koutsis Δημ. Παρασκευή στις 06:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:49 πμ 8 ώρες πριν, patrik said: Καλησπερα παιδιά. Πρώτη φορά και εγώ σε iPhone 15 pro max από αύριο. Να δω πως θα είναι η συμβίωση μετα από τόσα χρόνια Android. Θήκη τζαμάκι σκέφτομαι spigen. Απο φόρτιστη όμως τι να πάρω ; με πόσα βατ φορτίζει το τηλέφωνο ; ευχαριστώ Κράτα αν έχεις από προηγούμενο τηλέφωνο. Μην ξοδευεσαι τζάμπα 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Παρασκευή στις 10:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:15 πμ 12 ώρες πριν, patrik said: Καλησπερα παιδιά. Πρώτη φορά και εγώ σε iPhone 15 pro max από αύριο. Να δω πως θα είναι η συμβίωση μετα από τόσα χρόνια Android. Θήκη τζαμάκι σκέφτομαι spigen. Απο φόρτιστη όμως τι να πάρω ; με πόσα βατ φορτίζει το τηλέφωνο ; ευχαριστώ και εγω προερχομαι απο σαμσουνγ. χρησιμοποιω τον φορτιστη απο note 10 plus που ειχα (το s21 ultra kai s23 ultra δεν ειχαν φορτιστη) και πηρα και ενα απλο φορτιστη 20 αρι για το γραφειο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Μέχρι πόσα βατ φορτιστή παίρνει; Εχω ένα 25 wat της unigreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:41 μμ 2 ώρες πριν, patrik said: Μέχρι πόσα βατ φορτιστή παίρνει; Εχω ένα 25 wat της unigreen Ότι καλύτερο , μια χαρά είσαι . Ugreen anker original apple αυτά να προτιμάς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos88 Δημ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:08 μμ On 17/12/2024 at 1:10 ΜΜ, stamos88 said: Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε παρατηρήσει το κουμπί backspace να μην πιάνει καλά κάποιες φορές όταν γράφετε. Το κινητό το πήρα μόλις χθες. Iphone 15 pro max Κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. Σάββατο στις 09:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:06 πμ 11 ώρες πριν, stamos88 said: Κάνεις; Έχεις βάλει γυαλί προστασίας; Εάν ναι ίσως είναι αυτό. Γενικά όμως κι εγώ εγώ θέματα με το πληκτρολόγιο της Apple. Εάν θες δοκίμασε ένα άλλο πληκτρολόγιο και δες εάν έχεις κι εκεί θέμα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. Κυριακή στις 10:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:04 πμ Παιδιά μπορω να βάλω το πληκτρολόγιο SwiftKey και να κάνω σύνδεση και έχω τα δεδομένα και τις λέξεις που είχα στο Android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Κυριακή στις 08:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:11 μμ 10 ώρες πριν, patrik said: Παιδιά μπορω να βάλω το πληκτρολόγιο SwiftKey και να κάνω σύνδεση και έχω τα δεδομένα και τις λέξεις που είχα στο Android; Μπορείς να συνδεθείς με το λογαριασμό σου αλλά δεν είναι ίδια εφαρμογή με το Android. Δεν ξέρω τι θα περάσει, δοκίμασε το... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Όσοι έχετε 15pro max έχετε παρατηρήσει από την αρχή που είχατε το τηλέφωνο ότι όταν καλείτε κάποιον ότι ακούγεται πολύ χαμηλά το τούτ τουτ και όταν απαντήσει επανέρχεται σε κανονικό επίπεδο ο ηχος; το 16 pro max δεν έχει τέτοιο θεμα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Έτσι είναι. Στο 15 pro max που είχα το έκανε αυτό. Cosmote αν αυτό παίζει ρόλο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 3 ώρες πριν, vaggelis_grg said: Έτσι είναι. Στο 15 pro max που είχα το έκανε αυτό. Cosmote αν αυτό παίζει ρόλο. cosmote και εγω...εν τω μεταξυ οταν καλω τηλεφωνο πιο παλιας τεχνολογιας δεν το κανει...νομιζω εχει να κανει με το wifi calling Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Και σε εμένα οτ ίδιο συμβαίνει. Και σε αυτό, και στο XR και στο 11άρι που είχα παλαιότερα. Cosmote και εγώ. Edited 16 ώρες πριν by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts