mivechris Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 18 minutes ago, koinos123 said: Το παρέλαβα! Καλή ποιότητα κατασκευής. Ωραία οθόνη. Δυνατή μπαταρία. Αλλά, η εφαρμογή τηλεφώνου της google τραγική. Ολόκληρη oneplus, έναν dialer δεν μπόρεσαν να κάνουν; Έχετε να προτείνεται μία εφαρμογή τηλεφωνικών κλήσεων αξιοπρεπής; είχαν παλαιότερα σωστό dialer αλλά απο ενα σημείο και μετά τον αφαίρεσαν για της google. Τι σε προβληματίζει με τον συγκεκριμένο; τα πάντα κάνει (μάλλον) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 2 ώρες πριν, mivechris said: είχαν παλαιότερα σωστό dialer αλλά απο ενα σημείο και μετά τον αφαίρεσαν για της google. Τι σε προβληματίζει με τον συγκεκριμένο; τα πάντα κάνει (μάλλον) Αυτό που με προβλημάτισε είναι η έλλειψη δυνατότητας δημιουργίας συντομεύσεων στην επιφάνεια εργασίας. Σε όλα τα προηγούμενα κινητά (διαφορετικούς dialers) μπορούσες να έχεις συντόμευση για άμεση κλήση, άμεσο μήνυμα, προβολή επαφής κτλ. Στο dialer - επαφές της google το μόνο που εμφανίζει το κινητό είναι το αγαπημένες επαφές και μεμονωμένη επαφή. Και τα δύο δύσχρηστα! Μου ξεφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 α δεν εχω ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο οπότε και δεν γνωρίζω, τις άμεσες κλήσεις να χρειαστώ κάτι τις κάνω απο το ρολόι οπότε και δεν εχω καθίσει 3 χρόνια τώρα να ψάξω αν υπάρχει κάποια τέτοια δυνατότητα στον google dialer. 39 minutes ago, koinos123 said: Αυτό που με προβλημάτισε είναι η έλλειψη δυνατότητας δημιουργίας συντομεύσεων στην επιφάνεια εργασίας. Σε όλα τα προηγούμενα κινητά (διαφορετικούς dialers) μπορούσες να έχεις συντόμευση για άμεση κλήση, άμεσο μήνυμα, προβολή επαφής κτλ. Στο dialer - επαφές της google το μόνο που εμφανίζει το κινητό είναι το αγαπημένες επαφές και μεμονωμένη επαφή. Και τα δύο δύσχρηστα! Μου ξεφεύγει κάτι; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Πολύ περίεργο να μην έχει άμεσες κλήσεις.Δοκιμασες από τα widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 8 ώρες πριν, kostis2001 said: Πολύ περίεργο να μην έχει άμεσες κλήσεις.Δοκιμασες από τα widget? Στα widget έχει μόνο δύο! Αγαπημένες επαφές και Μεμονωμένη επαφή. Και τα δύο στην υλοποίηση, τραγικά! Έστω και με πληρωμή, υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή τηλεφώνου και επαφών. Κάτι που να το έχετε δοκιμασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Καλησπέρα ερώτηση έχει φτιάξει η σταθεροποίηση της κάμερας σε 4κ βίντεο?αλλά προβλήματα εκτός απ' το dialer που αναφέρεται πιο πάνω υπάρχει γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 Καλημερα και εγω σκεφτομαι να το αγορασω, διαβαζω διαφορα για battery drain και οτι θα διορθωθουν με updates. Βλεπω και το Samsung Α54 αλλα θεωρω οτι το Nord 3 υπερτερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 (edited) Καλησπέρα παιδιά κανένα καλό ποιοτικό τζαμί για Nord 3 από Ελλάδα ή εξωτερικό που να το έχετε;(αλλά όταν βγάζεις selfie να μην ασπρίζει η φωτό επειδή αντανακλα στο τζάμι). Έχετε πάρει και Τζαμάικα για τις κάμερες πίσω;Αν βάλουμε στις κάμερες τζαμακια θα έχουμε θέμα με τις λήψεις; Και καμιά καλή θήκη να προστατεύει τις κάμερες πίσω; Αυτή σκεφτόμουν λέτε να έχει θέμα με τελωνείο γιατί είναι από Κίνα; https://www.aliexpress.com/item/1005005939406387.html Edited September 1, 2023 by BOOM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Ξέρει κανείς αν έχει e sim το Nord 3? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Σε γενικές γραμμές, εδώ και 2 εβδομάδες, έχω θετικές εντυπώσεις.Συνηθίζω να χαμηλώνω τις επιδόσεις, γιατί έχω και άλλες συσκευές που ζορίζω.ΑΛΛΑ ζεστένεται πάρα πολύ, σε θέματα που δεν το περίμενα. Ας πούμε σαν hotspot ζεματάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki1965 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Eυτυχής κάτοχος από χθες της συσκευής, έχω το 16gb 256- έκανα και ένα update, δεν ξέρω τι πατησα, αλλά η χειρονομία να διαγράφετε εφαρμογές και περιηγησεις δεν μπορώ να βρώ, υπάρχει τρόπος να επανέλθει μέσω ρυθμίσεων μενου καμια βοήθεια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki1965 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 ακύρο , το έχω βρει, ειλίκρινά "θηρίο", ικανοποιητικό μέγεθος, εξαιρετική αυτονομία, τρομακτικά γρήγορο, καλή ποιότητα φωτογραφιών, δεν θέλω περισσότερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Θα συμφωνήσω και εγώ. Είναι ένα καλό τηλέφωνο. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η εφαρμογή της google για τις επαφές. Πολύ καλύτερη ήταν για εμένα της Samsung... Τζάμι προστασίας με άριστη εφαρμογή: https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CGDLWCWH?psc=1&ref=ppx_pop_dt_b_product_details Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 (edited) Καλησπέρα δίνω OnePlus nord 3 άριστο ούτε μήνα δεν έχει κλείσει το πράσινο χρώμα το ωραίο η έκδοση 16/256 με ένα τζαμακι φορεμένο και άλλο 1 τζαμί έξτρα και μια θήκη spiegen τύπου με προστασία για τις καμερες με το κουτί του φορτιστή του (ταχυφορτιστη) και αγορασμενο από ελλαδα από αξιόπιστη αλυσίδα με 2 χρόνια εγγύηση αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα..Από το E-shop.gr είναι γνωστό με πολλά μαγαζια στην Αθήνα.Το πουλάω λόγω ανάγκης αλλιώς δεν θα το έδινα..Το δίνω μόνο Αθήνα από συνάντηση από κοντά Γαλάτσι για έλεγχο όσο θέλετε...Οποίος το πάρει ας το ελέγξει δεν δέχομαι επιστροφες.Tο έχω πάρει χωρίς ΦΠΑ .Μην μου στέλνετε για παζάρια είναι άριστο ξέρω πόσο έχει αλλά όχι από αξιόπιστα μαγαζια το δίνω 440€ με τα έξτρα μαζί. το δινω όσο το πήρα με τα έξτρα.Δεν βάζω φωτό γιατί είναι άριστο.Τελικη τιμή χωρίς παζαρια...Ευχαριστώ Edited October 13, 2023 by BOOM1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 (edited) Παιδιά γειά σας.... Είμαι κάτοχος του Nord 2 και απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό ( στην κάμερα ειδικά που με ενδιαφέρει κυρίως ) . Λέω να πάω στο Nord 3 , αξίζει η μετάβαση ?? Σε κάμερα έχουν διαφορά ?? Παρακαλώ τα φώτα σας , ιδιαίτερα όσων είχαν και το Nord 2 και έχουν άποψη από τα δύο τηλέφωνα . Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό σας βράδυ !!! Edited October 19, 2023 by Polson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 On 9/10/2023 at 10:56 ΠΜ, BOOM1 said: Καλησπέρα δίνω OnePlus nord 3 άριστο ούτε μήνα δεν έχει κλείσει το πράσινο χρώμα το ωραίο η έκδοση 16/256 με ένα τζαμακι φορεμένο και άλλο 1 τζαμί έξτρα και μια θήκη spiegen τύπου με προστασία για τις καμερες με το κουτί του φορτιστή του (ταχυφορτιστη) και αγορασμενο από ελλαδα Από το E-shop.gr είναι γνωστό με πολλά μαγαζια στην Αθήνα. Tο έχω πάρει χωρίς ΦΠΑ Μην μου στέλνετε για παζάρια είναι άριστο ξέρω πόσο έχει το δινω όσο το πήρα με τα έξτρα.Δεν βάζω φωτό γιατί είναι άριστο.Τελικη τιμή χωρίς παζαρια...Ευχαριστώ 510ευρώ έχει στο Eshop το κινητό καινούργιο με ΦΠΑ. Αν βγάλουμε το 24% ΦΠΑ καλή ώρα, το κινητό βγαινει στα 410 καινούργιο, δηλαδή φθηνότερα από όσο πωλείται μτχ. Ντροπη πραγματικά να κοροιδεύετε τον κόσμο με ψέματα . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 4 ώρες πριν, Fulgore1 said: 510ευρώ έχει στο Eshop το κινητό καινούργιο με ΦΠΑ. Αν βγάλουμε το 24% ΦΠΑ καλή ώρα, το κινητό βγαινει στα 410 καινούργιο, δηλαδή φθηνότερα από όσο πωλείται μτχ. Ντροπη πραγματικά να κοροιδεύετε τον κόσμο με ψέματα . Είναι πολύ απλό όσοι μπορειτε να το πάρετε χωρίς το ΦΠΑ πάρτε το όταν το πήρα εγώ είχε 538€.. Ελεύθερη αγορά έχουμε δεν είναι ντροπή αν δεν σου κάνει το προσπερνας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας πουλάει σε ότι τιμή θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να πουμε τα στραβά. Αλλο πράγμα η ντροπή, άλλο πράγμα η κοροιδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki1965 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 μια ερωτησούλα, έκανα απεγκατάσταση μιας εφαρμογής, ( bitedefender ), ωστόσο κάποια "υπολείμματα" βρίσκονται στην desktop επιφάνεια, υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να βάλω δικό μου ήχο στα μηνύματα? Έχω τη default εφαρμογή μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου, κάτοχος redmi note 9pro σήμερα. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τυχόν αρνητικά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 On 27/11/2023 at 4:00 ΜΜ, ixgkami said: Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να βάλω δικό μου ήχο στα μηνύματα? Έχω τη default εφαρμογή μηνυμάτων. ανοιγεις το google messages,πάνω δεξια ειναι ο λογαριασμός σου.Το πατάς Ρυθμίσεις για το Messages. Ειδοποιήσεις Εισερχόμενα μηνύματα Κουδούνισμα (βάζεις τον ήχο που θες εσυ) Ετοιμο. 2 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmakias1980 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν το 5G δουλευει με vodafone.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Παιδια η μπαταρία πόσο κραταει περίπου ?Οι ειδοποιήσεις Gmail είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts