Jump to content

Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκίνησε τελικά σήμερα από την Ν. Κορέα...

https://www.sammobile.com/news/stable-one-ui-6-watch-update-release-announced/

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Τελικά ήρθε...

Screenshot_20241126_090813_Galaxy Watch6 Manager.jpg

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Η μεγαλύτερη βελτίωση για μένα είναι ότι πλέον το keep και το reminder μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Gboard 

Την πέρασα και εγώ. Δεν βλέπω καμία σοβαρή διαφορά πέραν από αισθητικές παρεμβάσεις. Μπορεί βέβαια να βρω στην πορεία. Ούτε κάποιο πρόβλημα. Φυσικά πολύ θετικό αυτό που ανέφερε φίλος παραπάνω, ότι δηλαδή το gboard πλέον λειτουργεί στις εφαρμογές της samsung. Επιτέλους, και πολύ άργησαν. 

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

6 ώρες πριν, panos_zontos1984 said:

Ρε ομάδα,  έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η μπαταρία...

Μακάρι.  Σε μένα δεν μου φαίνεται διαφορά στην μπαταρία.  Ίσως μπορεί να το σκαλιζω ποιο πολύ τώρα, θα το παρακολουθήσω 

Ωραία η προσθήκη του gesture με τα δάχτυλα, αν και θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κάποιο activity ή app, πχ. ενεργοποίηση του NFC που θέλει κατέβασμα από πάνω, ή άνοιγμα του wallet για πληρωμή.

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ πάντως είναι ότι αν ενεργοποιηθεί η οθόνη με οποιοδήποτε τρόπο μετά από ένα διάστημα σε αδράνεια, η στεφάνη και γενικά το ρολόι κολλάει και αργεί να ανταποκριθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν το είχα, σε τέτοιο βαθμό, πριν την αναβάθμιση. 

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23