salonicafan_TASO Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Πριν 5-6 χρόνια δεν υπήρχε καν myphone. Ούτε unwired. Υπόψιν το thread δεν αναφέρεται στο πως μάθαμε γενικά για το myphone/unwires/gms.eos, αλλά για το πως όταν έκλεισε το unwired μάθαμε γι αυτη την κίνηση. Δλδ τη μετάβαση απο uw σε Μyphone. Με αγαπάει αυτό το παιδί γι αυτό με πεδεύει... Αλλα επειδή τα θέλει όλα ξεκάθαρα, ας του τα κάνω. Πρίν 5, 6 χρόνια ο Πασχάλης Μπαρουτές ήταν απο τους λίγους που είχανε πάθος με τα κινητά, κάτι σαν τον Μάνο ενα πραγμα. Πριν 2, 3 χρόνια λοιπόν που τον ρώτησα ίσως για χιλιοστή φορά κάτι που είχε σχέση με το τότε κινητό μου (Sony Ericsson T68i) μου είπε οτι για να σιγουρευτεί ως προς την απάντηση θα κοιτάξει στο ίντερνετ. Ε στην 1005η 1006η απορία μου, δεν άντεξε το παιδί, μου έδωσε τη σελίδα να κοιτάξω μόνος μου.... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Όποιος αγαπάει παιδεύει. :p Clear now :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ημουνα στη δουλεια και δεν ειχα τι να κανω(δεν ειχαμε δουλεια)και μιας και η δουλεια σχετιζεται με κινητα μιλουσα με ενα συναδερφο και μου το ειπε! αυτο ηταν ολο ..τωρα τελευταια αρχιζω και κολλαω με τις ωρες!!!ειναι καλο αυτο????????? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ημουνα στη δουλεια και δεν ειχα τι να κανω(δεν ειχαμε δουλεια)και μιας και η δουλεια σχετιζεται με κινητα μιλουσα με ενα συναδερφο και μου το ειπε! αυτο ηταν ολο ..τωρα τελευταια αρχιζω και κολλαω με τις ωρες!!!ειναι καλο αυτο????????? υπομονή...όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 απο τον ξαδερφο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ.............. Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Aπο παλιά...unwired.gr.....:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_ Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 emena mou to pe ena poulaki :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Και εγώ απο google... έψαχνα software για το Ν7650... και με το που βλέπω το forum... μπα.. πολυκοσμία εδώ... και έκανα register :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 εγω το εμαθα απο το internet! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Vrethikes tixaia...ston dromo mou pros tin "Ithaki" me to karavi tou google... :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 apo to http://www.ikariwths.tk Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 kai ego mia apo ta idia, psaxnontas sto google gia mia siskevi!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaimaktsalan Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 απο εναν φιλο μου που μου μηλησε με πολυ καλα λογια . για 2 ημερες εμπενα σαν επισκεπτις κητουσα τις σιζητισοις και μετα γραφτικα :p :w00t: Παράθεση http://images.google.com.gr/images?q=tbn:Q-OdFZM-6EIJ:www.dingdongsonline.com/marilyn_manson_012.jpg Αγριο Κολλημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakoss25 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 εγω παντως γραφτηκα στο myphone μεσο ενος πολυ καλου μου φιλου που ειναι και ηδη μελος εδω και μαλιστα φουλ κολλημενος με το myphone,ταξιδιωτη εσενα το λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 mou to eipe o theios mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Απο το yahoo,ecaxna kati gia ena kinito kai vrika to forum. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Μόλις είχα γυρίσει από στρατό και ήθελα να ψάξω για κινητό 'εκανα ένα search στο google για το sony ericsson t630 που είχα δει σε 'ενα φίλο μου και κόλισα και μαντέψτε που 'επεσα ................. κάπου εδώ γύρω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Έκανα μια έρευνα αγοράς για κινητά και googlisa το μοντελο του και έτσι το βρήκα :D Και απο τότε κόλλησα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asc_xk Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΣΑΣ! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 απο ενα στενο φιλο ;) Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 απο ενα στενο φιλο! :) Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstourn Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Απο τον Sensei μου στον τομέα της τεχνολογίας και των υπολογιστών κ.Νίκο ή αλλιώς djFlu . :D τον οποίο και ζαλίζω συνεχώς με τις πολλές απορίες :lol:. Επιτέλους το παλικάρι κατάφερε και πήρε και κινητό τις προκοπής (κ750ι) και έμαθα και εγώ για την σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Απο αναζήτηση κινητού μέσω του google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 oloi ellhnes pou xrisimopoiun internet katevasan illegal files.etsi egw to ema8a apto dc++ kai sigekrimena apo to hub:Angelos0. thanks opios mou to ipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts