andreaspana Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 4 ώρες πριν, KIRIS said: Υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει μια χαζομάρα τόσο καιρό, όταν έκανα hard reset δεν ενεργοποίησα ξανά τo hyperos ai engine γιατί θεώρησα πως δεν είναι και πολύ χρήσιμο στξν συσκευή μας είδα και για συλλογη προσωπικών δεδομένων και λέω άστο, εχθές ήρθε ένα update του σε νεότερη έκδοση και λέω ας ψάξω τι κάνει αυτή η μ....α και εκτός από τις επιλογές επεξεργασίας των φώτο με ΑΙ είναι ο κύριος λόγος καλύτερης αυτονομίας της μπαταρίας, ουσιαστικά καταγραφει επί μέρες την χρήση σου και κάνει τα δικά του για να λειτουργουν όλα σωστά και να έχεις καλύτερη μπαταρία, σήμερα το ενεργοποίησα πάλι και χρειάζεται μέρες όπως διάβασα μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω σε περίπτωση που κάποιος ακόμα σαν και μένα το έχει στο off Καλημέρα καλο σκ στην παρέα Και τωρα , πως το ενεργοποιησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 22 ώρες πριν, andreaspana said: Και τωρα , πως το ενεργοποιησες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspana Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Και εγω απενεργοποιημενο το ειχα. Το ενεργοποιησα. Για να δουμε αν θα στρωσει καθολου η μπαταρια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Εγώ πάντως έκανα ότι συνδυασμό προτείνατε: Έβαλα ευρωπαικές χώρες....έβαλα Ινδία, έβαλα Τουρκία....τίποτα ακόμα απο 2.0! Hyper OS 1.022 ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου On 25/4/2025 at 11:59 ΠΜ, spyros_s said: Εγώ πάντως έκανα ότι συνδυασμό προτείνατε: Έβαλα ευρωπαικές χώρες....έβαλα Ινδία, έβαλα Τουρκία....τίποτα ακόμα απο 2.0! Hyper OS 1.022 ακόμα! Στείλε ρε φίλε μια φώτο να δούμε ποια έκδοση έχεις κατάλαβες που λέω ρυθμίσεις σχετικά με το τηλ αλλά μην μπεις μέσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 1.0.22.0. UMREUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 9 ώρες πριν, spyros_s said: 1.0.22.0. UMREUXM Ααααα τότε το απλό έχεις το F5 όχι το pro, από χθες ξεκίνησε η 2.0.1 από στιγμή σε στιγμή θα την πάρεις κάνε πάλι τσεκ με τις χώρες μην χάσεις το κελεπούρι της 2.0 😀 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου έβαλα Γερμανία και ...βουαλά! Ευχαριστώ Kiris! Εντυπώσεις όταν την δοκιμάσω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου On 17/3/2025 at 9:55 ΜΜ, Vasileios26 said: Καλησπέρα. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ. Πάμε λίγο να τα δούμε μαζί. 1. Η δόνηση στην αθόρυβη λειτουργία, χάνεται γιατί υπάρχει bug. Αυτό λύνεται είτε με το να αναμένεις την επόμενη αναβάθμιση, είτε με factory reset, αλλά όσο αφορά το τελευταίο, και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιαχτεί. Δείχνει ότι σε κάποιες εφαρμογές δεν έχει "κάτσει" καλά η rom. Δυστυχώς. 2. Μέσα στο μενού της σκοτεινής λειτουργίας στις ρυθμίσεις, υπάρχει κανόνας εντολής για προγραμματισμό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης αυτού. Μήπως έχει μπει ο εν λόγω κανόνας, και δε το θυμάσαι; τόσα bugs μαζεμένα, δε το νομίζω να έχει η rom. Κοίταξέ το αυτό. 3. Παρακάτω θα κάνω attach μια εικόνα. Δεξιά, αναγράφει χρονόμετρο της αθόρυβης λειτουργίας. Απενεργοποίησέ το. 4. bug: Ό,τι και στο 1. Ευχαριστώ. Χριστός Ανέστη, καλό μήνα! Ευχαριστώ πολύ, για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) Χριστός Ανέστη, χαίρετε! Λοιπόν... προχθές, "έβαλα" την 2.0.1.0. Εντυπώσεις : 1. Η μπαταρία, κρατάει με το ζόρι 24 ώρες (πριν κρατούσε 30+). 2. Εξαφανίστηκε η δόνηση από τις ειδοποιήσεις. 3. Όταν ανοίγω ένα αρχείο pdf από το web, δεν αποθηκεύεται πλέον αυτόματα στη Διαχείριση Αρχείων, όπως παλαιότερα, αλλά πρέπει να κάνεις ολόκληρη "εξίσωση", για να το αποθηκεύσεις στα "αρχεία". Επίσης, ενώ είναι ανοικτό το παράθυρο με το αρχείο pdf (μέσω web), αν πάω να το επιλέξω (ενώ πχ είμαι σε άλλο παράθυρο/εφαρμογή), δε μου το ανοίγει και με "πετάει" στην επιφάνεια εργασίας. 4. Επίσης, παλιά μπορούσες να ηχογραφήσεις χωρίς να φαίνεται το status της ηχογράφησης (π.χ. 0:22:36), τώρα πλέον δεν είναι εφικτό. Επίσης, στην HyperOS 1xxx, ότι κι αν έκανες η ηχογράφηση δε σταματούσε. Εχθές, που προσπάθησα να ηχογραφήσω και έκλεισα το παράθυρο της ηχογράφησης, η ηχογράφηση σταμάτησε. Και όταν έκλεισε το παράθυρο (γιατί, μετακινήθηκα σε άλλη εφαρμογή), χάθηκε και η ηχογράφηση 4 ωρών που είχα εν ενεργεία, εκείνη την ώρα. Δεν την αποθήκευσε πουθενά. Απλά, εξαφανίστηκε. Οποιαδήποτε βοήθεια/συμβουλή, ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ. Edited 6 Μαΐου by kOsD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. Κυριακή στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:39 μμ Στο επόμενο διάστημα τόσο το f5 όσο και το pro θα εχουν μια ακόμα αναβαθμιση. Το πρώτο σε 2.0.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. Χθες στς 10:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:11 πμ Η 2.0.2.0 έχει έρθει εδώ και 2-3 μέρες στο F5 με χώρα ινδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Η Ινδία και μόνο θα πάρει την 2.0.3.0 και οι υπόλοιπες χώρες -ακόμα και η Κίνα θα πάρουν την παραπάνω...έτσι έλεγε η σελίδα που το διάβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspana Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Γιατι εχετε τοσο καημο με τις νεες εκδοσεις? Ειδατε δηλαδη ποτε καμια βελτιωση με οποιαδηποτε νέα έκδοση ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Εγώ έχω το pro. Ήρθε νέα ενημέρωση μόλις 1gb. Άρα δεν μου φαίνεται πλήρη Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Επιβεβαιώνω στο pro έκδοση 2.0.6 1 gb security patch Απριλίου.... Θα πάρουμε είπαν και 3.0 κάποια στιγμή με android 16 για πρώτη φορά θα δοθεί άμεσα από το 15 στο 16 εντός καλοκαιριού, βέβαια εμείς δεν ξέρω πότε θα το πάρουμε...και θα είναι το τελευταίο για εμάς.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts