Acid7 Δημ. February 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2025 Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το Pixel 8 pro. Αυτό θα σημάνει την επιστροφή μου στο Android μετά από 10 χρόνια… Αν και είμαι παλιό μέλος του myphone, δεν είμαι πολύ ενεργός, αλλά πιστεύω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για τις απορίες μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω διαβάσει μεγάλο μέρος του topic εδώ στο forum, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα. 1. Χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα μου WiFi calling και 5g. Υποστηρίζονται από τη συσκευή στο δίκτυο της Vodafone Greece; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω eSIM στο ίδιο δίκτυο; 3. Είναι σημαντικές για μένα οι ανέπαφες πληρωμές. Το αντίστοιχο wallet του Android έχει πλέον ωριμάσει και θα μπορέσω να κάνω τη μετάβαση χωρίς θέματα; 4. Επειδή επίσημα τα pixel δεν εισάγονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές στην εργασία μου, οι τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές authentication (google, Microsoft) λειτουργούν κανονικά; 5. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα των φωτογραφιών; 6. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα του βίντεο; Διαβάζω γενικά ότι έχει κάποια θεματάκια και δεν είναι πολύ smooth. 7. Υπάρχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζω (ειδικά σε σύγκριση με iOS devices); Ευχαριστώ για τον χρόνο! Keep up the great discussions! Παράθεση Ericsson PF 768 -> Sony Ericsson T200 -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Motorola V1050 -> Sony Ericsson K550 -> LG KC910 Renoir -> Sony Ericsson J230 -> HTC Wildfire -> Sony Ericsson Xperia neo V -> THL W100 -> LG Optimus G :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2025 Καλημέρα. Κι εγώ γύρισα στο android με αυτή τη συσκευή. Για το βίντεο, μάλλον ισχύουν αυτά που διάβασες. Φωτογραφίες καλύτερες από 13-14. Τραπεζικές εφαρμογές, Google authentication κλπ που λες, άψογα όλα. Έχω nova και δεν έχω e SIM... Πάντως wi-fi calling και 5G με nova , όλα σούπερ. 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2025 1 hour ago, Acid7 said: Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το Pixel 8 pro. Αυτό θα σημάνει την επιστροφή μου στο Android μετά από 10 χρόνια… Αν και είμαι παλιό μέλος του myphone, δεν είμαι πολύ ενεργός, αλλά πιστεύω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για τις απορίες μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω διαβάσει μεγάλο μέρος του topic εδώ στο forum, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα. 1. Χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα μου WiFi calling και 5g. Υποστηρίζονται από τη συσκευή στο δίκτυο της Vodafone Greece; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω eSIM στο ίδιο δίκτυο; 3. Είναι σημαντικές για μένα οι ανέπαφες πληρωμές. Το αντίστοιχο wallet του Android έχει πλέον ωριμάσει και θα μπορέσω να κάνω τη μετάβαση χωρίς θέματα; 4. Επειδή επίσημα τα pixel δεν εισάγονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές στην εργασία μου, οι τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές authentication (google, Microsoft) λειτουργούν κανονικά; 5. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα των φωτογραφιών; 6. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα του βίντεο; Διαβάζω γενικά ότι έχει κάποια θεματάκια και δεν είναι πολύ smooth. 7. Υπάρχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζω (ειδικά σε σύγκριση με iOS devices); Ευχαριστώ για τον χρόνο! Keep up the great discussions! 1. Αν και δεν έχω Voda, από όσο θυμάμαι ναι. 2. Επίσης λογικά ναι, αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος. 3. Χρησιμοποιώ Google Wallet εδώ και χρόνια, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν γνωρίζει τι παραπάνω μπορεί να έχει το iOS. 4. Ναι 5. Δεν έχω εμπειρία από iPhone αλλά νομίζω πολύ καλύτερη με βάση τα όσα τεστ έχω δει. 6. Δεν έχω εμπειρία από iPhone, αλλά το βίντεο δεν είναι το ισχυρό του κομμάτι. Δεν ξέρω τις απαιτήσεις. Είναι ΟΚ, αλλά όχι κάτι σούπερ. 7. Εκεί πάμε σε συζήτηση για τα λειτουργικά. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι αν έχεις μάθει να ζεις με τα imessages και τις πράσινες, κόκκινες, κίτρινες μπλε φούσκες. Αν χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές μηνυμάτων κανένα θέμα. Μετά είναι θέμα συνήθειας. Θεωρώ με τα όσα γνωρίζω ότι οι ειδοποιήσεις, τα widgets κτλ είναι πολύ καλύτερα. Αλλά μιλάμε για θέματα προτιμήσεων. Πάντως αν θες να δοκιμάσεις το Android είναι η κατάλληλη συσκευή. Υπάρχουν άπειροι που έκαναν την αλλαγή δεν κοίταξαν πίσω, υπάρχουν και αυτοί που τους έλειπαν πράγματα από το οικοσύστημα της Apple. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2025 Ενεργοποίησα την Gemini πρίν μέρες και στο συρτάρι εφαρμογών την έβλεπα σαν app!2 μέρες τωρα εχει εξαφανιστεί πρέπει να κανω κατι άλλο? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2025 On 22/2/2025 at 8:19 ΠΜ, Acid7 said: Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το Pixel 8 pro. Αυτό θα σημάνει την επιστροφή μου στο Android μετά από 10 χρόνια… Αν και είμαι παλιό μέλος του myphone, δεν είμαι πολύ ενεργός, αλλά πιστεύω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για τις απορίες μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω διαβάσει μεγάλο μέρος του topic εδώ στο forum, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα. 1. Χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα μου WiFi calling και 5g. Υποστηρίζονται από τη συσκευή στο δίκτυο της Vodafone Greece; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω eSIM στο ίδιο δίκτυο; 3. Είναι σημαντικές για μένα οι ανέπαφες πληρωμές. Το αντίστοιχο wallet του Android έχει πλέον ωριμάσει και θα μπορέσω να κάνω τη μετάβαση χωρίς θέματα; 4. Επειδή επίσημα τα pixel δεν εισάγονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές στην εργασία μου, οι τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές authentication (google, Microsoft) λειτουργούν κανονικά; 5. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα των φωτογραφιών; 6. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα του βίντεο; Διαβάζω γενικά ότι έχει κάποια θεματάκια και δεν είναι πολύ smooth. 7. Υπάρχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζω (ειδικά σε σύγκριση με iOS devices); Ευχαριστώ για τον χρόνο! Keep up the great discussions! επειση το εχω σαν δευτερη συσκευη (πρωτη iphone 15 pro) μπορω να σου απαντησω μονο ως προς τις φωτο τις οποιες θεωρω εξισου καλες ισως ενα κλικ καλυτερες απο το 15 pro στα αλλα δεν ασχολουμαι με wallet μιας και αυτα τα εχω στο iphone wifi call και 5g κανονικα Λογικα εκτιμηση μου ειναι οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το wallet τραπεζικες εφαρμογες κανονικα ολες οι τραπεζες οποτε και εκει εισαι καλυμενος Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2025 Ενημέρωση Play store. Φεβρουάριος 2025. 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 Έχει κανένας Θεμα με το δακτυλικό?εμένα πριν από δύο beta αναβαθμίσεις σταμάτησε να λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 3 ώρες πριν, bardull said: Έχει κανένας Θεμα με το δακτυλικό?εμένα πριν από δύο beta αναβαθμίσεις σταμάτησε να λειτουργει Λογικά πρέπει να ειναι κάποιος στην beta για να στο επιβεβαίωση αν γίνεται! Εν τω μεταξύ πάντα έλεγα θα παρω Pixel και θα το λιώσω στο φλασαρισμα και το 8 pro το εχω κοκο λαλα!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 Εχει βγαλει η cosmote neo το unlimited πακέτο στα 24€ αν ενδιαφέρεται κάποιος! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2025 Παιδιά από μπαταρία πως πάει την βγάζει τη μέρα με 5G? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2025 Εγώ δεν αγχώθηκα ποτέ για τη μπαταρία 10 μήνες τώρα. Ποτέ δεν κλείνω τίποτα από 5G, WiFi κλπ. Μόνο όταν είμαι σε χάρτες ή κάμερα για υπερβολική χρήση ξέρω ότι θα χρειαστεί βοήθεια... 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. April 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2025 Έχω παρατηρήσει ότι μετά τον Φεβρουάριο κρατάει πολύ η μπαταρία. Βγάζω άνετα μέρα με κλήσεις, κάμερα, προβολή βίντεο και λίγο παιχνίδι. Όλα μόνιμα ανοικτά γιατί πλέον δεν θέλω να ασχολούμαι (5G, wifi, nfc, φωτεινότητα 80-90%) και όλα αυτά ενώ είμαι έξω (όχι σε οικιακό wifi). Αν δε το πολυχρησιμοποιήσω κι όλας έχω βρεθεί και με 60% στις 10 το βράδυ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2025 (edited) Η αλήθεια είναι ότι από τότε που πήρα το Pixel Watch 3 έχω παρατηρήσει να πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία στο κινητό. Αλλά ναι, μέρα βγάζει άνετα. Edited April 1, 2025 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 Οταν ειναι ενεργό το ρολόι με bt ναι εχει περισσότερη κατανάλωση! Και εγω με gf6x pro μια μέρα άνετα με προπόνηση και ειδοποίησης! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2025 Σε θέματα AI και features, πόσο πίσω είναι το 8 pro συγκριτικά με το 9 pro? Υπάρχουν reviews του 8 pro αλλά είναι παλιά και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι με τα πρόσφατα software updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αντικαθιστώ το υπέροχο 8 pro με το 9 pro xl,θα το κρατήσω όμως σαν δεύτερη συσκευή,θεωρώ ότι το 8αρι ήταν μια πολύ ολοκληρωμένη συσκευή και την έχω ευχαριστηθεί όσο λίγες.,.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 7 ώρες πριν, bardull said: Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αντικαθιστώ το υπέροχο 8 pro με το 9 pro xl,θα το κρατήσω όμως σαν δεύτερη συσκευή,θεωρώ ότι το 8αρι ήταν μια πολύ ολοκληρωμένη συσκευή και την έχω ευχαριστηθεί όσο λίγες.,.. Γιατί το αλλάζεις; Μπορείς να συγκρίνεις τα δύο κινητά; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Ξεκίνησε το patch Απριλίου! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Και λέει ότι φτιάχνει το θέμα με τη φωτεινότητα που ανεβοκατέβαινε κατά τη προβολή βίντεο σε ορισμένες εφαρμογές (youtube, netflix κτλ). Ήταν ένα αρκετά ενοχλητικό bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 On 22/2/2025 at 8:19 ΠΜ, Acid7 said: Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το Pixel 8 pro. Αυτό θα σημάνει την επιστροφή μου στο Android μετά από 10 χρόνια… Αν και είμαι παλιό μέλος του myphone, δεν είμαι πολύ ενεργός, αλλά πιστεύω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για τις απορίες μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω διαβάσει μεγάλο μέρος του topic εδώ στο forum, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα. 1. Χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα μου WiFi calling και 5g. Υποστηρίζονται από τη συσκευή στο δίκτυο της Vodafone Greece; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω eSIM στο ίδιο δίκτυο; 3. Είναι σημαντικές για μένα οι ανέπαφες πληρωμές. Το αντίστοιχο wallet του Android έχει πλέον ωριμάσει και θα μπορέσω να κάνω τη μετάβαση χωρίς θέματα; 4. Επειδή επίσημα τα pixel δεν εισάγονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές στην εργασία μου, οι τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές authentication (google, Microsoft) λειτουργούν κανονικά; 5. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα των φωτογραφιών; 6. Συγκριτικά με παλιότερα iPhone 13,14, σε τι επίπεδο θα χαρακτηρίζατε την ποιότητα του βίντεο; Διαβάζω γενικά ότι έχει κάποια θεματάκια και δεν είναι πολύ smooth. 7. Υπάρχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζω (ειδικά σε σύγκριση με iOS devices); Ευχαριστώ για τον χρόνο! Keep up the great discussions! Αν θες σώνει και καλά να γυρίσεις σε Pixel να πας στη σειρά 9. Πουθενά αλλού. Φιλική συμβουλή 😜 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 14 ώρες πριν, wpandroidios said: Αν θες σώνει και καλά να γυρίσεις σε Pixel να πας στη σειρά 9. Πουθενά αλλού. Φιλική συμβουλή 😜 Γιατί όχι στην 8; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Θερμοκρασίες και μπαταρία τα πιο βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 1 hour ago, wpandroidios said: Θερμοκρασίες και μπαταρία τα πιο βασικά. Μια χαρά είναι και το 8 (pro) από μπαταρία και θερμοκρασίες. Έχοντας τα πάντα ενεργοποιημένα βγαίνει άνετα η μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 (edited) Πωλείται 8 Pro 256 GB σε άψογη κατάσταση λόγω αγοράς του 9 Pro.Φοράει θηκη και τζαμακι Spigen είναι αγορασμένο από Πλαίσιο Ιουνιο του 24... Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με μήνυμα... Edited May 23, 2025 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Καλημέρα! Θυμιστε μου λίγο πως αναβαθμίζουμε το gplay μεσα απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts