alex61 Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Καμμιά υποπεριοχή θα δημιουργήσουμε ρε παιδιά για το 6230i μόνο, με games, ringtones και applications????? Έχω μαζέψει καμμιά 20αριά themes που και πως μπορώ να τα βάλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Καμμιά υποπεριοχή θα δημιουργήσουμε ρε παιδιά για το 6230i μόνο, με games, ringtones και applications????? Έχω μαζέψει καμμιά 20αριά themes που και πως μπορώ να τα βάλω??? Υπαρχει ηδη : Series 40 (208x208) Games,Applications,Wallpapers . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Υπάρχει παιδιά κάποιος EMULATOR για το κινητάκι μας (για να βλέπουμε αν παιχνίδια και εφαρμογές δουλεύουν πριν τα εγκαταστήσουμε στο κινητό μας) και που?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Παλιά είχα "κατεβάσει ένα 7210" στο οποιο φόρτωνες jar αρχεία και έβλεπες πως ήταν για να μην τα περνάς τσάμπα! Βέβαια επιδή το 6230ι μας έχει 208χ208 οθόνη δεν ξέρω αν θα πάιζουν τουλάχιστων φουλ σκριν τα παιχνίδια για τα άλλα νοκια... Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Παλιά είχα "κατεβάσει ένα 7210" στο οποιο φόρτωνες jar αρχεία και έβλεπες πως ήταν για να μην τα περνάς τσάμπα! Βέβαια επιδή το 6230ι μας έχει 208χ208 οθόνη δεν ξέρω αν θα πάιζουν τουλάχιστων φουλ σκριν τα παιχνίδια για τα άλλα νοκια... Oxi den paizoun. to fatal force pou to dokimasa,paizei se analysh 128x128. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Αρχικό Μήνυμα από getto79p Καλησπέρα παιδια. Δυο μερες διάβαζα ολεσ τισ σελιδες. Η απορια:πως μπορω να χρησιμοποιήσω τα έτοιμα εικονίδια και τα πλαισια σε μια φωτογραφια;;;;;; Παταω εισαγωγη ενος απο τα δυο και γραφει"ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ" Τι ειναι αυτος ο κωδικος;;;Πωσ τον ενεργοποιω;;; Ναι ρε παιδια τη ειναι αυτη η :X που μου εχει σπασει τα νευρα??????? :angry: :angry: Μήπως έχετε αλλάξει κωδικό ασφαλείας? Εγώ στην αρχή είχα κάνει εισαγωγή και το δεχόταν κανονικά! Αν δεν κάνω λάθος άρχισε να μου πεταει το "ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ" άπό όταν άλλαξα το κωδικό ασφαλείας! Μήπως βρήκε κανείς λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ξέρει κανείς πως μπορώ να σώσω στο PC τα στοιχεία ενός theme; (.nth) Έχω μερικά που θέλω να αποθηκεύσω το screensaver ή κάποια wallpapers και εικονίδια. Έχω το Nokia Theme Studio 1.2 αλλά δεν μου δίνει επιλογή "save" στα επί μέρους στοιχεία ενός theme. Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ο φάκελος των απεσταλμένων μηνυμάτων γέμισε και δε μου έκανε αντικατάσταση με τα νεώτερα. Προσπάθησα να βρω επιλογή "αντικατάσταση σταλθέντων μηνυμάτων" αλλά πουθενά. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Η 3.30 το διορθώνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Επελεξε το αρχειο .nth και με δεξι κλικ επελεξε "ανοιγμα με" Winrar. (Δεν ξερω αν δουλευει το Winzip). Τσεκαρισε και το κατω αριστερο τετραγωνακι ωστε ολα τα θεματα να ανοιγουν με ενα κλικ. Ετσι ανοιγεις ολα τα στοιχεια ενος θεματος και μπορεις να κανεις και οτι μετατροπες γουσταρεις, σε οποιο αρχειο γουσταρεις! Σ' ευχαριστώ φίλε! Μόλις το έκανα και όντως δουλεύει. Αρχίζουν οι εγχειρήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δοκίμασε κανείς να παίξει βίντεο *.mp4? Εμένα μου έστειλαν με Bluetooth το εξής βιντεάκι.... h**p://sep800.mine.nu/files/movies/2%20Fast%202%20Furious.mp4 και δεν το αναπαράγει... :cry: λέει "Ο χειρισμός απέτυχε" :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα φίλε, το αναβάθμισα στην 3.30 και δεν άλλαξε κάτι δυστυχώς :( .Και ένα ακόμη που δεν διορθώθηκε, ήταν να υπάρχει η δυνατότητα συγκεντρωτικής διαγραφής αναφορών παράδοσης(το 6230 την έχει) και όχι μία προς μία όπως κάνει το 6230i.. Aνάμενουμε λοιπόν σε νεότερη έκδοση μπας και γίνει κάτι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δηλαδή MP4 να τα ξεχάσουμε? :( Γιατί η Nokia στις διαφορές του 6230 με του 6230i αναφέρει και την αναπαραγωγή MP4! :mad: Σκεφτόμουν μήπως φταίει το βιντεάκι και είναι μόνο για Sony! :confused: Αύριο που θα έρθει το Bluetoth που παρείγγειλα θα δοκιμάσω κι άλλα βίντεο! Αλήθεια... ξέρει κανείς κανένα link με MP4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsitka Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Eprepe na perimenete ligo akoma prin to agorasete. Afiste na kanoun to bete testing alloi. :O Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 ρε παιδια που θα βρω κανενα θεματακι για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemos_21 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Εχω το 6230 και το 6230ι σε διαφορετικά νούμερα. Μπορω να αντιγραφω μυνήματα και κλήσεις γενικα απο 6230 στο 6230ι μεσω bluetooth; Και πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 To τηλέφωνο μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά που φορτίζεται, βελτιώνει συνεχώς τις αναμονες του με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στις δύο γραμμές με αρκετά τηλεφωνήματα, πολύ χρήση ράδιο και mp3 και φόρτιση από την Παρασκευή το βράδυ (νύχτες off)....Καλόοο..... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 To τηλέφωνο μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά που φορτίζεται, βελτιώνει συνεχώς τις αναμονες του με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στις δύο γραμμές με αρκετά τηλεφωνήματα, πολύ χρήση ράδιο και mp3 και φόρτιση από την Παρασκευή το βράδυ (νύχτες off)....Καλόοο..... Αυτό το παρατήρησα κι εγώ... η μπαταρία γίνεται όλο και καλύτερη!!! :D Δε μου λες eccentric... δοκίμασες να παίξεις MP4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 To τηλέφωνο μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά που φορτίζεται, βελτιώνει συνεχώς τις αναμονες του με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στις δύο γραμμές με αρκετά τηλεφωνήματα, πολύ χρήση ράδιο και mp3 και φόρτιση από την Παρασκευή το βράδυ (νύχτες off)....Καλόοο..... :up: Ποιά ver έχεις στο κινητό? Τελικά ρε παιδιά ποιά είναι η καινούργια ver που υπάρχει και ποιά κυκλοφορεί στα nokia shop? Με την καινούργια ver μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο της σημείωσης (υπενθύμησης)? Επίσης ρε παιδιά έβαλε κανένας (σίγουρα όμως) κάρτα ΜΜC 1G για να δει αν δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Να ρωτήσω κάτι: Τα Nokia Shop είναι τα πρώην Club Nokia; ¨Εχω ένα κοντά μου και δε θέλω να τρέχω στη Συγγρού για να το πάρω αυθημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnans Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 PAidia pos mporo na elekso to software version tou kinhtou mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 PAidia pos mporo na elekso to software version tou kinhtou mou? *#0000# για την ver του κινητού και *#06# για το ΙΜΕΙ του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Να ρωτήσω κάτι: Τα Nokia Shop είναι τα πρώην Club Nokia; ¨Εχω ένα κοντά μου και δε θέλω να τρέχω στη Συγγρού για να το πάρω αυθημερών. Ναι φιλε μου,τα Club Nokia εχουν γινει Nokia Shops ;) ρε παιδια που θα βρω κανενα θεματακι για το κινητο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=67398&page=1 ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Κάποιο wap site, μέσω του οποίου μπορώ να κατεβάσω δωρεάν το γνωστό φιδάκι της ΝΟΚΙΑ, pls.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Οταν πηρατε το κινητο, του τελειωσατε την μπαταρια που ειχε ηδη μεσα και μετα το φορτισατε ή το φορτισατε κατευθειαν?και για ποσες ωρες κανατε 1η φορτιση?μου εκανε εντυπωση το παλικαρι που ειπε οτι του εχει κρατησει απο την παρασκευη.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Παιδιά δες τε αυτό http://www.mobymemory.com/ !!!!!!!!! φαίνεται ότι το κινητό μας δέχεται και κάρτες των 2GB χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts