steliosk Δημ. November 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2024 Ξεκίνησε τελικά σήμερα από την Ν. Κορέα... https://www.sammobile.com/news/stable-one-ui-6-watch-update-release-announced/ 4 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. November 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2024 Μου εμφάνισε τα watch face του 7 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 Τελικά ήρθε... 3 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 Η μεγαλύτερη βελτίωση για μένα είναι ότι πλέον το keep και το reminder μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Gboard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. November 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2024 στο LTE τιποτα ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Την πέρασα και εγώ. Δεν βλέπω καμία σοβαρή διαφορά πέραν από αισθητικές παρεμβάσεις. Μπορεί βέβαια να βρω στην πορεία. Ούτε κάποιο πρόβλημα. Φυσικά πολύ θετικό αυτό που ανέφερε φίλος παραπάνω, ότι δηλαδή το gboard πλέον λειτουργεί στις εφαρμογές της samsung. Επιτέλους, και πολύ άργησαν. 1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_zontos1984 Δημ. December 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2024 Ρε ομάδα, έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2024 6 ώρες πριν, panos_zontos1984 said: Ρε ομάδα, έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η μπαταρία... Μακάρι. Σε μένα δεν μου φαίνεται διαφορά στην μπαταρία. Ίσως μπορεί να το σκαλιζω ποιο πολύ τώρα, θα το παρακολουθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2024 Ωραία η προσθήκη του gesture με τα δάχτυλα, αν και θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κάποιο activity ή app, πχ. ενεργοποίηση του NFC που θέλει κατέβασμα από πάνω, ή άνοιγμα του wallet για πληρωμή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ πάντως είναι ότι αν ενεργοποιηθεί η οθόνη με οποιοδήποτε τρόπο μετά από ένα διάστημα σε αδράνεια, η στεφάνη και γενικά το ρολόι κολλάει και αργεί να ανταποκριθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν το είχα, σε τέτοιο βαθμό, πριν την αναβάθμιση. 1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει κάποιος ECG μετρήσεις με CSC THL; Επίσης, έχετε βρει γιατί σε κάποιες κλήσεις εμφανίζει μόνο τον αριθμό και όχι στοιχεία επαφής; PS. Ενεργοποίησα τελικά με τα χίλια ζόρια τα Medication (υπενθύμιση για χάπια), Blood pressure (πίεση), ECG (καρδιογράφημα), sleep apnea. Απορώ ειλικρινά γιατί σε κάποια regions έχουν κλειδωμένα τέτοια χαρακτηριστικά... Edited 3 Ιανουαρίου by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου εχθές αγόρασα απο κοτσωβολο το watch 6 44mm με 189 ευρώ.θέλω να ρωτησω επειδη δεν δοκιμασα ακομη,σχετικά με τις ανέπαφες πληρωμές με google pay. α) πρέπει να έχω το μπλουτουθ ανοιχτό για να το πλησιάσω στο pos; η όχι.β) κατα δεύτερον ξεκλειδωνο την οθονη του ρολογιου και το πλησιαζω στο pos ,όπως γινετε με το κινητο,ή πρεεπι να ανοιξω την εφαρμογη στο ρπλοι wallet της google και απο εκει επιλεγω την καρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Hliasat said: εχθές αγόρασα απο κοτσωβολο το watch 6 44mm με 189 ευρώ.θέλω να ρωτησω επειδη δεν δοκιμασα ακομη,σχετικά με τις ανέπαφες πληρωμές με google pay. α) πρέπει να έχω το μπλουτουθ ανοιχτό για να το πλησιάσω στο pos; η όχι.β) κατα δεύτερον ξεκλειδωνο την οθονη του ρολογιου και το πλησιαζω στο pos ,όπως γινετε με το κινητο,ή πρεεπι να ανοιξω την εφαρμογη στο ρπλοι wallet της google και απο εκει επιλεγω την καρτα; 1) Τις ξαναπερνάς τις κάρτες. Θα σου ζητησει να βαλεις κωδικό -μοτιβο για ασφαλεια αφου ενεργοποιησεις το wallet. Οπότε αν το κλείνεις το βραδυ, το πρωι μην ξεχασεις το μοτίβο για να ανοίξει εντελώς. 2)Το NFC πρεπει να έχεις ανοιχτο στο ρολοι. Ούτε ιντερνετ, ουτε bluethooth. Δουλευει αυτόνομα. To nfc χρειαζεται το pos για να διαβασει την καρτα. Έχω ξεχασει σπιτι πορτοφόλι και τηλέφωνο και πλήρωσα με το ρολόι. 3) Καλοφόρετο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, coulis said: NFC πρεπει να έχεις ανοιχτο στο ρολοι. Ούτε ιντερνετ, ουτε bluethooth. Δουλευει αυτόνομα. Άρα δεν χρειάζεται την εφαρμογή να ανοίξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, Hliasat said: Άρα δεν χρειάζεται την εφαρμογή να ανοίξω; Την ανοίγω γιατί στο 4αρι που είχα δεν δούλευε αν δεν ήταν ανοιχτή. Γιαυτο σου είπα "πρόσεχε τον καρπό μην σβήσει το καντράν". Edit: Όταν ανοίξεις για πρώτη φορα το gwallet, θα σου ζητήσει να βαλεις μοτίβο κ στο demo λέει να "να ανοίξεις την εφαρμογή, να διαλέξεις κάρτα κ να πληρώσεις". Οποτε πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή. Σου περνάει οτι έχεις στο wallet του τηλεφωνου. Το μόνο που ζητάει για επιβεβαίωση είναιο 3ψηφιος αριθμός της κάθε τραπεζικής κάρτας. Edited 12 Ιανουαρίου by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, coulis said: θα σου ζητήσει να βαλεις μοτίβο εγώ pin έβαλα τετραψήφιο αντί για μοτίβο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου ήρθε αναβάθμιση 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, spiros1001 said: ήρθε αναβάθμιση Μικρη ειναι. Ευκαιρία να κάνω και επανεκκίνηση. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου η μπαταρια του πέφτει γρηγορα.Εχει εξοικονομηση ενεργειας αυτο; αν ναι ποιες λειτουργιες επηρεαζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, Hliasat said: η μπαταρια του πέφτει γρηγορα.Εχει εξοικονομηση ενεργειας αυτο; αν ναι ποιες λειτουργιες επηρεαζονται; Έχει και την ρυθμίζεις ποιες λειτουργίες να περιορίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts