spyros_mad_doc Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Μιας και μιλάμε για φορτιστές χρησιμοποιεί κάποιος βάση διπλή ή τριπλή για φόρτιση? Και ποια είναι πιο συμβατή με το ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 13 minutes ago, spyros_mad_doc said: Μιας και μιλάμε για φορτιστές χρησιμοποιεί κάποιος βάση διπλή ή τριπλή για φόρτιση? Και ποια είναι πιο συμβατή με το ρολόι? Εγώ χρησιμοποιώ (για την φόρτιση του κινητού κυρίως είναι η αλήθεια) την https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/fortistes/samsung-wireless-charger-duo-with-charger-black_3886301 Με το ρολόι δεν είχα κανένα πρόβλημα στην φόρτιση, ούτε με τα ακουστικά επίσης.η δυσκολία του wireless charger duo είναι αν χρησιμοποιείς διαφορετικό λουράκι στο ρολόι ,πχ strap που δυσκολεύει την τοποθέτησή του πάνω στο charger .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Και γω την παραπανω εχω αλλα και αυτην https://www.skroutz.gr/s/38351331/Nillkin-Powertrio-Leyko-Galaxy-Buds-Airpods-Huawei-Freebuds-4-Pro-Samsung-Watch.html 1 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Geo_F1 said: Και γω την παραπανω εχω αλλα και αυτην https://www.skroutz.gr/s/38351331/Nillkin-Powertrio-Leyko-Galaxy-Buds-Airpods-Huawei-Freebuds-4-Pro-Samsung-Watch.html Δουλευει και με S24 Ultra? και με watch6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Ναι ναι κανονικα και τα buds 2. Εχει τυχει να τα βαλω και τα 3 μαζι Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου On 14/6/2024 at 10:58 ΠΜ, therock said: Το θελω για ταξιδια, δεν εχω καθολου χωρο και πακεταρω τα παντα στο χιλιοστο και δεν το θελω με το ενσωματωμενο καλωδιο. Θα προτιμουσα και θα με βολευε πολυ περισσοτερο αν ηταν σκετη μονο η μικρη βασουλα για να το συνδεσεις εσυ σε καλωδιο Οκ κατάλαβα. Να σου θυμίσω επίσης εάν εχεις samsung κινητό, μπορεί να έχει reverse wireless charging οπότε δεν χρειάζεται ούτε φορτιστής για τα ταξίδια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου (edited) Έχει παρατηρήσει κάνεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας αυτές τις μέρες; Εκεί που μου κρατούσε άνετα 2 μέρες, με την ίδια χρήση δυσκολεύεται να βγάλει το 24ωρο! Edited 26 Ιουνίου by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου (edited) 15 ώρες πριν, spyrosrotary said: Έχει παρατηρήσει κάνεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας αυτές τις μέρες; Εκεί που μου κρατούσε άνετα 2 μέρες, με την ίδια χρήση δυσκολεύεται να βγάλει το 24ωρο! Ναι και δεν μπορω να βρω την αιτια αν καποιος ξερει ας μας βοηθησει. Edited 27 Ιουνίου by spanop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Ύστερα από επαναφορά και wipe cache δεν άλλαξε κάτι. Έβλεπα το google maps να είναι πρώτο σε κατανάλωση χωρίς να λειτουργώ τους χάρτες. Τις τελευταίες 2 μέρες βλέπω ότι έστρωσε πάλι η μπαταρία. Μπορεί να είναι κι ένα update που έγινε στους χάρτες. Πάντως τώρα έχω γυρίσει στα φυσιολογικά επίπεδα αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) Βρε παιδιά τι γίνεται με της πληρωμες ? Πήγα χθες σε ένα βενζινάδικο να πληρώσω με το ρολόι και μου λέει δεν λειτουργεί! Μετά παίρνω το κινητό να πληρώσω αλλά είχα 1% πάω γρηγορα να πληρώσω κ σβήνει το δοκίμασα πολλές με το ρολόι αλλά τίποτα έγινα ρεζίλι πήγα με το αυτοκίνητο ξανά να πάρω μετρητά. Σε μερικά pos το περνάει και σε άλλα όχι .εχει τύχει κ σε άλλον? Edited 27 Ιουλίου by mpompa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 41 minutes ago, mpompa said: Βρε παιδιά τι γίνεται με της πληρωμες ? Πήγα χθες σε ένα βενζινάδικο να πληρώσω με το ρολόι και μου λέει δεν λειτουργεί! Μετά παίρνω το κινητό να πληρώσω αλλά είχα 1% πάω γρηγορα να πληρώσω κ σβήνει το δοκίμασα πολλές με το ρολόι αλλά τίποτα έγινα ρεζίλι πήγα με το αυτοκίνητο ξανά να πάρω μετρητά. Σε μερικά pos το περνάει και σε άλλα όχι .εχει τύχει κ σε άλλον? Επειδή είχες κάτω από 15% για αρκετή ώρα, είχε μπει σε εξοικονόμηση με αποτέλεσμα να χρειαζόταν το ρολόι επανα-χειραψια με το κινητό για να πληρώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 8 minutes ago, pchrono said: Επειδή είχες κάτω από 15% για αρκετή ώρα, είχε μπει σε εξοικονόμηση με αποτέλεσμα να χρειαζόταν το ρολόι επανα-χειραψια με το κινητό για να πληρώνει Στο κινητό είχα 1% στο ρολόι είχα 60% προσπάθησα πολλές φορές αλλά μάταια και σε φαρμακείο που πήγα και είχε το ίδιο pos της card link πάλι δεν επερνε σε άλλα pos σουπερ μαρκετ παίρνει κανονικά δεν έχω θέμα. Το κάνει σε συγκεκριμένα. Το έχω παρατηρήσει μέρες τώρα πριν γράψω εδώ απλά ήθελα να το διαπιστώσω εάν του συμβεί σε κανένα αλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 11 ώρες πριν, mpompa said: Στο κινητό είχα 1% στο ρολόι είχα 60% προσπάθησα πολλές φορές αλλά μάταια και σε φαρμακείο που πήγα και είχε το ίδιο pos της card link πάλι δεν επερνε σε άλλα pos σουπερ μαρκετ παίρνει κανονικά δεν έχω θέμα. Το κάνει σε συγκεκριμένα. Το έχω παρατηρήσει μέρες τώρα πριν γράψω εδώ απλά ήθελα να το διαπιστώσω εάν του συμβεί σε κανένα αλλον Ok τότε εγώ δεν έχω εμπειρία με κάποιο pos που να απορρίπτει. Υπέθεσα ότι λόγο του safe energy του κινητού δεν έκανε πιστοποίηση στο ρολόι, όπως έχω διαβάσει ότι κάνει τουλάχιστον 1 φορά την μέρα, αλλιώς δεν πληρώνει το ρολόι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Έχετε ανακαλύψει κάποιον τρόπο πληρωμής χωρίς να χρειάζεται PIN/pattern στο ρολόι; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 23 minutes ago, Sofos_5 said: Έχετε ανακαλύψει κάποιον τρόπο πληρωμής χωρίς να χρειάζεται PIN/pattern στο ρολόι; Είναι ο βασικός λόγος που δεν χρησιμοποιώ το ρολόι για πλήρωμες. Δεν το θέλω κλειδωμένο. Έχω βέβαια περασμένη κάρτα και στο ρολόι αλλά ούτως ή άλλως έχω πάντα και το κινητό μαζί. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Sofos_5 said: Έχετε ανακαλύψει κάποιον τρόπο πληρωμής χωρίς να χρειάζεται PIN/pattern στο ρολόι; Καλημέρα το κλείδωμα δεν το ζητάει συνέχεια κάθε φορα που θες να πλήρωσης με το ρολόι το ζητάει μόνο όταν έχεις βγάλει το ρολόι από το χέρι και μετά πας να το φορέσεις για όσο το φοράς δεν ζητάει τίποτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Ας το δοκιμάσει κ κάποιος άλλος να δούνμε με την πληρωμή γιατί είναι μεγάλο ξενερωμα 300 ευρώ ρολόι κ να μην πληρώνει σε όλα τα pos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 1 hour ago, mpompa said: Ας το δοκιμάσει κ κάποιος άλλος να δούνμε με την πληρωμή γιατί είναι μεγάλο ξενερωμα 300 ευρώ ρολόι κ να μην πληρώνει σε όλα τα pos. Εγώ που το έχω από Σεπτέμβριο,μόνο μια φορά μου ετυχε να μην πετύχει πληρωμή σε POS. Τον χειμώνα βέβαια που φόραγα μπουφάν,πλήρωνα περισσότερο με το τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου On 28/7/2024 at 11:51 ΠΜ, andreas443 said: Καλημέρα το κλείδωμα δεν το ζητάει συνέχεια κάθε φορα που θες να πλήρωσης με το ρολόι το ζητάει μόνο όταν έχεις βγάλει το ρολόι από το χέρι και μετά πας να το φορέσεις για όσο το φοράς δεν ζητάει τίποτα Δεν το ήξερα ευχαριστώ! Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ κανονικά και για πληρωμές, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με POS. Παρεμπιπτόντως κάποιος που να χρησιμοποιεί το Samsung Health... γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε challenge την τελευταία μας δραστηριότητα; Δηλαδή να σου λέει θέλεις πχ. τόσο πιο γρήγορα, ή είσαι τόσο πίσω κλπ.; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Εχουμε καιρο παντως να παρουμε αναβαθμιση ετσι; 4 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) Αυτές τις μέρες περιμένουμε αναβάθμιση γιατί το beta program τελείωσε και οι beta testers πήραν την τελική έκδοση. Edited Τρίτη στις 01:08 μμ by steliosk 3 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. Χθες στς 10:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:14 πμ Στις 12 Νοεμβρίου τελικά η ui6 έκδοση... https://r2.community.samsung.com/t5/Tech-Talk/One-ui-6-for-watch-6-series-launches-on-11th-Nov-Date-confirmed/td-p/17357312 1 2 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts