ili Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 To eixa rotisei ap'tin arxi k eixa tis amfivolies mou gia tis epafes k tis pc suite twn dio tilefonwn k na telika pou iparxei provlima... Ska***les! 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 εδώ είναι: ο 6.10 http://www.opera.com/download/?platform=symbian&man=Nokia Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Σχετικα με την φορτιση: Αφου αντεξε 23 ωρες τρελης χρησης το πολυαγαπημενο ειναι σβηστο και ξαναφορτιζεται. Η δευτερη φορτιση πρεπει να ειναι ιδιας διαρκειας με την πρωτη? Απο ποια φορτιση και μετα το φορτιζουμε μεχρι να τελειωσει? 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nlambros22 paidiA as voithisei kapoios .... borei nA moy steilei me email ena backup tis memory card toy na ksanaperaso stin dikia mou ta arxika arxeia. den vrisko pouthena ton opera kanoniko kai oxi trial kai ola ta alla pou eixei karta please help re paidia. nlambros22@hotmail.com nlambros25@panafonet.gr please help Μια ερωτηση.. Αυτη την σελιδα την εχεις δει?? ;) 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 kalimera oso afora tin othoni piga sto nokia stin sigrou kai mou ipane oti den ine kameno pixel oute thema hardware apla theli mia rithmisi me ena kalodio pou to perimenoun mesas tin vdomada otan tha erthi ta me paroune tilefono (to elpizo) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87 Παιδιά μολίς το πείρα αλλά θα ήθελα να μου λύσετε μερικές απορίες Το video recording δεν θα μπορούμε να το μεγαλώσουμε αν το βάλουμε να το αποθηκεύει στην mmc? Πως συνδέεται το κινητο με το pc? Τι θα μπορείς να αποθηκεύσεις στην mmc εκτός απο ringtones και φώτος Κανένα σαιτ με εφαρμογές για το κινητάκι μας (ή σελίδες εδωμέσα?) Ευχαριστώ! :) Οχι, διότι είναι θέμα Buffer. Ίσως με χαμηλότερη ποιότητα, κάτι να γίνει. Μέσω καλωδίου, Bluetooth ή υπέρυθρες Video, Games, Applications, sounds Δες στου john, αλλά δεν σου εγγυώμαι ότι είναι πλήρως λειτουργικά μα το 6600 :whistle: Αυτά! 1 Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libelula Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis Σχετικα με την φορτιση: Αφου αντεξε 23 ωρες τρελης χρησης το πολυαγαπημενο ειναι σβηστο και ξαναφορτιζεται. Η δευτερη φορτιση πρεπει να ειναι ιδιας διαρκειας με την πρωτη? Απο ποια φορτιση και μετα το φορτιζουμε μεχρι να τελειωσει? Οι αρχικες φορτισεις ειναι 4. Το φορτιζεις μεχρι να σταματησουν οι ενδειξεις να ανεβοκατεβαινουν και το χρησιμοποιεις κανονικα μεχρι να αδειασει. Αυτο το κανεις αλλες 3 φορες. 23ωρες φορτισεις και αλλες παρομοιες χαζομαρες ειναι παραπληροφοριση.... Και μετα αναρωτιομαστε γιατι χαλαει η μπαταρια γρηγορα...! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την libelula Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis Σχετικα με την φορτιση: Αφου αντεξε 23 ωρες τρελης χρησης το πολυαγαπημενο ειναι σβηστο και ξαναφορτιζεται. Η δευτερη φορτιση πρεπει να ειναι ιδιας διαρκειας με την πρωτη? Απο ποια φορτιση και μετα το φορτιζουμε μεχρι να τελειωσει? Οι αρχικες φορτισεις ειναι 4. Το φορτιζεις μεχρι να σταματησουν οι ενδειξεις να ανεβοκατεβαινουν και το χρησιμοποιεις κανονικα μεχρι να αδειασει. Αυτο το κανεις αλλες 3 φορες. 23ωρες φορτισεις και αλλες παρομοιες χαζομαρες ειναι παραπληροφοριση.... Και μετα αναρωτιομαστε γιατι χαλαει η μπαταρια γρηγορα...! Loipon file mou edw kaneis kapoio lathos.Oi prwtes 3 fortiseis prepei na einai 16wres,kah oxi 2wres,opou stamata na deixnei oti fortizei.Kai auto giati menei ena 9% afortisto ki perna reuma poly arga akomh kai an den fainetai ;) Rwta ton kinitoneidimona.Autos tha sto eksigisei kalutera ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libelula Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Οι αρχικες φορτισεις ειναι 4. Το φορτιζεις μεχρι να σταματησουν οι ενδειξεις να ανεβοκατεβαινουν και το χρησιμοποιεις κανονικα μεχρι να αδειασει. Αυτο το κανεις αλλες 3 φορες. 23ωρες φορτισεις και αλλες παρομοιες χαζομαρες ειναι παραπληροφοριση.... Και μετα αναρωτιομαστε γιατι χαλαει η μπαταρια γρηγορα...![/b] Loipon file mou edw kaneis kapoio lathos.Oi prwtes 3 fortiseis prepei na einai 16wres,kah oxi 2wres,opou stamata na deixnei oti fortizei.Kai auto giati menei ena 9% afortisto ki perna reuma poly arga akomh kai an den fainetai ;) Rwta ton kinitoneidimona.Autos tha sto eksigisei kalutera ;) Καταρχην, δεν ειμαι φιλος, ειμαι φιλη! Δευτερον ,απ' οσο γνωριζω οι μπαταριες ερχονται ηδη φορτισμενες για πρωτη φορα απο το εργοστασιο. Για αυτο και οταν τα παιρνουμε εχει ηδη μπαταρια και δεν ειναι εντελως νεκρα. Αρα η αρχικη φορτιση γινεται ουτως η αλλως πριν καν ακομα το παραλαβουμε εμεις οποτε δεν χρειαζεται να γινομαστε τοσο σχολαστικοι με αυτο το ζητημα. :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosse Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον libelula Loipon file mou edw kaneis kapoio lathos.Oi prwtes 3 fortiseis prepei na einai 16wres,kah oxi 2wres,opou stamata na deixnei oti fortizei.Kai auto giati menei ena 9% afortisto ki perna reuma poly arga akomh kai an den fainetai ;) Rwta ton kinitoneidimona.Autos tha sto eksigisei kalutera ;) Καταρχην, δεν ειμαι φιλος, ειμαι φιλη! Δευτερον ,απ' οσο γνωριζω οι μπαταριες ερχονται ηδη φορτισμενες για πρωτη φορα απο το εργοστασιο. Για αυτο και οταν τα παιρνουμε εχει ηδη μπαταρια και δεν ειναι εντελως νεκρα. Αρα η αρχικη φορτιση γινεται ουτως η αλλως πριν καν ακομα το παραλαβουμε εμεις οποτε δεν χρειαζεται να γινομαστε τοσο σχολαστικοι με αυτο το ζητημα. :) tha symfoniso me ti fili gia to logo oti akougontai merika ypervolika pragata polles fores tou typou: 'mhn xrhsimopoieite to kinhto otan fortizei...' h ' h prwth fortisi prepei na krataei 16-20-8-4-32 wres'! siga mhn agorasw ena kinhto kai to afisw kana mhna stin akri prin to xrhsimopoihsw!! kai giati 16 wres kai oxi 17?? :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis Μια παρατηρηση και μια προταση: Α) Προς Θεου μην εμπιστευτει κανεις την λειτουργια του pcsuite του 6600 που περναει τα contacts του 7650 στο 6600. ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΣΑ!! Εμενα μου περασε σε πολλα ονοματα μονο ενα πεδιο ενω αλλα ονοματα λειπουν εντελως! ΧΑΛΙΑ!! Β) Πολυ πιο σιγουρος δραματικα πιο αργος τροπος (παντα για το 7650 και μαλλον και για το 3650) ειναι να σταλθουν οι επαφες μια μια με bt. Καμια αλλη ιδεα? :blink: Αχ!! βρε παιδια, γιατι δεν περνατε μια και καλη τα τηλεφωνα σας, τα γεγονοτα του ημερολογιου, και τις εργασιες, στο OUTLOOK;; Με αυτον τον τροπο ΠΑΝΤΑ θα τα εχετε στο Pc και ανα πασα στιγμη θα τα περνατε σε σχεδον οποιοδηποτε κινητο τηλεφωνο εχετε στη κατοχη σας χωρις κανενα προβλημα. 1 Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 kai kati alo san na mou fenete oti to akoustiko fisai opos to provlima pou ihe i proti partida tou t610 perimeno epiveveosi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87 Παιδιά μολίς το πείρα αλλά θα ήθελα να μου λύσετε μερικές απορίες Το video recording δεν θα μπορούμε να το μεγαλώσουμε αν το βάλουμε να το αποθηκεύει στην mmc? Πως συνδέεται το κινητο με το pc? Τι θα μπορείς να αποθηκεύσεις στην mmc εκτός απο ringtones και φώτος Κανένα σαιτ με εφαρμογές για το κινητάκι μας (ή σελίδες εδωμέσα?) Ευχαριστώ! Οχι, διότι είναι θέμα Buffer. Ίσως με χαμηλότερη ποιότητα, κάτι να γίνει. Μέσω καλωδίου, Bluetooth ή υπέρυθρες Video, Games, Applications, sounds Δες στου john, αλλά δεν σου εγγυώμαι ότι είναι πλήρως λειτουργικά μα το 6600 Αυτά! Σε ευχαριστώ πολύ. Και κάτι άλλο.Πως συνδέουμε το κινητό με το pc suite?? Έχω irda αλλά παρόλο που μου λέει οτι έχει συνδεθεί όταν μπαίνω στο pcsuite και του πατάω ok όταν μου λέει να συνδέσω το κινητό στο c το κάτω μέρος μου λέει offline (disconnected)??? :( 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dras kalimera oso afora tin othoni piga sto nokia stin sigrou kai mou ipane oti den ine kameno pixel oute thema hardware apla theli mia rithmisi me ena kalodio pou to perimenoun mesas tin vdomada otan tha erthi ta me paroune tilefono (to elpizo) dras φιλε τι εννοεις οτι σου ειπαν οτι τα καμμενα pixel φτιχνονται με το καλωδιο :( ρε παιδια καταλαβα καλα η οχι ? παντως και σε μενα μαλλον εχει ενα καμμενο κοντα στο σημα της μπαταριας :o Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Megalos γεια χαρα παιδες Global δεν βοηθας να μας δοθουν και τα settings MMS για Cosmote μια και εχουμε τωρα Vodafone και Telestet :) παιδια κανεις που να βρηκε τα settings για Cosmote MMS :wacko: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Και εγώ έχω πρόβλημα με τα sms. 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geokaza Αχ!! βρε παιδια, γιατι δεν περνατε μια και καλη τα τηλεφωνα σας, τα γεγονοτα του ημερολογιου, και τις εργασιες, στο OUTLOOK;; Με αυτον τον τροπο ΠΑΝΤΑ θα τα εχετε στο Pc και ανα πασα στιγμη θα τα περνατε σε σχεδον οποιοδηποτε κινητο τηλεφωνο εχετε στη κατοχη σας χωρις κανενα προβλημα. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει αυτό που είπε ο alexkass πιο πάνω: Το outlook δε δέχεται π.χ. 3 τηλέφωνα ίδιου τύπου (ούτε άλλα πράγματα) οπότε τα αγνοεί και χάνονται απροειδοποίητα! Το έχω πάθει και ξέρω! Είχα π.χ. 5 τηλέφωνα ίδιου τύπου σε ένα contact στο 7650 κι εξαφανίστηκαν μετά το συγχρονισμό! :mad: 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Σε αυτή την περίπτωση ισχύει αυτό που είπε ο alexkass πιο πάνω: Το outlook δε δέχεται π.χ. 3 τηλέφωνα ίδιου τύπου (ούτε άλλα πράγματα) οπότε τα αγνοεί και χάνονται απροειδοποίητα! Το έχω πάθει και ξέρω! Είχα π.χ. 5 τηλέφωνα ίδιου τύπου σε ένα contact στο 7650 κι εξαφανίστηκαν μετά το συγχρονισμό! :mad: Α! ναι το ειχα ξεχασει αυτο. Εχετε δικιο, αλλα σε γενικες γραμμες το να τα εχεις στο outlook ολα αυτα, ειναι ο,τι καλυτερο. 1 Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87 Σε ευχαριστώ πολύ. Και κάτι άλλο.Πως συνδέουμε το κινητό με το pc suite?? Έχω irda αλλά παρόλο που μου λέει οτι έχει συνδεθεί όταν μπαίνω στο pcsuite και του πατάω ok όταν μου λέει να συνδέσω το κινητό στο c το κάτω μέρος μου λέει offline (disconnected)??? :( Το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ κι ένα 6μηνο με το PC Suite του 7650 και τώρα του 6600, είτε με ΒΤ είτε με IR! Δεν το είχα εξ αρχής, ούτε κατάλαβα πως προέκυψε! Έχω δοκιμάσει τα πάντα, εγκατάσταση διαφορετικών ΒΤ drivers, άλλη έκδοση PC Suite 7650, καθαρισμό του registry... αλλά ΤΙΠΟΤΑ! Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αλλά PC του σπιτιού που μου συμβαίνει δεν έχω πρακτικά connectivity! (στο γραφείο λειτουργεί κανονικά! :wacko: ) (Υποθέτω βέβαια ότι άνοιξες τα connection properties του mrouter στο taskbar και τσέκαρες το IR, έτσι; Εμένα εκεί μου το βίσκει connected, αλλά το PC Suite λέει disconnected!!! http://homepages.pathfinder.gr/petros_pf/img/PCSuite7650IR.jpg http://homepages.pathfinder.gr/petros_pf/img/PCSuite6600BT.jpg 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Παιδιά, ποιά ειναι η καλύτερη τιμή του εωs τώρα; EΔΩ το έχει 500 ευρό . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. November 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Σε αυτή την περίπτωση ισχύει αυτό που είπε ο alexkass πιο πάνω: Το outlook δε δέχεται π.χ. 3 τηλέφωνα ίδιου τύπου (ούτε άλλα πράγματα) οπότε τα αγνοεί και χάνονται απροειδοποίητα! Το έχω πάθει και ξέρω! Είχα π.χ. 5 τηλέφωνα ίδιου τύπου σε ένα contact στο 7650 κι εξαφανίστηκαν μετά το συγχρονισμό! :mad: 6600 rulezz :p Περαστικά :p Αρχικό Μήνυμα από τον Megalos γεια χαρα παιδες Global δεν βοηθας να μας δοθουν και τα settings MMS για Cosmote μια και εχουμε τωρα Vodafone και Telestet :) Μάλλον καλό θα ήταν να κάνεις ένα τηλέφωνο στο cc της cosmote να σου δώσουν τις ρυθμίσεις.Δυστυχώς δεν τις έχω.. 1 Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Ελληνικά στο 6600 μου επιτέλους! Λοιπόν, σχετικά με τα SMS και το limit των 70 χαρακτήρων, διαπίστωσα ότι αν γράψω ΜΟΝΟ με κεφαλαία, τότε στέλνει και τους 160 χαρακτήρες με μιας. Αν υπάρχουν πεζά, τότε το θεωρεί unicode και κάνει limit στους 70 χαρακτήρες. Προφανώς ηλίθιο bug όπως ηλίθιο είναι και το να πρέπει να το γυρνάω σε caps για κάθε λέξη που θα γράφω... ΝΟΚΙΑΑΑΑΑ!!!! Φτιάχτο... 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον libelula Loipon file mou edw kaneis kapoio lathos.Oi prwtes 3 fortiseis prepei na einai 16wres,kah oxi 2wres,opou stamata na deixnei oti fortizei.Kai auto giati menei ena 9% afortisto ki perna reuma poly arga akomh kai an den fainetai ;) Rwta ton kinitoneidimona.Autos tha sto eksigisei kalutera ;) Καταρχην, δεν ειμαι φιλος, ειμαι φιλη! Δευτερον ,απ' οσο γνωριζω οι μπαταριες ερχονται ηδη φορτισμενες για πρωτη φορα απο το εργοστασιο. Για αυτο και οταν τα παιρνουμε εχει ηδη μπαταρια και δεν ειναι εντελως νεκρα. Αρα η αρχικη φορτιση γινεται ουτως η αλλως πριν καν ακομα το παραλαβουμε εμεις οποτε δεν χρειαζεται να γινομαστε τοσο σχολαστικοι με αυτο το ζητημα. :) Ε, ναι, η πρώτη φόρτιση πρέπει να διαρκεί 300ώρες! Για να αποδίδει καλύτερα! :p Μιλάω, επιδή έχω ψάξει το θέμα. Να π.χ. το 7210 χρειάζεται 1.5 ώρες για να φορτίσει. Η πρώτη φόρτιση γίνεται σε 1.5 ώρες κανονικά, αλλά για μια πλήρη φόρτιση 2.5 ώρες. Στο κάτω κάτω, είναι ηλεκτρονικές συσκευές τα κινητά. Όχι απλώς ηλεκτρικές. Τι θέλω να πω με αυτό? ότι δεν επιτρέπουν η μπαταρία τους να φορτίσει περισσότερο απο όσο χωράει! Επιδή αυτό είναι πράμα καταστροφικό για την μπαταρία. Οπότε και 300 ώρες να το αφήσεις, η μπαταρία του θα έχει γεμίσει και θα έχει σταματήσει η διαδικασία της φόρτωσης. Καλά τα'πα? 1 Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Α, και η μπαταρίες έρχονται αδειανές, εκτός αν το κινητό κάποιοι κύριοι στο Vodafone Shop το φόρτισαν για δικούς τους λόγους. (Βλέπε τα μισά Sharp GX10 της Ελλάδας) 1 Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Αρχικό Μήνυμα από τον oresti$ Ε, ναι, η πρώτη φόρτιση πρέπει να διαρκεί 300ώρες! Για να αποδίδει καλύτερα! :p Μιλάω, επιδή έχω ψάξει το θέμα. Να π.χ. το 7210 χρειάζεται 1.5 ώρες για να φορτίσει. Η πρώτη φόρτιση γίνεται σε 1.5 ώρες κανονικά, αλλά για μια πλήρη φόρτιση 2.5 ώρες. Στο κάτω κάτω, είναι ηλεκτρονικές συσκευές τα κινητά. Όχι απλώς ηλεκτρικές. Τι θέλω να πω με αυτό? ότι δεν επιτρέπουν η μπαταρία τους να φορτίσει περισσότερο απο όσο χωράει! Επιδή αυτό είναι πράμα καταστροφικό για την μπαταρία. Οπότε και 300 ώρες να το αφήσεις, η μπαταρία του θα έχει γεμίσει και θα έχει σταματήσει η διαδικασία της φόρτωσης. Καλά τα'πα? Αυτό είναι πολύ λάθος! Ο kinitoneidimonas το έχει εξηγήσει πολλές φορές! Πρώτη φόρτιση πρέπει να μείνει πολλές ώρες στο φορτιστή, άσχετα με την ένδειξη που δείχνει το κινητό! Pesta re johner :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts