kastorakos84 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: Έχεις να μου προτείνεις κάποιον πολύ πολύ αργό? Αυτός που έχω το φορτίζει σε 3μιση με 4 ώρες. Κάτι σε 6μιση έχουμε; 😛😂 Δεν χρειάζεται, ούτως ή άλλως μαθαίνει το μοτίβο χρήσης, και η φόρτιση "παγώνει" στο 80%, και ολοκληρώνεται λίγο πριν ξυπνήσεις. Με τον αργό φορτιστή θα έχεις πιο πολλές ώρες μία ζεστή μπαταρία. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 5 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Έχεις να μου προτείνεις κάποιον πολύ πολύ αργό? Αυτός που έχω το φορτίζει σε 3μιση με 4 ώρες. Κάτι σε 6μιση έχουμε; 😛😂 1Α να βρεις Κάτι θα έχεις στο σπίτι δεν μπορεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Έχω παρατηρήσει (και στο XR και στο 15 Pro Max και στο 16 pro) ότι όταν φορτίζω με πολύ λίγα Ampere (πχ 1Α) τότε η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Τα στατιστικά μου λένε ότι τα iPhone ... θέλουν τα 2Α τους. Εάν θέλετε τσεκάρετέ το και εσείς να δούμε εάν ισχύει και σε άλλους. @Kostas_Ts_86 Για πολύ αργή φόρτιση μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις στον φορτιστή ένα καλώδιο που φορτίζει ακουστικά πχ. Τα παλιά Type Α - Type C είναι πολύ λεπτά και δεν μπορούν να τραβήξουν ούτε το 1Α. Έχω τύχει σε καλώδιο που σε 1 ώρα έδωσε 10% 🥴 Από την άλλη, εάν μάθει το κινητό την ρουτίνα σου, θα σταματάει στο 80% (όπως είπες ο kastorakos84) και θα συνεχίζει όταν πρέπει ώστε να είναι έτοιμο πριν ξυπνήσεις. Νομίζω ότι εάν ενεργοποιήσεις πρόγραμμα ύπνου η εκμάθηση γίνεται ταχύτερα. Μάλλον βλέπει το ξυπνητήρι...εγώ το έβαλα μια φορά (έχω ενεργό πρόγραμμα ύπνου κυρίως για να μπορώ να ελέγχω την ένταση από το ξυπνητήρι) κατά λάθος και το είδα ότι σταμάτησε στο 80%...που με την μια φορά δεν μπορεί να πρόλαβε να μάθει ρουτίνα. 1 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 minute ago, pavlidisc said: Έχω παρατηρήσει (και στο XR και στο 15 Pro Max και στο 16 pro) ότι όταν φορτίζω με πολύ λίγα Ampere (πχ 1Α) τότε η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Τα στατιστικά μου λένε ότι τα iPhone ... θέλουν τα 2Α τους. Εάν θέλετε τσεκάρετέ το και εσείς να δούμε εάν ισχύει και σε άλλους. @Kostas_Ts_86 Για πολύ αργή φόρτιση μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις στον φορτιστή ένα καλώδιο που φορτίζει ακουστικά πχ. Τα παλιά Type Α - Type C είναι πολύ λεπτά και δεν μπορούν να τραβήξουν ούτε το 1Α. Έχω τύχει σε καλώδιο που σε 1 ώρα έδωσε 10% 🥴 Από την άλλη, εάν μάθει το κινητό την ρουτίνα σου, θα σταματάει στο 80% (όπως είπες ο kastorakos84) και θα συνεχίζει όταν πρέπει ώστε να είναι έτοιμο πριν ξυπνήσεις. Νομίζω ότι εάν ενεργοποιήσεις πρόγραμμα ύπνου η εκμάθηση γίνεται ταχύτερα. Μάλλον βλέπει το ξυπνητήρι...εγώ το έβαλα μια φορά (έχω ενεργό πρόγραμμα ύπνου κυρίως για να μπορώ να ελέγχω την ένταση από το ξυπνητήρι) κατά λάθος και το είδα ότι σταμάτησε στο 80%...που με την μια φορά δεν μπορεί να πρόλαβε να μάθει ρουτίνα. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό Ίσα ίσα το αντίθετο Εάν φορτίζεις αργά φορτίζει πιο καλά η μπαταρία Τελος πάντων ότι βολεύει τον καθένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Πάντως με αυτό το καλώδιο και φορτιστή 1Α παρατήρησα στο διάγραμμα ότι φορτισε αργά κάποια μέρα και χθες κανονικά.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το είχα σε λειτουργία πτήσης χθες βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 11 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Πάντως με αυτό το καλώδιο και φορτιστή 1Α παρατήρησα στο διάγραμμα ότι φορτισε αργά κάποια μέρα και χθες κανονικά.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το είχα σε λειτουργία πτήσης χθες βράδυ Με φορτιστή μικρό λογικό είναι δεν παίρνει ρόλο μόνο το καλώδιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 5 minutes ago, Tasos19s said: Με φορτιστή μικρό λογικό είναι δεν παίρνει ρόλο μόνο το καλώδιο Δε διαφωνώ, απλά μου κάνει εντύπωση που τη μια φορτισε αργά και την άλλη φορά φορτισε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts