nervous Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η τελευταία έκδοση για το (Psiloc Total IR-Remote) Ευχαριστώ. Kαλησπερα ,συμφωνα με την Psiloc ειναι η version 1.70 http://www.psiloc.com/index.html?id=152 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 μηπως μπορει καποιος να μου θυμησει τον κωδικο για format? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 μηπως μπορει καποιος να μου θυμησει τον κωδικο για format? format Στην οθόνη αναμονής του κινητού πληκτρολόγησε *#7370# hard format Σβηστό το κινητό κρατας πατημενα τα: 3,*,πρασινο πληκτρο κλησης και το ανοιγεις κρατωντας τα πατημενα,περιμένεις λίγο και όταν εμφανίσει το μήνυμα ότι ξεκινάει το Format τα αφήνεις. Υ.Γ H μπαταρία σου να ειναι γεμάτη. 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 μηπως μπορει καποιος να μου θυμησει τον κωδικο για format? Πράσινο ακουστικό, *, 3 και το κουμπί που ανοίγει. Τα κρατάς όλα μαζί μέχρι να σου γράψει ότι κάνει format. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 3, *, πρασινο κουμπι και ανοιγεις. Τα κρατας πατημενα μεχρι την ενδειξη ''formatting'' και να εισαι σιγουρος πως η μπαταρια σου ειναι γεματη... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 ευχαριστω ρε παιδια!μια και ειστε προθυμοι μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω προγραμμα για κουρδιστηρι κιθαρας?στο i-phone βρηκα ενα υποτιθεται οτι ειχε κρακ αλλα μου ελειξε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 format Στην οθόνη αναμονής του κινητού πληκτρολόγησε *#7370# hard format Σβηστό το κινητό κρατας πατημενα τα: 3,*,πρασινο πληκτρο κλησης και το ανοιγεις κρατωντας τα πατημενα,περιμένεις λίγο και όταν εμφανίσει το μήνυμα ότι ξεκινάει το Format τα αφήνεις. Υ.Γ H μπαταρία σου να ειναι γεμάτη. Ναι αλλα απο ο,τι μου ειχαν πει σε ενα αλλο topic, κανουν την ιδια δουλεια αυτα (format στο C: ). Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 ευχαριστω ρε παιδια!μια και ειστε προθυμοι μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω προγραμμα για κουρδιστηρι κιθαρας?στο i-phone βρηκα ενα υποτιθεται οτι ειχε κρακ αλλα μου ελειξε. Κάνε απεγκατάσταση και σβήσε ό,τι κατάλοιπα άφησε η εφαρμογή αυτή, ξαναπέρνα τη και δοκίμασε να αλλάξεις την ημερομηνία του κινητού και βάλε 2004 ή 2003(αν δε δουλέψει η μία ημερομηνία, κάντα πάλι από την αρχή και βάλε την άλλη), βάλε το κρακ, κάνε restart στο κινητό και δοκίμασε αν τρέχει η εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Παιδιά μια ερώτηση : Είχα σπάσει την οθόνη του 6600 μου, την άλλαξα από nokia shop. Αν τωρα πάω με την απόδειξη για αναβάθμιση δεν θα μου το δεχτούν?? :cry: :cry: Πάντως κανονικά είναι στην εγγύηση(δεν πέρασε ένας χρόνος).. Ευχαριστώ προκαταβολικά 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Παιδιά μια ερώτηση : Είχα σπάσει την οθόνη του 6600 μου, την άλλαξα από nokia shop. Αν τωρα πάω με την απόδειξη για αναβάθμιση δεν θα μου το δεχτούν?? :cry: :cry: Πάντως κανονικά είναι στην εγγύηση(δεν πέρασε ένας χρόνος).. Ευχαριστώ προκαταβολικά Eφοσων δεν εχει περασει 1 χρονος , δεν εχεις προβλημα. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolos Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Paidia mou epese katw to kin kai exei xekolisei to perivlima tis cameras...(apws sti photo) ti na kanw ...ftiaxnei.....?? y.g h photo einai sta sunimena 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Paidia mou epese katw to kin kai exei xekolisei to perivlima tis cameras...(apws sti photo) ti na kanw ...ftiaxnei.....?? y.g h photo einai sta sunimena Δοκιμασε να κανεις καμμια "επεμβαση" ,οπως εδω: http://www.gbnetwork.co.uk/6600/disassembly/ Αλλιως κανεις μια επισκεψη σε νοκια σοπ. Αν εχει παθει κατι ,μπορεις να το αλλαξεις κιολας. http://mobile-parts.gr/catalog/index.php?cPath=31_46&sort=2a&filter_id=11&page=3&osCsid=e2d9d1155fa385ad566414d3c49386b7 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Κυριοι μια ερωτηση: Το 6600 μου ειχε αρχισει εδω και αρκετο καιρο να κανει restart μετα απο καθε κληση. Δοκιμασα διαφορα οπως απεγκαταστασεις εφαρμογων, διαγραφη μηνυματων αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα. Σημερα ομως μετα απο μια κληση αντι να κανει restart εσβησε και στο ανοιγμα μου εβγαλε μια οθονη η οποια ελεγε "Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε. Επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο." Το εσβησα και το ξανανοιξα και ολα οκ.. Μετα απο ενα 20λεπτο ομως ενω ηταν στο standby εκανε το ιδιο και απο τοτε οτι και να κανω παιρνω το ιδιο μηνυμα και μερικες φορες μου το δειχνει στα αγγλικα. Το ιδιο μηνυμα παιρνω και αν το βαλω για φορτιση. Safe mode ουτε που το συγκινει.. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Πριν δοκιμασω hard reset υπαρχει τροπος να σωσω τον τηλεφωνικο μου καταλογο?? Σε περιπτωση που το παω για αναβαθμιση στην κατασταση που ειναι μπορουν να μου τον κρατησουν σαν backup? Και κατι αλλο. Χρησιμοποιουσα το handy dates. Αν κανω αναβαθμιση και χαθουν τα δεδομενα της συσκευης, τα δεδομενα που εχω βαλει στο προγραμματακι το οποιο ειναι εγκατστημενο στην καρτα θα μεινουν η θα χαθουν? Sorry για την μεγαλη εκταση του post... 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Φιλε symplektis ,το συγκεκριμενο προβλημα λυνεται με φορματ -συνδιασμος πληκτρων. Τις επαφες σου μπορεις να τις παρεις back up με το contacts manager & το smartVcard,αν μπορεσεις. Οτι υπαρχει στην καρτα ,δεν επηρεαζεται απο την αναβαθμιση.Θα πρεπει ομως να κανεις παλι εγκατασταση των εφαρμογων. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Φιλε symplektis ,το συγκεκριμενο προβλημα λυνεται με φορματ -συνδιασμος πληκτρων. Τις επαφες σου μπορεις να τις παρεις back up με το contacts manager & το smartVcard,αν μπορεσεις. Οτι υπαρχει στην καρτα ,δεν επηρεαζεται απο την αναβαθμιση.Θα πρεπει ομως να κανεις παλι εγκατασταση των εφαρμογων. Για να χρησιμοποιησω ομως το vcard η το contacts manager πρεπει να μπορω να ανοιξω το κινητο, πραγμα που δεν βλεπω να γινεται.. :( Κανενας αλλος τροπος? ΥΓ. Μολις διαπιστωσα οτι το outlook κανει χαλια συγχρονισμο των επαφων (το τι τηλεφωνα και στοιχεια λειπουν δεν λεγεται) οποτε αν υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος για ανακτηση του τηλεφωνικου καταλογου plz προτεινετε τον!! :( :( 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Για να χρησιμοποιησω ομως το vcard η το contacts manager πρεπει να μπορω να ανοιξω το κινητο, πραγμα που δεν βλεπω να γινεται.. :( Κανενας αλλος τροπος? Απο την στιγμη που δεν μπορεις να το ανοιξεις μαλλον δεν μπορεις να κανεις τιποτα εσυ.Και δυστυχως αν δεν ανοιγει ουτε οταν το πας στην Nokia δεν θα μπορεσουν να κανουν τιποτα και αυτοι. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Για να χρησιμοποιησω ομως το vcard η το contacts manager πρεπει να μπορω να ανοιξω το κινητο, πραγμα που δεν βλεπω να γινεται.. :( Κανενας αλλος τροπος? Εχεις παρει καποιο back up της μνημης του τηλεφωνου στην καρτα? Ισως ετσι μπορεις να επαναφερεις τις επαφες σου μετα απο φορματ,ισως ομως επαναφερεις και το προβλημα . :confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Απο την στιγμη που δεν μπορεις να το ανοιξεις μαλλον δεν μπορεις να κανεις τιποτα εσυ.Και δυστυχως αν δεν ανοιγει ουτε οταν το πας στην Nokia δεν θα μπορεσουν να κανουν τιποτα και αυτοι. :O Αυτο που με τρελαινει ειναι πως την πρωτη φορα που το εκανε βγαζοντας την μπαταρια και ξανανοιγοντας το ανοιξε κανονικα! Μου εχει κανει τα νευρα κροσια!!! Και τωρα μου δειχνει αρχικα το σημα της nokia μετα για 1 δευτερολεπτο την κεραια και την μπαρα απο κατω και μετα το γνωστο μηνυμα.. 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να εγκαταστησεις καποια απο τις 2 εφαρμογες που σου ανεφερε και ο nervous (παντως κανε μια προσπαθεια γιατι μετα ειναι υποθεση ενος λεπτου να παρεις back up της επαφες) το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οση ωρα μενει ανοικτο το τηλεφωνο σου να τις γραφεις σε ενα χαρτι με το χερι. Ξερω ειναι μπακαλικος τροπος αλλα απο το να τις χασεις τελειως... :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να εγκαταστησεις καποια απο τις 2 εφαρμογες που σου ανεφερε και ο nervous (παντως κανε μια προσπαθεια γιατι μετα ειναι υποθεση ενος λεπτου να παρεις back up της επαφες) το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οση ωρα μενει ανοικτο το τηλεφωνο σου να τις γραφεις σε ενα χαρτι με το χερι. Ξερω ειναι μπακαλικος τροπος αλλα απο το να τις χασεις τελειως... :O Μωρε τις εφαρμογες τις ξερω.. Και αν μπορουσα να ανοιξω το κινητο δεν θα σας κουραζα. Τροπο θα εβρισκα.. Το θεμα ειναι να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος με την βοηθεια της συσκευης που χρησιμοποιειται για την αναβαθμιση για να κρατησω τον καταλογο κανοντας αναβαθμιση οχι σε nokia club αλλα σε καποιο καταστημα αλλο καταστημα οπως σε αυτο στην κολοκοτρονη στον Πειραια η σε καποιο αλλο, που τα παιδια ειναι ψαγμενα.. Ok.. Τελικα αφου ειδα οτι δεν υπαρχει αλλη λυση αρχισα το hard reset... Η τελευταια μου ερωτηση ειναι η εξης: Ξερει κανεις αν μπορω να κανω restore σε διαφορετικο υπολογιστη απο αυτον που εγινε το backup μεσω pcsuite? 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!! Παιδιά βοήθεια, αγιουτο... Έχω περάσει μερικές εφαρμογές στο 6600 και έπαθε τσοκομπλόκ το sms editor... Δεν με γράφει καθόλου γράμματα, αλλά μόνο αριθμούς, τι μπορεί να φταίει με λέτε; Μπορώ να γλυτώσω το ελεηνό service της Nokia; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!! Παιδιά βοήθεια, αγιουτο... Έχω περάσει μερικές εφαρμογές στο 6600 και έπαθε τσοκομπλόκ το sms editor... Δεν με γράφει καθόλου γράμματα, αλλά μόνο αριθμούς, τι μπορεί να φταίει με λέτε; Μπορώ να γλυτώσω το ελεηνό service της Nokia; Πες μας και ποιές εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει! :p Λογικά κάποια από αυτές θα δημιούργησε το πρόβλημα και φυσικά δεν χρειάζεται nokia service. Αν δεν διορθώνεται κάνεις ένα hard reset και είσαι οκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!! Παιδιά βοήθεια, αγιουτο... Έχω περάσει μερικές εφαρμογές στο 6600 και έπαθε τσοκομπλόκ το sms editor... Δεν με γράφει καθόλου γράμματα, αλλά μόνο αριθμούς, τι μπορεί να φταίει με λέτε; Μπορώ να γλυτώσω το ελεηνό service της Nokia; Φιλε μου μηπως εγκατεστησες το Keystick;;Αν ναι διαβασε ΑΥΤΟ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!! Παιδιά βοήθεια, αγιουτο... Έχω περάσει μερικές εφαρμογές στο 6600 και έπαθε τσοκομπλόκ το sms editor... Δεν με γράφει καθόλου γράμματα, αλλά μόνο αριθμούς, τι μπορεί να φταίει με λέτε; Μπορώ να γλυτώσω το ελεηνό service της Nokia;Για δοκιμασε την ωρα που εισαι ετοιμος να γραψεις να πατησεις παρατεταμενα το #, μηπως το εχεις πατησει και εχει παει στην εισαγωγη αριθμων... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 σορρυ κιολας αλλα το αγιουτο τι ειναι; :D Κάτι στα Ιταλικά. Ή "βοήθεια" ή "Θεέ μου". Δε θυμάμαι όμως ποιό από τα δύο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts