LELELO Δημοσιεύτηκε April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2023 NETWORK Technology GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 3G bands HSDPA 800 / 850 / 900 / 1900 / 2100 CDMA2000 1xEV-DO 4G bands 1, 3, 5, 8, 19, 34, 38, 39, 40, 41 - International, China 5G bands 1, 3, 5, 8, 28, 38, 40, 41, 77, 78 SA/NSA - International 1, 3, 5, 8, 28, 38, 41, 77, 78 SA/NSA - China Speed HSPA, LTE-A (CA), 5G LAUNCH Announced 2022, October 27 Status Available. Released 2022, November 01 BODY Dimensions 163 x 76 x 8 mm (6.42 x 2.99 x 0.31 in) Weight 187 g (6.60 oz) SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) IP53, dust and splash resistant DISPLAY Type OLED, 1B colors, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 500 nits (typ), 900 nits (HBM) Size 6.67 inches, 107.4 cm2 (~86.7% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~395 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 5 PLATFORM OS Android 12, MIUI 13 Chipset Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 nm) CPU Octa-core (2x2.6 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55) GPU Mali-G68 MC4 MEMORY Card slot No Internal 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM UFS 2.2 MAIN CAMERA Triple 50 MP, f/1.9, 24mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 120˚ (ultrawide), 1/4", 1.12µm 2 MP, f/2.4, (macro) Features Dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama Video 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps SELFIE CAMERA Single 16 MP, f/2.5, (wide), 1/3.06", 1.0µm Features HDR Video 1080p@30/60fps SOUND Loudspeaker Yes, with stereo speakers 3.5mm jack Yes 24-bit/192kHz audio COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct Bluetooth 5.2, A2DP, LE Positioning GPS (L1), GLONASS (G1), BDS (B1I+B1c), GALILEO (E1), QZSS (L1) NFC Yes (market/region dependent) Infrared port Yes Radio No USB USB Type-C 2.0, OTG FEATURES Sensors Fingerprint (side-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 BATTERY Type Li-Po 5000 mAh, non-removable Charging 67W wired, PD3.0, 50% in 15 min, 100% in 46 min (advertised) MISC Colors Stardust Purple, Frosted Blue, Onyx Black, White Models 22101316C, 22101316I, 23013RK75C Price $ 295.00 / £ 329.50 / € 291.00 / ₹ 24,939 TESTS Performance AnTuTu: 490526 (v9) GeekBench: 2209 (v5.1), 2372 (v6) GFXBench: 22fps (ES 3.1 onscreen) Display Contrast ratio: Infinite (nominal) Camera Photo / Video Loudspeaker -26.6 LUFS (Good) Battery life Endurance rating 97h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Καλημέρα. Χαίρομαι που άνοιξε η συζήτηση για το 12 pro. Το έχω παραγγείλει στην έκδοση 8\256. Θα παραλάβω από τρίτη. Θα το αφήσω και θα γράψω εντυπώσεις. Είναι η πρώτη φορά με xiaomi και εύχομαι να μείνω ευχαριστημένος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Δεν έχει την Band 20, τραγικό.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 9 ώρες πριν, katsiletra said: Δεν έχει την Band 20, τραγικό.. Αρκετά δεν εχει που ειχε το 11 και το 10 Pro..... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Κινητό χωρίς Β20 είναι παντελώς άχρηστο στην Ελλάδα, πιθανό να κυκλοφορήσει με άλλο όνομα που να έχει όλες τις μπάντες. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 11 ώρες πριν, katsiletra said: Δεν έχει την Band 20, τραγικό.. Στο επίσημο site του κατασκευαστή αναφέρει πως την έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Αυτό διάβασα και εγώ. Ελπίζω να την έχει. Αύριο θα το παραλάβω οπότε θα ξέρω. Εύχομαι να έχει και να μην το μετανιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 1, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 (edited) Εγώ παίδες το έχω πάρει 4 μέρες τώραγια την κοπελα μου.. το μόνο που δεν μπορώ να βάλω είναι το volte. Έχω nova και πήγα να το βάλω άλλα δεν είχε το κουμπί. Το εμφάνισα αλλά δεν βγάζει το εικονίδιο πάνω και δεν λειτουργεί όταν είναι ενεργοποιημένο. Είδα βιντεάκια κλπ αλλά τίποτα.. ένας φίλος από άλλο site μου είπε πως το volte μόνο σε κοσμοτε δουλεύει Ελλάδα και βόλτα-νόβα δουλεύουν περίεργα.. έστειλα και στη wind και περιμένω μήπως στείλουν απάντηση με οδηγίες.. Στο s21 Ultra που έχω λειτουργεί κανονικά σε 2 κάρτες που έχω.. Τι να πω.. Βασική λειτουργία εν έτη 2023 που δεν έχει το κινητό... κατά τα άλλα το κινητό για τα χρήματα του είναι πολύ καλό.. Το αγόρασα από Κωτσόβολο με δώρο το ρολόι (το ρολόι ήταν ένας ακόμα λόγος να το παρω) την τελευταία μερα της προσφοράς, το οποίο δεν μου έχουν στείλει ακόμα.. μου λένε πως είναι σε αναμονή παραλαβής στις αποθήκες χωρίς να ξέρουν ποτέ θα παραλάβουν. Το αστείο είναι πως αν μπεις στο site γράφουν πως είναι διαθέσιμο για αγορά και αποστολή. Το έχουν διαθεσιμο σε αρκετά καταστήματα τους. Τους είπα να μου στείλουν ένα από αυτά και μου απάντησαν πως είναι εκθεσιακα.. δεν ξέρω αν ισχύει και τι ισχυει. Edited May 1, 2023 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Καλοδούλεφτο να είναι. Εγώ θα το παραλάβω σήμερα όπως έγραψα παραπάνω. Είμαι στην Vodafone. Θα δοκιμάσω volte - vowifi και θα σού πω αν μου δουλέψει. Πάντως σε ένα redmi 8 που έχει η κόρη μου με Vodafone δουλεύουν κανονικά και τα δύο. Έχει γούστο στο δικό μου να μην δουλεύουν και μα με κοροϊδεύει η μικρή. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 (edited) On 1/5/2023 at 9:55 ΠΜ, katsiletra said: Δεν έχει την Band 20, τραγικό.. Εγω παντως με το Pro+ παντου εχω 5G μονο στα Καλαμια στην Κορινθο που βρεθηκα το ΣΚ ειχα 4+ και εχω Cosmote Ακομα και στους Αγιους θεοδωρους που ειναι το εξοχικο μονο 5G εδω στο περιστερι πυο μενω και γενικα οπου εχω παει στην Αθηνα μονο 5G εχω 4+ εχω δει σε κανα Μετρο μονο. Edited May 2, 2023 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 2, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Που μπορούμε να δούμε τι μπάντες έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Η συσκευή εισάγεται επίσημα από infoquest. Πιάνει κανονικά τη Β20. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Καλημέρα στην παρέα. Τελικά το παρέλαβα χτες το μεσημέρι. Το έστησα αν και με δυσκόλεψε λίγο γιατί είχα χρόνια samsung και χρειάστηκε να ψάξω αρκετά για να το παραμετροποιήσω όπως ήθελα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Πολύ καλή οθόνη και από τις λίγες φωτό που τράβηξα μπορώ να πω πως η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή. Σε σύγκριση με αυτή που είχε το παλιό μου j5 2017 αυτή είναι πολύ καλύτερη. Όσον αφορά την συνολική εμπειρία χρήσης όλα καλά. Κανένα κόλλημα και τα πάντα φορτώνουν άμεσα. Το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω να δουλέψει είναι το volte ( vodafone cu ). Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν. Το vowifi δουλεύει κανονικά. Αν και μου βγάζει μια ειδοποίηση της vodafone ότι οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης είναι διαθέσιμες σε περιοχές με κάλυψη δικτύου κινητής και δεν έχω βρει πως να την απενεργοποιήσω. Όσον αφορά την κάλυψη δικτύου όλα καλά και έχω και 5g. Θα ψάξω να δω πως μπορώ να δω τις μπάντες που υποστηρίζει το τηλέφωνο για να δω αν έχει την Β20. Αυτά για τώρα. Ελπίζω να βοήθησα μελλοντικούς αγοραστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 6 ώρες πριν, aplos73 said: Καλημέρα στην παρέα. Τελικά το παρέλαβα χτες το μεσημέρι. Το έστησα αν και με δυσκόλεψε λίγο γιατί είχα χρόνια samsung και χρειάστηκε να ψάξω αρκετά για να το παραμετροποιήσω όπως ήθελα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Πολύ καλή οθόνη και από τις λίγες φωτό που τράβηξα μπορώ να πω πως η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή. Σε σύγκριση με αυτή που είχε το παλιό μου j5 2017 αυτή είναι πολύ καλύτερη. Όσον αφορά την συνολική εμπειρία χρήσης όλα καλά. Κανένα κόλλημα και τα πάντα φορτώνουν άμεσα. Το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω να δουλέψει είναι το volte ( vodafone cu ). Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν. Το vowifi δουλεύει κανονικά. Αν και μου βγάζει μια ειδοποίηση της vodafone ότι οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης είναι διαθέσιμες σε περιοχές με κάλυψη δικτύου κινητής και δεν έχω βρει πως να την απενεργοποιήσω. Όσον αφορά την κάλυψη δικτύου όλα καλά και έχω και 5g. Θα ψάξω να δω πως μπορώ να δω τις μπάντες που υποστηρίζει το τηλέφωνο για να δω αν έχει την Β20. Αυτά για τώρα. Ελπίζω να βοήθησα μελλοντικούς αγοραστές. Στην vodafone δεν υπάρχει εικονίδιο για VoLTE, μόνο για WoWiFi, ωστόσο λειτουργεί κανονικά. Αυτό θα το διαπιστώσεις κατά τη διάρκεια κλήσης που θα δεις ότι παράλληλα θα έχεις και 4g+ και θα σερφάρεις κανονικά. Βέβαια στην vodafone έχω παρατηρήσει ότι το VoLTE δεν δουλεύει πάντα. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με τις κεραίες αναλόγως σε ποιο σημείο βρίσκεσαι. Δηλαδή κάποιες φορές όταν είμαι έξω και είμαι σε κλήση έχω 4g+ ή 5g ενώ κάποιες άλλες δεν έχω καθόλου ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 1 hour ago, vagzard said: Στην vodafone δεν υπάρχει εικονίδιο για VoLTE, μόνο για WoWiFi, ωστόσο λειτουργεί κανονικά. Αυτό θα το διαπιστώσεις κατά τη διάρκεια κλήσης που θα δεις ότι παράλληλα θα έχεις και 4g+ και θα σερφάρεις κανονικά. Βέβαια στην vodafone έχω παρατηρήσει ότι το VoLTE δεν δουλεύει πάντα. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με τις κεραίες αναλόγως σε ποιο σημείο βρίσκεσαι. Δηλαδή κάποιες φορές όταν είμαι έξω και είμαι σε κλήση έχω 4g+ ή 5g ενώ κάποιες άλλες δεν έχω καθόλου ίντερνετ. Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά μόνο στη nova δε λειτουργεί το volte.. Ααα ρε νόβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 (edited) Λειτουργεί στη Nova το volte. Kάνε ένα τηλέφωνο δωρεάν στο 13700 στα τεχνικά θέματα και ζήτα ενεργοποίηση. Edited May 3, 2023 by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Kαλοριζικο σε οσους το πηραν.Μια ερωτηση.Ραδιοφωνο FM εχει ή το αφαιρεσανε κι αυτο οπως την καρτα μνημης? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 1 minute ago, Nick_minos said: Kαλοριζικο σε οσους το πηραν.Μια ερωτηση.Ραδιοφωνο FM εχει ή το αφαιρεσανε κι αυτο οπως την καρτα μνημης? Δυστυχώς δεν εχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Δυστυχώς το αφαίρεσαν και αυτό. Όσον αφορά το volte δεν ξέρω τι παίζει. Δοκίμασα και στο δικό μου τηλέφωνο και στο a23 5g της γυναίκας μου και δεν δουλεύει και στα δύο. Δεν έχω internet όταν μιλάω. Τώρα αυτό που γράφεις ότι εξαρτάται από την κεραία που εισαι συνδεδεμένος μπορεί να είναι έτσι. Οπότε δεν δουλεύει σωστά. Θα ψάξω να βρω μια κάρτα sim cosmote να κάνω δοκιμές. Και βλέπουμε. Κατά τα άλλα μια χαρά δουλεύει το τηλέφωνο. Είχα ένα δισταγμό να το πάρω λόγο mediatek αλλά μάλλον ήταν αβάσιμος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Ρε παιδιά στο wifi δεν έχει wps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 7 ώρες πριν, p_k said: Λειτουργεί στη Nova το volte. Kάνε ένα τηλέφωνο δωρεάν στο 13700 στα τεχνικά θέματα και ζήτα ενεργοποίηση. Τελικά ισχύει ότι είπε ο φίλος και τον ευχαριστώ.. Είχα στείλει στη nova email στην τεχνική υποστήριξη και μου ήρθε sms ότι η υπόθεση μου έχει καταγραφεί.. Σήμερα είδα πως το εικονίδιο είναι στη θέση του και το volte λειτουργεί κανονικά.. Αυτό μου έλειπε από το κινητό.. πλέον το κινητό φυσάει.. πολύ καλό.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς φίλε Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 ήθελα να ξερα, αυτό το ραδιόφωνο γιατί το αφαιρούν? δλδ πόσο βάρος προσθέτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Νομοθεσία Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Android 13 θα παρουμε ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts