Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασε αυτο :)

http://nfader.z-host.ru/

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παίδες, πόσο περίπου λέτε να πουλήσω το 6600?

Είναι με την έκδοση V 5.27.0, φορμαρισμένο, δίνω ό,τι είχε το εργοστασιακό κουτί και μια επιπλέον κάρτα μνήμης RS-MMC 256mb φορμαρισμένη...:worry:

Thnx in advance!:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δοκιμασε αυτο :)

http://nfader.z-host.ru/

Φίλε είσαι αρχηγός!:D

1000 ευχαριστώ δούλεψε κανονικά!;)

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Παίδες, πόσο περίπου λέτε να πουλήσω το 6600?

Είναι με την έκδοση V 5.27.0, φορμαρισμένο, δίνω ό,τι είχε το εργοστασιακό κουτί και μια επιπλέον κάρτα μνήμης RS-MMC 256mb φορμαρισμένη...:worry:

Thnx in advance!:rolleyes:

50+ € και δεν αξίζει να το δώσεις.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

50+ € και δεν αξίζει να το δώσεις.

Όταν λες 50+ € πόσο ακριβώς εννοείς?:O

Εγώ πάντως υπολογίζω σύνολο γύρω στα 100 € (μαζί με την 256 RS-MMC):worry:

Καλά δεν είναι?:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα.

κατεβασα απο νετ το προγραμμα eti camcorder 2 το περναω στο 6600 μου με bluetouth αλλα δεν ξεκιναει η εγκατασταση και μενει παλι ως μη αναγνωσμενο μηνυμα.το εκανε ξανα αυτο πριν λιγη ωρα με αλλο σπασμενο προγραμμα ποθ κατεβασα.εννοω παλι το ιδιο προγραμμα αλλα το κατεβασα απο αλλου.μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?

ευχαριστω πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λες 50+ € πόσο ακριβώς εννοείς?:O

Εγώ πάντως υπολογίζω σύνολο γύρω στα 100 € (μαζί με την 256 RS-MMC):worry:

Καλά δεν είναι?:worry:

Κοίτα, 170€ έχει ολοκαίνουριο στην microland.

Το δικό σου είναι μεταχειρισμένο, πόσο να το δώσεις? Τα 100€ που λές πολλά είναι(αλλά αν το πάρουν τόσο είσαι ωραίος ;) ).

Πιστεύω 60-80€ πουλιέται αλλά δεν αξίζει να δώσεις τέτοιο τηλ. σε τέτοια τιμή.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en])

mipos exei kaneis kana programma gia na paizei mp3 to sigkekrimeno kinito (6600)

(mporei na to exete ksanapei alla varieme na diavazo 450 pages:D .nomizo o kathenas tha variotan:p )

omega group δοκίμασε εδώ. Κάτι θα βρεις σίγουρα :-)

Ερώτηση. Παίζει κάποιο software με gps navigator που να έχει χάρτες τουλάχιστον της Αθήνας? Εννοείται ότι πρέπει κάποιος να έχει και GPS δέκτη που θα δουλεύει υποθέτω μέσω bluetooth.. Γενικά αξίζει να ψαχτώ έτσι ή να πάω κατευθείαν σε κάποιο PDA+GPS receiver?

Ακούω σχόλια;)

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Ερώτηση. Παίζει κάποιο software με gps navigator που να έχει χάρτες τουλάχιστον της Αθήνας? Εννοείται ότι πρέπει κάποιος να έχει και GPS δέκτη που θα δουλεύει υποθέτω μέσω bluetooth.. Γενικά αξίζει να ψαχτώ έτσι ή να πάω κατευθείαν σε κάποιο PDA+GPS receiver?

Ακούω σχόλια;)

Υπάρχουν κάποια προγράμματα που κάνουν τη δουλειά που θέλεις.

Το καλύτερο είναι το Route 66 και μετα πάμε σε TomTomCityMaps.

Για να δουλέψουν όλα αυτά θα πρέπει να πάρεις ένα GPS-Bluetooth δέκτη, το οποίο θα σου στοιχίσει περί τα 100 €.

Συνεπώς, δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 450+ € , αφού η δουλειά σου γίνεται και μέσω του κινητού σου. ;)

Και τι γίνεται σχετικά με τους χάρτες? Το Route 66 έχει της Ελλάδας?

τους έχει..τουλάχιστον όταν το είχα ψάξει εγώ είχε της Αθήνας..

Αθηνα εχει μονο, Θεσσαλονικη εχει μονο 2-3 δρομους ετσι για πλακα...

Έψαξα στα γνωστά μέρη και δεν βρήκα μια playable έκδοση. Αν το χει κάποιος και μπορεί ας μου το κάνει pm. Thanks;)

Έψαξα στα γνωστά μέρη και δεν βρήκα μια playable έκδοση. Αν το χει κάποιος και μπορεί ας μου το κάνει pm. Thanks;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1750748#post1750748

Λοιπόν. Το κατέβασα.. Έχει όμως 2 τεράστια αρνητικά:

1) Πολλοί δρόμοι είναι λάθος (π.χ μονοδρομήσεις , αντίθετοι κλπ) πράγμα που σημαίνει πως σε παει από λάθος διαδρομή και 2..

2) Σε πάει στον προορισμό σου μέσω ΛΑΜΙΑΣ:D:D

Λοιπόν. Το κατέβασα.. Έχει όμως 2 τεράστια αρνητικά:

1) Πολλοί δρόμοι είναι λάθος (π.χ μονοδρομήσεις , αντίθετοι κλπ) πράγμα που σημαίνει πως σε παει από λάθος διαδρομή και 2..

2) Σε πάει στον προορισμό σου μέσω ΛΑΜΙΑΣ:D:D

Να υποθέσω ότι κατέβασες την τελευταία έκδοση του Route 66? :)

Από εδώ κατέβασα..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1750748#post1750748

δεν ξέρω αν είναι η τελευταία έκδοση..

Επίσης που μπορώ να βρω το TomTom City Maps με τον χάρτη της Αθήνας? ;)

Επίσης που μπορώ να βρω το TomTom City Maps με τον χάρτη της Αθήνας? ;)

Με λίγο ψαξιματάκι θα τα βρεις όλα πιστεύω. ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=12917&page=1 :)

Παιδια καλησπερα! Εχω καποιο προβλημα με το 6600. Σημερα και αφου μου ειχε βγαλει την πιστη με τα κολληματα του το κινητο αποφασισα να του κανω ενα format. Στα μηνυματα και συγκεκριμανα στο "Οι φακελοι μου" ειχα 2 φακελους και για να μην τους χασω εκανα copy ολοκληρο τον φακελο mail με το handy file στην καρτα μνημης ωστε μετα το format να τον επαναφερω στην αρχικη του θεση (c:\system\). Τωρα το συστημα δεν αναγνωριζει μαλλον οτι εκει υπαρχουν μηνυματα και δεν τα εμαφανιζει καθολου...τι γινεται? τα κλαιω τα μηνυματα ή υπαρχει τροπος να σωθουνε? Ο στοκος δεν εκανα ενα search πρωτα για καποιο προγραμα....

Παιδια καλησπερα! Εχω καποιο προβλημα με το 6600. Σημερα και αφου μου ειχε βγαλει την πιστη με τα κολληματα του το κινητο αποφασισα να του κανω ενα format. Στα μηνυματα και συγκεκριμανα στο "Οι φακελοι μου" ειχα 2 φακελους και για να μην τους χασω εκανα copy ολοκληρο τον φακελο mail με το handy file στην καρτα μνημης ωστε μετα το format να τον επαναφερω στην αρχικη του θεση (c:\system\). Τωρα το συστημα δεν αναγνωριζει μαλλον οτι εκει υπαρχουν μηνυματα και δεν τα εμαφανιζει καθολου...τι γινεται? τα κλαιω τα μηνυματα ή υπαρχει τροπος να σωθουνε? Ο στοκος δεν εκανα ενα search πρωτα για καποιο προγραμα....

Είπες ότι τα επανέφερες από την κάρτα μνήμης και τώρα δεν εμφανίζονται στα μυνήματα? :confused:

Παμε παλι γιατι σε μπερδεψα!!!!

Πριν το format

Aντιγραφη του φακελου mail απο την μνημη του τηλεφωνου στην καρτα μνημης

formating...........end of format

μετα το Format

αντιγραφη τον περιεχομενων του φακελου mail απο την καρτα μνημης και επικολληση στην μνημη του κινητου στον φακελο mail που δημιουργησε το λειτουργικο μετα το φορματ!

αλλα στα μηνυματα δεν βγαζει τπτ τωρα...

λες κανα αρχειο να μην αντιγραφικε πριν το fortmat?

Παμε παλι γιατι σε μπερδεψα!!!!

Πριν το format

Aντιγραφη του φακελου mail απο την μνημη του τηλεφωνου στην καρτα μνημης

formating...........end of format

μετα το Format

αντιγραφη τον περιεχομενων του φακελου mail απο την καρτα μνημης και επικολληση στην μνημη του κινητου στον φακελο mail που δημιουργησε το λειτουργικο μετα το φορματ!

αλλα στα μηνυματα δεν βγαζει τπτ τωρα...

λες κανα αρχειο να μην αντιγραφικε πριν το fortmat?

Δοκίμασε να πάρεις ένα-ένα αρχείο από το φάκελο mail της κάρτας μνήμης και να το αντιγράψεις στην μνήμη του τηλεφώνου. Λογικά πρέπει να δουλέψει και να σου εμφανιστούν ξανά τα μυνήματα. :)