν είναι το ισχυρό του κομμάτι. Δεν ξέρω τις απαιτήσεις. Είναι ΟΚ, αλλά όχι κάτι σούπερ. 7. Εκεί πάμε σε συζήτηση για τα λειτουργικά. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι αν έχεις μάθει να ζεις με τα imessages και τις πράσινες, κόκκινες, κίτρινες μπλε φούσκες. Αν χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές μηνυμάτων κανένα θέμα. Μετά είναι θέμα συνήθειας. Θεωρώ με τα όσα γνωρίζω ότι οι ειδοποιήσεις, τα widgets κτλ είναι πολύ καλύτερα. Αλλά μιλάμε για θέματα προτιμήσεων. Πάντως αν θες να δοκιμάσεις το Android είναι η κατάλληλη συσκευή. Υπάρχουν άπειροι που έκαναν την αλλαγή δεν κοίταξαν πίσω, υπάρχουν και αυτοί που τους έλειπαν πράγματα από το οικοσύστημα της Apple. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. Σάββατο στις 02:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:25 μμ Ενεργοποίησα την Gemini πρίν μέρες και στο συρτάρι εφαρμογών την έβλεπα σαν app!2 μέρες τωρα εχει εξαφανιστεί πρέπει να κανω κατι άλλο? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts