Rayden1 Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) Έχοντας πλέον το ρολόι μερικές εβδομάδες μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η μπαταρία έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα που με καλύπτουν απόλυτα. Σε γενικές γραμμές πολύ καλό δεν έχω κάποιο παράπονο. Επί της ουσίας όμως, στην δική μου καθημερινότητα δεν έχει προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό, πέραν από μερικές ενδιαφέρουσες δευτερεύουσες δυνατότητες,σε σχέση με το πολύ τίμιο watch 3 που είχε tizen. Φυσικά μιλάμε για λειτουργικό ζωντανό με υποστήριξη, κάτι που από μόνο του είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Μην παρεξηγηθώ, είναι ανώτερο σε όλα τα σημεία, απλά περίμενα κάτι περισσότερο από ένα προϊόν 3 χρόνια νεότερο. Edited 14 Φεβρουαρίου by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) Παρέλαβα και'γω προχτές την ασημί έκδοση. Έχει οθονάρα απίστευτη και η μπαταρία του είναι αισθητά καλύτερη απο το 5 που είχα. Επίσης φαίνεται πιο σβέλτο, μου άρεσε αρκετά. Δουλεύουν τα πάντα υποδειγματικά, google home, πορτοφόλι κλπ κλπ αλλά αυτά τα ξέραμε και στο 5αρι Με χαλάει λίγο το μπεζ λουράκι μόνο, το έβαλα κουτί και το δουλεύω με ένα παλαιότερο μαύρο. Οπότε αν θέλει κάποιος ανταλλαγή με μαύρο γνήσιο καινούριο ας μου μιλήσει. Edited 24 Φεβρουαρίου by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Da_rudakos said: Παρέλαβα και'γω προχτές την ασημί έκδοση. Έχει οθονάρα απίστευτη και η μπαταρία του είναι αισθητά καλύτερη απο το 5 που είχα. Επίσης φαίνεται πιο σβέλτο, μου άρεσε αρκετά. Δουλεύουν τα πάντα υποδειγματικά, google home, πορτοφόλι κλπ κλπ αλλά αυτά τα ξέραμε και στο 5αρι Με χαλάει λίγο το μπεζ λουράκι μόνο, το έβαλα κουτί και το δουλεύω με ένα παλαιότερο μαύρο. Οπότε αν θέλει κάποιος ανταλλαγή με μαύρο γνήσιο καινούριο ας μου μιλήσει. Άρα αν το αγοράσω η αλλαγή από το 4 στο 6 θα έχει νόημα σύμφωνα με το σχόλιο σου ε; Έχει αισθητές διαφορές. Σκέφτομαι την lte έκδοση για να μην κουβαλάω κινητά στη δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Είναι βελτιωμένο αρκετά σε σχέση με το 4 σίγουρα, ενώ απο το 4 στο 5 δεν είχα δει διαφορές. Δεν έχω εικόνα απο lte όμως, δεν είχα ποτέ. Δεν ξέρω καν αν με αποκλειστική χρήση σαν τηλέφωνο μπορεί να βγάλει τη μέρα άνετα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Γεια σε όλους. Έχω το ρολόι 4 ημέρες τώρα και ακόμα είμαι στη φάση που το ανακαλύπτω. Ο βοηθός Google μπορεί να ρυθμιστεί στα ελληνικά; Υποθέτω ότι το Bixby δεν μπορεί. Για τη μέτρηση της θερμοκρασίας πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, Da_rudakos said: Είναι βελτιωμένο αρκετά σε σχέση με το 4 σίγουρα, ενώ απο το 4 στο 5 δεν είχα δει διαφορές. Δεν έχω εικόνα απο lte όμως, δεν είχα ποτέ. Δεν ξέρω καν αν με αποκλειστική χρήση σαν τηλέφωνο μπορεί να βγάλει τη μέρα άνετα. Μου αρκεί να βγάζει 12 ώρες! Αν τις βγάζει το χτύπησα. Δε φαντάζεσαι τι τραβάει το κινητό στην τσέπη μου, όλη μέρα στην αποθήκη. Απορώ πως δεν έχει γίνει σε σχήμα μπανάνας 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, sgatzo said: Μου αρκεί να βγάζει 12 ώρες! Αν τις βγάζει το χτύπησα. Δε φαντάζεσαι τι τραβάει το κινητό στην τσέπη μου, όλη μέρα στην αποθήκη. Απορώ πως δεν έχει γίνει σε σχήμα μπανάνας 😂 ενα παιδι πιο πανω το εχει και το χρησιμοποιει αυτονομο χωρις τηλεφωνο και ειχε πει, το πολυ μια μερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) Νέο update για το ρολόι μας, στα 283 mb Edited 12 Μαρτίου by steliosk 5 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Η ανοιχτή ακρόαση συμπεριφέρεται σωστά ; αυτός που σας καλεί όταν έχετε το volume κλήσης πάνω από το μέσο , σας έχει αναφέρει ότι ακούει επιστροφή τη φωνή του ; Έχω το 47mm bt classic Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Το φρικαλέο bug με τη μαύρη οθόνη του Gboard δεν λύθηκε ούτε σε αυτό το update.. Έχω την εντύπωση ότι μπορούν αλλά δεν θέλουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 9 ώρες πριν, diofot said: Το φρικαλέο bug με τη μαύρη οθόνη του Gboard δεν λύθηκε ούτε σε αυτό το update.. Έχω την εντύπωση ότι μπορούν αλλά δεν θέλουν... Πρέπει να έχεις το default πληκτρολόγιο της Sam προεπιλογή για να παίξει... με gboard... black screen 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Ναι το ξέρω.. Αυτό λέω.. Δε μπορεί να μη μπορούν να το λύσουν.. Δε πρέπει να θέλει τραγικά πολλές γραμμές κώδικα για να φτιαχτεί. Και το ξέρουν και οι δύο γιατί γίνεται χαμούλης από το κράξιμο για το πρόβλημα εδώ και καιρό.. Edited 18 Μαρτίου by diofot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Παρασκευη εκανα τεστ κοπωσεως Και ειπα να δω λιγο πως παει το ρολοι μας σε σχεση με το ιατρικο μηχανημα. Ψηλο απογοητευση... 172 πηγα μαξ για 1 λεπτο σιγουρα. Το samsung εδειξε 133 μεγιστους παλμους. Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα 44 LTE και παιζει κουκλα, και το LTE και ολα, με cosmote esim. Αυτο το ειχα αγορασει απο μεγαλη αλυσιδα. Ερωτηση μηπως καποιος εχει δοκιμασει επειδη θελω να παρω κι ενα δευτερο επισης LTE: παιζουν σε ορισμενα μαγαζια (skroutzoμαγαζα, kaizer-o-μαγαζα κλπ) πολυ καλυτερες τιμες, αναγραφοντας οτι προκειται για EU version. Εχει κανεις δοκιμασει αν σε τετοια version παιζει οκ το LTE στην ελλαδα και συγκεκριμενα στην cosmote ή παιζει να μπλεξω αν δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 21 ώρες πριν, dpanop said: Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα 44 LTE και παιζει κουκλα, και το LTE και ολα, με cosmote esim. Αυτο το ειχα αγορασει απο μεγαλη αλυσιδα. Ερωτηση μηπως καποιος εχει δοκιμασει επειδη θελω να παρω κι ενα δευτερο επισης LTE: παιζουν σε ορισμενα μαγαζια (skroutzoμαγαζα, kaizer-o-μαγαζα κλπ) πολυ καλυτερες τιμες, αναγραφοντας οτι προκειται για EU version. Εχει κανεις δοκιμασει αν σε τετοια version παιζει οκ το LTE στην ελλαδα και συγκεκριμενα στην cosmote ή παιζει να μπλεξω αν δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας; αλήθεια πόσο σου κρατάει με esim LTE η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, ilka71 said: αλήθεια πόσο σου κρατάει με esim LTE η μπαταρία; ε θελει καθε βραδυ φορτιση αλλα τη βγαζει τη μερα και με αρκετη χρηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) Νεα αναβάθμιση μόλις εγκαταστάθηκε. Αφορά σε σταθερότητα συσκευής και βελτιώσεις στην λειτουργία αφής. Edited 8 Απριλίου by steliosk 6 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Καλημέρα σας, κάτοχος ήδη του 4 classic και ευχαριστημένος, κοιτάω μήπως πάρω το 6 classic lte. Γνωρίζει κανείς αν λειτουργει σε δίκτυο Vodafone ή Cosmote; και οι 2 αριθμοί που έχω είναι σε καρτοκινητό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Το εχω λιγο καιρο κι ετσι μπορω να γραψω μια αποψη. Το προηγουμενο μου ηταν το watch 4 46 classic.πολυ ευχαριστημενος. Στο 5αρη ουτε καν που χρειαστηκε να ριξω ματια. 2 χρονια και κατι ημουν μια χαρα με το watch 4. Μου αρεσε ομως το watch 6 classic 47,ημουν πλεον και εκτος εγγυησης,κι ετσι ειπα να μην ρισκαρω και να αγορασω το watch 6. Σε ασημι φυσικα και φορτωμενο πλεον με θηκη προστασιας ringke,tempered glass και προστασια bezel ringke. Ok ειναι ομορφο.βασικα ανεπαισθητες οι διαφορες σε σχεση με το watch 4. Ελαφρως μεγαλυτερο και με λιγο καλυτερη οθονη. Ok?καλα μεχρι εδω; Στην μπαταρια σχεδον τα ιδια πραγματα συμφωνα παντα με τα watchfaces που χρησιμοποιω και ειναι τα ιδια που χρησιμοποιουσα και στο watch 4. 2 μερες,το βραδυ κλειστο. Στην χρηση επισης,ανεπαισθητη η διαφορα οσον αφορα την ταχυτητα στο μενου και στις εφαρμογες. Η αληθεια ειναι οτι δεν νιωθω οτι εχω κανει το μεγαλο upgrade και τα συναισθηματα ειναι απλα ικανοποιητικα. Αν καποιος εχει το watch 4 με υπολειπομενη ισχυς εγγυησης,νομιζω οτι δεν αξιζει η μεταβαση. Μετα τον πρωτο ενθουσιασμο του unboxing κι επειτα απο χρηση του,ερχεται η απορια και το συμπερασμα. Προσοχη,το ρολοι σαφως ειναι καλο,απλα γραφω την γνωμη μου μιας και ειχα και το watch 4. 4 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου On 19/5/2024 at 7:39 ΜΜ, ταξιδιωτης22 said: Το εχω λιγο καιρο κι ετσι μπορω να γραψω μια αποψη. Το προηγουμενο μου ηταν το watch 4 46 classic.πολυ ευχαριστημενος. Στο 5αρη ουτε καν που χρειαστηκε να ριξω ματια. 2 χρονια και κατι ημουν μια χαρα με το watch 4. Μου αρεσε ομως το watch 6 classic 47,ημουν πλεον και εκτος εγγυησης,κι ετσι ειπα να μην ρισκαρω και να αγορασω το watch 6. Σε ασημι φυσικα και φορτωμενο πλεον με θηκη προστασιας ringke,tempered glass και προστασια bezel ringke. Ok ειναι ομορφο.βασικα ανεπαισθητες οι διαφορες σε σχεση με το watch 4. Ελαφρως μεγαλυτερο και με λιγο καλυτερη οθονη. Ok?καλα μεχρι εδω; Στην μπαταρια σχεδον τα ιδια πραγματα συμφωνα παντα με τα watchfaces που χρησιμοποιω και ειναι τα ιδια που χρησιμοποιουσα και στο watch 4. 2 μερες,το βραδυ κλειστο. Στην χρηση επισης,ανεπαισθητη η διαφορα οσον αφορα την ταχυτητα στο μενου και στις εφαρμογες. Η αληθεια ειναι οτι δεν νιωθω οτι εχω κανει το μεγαλο upgrade και τα συναισθηματα ειναι απλα ικανοποιητικα. Αν καποιος εχει το watch 4 με υπολειπομενη ισχυς εγγυησης,νομιζω οτι δεν αξιζει η μεταβαση. Μετα τον πρωτο ενθουσιασμο του unboxing κι επειτα απο χρηση του,ερχεται η απορια και το συμπερασμα. Προσοχη,το ρολοι σαφως ειναι καλο,απλα γραφω την γνωμη μου μιας και ειχα και το watch 4. Εδώ εγώ που πήγα σε watch 6 classic από watch 3 και δεν είδα ουσιαστική διαφορά, όπως είχα αναφέρει σε παλιότερο post μου. Πόσο μάλλον εσύ. Χωρίς φυσικά να υπονοώ ότι το ρολόι δεν είναι καλό, ίσα ίσα. Είναι ένα - δυο κλικ καλύτερο σε όλους τους τομείς, πέραν της αυτονομίας που είναι ίδια, απλώς περίμενα να δω μεγαλύτερη διαφορά. 1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Φορτιστη για gw6 με υποδοχη usbc αντι για το ενσωματωμενο καλωδιο που χει ο original ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε απο Ελλαδα Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου On 10/6/2024 at 11:52 ΠΜ, therock said: Φορτιστη για gw6 με υποδοχη usbc αντι για το ενσωματωμενο καλωδιο που χει ο original ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε απο Ελλαδα Με μπέρδεψες... αφού είναι usbc. Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου οχι ρε συ γραφω να μην εχει ενσωματωμενο καλωδιο. Εγω λεω να εχει θυρα υποδοχης usbc για να βαλεις εσυ το καλωδιο Να καπως ετσι https://www.amazon.com/Charger-Classic-Detachable-Compatible-Active1/dp/B0CXSSGGTW 1 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 3 ώρες πριν, therock said: οχι ρε συ γραφω να μην εχει ενσωματωμενο καλωδιο. Εγω λεω να εχει θυρα υποδοχης usbc για να βαλεις εσυ το καλωδιο Να καπως ετσι https://www.amazon.com/Charger-Classic-Detachable-Compatible-Active1/dp/B0CXSSGGTW Α! Οκ, αλλά τι το θες; εγώ πήρα ένα φορτιστή της samsung με 2 υποδοχες usb c και φορτίζω κινητό και ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Το θελω για ταξιδια, δεν εχω καθολου χωρο και πακεταρω τα παντα στο χιλιοστο και δεν το θελω με το ενσωματωμενο καλωδιο. Θα προτιμουσα και θα με βολευε πολυ περισσοτερο αν ηταν σκετη μονο η μικρη βασουλα για να το συνδεσεις εσυ σε καλωδιο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts