coulis Δημ. 31 Αυγούστου Δημ. 31 Αυγούστου On 26/8/2026 at 5:14 ΜΜ, Dekoz said: Μισο λεπτο, εσυ ποσο καιρο το εχεις και στο 6ωρο χανεις 30% μπαταριας; Με ποιες λειτουργιες ανοιχτες; Σορρυ για την καθυστέρηση. Διορθώνω. Στο 9ωρο, επιστρέφω και είναι στο 84%. Έχω μόνιμα ανοιχτο wifi και nfc. Μετράει βήματα και εχω ανοιχτές ολες τις ειδοποιησεις από mail viber sms κλήσεις κ άλλα προγράμματα του τηλεφώνου Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος
Dekoz Δημ. 31 Αυγούστου Δημ. 31 Αυγούστου 3 ώρες πριν, coulis said: Σορρυ για την καθυστέρηση. Διορθώνω. Στο 9ωρο, επιστρέφω και είναι στο 84%. Έχω μόνιμα ανοιχτο wifi και nfc. Μετράει βήματα και εχω ανοιχτές ολες τις ειδοποιησεις από mail viber sms κλήσεις κ άλλα προγράμματα του τηλεφώνου Δεν μου απαντησες, ποσο καιρο το εχεις; Παράθεση
coulis Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, Dekoz said: Δεν μου απαντησες, ποσο καιρο το εχεις; Δεκέμβριο του '24 εγινε η αγορά του Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος
Dekoz Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, coulis said: Δεκέμβριο του '24 εγινε η αγορά του Πιο φρεσκο απο το δικο μου... Εγω το παρακολουθω αλλα η μπαταρια ειναι αισθητα πεσμενη. Καθημερινη χρηση εννοειται και σε θερμοκρασιακο ευρος πολυ μεγαλο + κολυμπι στη Θαλασσα + ηλιος να το καιει. Παράθεση
Recommended Posts