Jump to content

Redmi Note 13 Pro+


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από ένα μήνα όπου το έχω στα χέρια μου, νομίζω ήρθε η στιγμή να μοιραστώ τις μέχρι τώρα εντυπώσεις και σχόλια μου. 

Backstory

Καταρχήν, να πω ότι έψαχνα μεν για καινούριο κινητό, εφόσον ήμουν σε iOS αλλά επειδή η συνύπαρξη του, δεν ήταν η ιδανική, έψαχνα τρόπο να επιστρέψω στο στρατόπεδο Android το οποίο ξέρω και εμπιστεύομαι επομένως, έψαχνα κάτι πραγματικά καλό, χωρίς να χρειαστεί να δώσω αρκετά χρήματα συνεπώς, δεν ήθελα ναυαρχίδα και με την εμπειρία που είχα με iPhone, δεν κατάλαβα ιδιαίτερη διαφορά πέραν της smooth χρήσης και εκεί, καταλαβαίνω ότι ένα mid-range Android, με καλύπτει και με το παραπάνω.

Ήμουν παλαιότερα χρήστης Xiaomi αλλά η αλήθεια είναι ότι με το MIUI, δεν είχα και πολύ καλή εμπειρία και σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, να επενδύσω σε OnePlus η Realme η γενικά κάποια μάρκα την οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά αυτές ήταν οι κυριότερες επιλογές μου. Είμαι ανάμεσα σε OnePlus Nord 3, Realme 11 Pro Plus, Motorola Edge 40 Neo & Poco X6 Pro αλλά το καθένα από αυτά, σε κάτι υστερούσε και ήταν πράγματα τα οποία θεώρησα ως dealbreakers. 

Είμαι στο περίμενε λοιπόν, μέχρι να περάσει ο καιρός, να δω που θα καταλήξω, μιας και ήξερα ότι έρχονται νέα μοντέλα και σκάει μύτη βίντεο με unboxing του Redmi Note 13 Pro Plus. Δεν εξέταζα καθόλου το σενάριο να στραφω σε Xiaomi αλλά, βλέποντας το, μου έκανε το κλικ, το είδα στο άσπρο χρώμα και έφαγα σκάλωμα. Ψάχνοντας το περαιτέρω, κατάλαβα ότι τελικά, έχει τα όσα ζητάω από ένα κινητό συνεπώς, πήρα την απόφαση να προχωρήσω στην επιλογή του. 

Σχόλια - Εντυπώσεις

Αυτά με το πώς κατέληξα να το πάρω. Έχει ανταποκριθεί στα θέλω μου; Διατηρώ μια επιφύλαξη επειδή δεν είναι πολύς ο καιρός που το έχω τα χέρια μου και μένει να φανεί και στο μέλλον αν διατηρηθεί η γνώμη μου. Μέχρι στιγμής, δεν το έχω μετανιώσει, δεν έχω νιώσει να υπάρχει κάποιο θέμα το οποίο να με χαλάει. Η κάμερα του (ένας κύριος λόγος επιλογής της εν λόγω συσκευής), με έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής, σε όσες συνθήκες το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, έχει ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μου, εκτιμώ αφάνταστα το γεγονός πόσο καλά τα καταφέρνει στις νυχτερινές λήψεις και επίσης, έχω εκτιμήσει στην πράξη τον macro φακό, παρόλο που έχει φάει κράξιμο από πολλούς. 

Η μπαταρία του επίσης, ένας εξίσου καθοριστικός παράγοντας της επιλογής, αρχικά με είχε ανησυχήσει καθώς, είχα την εντύπωση ότι αδειάζει γρήγορα, στην πορεία όμως, έστρωσε και πλέον, είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση της, περίπου ανά δύο μέρες φορτίζω, έχει τύχει να το φορτίσω και μετά από 3 μέρες επομενως, στο θέμα μπαταρία, δεν έχω κανένα απολύτως άγχος, όπως με το iPhone 12 που ειχα. Και φυσικά, είναι τρομακτικά γρήγορη η ταχεία φόρτιση, προτιμώ βέβαια να το φορτίζω με αργό φορτιστή, για να είμαι σίγουρος για τη μακροζωία της μπαταρίας, παρόλα αυτά, δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη διαφορά στην αυτονομία είτε χρησιμοποιώ τον αργό είτε τον γρήγορο φορτιστή επομένως, εφόσον σε 20 λεπτα φορτίζει πλήρως και η αυτονομία είναι πολύ καλή, δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιώ τον φορτιστή που παρέχεται στο πακέτο. 

Η οθόνη του είναι εξαιρετική με τα 120Hz Ρυθμού ανανέωσης (η μέρα με τη νύχτα με τα 60 του iPhone), τα χρώματα της εξαιρετικά, μου αρέσει πάρα πολύ η κάμερα στυλ σταγόνας η οποία κοσμεί την οθόνη, πάρα πολύ καλαίσθητη και πολλές φορές, δένει πολύ ωραία με κάτι το οποίο βλέπω στην οθόνη, είτε φωτογραφία, είτε βίντεο, γενικά, τραβάει το βλέμμα και είναι μια λεπτομέρεια που μου αρέσει. Επίσης, είναι και πολύ ελαφρύ και δεν κουράζει το χέρι, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με το ένα χέρι, σε αντίθεση με το τάμπλετ μου το οποίο θέλει και τα δύο χέρια, λόγω βάρους (iPad για την ιστορία) και επίσης, η οθόνη του Redmi, είναι πιο ζωντανή, συγκριτικά με iPhone & iPad που πλέον, μου φαίνονται πιο ξεπλυμενα τα χρώματα. 

Σχετικά με τις επιφυλάξεις που ανέφερα προηγουμένως, έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις. Μέχρι στιγμής, το κινητό πηγαίνει σφαίρα, δεν έχει κολλήσει και δεν έχει προκύψει το παραμικρό αν και για να είμαστε ειλικρινείς, θα υπήρχε θέμα αν προέκυπτε με το καλημέρα σας κάτι. Είναι απίστευτα γρήγορο, οτιδήποτε θέλω να κάνω το έχω κάνει σε δευτερόλεπτα και ένα μεγάλο συν σε αυτό, είναι το ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα, είναι απίστευτο το πόσο γρήγορο είναι και το σημαντικότερο, απλά ακουμπάς την οθόνη και έχει ανοίξει, ούτε χρειάζεται να ανάψει η οθόνη πιο πριν, ούτε πρώτα να πατήσεις κουμπί και μετά το αποτύπωμα και ναι, στο ξεκλείδωμα, είναι πιο γρήγορο από το Face ID του iPhone. 

Επίσης, μια άλλη λεπτομέρεια την οποία έχω εκτιμήσει, είναι το τηλεχειριστήριο Μi. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω με τηλεόραση και ένα Mi Tv Stick που έχω, λειτουργεί όμως άψογα με όποιο κλιματιστικό το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ βολικό όταν πχ έχω ξαπλώσει, εδώ ξεχάσει να σβήσω το κλιματιστικό και πολύ απλά, μπορώ με το κινητό να το χειριστώ. 

Γενικότερα, επειδή προέρχομαι από iPhone το οποίο θεωρείται από αρκετούς το πλήρες πακέτο, δεν μπορώ να πω ότι έχω νιώσει να λείπει κάτι από το Redmi. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα, με έχει καλύψει και με το παραπάνω, δεν έχω κανένα παράπονο και ελπίζω μελλοντικά να συνεχίσουν όλα να είναι όπως την πρώτη μέρα, αυτό κυρίως με ανησυχεί, το αν τελικά όλα αυτά τα προτερήματα λειτουργούν υποδειγματικά και σε βάθος χρόνου. Είναι μια συσκευή την οποία πλέον την προτείνω άφοβα σε οποιονδήποτε ψάχνει για συσκευή σε αυτά τα χρήματα, δηλώνω ικανοποιημένος με την επιλογή μου, κυρίως επειδή αισθάνομαι ότι δεν έχω κάνει κάποιον συμβιβασμό, έχω όσα πραγματικά ζήτησα, ίσως και περισσότερα, είναι το πλήρες πακέτο, είτε μιλάμε για τη συσκευή και μόνο, είτε και για τη συσκευασία και αυτό ήταν κάτι το οποίο εκτίμησα και έκανα την επιλογή, επειδή είχε ότι χρειαζομουν μέσα στο κουτί, χωρίς να χρειαστεί το κάτι παραπάνω. 

Αν αποδειχθεί και σε βάθος χρόνου ως καλή επιλογή, μάλλον με βλέπω να παραμένω στην οικογένεια Xiaomi, ανέκαθεν μου ασκούσαν μια έλξη οι προτάσεις της και απ'οτι βλέπω, προσφέρει και πραγματικά αξιόλογες επιλογές, όπως και το Xiaomi 14 που μόλις κυκλοφόρησε. 

Ευχαριστώ για την ανάγνωση, συγνώμη για τη μακρυγορία μου....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εσκασε στο Fb  προσφορα λεει απο τη Nova  Δωρεαν η συσκευη με συμβολαιο. ...Χωρις να το εχω διασταυρωσει οποιος ενδιαφερεται και θελει το ψαχνει...

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

μπορει καποιος που γνωριζει να απαντησει σχετικα με τα 200mp της καμερας?
Αλλες κορυφαιες συσευες της μεσαιας κατηγοριας εχουν 50mp η 60mp και η ερωτηση ειναι το πως γινεται η συγκεριμενη συσκευη να εχει 200;

ειναι απλα ονομαστηκα η ειναι οντως πραγματικα;

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, geioannou said:

μπορει καποιος που γνωριζει να απαντησει σχετικα με τα 200mp της καμερας?
Αλλες κορυφαιες συσευες της μεσαιας κατηγοριας εχουν 50mp η 60mp και η ερωτηση ειναι το πως γινεται η συγκεριμενη συσκευη να εχει 200;

ειναι απλα ονομαστηκα η ειναι οντως πραγματικα;

Εχει 200mp .Δεν παιζουν ρολο τα πολλα megapixel  σε μια συσκευη αλλα να φαραει ενα καλο αισθητηρα και φακο.Το pro+ ειναι αξιοπρεπεστατο στις φωτο !

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, geioannou said:

μπορει καποιος που γνωριζει να απαντησει σχετικα με τα 200mp της καμερας?
Αλλες κορυφαιες συσευες της μεσαιας κατηγοριας εχουν 50mp η 60mp και η ερωτηση ειναι το πως γινεται η συγκεριμενη συσκευη να εχει 200;

ειναι απλα ονομαστηκα η ειναι οντως πραγματικα;

Κοίταξε, δε φωτογραφίζει μονίμως στα 200 mpx, αν έβγαζε κάθε φωτογραφία στα 200 mpx, θα γέμιζε η μνήμη σε χρόνο dt, παρόλα αυτά, έχει ξεχωριστή λειτουργία όπου μπορείς να φωτογραφίσεις με 200 Mpx. Τα Megapixel, σχετίζονται με το ζουμ, άμα θέλεις να εκτυπώσεις τη φωτογραφία σε μεγάλο μέγεθος και της κάνεις ζουμ, θα είναι ευκρινής και δεν θα θολώνει, έχει περισσότερες λεπτομέρειες, χωρίς φυσικά να υστερεί σε λεπτομέρειες ακόμα και στη φυσική λειτουργία της, χωρίς τα 200 Mpx δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

τον τελειυταιο καιρο ψαχνω για να αλλαξω την συσκευη και η συγκεκριμενη με εχει κερδισει. αυτο ομως που με απογοητευει και στην συγκεκριμενη αλλα γενικα στην κατηγορια, ειναι οτι δεν εχουν υποδοχη για mini jack και ραδιοφωνο!!! γιατι δεν τα βαζουν πια!!!

Link to comment
Share on other sites

Πιθανόν λόγω σχεδιασμού δεν μπαίνει υποδοχή mini jack, επειδή οι περισσότερες συσκευές συσκευές έχουν λεπτό σασί και επίσης, παίζει ρόλο και η curved κατασκευή. Νομίζω βέβαια ότι έχει να κάνει και με την εσωτερική διαρρύθμιση μιας συσκευής, πιθανόν για τη διαδικασία ψύξης του τηλεφώνου, για να τοποθετηθούν τα κατάλληλα συστήματα, κάτι την πληρώνει. Επίσης, όσον αφορά το ραδιόφωνο, νομίζω με εντολή ΕΕ έχει καταργηθεί από συσκευές, το λέω βέβαια με επιφύλαξη.

Θέλω να ρωτήσω το εξής και στους υπόλοιπους που έχουν τη συσκευή και γενικότερα. Σας βγάζει ειδοποίηση για ενημέρωση εφαρμογών; Την ειδοποίηση στυλ "Χ ενημερώσεις εφαρμογών διαθέσιμες" και πατάμε μετά ενημέρωση όλων; Απ'όσο έψαξα στις ρυθμίσεις του playstore, είναι ενεργοποιημένη η επιλογή αλλά, δεν έχει τύχει να μου το εμφανίσει ως ειδοποίηση, θέλει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω τις ενημερώσεις και εκεί υπάρχουν διαθέσιμες, δεν είναι ότι δεν έχω ενημερώσεις, γι'αυτό δεν μου τις εμφανίζει. Το έχει ψάξει κανείς; 

Link to comment
Share on other sites

Αφου υπαρχει μικρο ανταπτορακι για να βαλεις  ακουστικα ολα καλως μωρε σιγα . . .Αν και γω προσωπικα δεν μπορω καθολου τα καλωδια στο παρελθον επαθα ζημιες αφηρημενος τραβουσα το κινητο και επεφτε κατω.... ,κινητα ,λαπτοπ,ποντικια  κτλ.ολα Ασυρματα.

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

Για να μη μιλήσουμε για το γεγονός ότι τα ακουστικά με καλώδια, γινόταν ένας αχταρμας, άπαξ και τα βάζαμε σε τσέπες, απλά τα αφήναμε στο γραφείο μας, γινόταν κουβάρι κάθε φορά, ενώ τα ασύρματα ακουστικά, είναι πιο πρακτικά, αρκεί να εφαρμόζουν σωστά στο αυτί. 

Μιλώντας για εφαρμογή, τα ακουστικά που δινόταν δώρο με τη συσκευή σε όσους τα αγοράσαμε από τους πρώτους, προσωπικά μιλώντας, ενώ είναι inear, έχουν καλή εφαρμογή στο αυτί, σε απόδοση όμως, δεν, πολύ φτωχά μπάσα και γενικότερα, έχω την εντύπωση ότι δεν έχει όγκο ο ήχος, μπορεί να χρειαστει κάποια άλλη ρύθμιση βέβαια για να στρώσουν. Παρόλα αυτά, έξυπνη λεπτομέρεια η και καλά δερμάτινη επένδυση στη θήκη. 

Πάντως, στα καλά του Android, είναι ότι κατάφερα πανεύκολα να συνδέσω τα ήδη υπάρχοντα ασύρματα ακουστικά μου, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο με το Αϊφονι μου, μόνο με τα αντίστοιχα Airpods. 

Ερώτηση προς τους υπόλοιπους κατόχους. Έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας σε περιοχές σημεία όπου δεν υπάρχει καλή κάλυψη δικτύου; Έχω παρατηρήσει ότι χωρίς να τρέχει διεργασία στο παρασκήνιο, καταναλώνεται μπαταρία, πιθανόν λόγω της προσπάθειας να βρει σήμα, σημειωτέον βέβαια ότι δεν μένω ακίνητος σε ένα συγκεκριμένο σημείο, φαίνεται παίζει ρόλο το ότι προσπαθεί συνεχώς να βρει σήμα και καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. 

Link to comment
Share on other sites

Σε ποια version είσαστε; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαι πίσω (14.0.2)...

Αντώνης

 

:: www.moschatoweather.eu ::

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, tsimisde said:

Για να μη μιλήσουμε για το γεγονός ότι τα ακουστικά με καλώδια, γινόταν ένας αχταρμας, άπαξ και τα βάζαμε σε τσέπες, απλά τα αφήναμε στο γραφείο μας, γινόταν κουβάρι κάθε φορά, ενώ τα ασύρματα ακουστικά, είναι πιο πρακτικά, αρκεί να εφαρμόζουν σωστά στο αυτί. 

Μιλώντας για εφαρμογή, τα ακουστικά που δινόταν δώρο με τη συσκευή σε όσους τα αγοράσαμε από τους πρώτους, προσωπικά μιλώντας, ενώ είναι inear, έχουν καλή εφαρμογή στο αυτί, σε απόδοση όμως, δεν, πολύ φτωχά μπάσα και γενικότερα, έχω την εντύπωση ότι δεν έχει όγκο ο ήχος, μπορεί να χρειαστει κάποια άλλη ρύθμιση βέβαια για να στρώσουν. Παρόλα αυτά, έξυπνη λεπτομέρεια η και καλά δερμάτινη επένδυση στη θήκη. 

Πάντως, στα καλά του Android, είναι ότι κατάφερα πανεύκολα να συνδέσω τα ήδη υπάρχοντα ασύρματα ακουστικά μου, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο με το Αϊφονι μου, μόνο με τα αντίστοιχα Airpods. 

Ερώτηση προς τους υπόλοιπους κατόχους. Έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας σε περιοχές σημεία όπου δεν υπάρχει καλή κάλυψη δικτύου; Έχω παρατηρήσει ότι χωρίς να τρέχει διεργασία στο παρασκήνιο, καταναλώνεται μπαταρία, πιθανόν λόγω της προσπάθειας να βρει σήμα, σημειωτέον βέβαια ότι δεν μένω ακίνητος σε ένα συγκεκριμένο σημείο, φαίνεται παίζει ρόλο το ότι προσπαθεί συνεχώς να βρει σήμα και καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. 

Φυσικα και ισχυει αυτο με την καταναλωση μπαταριας ψαχνοντας να βρει σημα ειδικα αν ειναι γυρισμενο σε 5g δικτυο,σε ολα τα τηλεφωνα,οχι μονο σε αυτο....Γυρισε το σε 4g,και θα δεις καλυτερη διαχειριση μπαταρίας στους χρονους αναμονης

Edited by Nick_minos
:innocent:
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Nick_minos said:

Φυσικα και ισχυει αυτο με την καταναλωση μπαταριας ψαχνοντας να βρει σημα ειδικα αν ειναι γυρισμενο σε 5g δικτυο,σε ολα τα τηλεφωνα,οχι μονο σε αυτο....Γυρισε το σε 4g,και θα δεις καλυτερη διαχειριση μπαταρίας στους χρονους αναμονης

Ακόμα και όταν δεν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα ισχύει αυτό; 

 

35 minutes ago, vegos said:

Σε ποια version είσαστε; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαι πίσω (14.0.2)...

Δεν είσαι πίσω καθώς, δεν έχει βγει κάποια άλλη. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μέσα στο μήνα αυτό θα πάρουμε το HyperOS, άντε να δούμε....

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, tsimisde said:

Ακόμα και όταν δεν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα ισχύει αυτό; 

 

 

Nαι,φυσικα.Ψαχνει να βρει σημα....

:innocent:
Link to comment
Share on other sites

Για την μπαταρία πού λέτε, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις -τοποθεσια- ρυθμίσεις τοποθεσίας καί απενεργοποίηστε την αναζήτηση bluetooth καί wi-fi πού κάνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο.

12 minutes ago, Nick_minos said:

Nαι,φυσικα.Ψαχνει να βρει σημα....

 

Επίσης έχω αγοράσει τά JBL 230NC καί είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει, τέλειος ήχος, δυνατά με noise cancellation καί εφαρμογή πού κατεβάζεις από τό play store καί κάνεις παπάδες καί ξέρω είναι of topic , απλά για τά μπάσα πού είπατε είναι τρομερά.

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, vegos said:

Σε ποια version είσαστε; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαι πίσω (14.0.2)...

Καί εγώ 

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
Link to comment
Share on other sites

11 ώρες πριν, antrenik said:

Για την μπαταρία πού λέτε, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις -τοποθεσια- ρυθμίσεις τοποθεσίας καί απενεργοποίηστε την αναζήτηση bluetooth καί wi-fi πού κάνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο.

Να μια ρύθμιση που δεν είχα κατά νου ότι υπάρχει, επειδή έχω κλειστή την τοποθεσία όταν δεν χρειάζεται, νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει, μάλλον έκανα λάθος. Ευχαριστώ! 

 

10 ώρες πριν, tasosdimas said:

14.0.5 εγω

Ώπα, πως; Μήπως έχεις βάλει άλλη περιοχή; Γιατί πατώντας πάνω στο μενού στις τελιτσες πάνω δεξιά, πατώντας στη "Λήψη Τελευταίου Πακέτου", μου βάζει να κατεβάσω την έκδοση που ήδη έχω, όχι αυτή που έχεις εσύ. Εκτός αν την εγκατέστησες μόνος. 

Screenshot_2024-03-12-10-09-55-382_com.android.updater.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ισχυει οτι η ενταση στα ηχεια ειναι χαμηλη ? Γιατι παντα ενα μεγαλο + στα redmi και στα poco ηταν τα δυνατα ηχεια ! 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, freddaras said:

Παιδιά ισχυει οτι η ενταση στα ηχεια ειναι χαμηλη ? Γιατι παντα ενα μεγαλο + στα redmi και στα poco ηταν τα δυνατα ηχεια ! 

Εγώ δεν θά τό έλεγα, μια χαρά είναι η ένταση 

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, antrenik said:

Εγώ δεν θά τό έλεγα, μια χαρά είναι η ένταση 

aaaa οκ γιατι κατι τετοιο διαβασα εδω μεσα και μου εκανε εντυπωση ! 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, freddaras said:

Παιδιά ισχυει οτι η ενταση στα ηχεια ειναι χαμηλη ? Γιατι παντα ενα μεγαλο + στα redmi και στα poco ηταν τα δυνατα ηχεια ! 

Είναι δυνατή η ένταση, σε σημείο που αισθάνομαι το κινητό να δονείται όταν φορές ανεβαίνει η ένταση συνεπώς, κάθε άλλο παρά χαμηλή είναι....

Link to comment
Share on other sites

okkk ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδια ! ειναι μεγαλη πρόκληση το ατιμο το κινητό ! και νομιζω ειναι ισως η καλυτερα καμερα που εχουμε δει ποτε σε redmi .... (+το αδιαβροχο με τραβαει επισης πολυ) 

Link to comment
Share on other sites

Από εχθές μου βγάζει κάτι για αναφορά για τον εκκινητή συστήματος και όταν κλείνω γρήγορα κάποια εφαρμογή καθυστερεί 1-2 δευτερόλεπτα. 

Link to comment
Share on other sites

Καμια προστασια οθονης εχετε βρει; 

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...