nikoleon Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αφού έκλεισε το unwired ήμουν πραγματικά "σκασμένος", μέχρι που κάποια στιγμή πέρισυ τον Οκτώβρη σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Σαντορίνη, συζητώντας με έναν πελάτη που έτυχε να έχει Ρ800 που επίσης είχα κι εγώ εκείνη την εποχή, φτάσαμε να μιλάμε για το unwired και τότε ξεστόμισε τη "μαγική" λέξη myphone κι επιτέλους σας ξαναβρήκα! Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Εγώ απο ένα ποστ του emufear στο φόρουμ των ΗΜΜΥ του ΕΜΠ. (Όχι δεν είμαι στο ΕΜΠ, στο ΑΠΘ είμαι!) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Κι εγώ έψαχνα κάτι για κάποιο κινητό στο google πριν κανά χρόνο και μου έβγαλε πρώτο αποτέλεσμα το myphone....Ε αυτό ήταν κόλλησα κι'έμπαινα κάθε μέρα,άσχετο αν μέλος έγινα μετά από πολυυυυυ καιρό γιατί ψιλοβαριέμαι να γράφω,δεν έχω και την τέλεια σχέση με το πληκτρολόγιο βλεπετε.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 λοιπον, απο το πολυαγαπημενο μου google στην αναζητηση για 6600, κατι ασχετο επειδη δεν το προλαβα το unwired γιατι εκλεισε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Kathos hmoun sto date me ena paidi k milagame gia kinhta thlephona mou eipe na mpw sto myphone! Apo ekeinh thn mera kathe mera edw eimai! Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αν εχεις ενα ξαδερφο να ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο internet στο Myphone.gr και να γραφει ατελειωτες ωρες,καποια στιγμη σου κινει το ενδιαφερον και τοτε ειναι που αρχιζεις να πωρωνεσαι κι εσυ!!! Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Εγώ απο το περιοδικό Κινητή Τηλεφωνία μιας και το παίρνω ανελλιπώς ... Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 από τον πατέρα μου φυσικά... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Το ερώτημα ήταν που έμαθα το Unwired... ;) Νομίζω μου το έβγαλε το Google σε μια αναζήτηση ή μου το σύστησε κάποιος (γερνάω και δεν θυμάμαι καλά πια :p). Όταν έκλεισε το Unwired έχασα κάθε ελπίδα, μέχρι που ανακάλυψα εντελώς τυχαία (σίγουρα από το IRC αυτή τη φορά :D) ότι υπήρχε ένα νέο forum, με όνομα λέει MyPhone. Την χαρά μου όταν είδα ότι ήταν συνέχεια του Unwired την φαντάζεστε... :up: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Πέρσι που προγραμματίστηκε η διαμαρτυρία εναντίον των εταιριών της κινητής τηλεφωνίας, ένας φίλος μου έστειλε το κείμενο αυτό και μερικά links όπου θα μπορούσα να βρω πληροφορίες σχετικά. Στα links ήταν και το myphone και από τότε είμαι φανατικός χρήστης! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Ας είναι καλά ο φίλος μου ο HOSTOLIS!!!!!! :D :D :D Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 ema8a gia to unwired ka8os epsaxna PATCHAKIA gia to sl45i an 8imame kala..prin kamposa xronia..ala molis perisi egina melos sto myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 apo filo mou pou douleuei se magazi me kinita klp. mpainw apo ianouario 2004 omws den eixa graftei mexri to kalokairi san melos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Μιά μέρα έψαχνα για ένα καλό forum για κινητά τηλέφωνα λόγο του γνωστού προβλήματος με το ΝΟΚΙΑ 6600 με τα μυνήματα. Μόλις ανακάλυψα το myphone έπαθα πλάκα. Τόσα μέλοι με το ίδιο πρόβλημα όπως και την λύση του. Πραγματικά καταπληκτικό forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxtos Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Από ένα φίλο ,πολύ ωραίο σαιτ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Στην τυχη!!! Μεσω google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 σε ένα νετ καφέ... με το 6610..τότε..είδα ένα παιδί άγνωστο ότι κοιτούσε για κάτι παιχνίδια σε μια σελίδα..τον ρώτησα ποία είναι και την σημείωσα στο κινητό... μετά απο 3 μήνες είπα δεν δοκιμάζω? αυτό ήταν!η καλύτερη ιστοσελίδα!δεν ξεκόλλησε από τότε απο το home page! Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Εγω απο το google.gr Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 To anakalypsa apo to google.com.Vevaia apofasisa na gino melos ena mhna argotera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Aπο το google. Πρεπει να ευχαριστω το P900 μου που για χαρη του εψαξα στο google για apps και βρηκα το καλυτερο site στο νετ!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 απο περιοδικο. το ηξερε και ενας φιλος και δε μου το ειχε πει :mad: το ειδα και στο e-life στην ΕΤ3 πριν λιγο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Kι εγω απο το google αλλα δεν εψαχνα κατι σχετικο με κινητα..Νομιζω εψαχνα ποιος εγραψε ενα τραγουδι.Εντελως τυχαια δηλ! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Μέσω google ,όταν έπεσα πάνω σε ένα review για το Qtek 8080. :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Απο φίλο που του άρεσαν πολύ τα κινητά πριν 5, 6 χρόνια. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Απο φίλο που του άρεσαν πολύ τα κινητά πριν 5, 6 χρόνια. Πριν 5-6 χρόνια δεν υπήρχε καν myphone. Ούτε unwired. Υπόψιν το thread δεν αναφέρεται στο πως μάθαμε γενικά για το myphone/unwires/gms.eos, αλλά για το πως όταν έκλεισε το unwired μάθαμε γι αυτη την κίνηση. Δλδ τη μετάβαση απο uw σε Μyphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts