valantis_8 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 15 ώρες πριν, ippotis said: Ήρθε και σε μένα η 1.0.10.0. Έχω βάλει σαν χώρα Ελβετία όμως. Σαν Ελλάδα ούτε η 1.0.9.0 δεν ερχόταν. Εμένα μου ήρθε με ελλαδα xiaomi μας κακομαθαίνεις 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 Καλά ξεκίνησε η hyperos 2.0 τα F6 και άλλες συσκευές έχουν τυχαίες συνέχεια επανεκκινησεις λέω όταν έρθει να το αφήσω κανένα χρόνο πριν το κάνω 😀😀 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 ..πηρα τηλεφωνο αλλο μου λεει κολλητοs φιλοs..στο πουλαω..12gb/256gb..σε αριστη κατασταση με ακομα εγγυηση και τιμη χωμα για σενα..φερτω του λεω το θελω....welcome to the club...F5 pro..το εχω στησει..ολα τα updates περασμενα...και ομολογω οτι μου αρεσει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 Με γεια φίλε και να το χαρείς πραγματικά! Με nova launcher το δουλεύεις; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 (edited) On 18/12/2024 at 5:34 ΜΜ, p_k said: Με γεια φίλε και να το χαρείς πραγματικά! Με nova launcher το δουλεύεις; ευχαριστω......πραγματικα το χαιρομαι...μια χαρα σβελτο πυραυλακι και αυτο... Edited 5 Ιανουαρίου by Christos_Tz 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Εγώ εχω 1.0.15.0 & security patch 11/2024...έβαλα Γαλλία! (Ότι ναναι... ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 2 ώρες πριν, spyros_s said: Εγώ εχω 1.0.15.0 & security patch 11/2024...έβαλα Γαλλία! (Ότι ναναι... ) Rom UMNEUXM.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 UMREUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:59 πμ (edited) Ήρθε τώρα αυτή η ενημέρωση αλλά δεν είναι security patch έχει κανείς ιδέα τι είναι? Poco f5 pro Edited Παρασκευή στις 11:00 πμ by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Παρασκευή στις 08:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:24 μμ λογικα οτι λεει..την περασα και εγω..ολα οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. Σάββατο στις 10:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:10 πμ 1.017 πλεον...μην με ρωτατε τι βελτίωσε...ενας "βούδας" ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plek95 Δημ. Κυριακή στις 10:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:26 πμ Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος χρήστης Poco F5 pro που να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Android auto; Γιατί έχω τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν πιάνει τίποτε. Ακόμα και παλιότερες συσκευές συνδέονται ομαλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n2700177 Δημ. Κυριακή στις 01:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:27 μμ 3 ώρες πριν, plek95 said: Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος χρήστης Poco F5 pro που να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Android auto; Γιατί έχω τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν πιάνει τίποτε. Ακόμα και παλιότερες συσκευές συνδέονται ομαλά. Και εγώ είχα προβλήματα με την ασύρματη σύνδεση, αλλά τελικά το γύρισα σε σύνδεση με καλώδιο και από τότε όλα είναι σχεδόν τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts