Tasos19s Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Αυτά είναι θέματα του δικτύου της περιοχής όχι του τηλεφώνου Κανονικα δουλεύουν τα δεδομένα κατά την διάρκεια μιας κλήσης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 (edited) 11 minutes ago, koutsis said: Αυτο δεν έχει να κάνει με το iphone αλλά με το αν ο πάροχος σου εχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία volte. Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο iphone και ενεργοποίησε το wifi calling, αυτό ενεργοποιεί και το volte στον πάροχό σου. Πάντα είχα κλειστή αυτή την επιλογή και λειτουργούσε άψογα. Τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει. Edited June 1, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Just now, Kostas_Ts_86 said: Πάντα εχα κλειστή αυτή την επιλογή και λειτουργούσε άψογα. Τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει Mήπως ο πάροχος σου εκανε κάτι και το έκλεισε? Ενεργοποιήσε το wifi call και περίμενε λίγες ωρες. Μετά δοκίμασε πάλι. Αν δεν δουλέψει κάλεσε τον πάροχό σου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 13 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Πάντα είχα κλειστή αυτή την επιλογή και λειτουργούσε άψογα. Τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν είχες ποτέ τότε ίντερνετ την ώρα της κλήσης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Κανονικά είχα ίντερνετ όσο μιλούσα με κλειστό το διακόπτη. Μιλούσα π.χ με την κοπέλα μου και βαρουσαν από πίσω viber, messenger κλπ. Απλα αυτό που που κάνει τώρα τελευταία είναι να μην έχω ίντερνετ μετά από 2λ ομιλίας. Όταν ξεκινάει η κλήση μια χαρά έχω δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Όπως γράφτηκε ήδη, χωρίς volte δεν έχει δεδομένα. Όταν κάνεις κλήση γυρνάει σε 2g, όταν τελειώσεις γυρνάει ξανά σε 4g/5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 49 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Κανονικά είχα ίντερνετ όσο μιλούσα με κλειστό το διακόπτη. Μιλούσα π.χ με την κοπέλα μου και βαρουσαν από πίσω viber, messenger κλπ. Απλα αυτό που που κάνει τώρα τελευταία είναι να μην έχω ίντερνετ μετά από 2λ ομιλίας. Όταν ξεκινάει η κλήση μια χαρά έχω δεδομένα. Κάποιο κόλλημα έχει η συσκευή σου Άνοιξε τον διακόπτη Κάνε μια επανεκκίνηση και λογικά όλα καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Την 18.5.1 πότε πιστεύετε θα την πάρουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Καλημέρα στην παρέα, έχω sim cosmote σαν κυρία κάρτα και σκέφτομαι να βάλω και μια eSIM της voda, η απορία μου είναι αν δουλεύει σωστά , δέχεται κλήσεις η esim όταν μιλάω στην κανονική κάρτα; Δουλεύουν όλα σωστά; Κάτι αρνητικό υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Δεν έχει κάποιο θέμα. Ναι θα δέχεσαι κλήσεις από την δεύτερη όσο μιλάς στην πρώτη και το αντίστροφο, αρκεί και οι δύο να έχουν ενεργό wifi calling και να έχεις ενεργή την επιλογή μεταπήδησης από το ένα δίκτυο στο άλλο (στα δεδομένα, αφού βάλεις την δεύτερη κάρτα). Ισως λίγο αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, όχι κάτι σπουδαίο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 (edited) Επανέρχομαι για το θέμα με τα δεδομένα κατά την κλήση.... Εχθές δεν είχα κανένα πρόβλημα και λειτουργουσαν κανονικότατα (χωρίς ενεργοποιημενη την επιλογή "κλήσεις μέσω WiFi) Edited June 3, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 (edited) 39 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Επανέρχομαι για το θέμα με τα δεδομένα κατά την κλήση.... Εχθές δεν είχα κανένα πρόβλημα και λειτουργουσαν κανονικότατα (χωρίς ενεργοποιημενη την επιλογή "κλήσεις μέσω WiFi) Μου το κάνει και εμένα κατά καιρούς. Και έχω ακούσει και τα παιδιά μου να γκρινιάζουν ότι κάποιες φορές δεν λειτουργεί. Είναι καθαρά θέμα αναπηρίας (ακόμα μία) του καλύτερου παρόχου εντός Ελλάδος (μπροστά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος είναι βασιλιάς). Το Wifi Calling που αναφέρθηκε παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με την υπηρεσία αυτή. Μπορεί η Cosmote να τα ενεργοποιεί ταυτόχρονα, αλλά WifiCalling και VoLTE είναι δύο ανεξάρτητα πράγματα. Edited June 3, 2025 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 4 minutes ago, pavlidisc said: Μου το κάνει και εμένα κατά καιρούς. Και έχω ακούσει και τα παιδιά μου να γκρινιάζουν ότι κάποιες φορές δεν λειτουργεί. Είναι καθαρά θέμα αναπηρίας (ακόμα μία) του καλύτερου παρόχου εντός Ελλάδος (μπροστά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος είναι βασιλιάς). Το Wifi Calling που αναφέρθηκε παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με την υπηρεσία αυτή. Μπορεί η Cosmote να τα ενεργοποιεί ταυτόχρονα, αλλά WifiCalling και VoLTE είναι δύο ανεξάρτητα πράγματα. Κάνεις δεν έγραψε ότι έχουν σχέση. Η cosmote τα ενεργοποιεί μαζί με μήνυμα στο 1333 wificall. Οποτε αν έχεις ενεργοποιήσει με μήνυμα πιθανότατα να μην χρειάζεται το wificall επιλεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 4 minutes ago, leo06 said: Κάνεις δεν έγραψε ότι έχουν σχέση. Η cosmote τα ενεργοποιεί μαζί με μήνυμα στο 1333 wificall. Οποτε αν έχεις ενεργοποιήσει με μήνυμα πιθανότατα να μην χρειάζεται το wificall επιλεγμένο. Θα συμφωνήσω με τον @pavlidisc όσον αφορά με το ότι είναι διαφορετικα πράγματα αυτά τα 2, ασχέτως εάν υπάρχει μόνο μια επιλογή από το μενού των ρυθμίσεων. Νομίζω όμως, ότι τα παιδιά πιο πανω εννοούσα ότι είναι ένα πράγμα και πρέπει να έχεις ανοιχτή την επιλογή του WiFi call. Με συγχωρείτε ένα κατάλαβα λάθος. Εάν έχουν όρεξη να ασχοληθούν, ας κλείσουν το διακόπτη και να μας πουν εάν έχουν δεδομένα κατά τις κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Εγώ έχω κλειστό το wifi calling από την συσκευή και έχω κανονικά δεδομένα στην κλήση. Πρέπει όμως να έχεις στείλει WIFICALL στο 1333, άσχετα με το αν θες και το wifi calling, γιατί μόνο έτσι ενεργοποιείται από τη μεριά της cosmote το πακέτο volte + vowifi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 2 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Θα συμφωνήσω με τον @pavlidisc όσον αφορά με το ότι είναι διαφορετικα πράγματα αυτά τα 2, ασχέτως εάν υπάρχει μόνο μια επιλογή από το μενού των ρυθμίσεων. Νομίζω όμως, ότι τα παιδιά πιο πανω εννοούσα ότι είναι ένα πράγμα και πρέπει να έχεις ανοιχτή την επιλογή του WiFi call. Με συγχωρείτε ένα κατάλαβα λάθος. Εάν έχουν όρεξη να ασχοληθούν, ας κλείσουν το διακόπτη και να μας πουν εάν έχουν δεδομένα κατά τις κλήσεις Για το volte αν το έχεις ενεργοποιήσει στη γραμμή σου είναι on, ασχέτως με αυτή την επιλογή. Δεν έχει διακόπτη για off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 3 minutes ago, leo06 said: Για το volte αν το έχεις ενεργοποιήσει στη γραμμή σου είναι on, ασχέτως με αυτή την επιλογή. Δεν έχει διακόπτη για off. Ναι το γνωρίζω. Εγώ αναφερόμουν για το διακόπτη για τις κλήσεις μέσω wifi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Εχει κολλησει το κεφαλι μου και δεν το βρισκω , δωστε τα φωτα σας ερωτηση : το κινητο το ανοιγω (να αναψει η οθονη) απο το κλασικο power button , ή πατουσα μια φορα το action button , το προβλημα ειναι οτι κατι πειραξα και δεν αναβει απο το action button , τι μπορει να ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Από τις ρυθμίσεις, απενεργοποίησε το action button ώστε να μην κάνει κάτι. Όταν το πατάς θα ενεργοποιεί την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Πριν λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 8 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Πριν λίγο εδω και μια βδομαδα.....θα χρειαστει αλλαγη sim με νεα 5g sa για να μπορεις να ενεργοποιησεις το 5g standalone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 1 ώρα πριν, chocbhed_6630 said: εδω και μια βδομαδα.....θα χρειαστει αλλαγη sim με νεα 5g sa για να μπορεις να ενεργοποιησεις το 5g standalone Μπορώ να πάω στην Cosmote και να ζητήσω νέα σιμ ? 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Πριν λίγο Τι δίκτυο έχεις και σε τι version σε αναβάθμισε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 7 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Μπορώ να πάω στην Cosmote και να ζητήσω νέα σιμ ? Τι δίκτυο έχεις και σε τι version σε αναβάθμισε; Φορέας cosmote 64.1 Και Ναι.πορεις να πας στην cosmote για αλλαγή κάρτας sim με την προϋπόθεση ότι η κάρτα θα είναι 5g sa. Εγώ πήγα σε Γερμανό της περιοχής μου και κου την παρειγγειλε γιατί δεν την είχε και σήμερα-αύριο θα πάω για την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 1 hour ago, chocbhed_6630 said: Φορέας cosmote 64.1 Και Ναι.πορεις να πας στην cosmote για αλλαγή κάρτας sim με την προϋπόθεση ότι η κάρτα θα είναι 5g sa. Εγώ πήγα σε Γερμανό της περιοχής μου και κου την παρειγγειλε γιατί δεν την είχε και σήμερα-αύριο θα πάω για την αλλαγή. Φυσική SIM ή e-SIM; Σου δίνουν επιλογή; Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 8 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Τι δίκτυο έχεις και σε τι version σε αναβάθμισε; Cosmote κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts