alex61 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 μπορεις κατα την διαρκεια της κλησης να δεις ποσο χρονο μιλας?μπα ε? :cry: Βεβαίως και μπορείς, κάντο και θα σωθείς, χα, χα, χα, :lol: (πρόσεχε όμως γιατί ενώ το κινητό μετρά τον "πραγματικό" χρόνο ομιλίας σου, οι εταιρείες σου χρεώνουν ελάχιστο χρόνο ομιλίας). Οι ρυθμίσεις είναι: μενού -> ρυθμίσεις -> κλήσεις -> σύνοψη μετά την κλίση-> ΝΑΙ και τέλειωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Μάλλον παρανοείς το αυτονόητο....Λέω και εννοώ πως είτε ο μηχανισμός αυτός είναι ενεργοποιημένος έιτε όχι δεν καταλαβαίνω καμιά διαφορά....Η εξήγηση η δικιά σου μαλλον ανήκει στη ζώνη του λυκόφωτος.... :alien: Εφόσον παρανοώ το αυτονόητο, τότε μπορείς να μου το θυμήσεις... Και πάλι σου λέω, πως περιμένεις να καταλάβεις τις διαφορές (εκτός αν έχεις μουσικό ή υπερευαισθητο αυτί και καταλαβαίνεις τις διαφορές/διακυμάνσεις στον ήχο)? Δεν ξέρω αν παρόλο που έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία, αν αυτή χρησιμοποιήθηκε... Δηλαδή αν βρέθηκες σε θορυβώδες περιβάλλον για να χρησιμοποιηθεί... Τώρα για τη σχέση μου με τα θρίλλερ, μη προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, δε πιάνει... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Βεβαίως και μπορείς, κάντο και θα σωθείς, χα, χα, χα, :lol: (πρόσεχε όμως γιατί ενώ το κινητό μετρά τον "πραγματικό" χρόνο ομιλίας σου, οι εταιρείες σου χρεώνουν ελάχιστο χρόνο ομιλίας). Οι ρυθμίσεις είναι: μενού -> ρυθμίσεις -> κλήσεις -> σύνοψη μετά την κλίση-> ΝΑΙ και τέλειωσες. Φίλε alex61, το παληκάρι εννοούσε το χρόνο ομιλίας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Αυτό που λες, και είναι απόλυτα σωστό, είναι για την εμφάνιση της διάρκειας κλήσης αμέσως μετά το πέρας της κλήσης. Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Φίλε alex61, το παληκάρι εννοούσε το χρόνο ομιλίας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Αυτό που λες, και είναι απόλυτα σωστό, είναι για την εμφάνιση της διάρκειας κλήσης αμέσως μετά το πέρας της κλήσης. Υπάρχει τρόπος να βλέπει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ και σε ποιό τηλ. γίνεται αυτό??? Προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά! Καλό θα ήταν να ξέρουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Υπάρχει τρόπος να βλέπει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ και σε ποιό τηλ. γίνεται αυτό??? Προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά! Καλό θα ήταν να ξέρουμε! Έλα ντε, όμως αυτό ζητάει... Έχω μια εντύπωση ότι το είχα στο Siemens SX1, αλλά επειδή δε με ένοιαζε και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν του είχα δώσει σημασία... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 προσπαθω να στειλω τις ρυθμισεις απο το σιτε τις νοκια εχω το τηλεφονω κοντα στα ηχια του υπολογιστη ακουγεται σαν να ερχεται μυνημα αλλα τελικα τιποτα δεν ερχεται τι μπορει να φταιει ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Υπάρχει τρόπος να βλέπει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ και σε ποιό τηλ. γίνεται αυτό??? Προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά! Καλό θα ήταν να ξέρουμε! Αν κατά τη διάρκεια της κλήσης, μπεις στο μενού -> κλήσεις -> διάρκεια κλήσεων -> διάρκεια τελευταίας κλήσης, το χρονόμετρο θα δεις ότι κυλάει κανονικά όσο μιλάς. Για να το κάνεις όμως αυτό, είναι απαραίτητο το hands-free, για να μπορείς να χειρίζεσαι το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Υπάρχει τρόπος να βλέπει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ και σε ποιό τηλ. γίνεται αυτό??? Προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά! Καλό θα ήταν να ξέρουμε! Σε ολα τα S60 και στα ζιμενς απ οσο ξερω. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Αν κατά τη διάρκεια της κλήσης, μπεις στο μενού -> κλήσεις -> διάρκεια κλήσεων -> διάρκεια τελευταίας κλήσης, το χρονόμετρο θα δεις ότι κυλάει κανονικά όσο μιλάς. Για να το κάνεις όμως αυτό, είναι απαραίτητο το hands-free, για να μπορείς να χειρίζεσαι το μενού. Ακριβώς αυτο κάνω και εγώ :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 προσπαθω να στειλω τις ρυθμισεις απο το σιτε τις νοκια εχω το τηλεφονω κοντα στα ηχια του υπολογιστη ακουγεται σαν να ερχεται μυνημα αλλα τελικα τιποτα δεν ερχεται τι μπορει να φταιει ξερει κανεις? καμια απαντηση γιαυτη την ερωτηση? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemos_21 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Ναι το 6230 εχει μαζική διαγραφή,κατι που δεν εχει 6230i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Αν κατά τη διάρκεια της κλήσης, μπεις στο μενού -> κλήσεις -> διάρκεια κλήσεων -> διάρκεια τελευταίας κλήσης, το χρονόμετρο θα δεις ότι κυλάει κανονικά όσο μιλάς. Για να το κάνεις όμως αυτό, είναι απαραίτητο το hands-free, για να μπορείς να χειρίζεσαι το μενού. nai afto to xero..me to gx20 pantos ton leei to xrono kata tin diarkeia pou milas...afta pathainoun osoi pernoun kartes cu a lot :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 exei dokimasei mipos kaneis to pliktrologio tou nokia 6230i sto 6230? mou eipane pos den tairiazei, einai alitheia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 exei dokimasei mipos kaneis to pliktrologio tou nokia 6230i sto 6230? mou eipane pos den tairiazei, einai alitheia? H μπροστινη προσοψη ειναι διαφορετικη, λογικα δε θα ταιριαζει. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 H μπροστινη προσοψη ειναι διαφορετικη, λογικα δε θα ταιριαζει. i mprostini (alla kai i piso) tairiazoun. to pliktrologio mono den ksero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Έχω ορισμένες ερωτησούλες: 1) Εγώ κάνω μια ώρα κλήσεις την ημέρα, στέλνω 30 sms περίπου και σίγουρα λίγο ράδιο και κάνα βίντεακι να τραβήξω και πλοήγηση στο menu, με τέτοια χρήση πόσο περίπου θα κρατάει η μπαταρία του; 2) Ηχογράφηση συνομιλίας γίνεται έτσι; Αν ναι, όταν μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο και θες να γράψεις τη συνομιλία, μπορείς να το κάνεις χωρίς να το καταλάβει ο άλλος ή θα ακουστεί κάποιος χαρακτηριστικός ήχος; 3) Από πλευράς ποιότητας κατασκευής είναι καλό ή τα πλαστικά του μετά απο κάποιο καιρό χρήσης θα αρχίσουν να "τρίζουν"; Αυτό το ρωτάω κυρίως επειδή έχει αποσπόμενες προσόψεις και φοβάμαι πως θα έχει κάποια "αδυναμία" σε αυτόν τον τομέα. 4) Και κάτι τελευταίο. Η ηχογράφηση ήχου ή κάποιας συνομιλίας έχει χρονικό όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 To πληκτρολογιο ταιριαζει. Οι προσοψεις ταιριαζουν μεν αλλα η μπροστινη του 6230 εχει ελαφρως μικροτερο τζαμακι οποτε κρυβει λιγο γυρω-γυρω την οθονη του 6230i. ego thelo na paro mia prosopsi tou 6230i kai to pliktrologio tou 6230i kai na ta valo sto 6230. iparxei kanena provlima? tairiazoun ola mia xara? to exeis dokimasei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Παιδια το ηχειο του τι λεει με τις κλησεις?Ακουγεται δυνατα η οχι?Εννοω με το bug της προοδευτικης αυξησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Χθες επαθα ενα μικρο πανικο με το τηλεφωνακι, εκει που επαιζα με τους ηχους με παιρνει καποιος τηλεφωνο και ακουω τον ηχο πολυ σιγα και να αυξανεται σταδιακα , αλλα πολυ αργη αναπτυξη της εντασης δηλαδη για να χτυπησει σε ενταση 5 που το ειχα βαλει περιμενα να περασουν 20 με 30 δευτερα. Παλευα για κανενα 30 λεπτο και μετα απο καμια 15 restart ''εγινε καλα''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ξερει κανεις πως μπορω να μετατρεψω τα mpg,mpeg,avi αρχεια σε 3gp και mp4 (αν οντως υποστηριζει mp4); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τα προβλήματά με τους ήχους κλήσης. Το μεγαφωνάκι του κινητού ακούγεται ΚΑΜΠΑΝΑ! Είτε mp3 έχω δοκιμάσει, είτε πολυφω(ο)νικό ringtone δεν έχω κανένα πρόβλημα και παράπονο! Ακόμη και όταν επίτηδες έχω πάνω τα ακουστικά! Στο forum του Siemens SX1 (που είχα παλιά και παρακολουθούσα) ήταν δικαιολογημένο να υπάρχουν παράπονα για το ηχειάκι γιατί η ένταση του ήχου που έβγαζε ήταν πάρα πολύ μικρή. Αν ήσουν σε άλλο δωμάτιο/γραφείο κλπ και δεν είχες ένα δυνατό ringtone την έχανες την κλήση χωρίς να την ακούσεις. Τώρα γκρινιάζουμε αν το έχουμε βάλει μόνοι μας στη βαθμιαία αύξηση του ήχου και δεν χτυπά δυνατά από την αρχή της κλήσης... Έλεος!!! !Perdon, pero no lo comprendo! Νομίζω ότι πρέπει το επόμενο αξεσουάρ του κινητού να είναι ντουντούκα με Bluetooth σύνδεση !!! Αντί να ασχοληθούμε με σοβαρότερα πράγματα για το κινητό μας, όπως η αναβάθμιση λογισμικού, οι υπηρεσίες που μας παρέχει, η υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, καθόμαστε και γράφουμε 25 σελίδες για τους ήχους κλήσης... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τα προβλήματά με τους ήχους κλήσης. Το μεγαφωνάκι του κινητού ακούγεται ΚΑΜΠΑΝΑ! Είτε mp3 έχω δοκιμάσει, είτε πολυφω(ο)νικό ringtone δεν έχω κανένα πρόβλημα και παράπονο! Ακόμη και όταν επίτηδες έχω πάνω τα ακουστικά! Τώρα γκρινιάζουμε αν το έχουμε βάλει μόνοι μας στη βαθμιαία αύξηση του ήχου και δεν χτυπά δυνατά από την αρχή της κλήσης... Έλεος!!! Αρχηγέ "ήρεμα, ήρεμα". Ορισμένοι από εμάς πράγματι έχουμε πρόβλημα με το λογισμικό (θεωρώ ότι είναι πρόβλημα λογισμικού). Ενώ ο ήχος είναι ρυθμισμένος "κανονικός" όταν έχουμε εισερχόμενη κλίση ή υπενθύμιση ή... ο ήχος αρχίζει και αυξάνεται σιγά σιγά και όχι δυνατά από την αρχή. Γι' αυτό μιλάνε κάποιοι και νομίζω ότι ξέρουν τι λένε. Ένας απο αυτούς και εγώ. Σε παρακαλώ βάλε τον ήχο σε αυξανόμενο και δες αν υπάρχει διαφορά. Έτσι θα ήθελα να ξέρω, pleeeease! [/b]Νομίζω ότι πρέπει το επόμενο αξεσουάρ του κινητού να είναι ντουντούκα με Bluetooth σύνδεση !!! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Έχω ορισμένες ερωτησούλες: 1) Εγώ κάνω μια ώρα κλήσεις την ημέρα, στέλνω 30 sms περίπου και σίγουρα λίγο ράδιο και κάνα βίντεακι να τραβήξω και πλοήγηση στο menu, με τέτοια χρήση πόσο περίπου θα κρατάει η μπαταρία του; 2) Ηχογράφηση συνομιλίας γίνεται έτσι; Αν ναι, όταν μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο και θες να γράψεις τη συνομιλία, μπορείς να το κάνεις χωρίς να το καταλάβει ο άλλος ή θα ακουστεί κάποιος χαρακτηριστικός ήχος; 3) Από πλευράς ποιότητας κατασκευής είναι καλό ή τα πλαστικά του μετά απο κάποιο καιρό χρήσης θα αρχίσουν να "τρίζουν"; Αυτό το ρωτάω κυρίως επειδή έχει αποσπόμενες προσόψεις και φοβάμαι πως θα έχει κάποια "αδυναμία" σε αυτόν τον τομέα. 4) Και κάτι τελευταίο. Η ηχογράφηση ήχου ή κάποιας συνομιλίας έχει χρονικό όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Αρχηγέ "ήρεμα, ήρεμα". Η αλήθεια είναι ό,τι "τα πήρα" λίγο στο κρανίο, γιατί με ενοχλεί που ασχολούμαστε με λεπτομέρειες της λεπτομέρειας και όχι με σοβαρά θέματα για να βελτιώσουμε τη συσκευή μας, τη χρήση της και για να βοηθήσουμε άλλους φίλους-χρήστες στα (θέλω να πιστεύω) σοβαρότερα προβλήματά τους... Ορισμένοι από εμάς πράγματι έχουμε πρόβλημα με το λογισμικό (θεωρώ ότι είναι πρόβλημα λογισμικού). Αν είναι θέμα λογισμικού πάω πάσο, αν και δεν μου φαίνεται κάτι τέτοιο. Έχεις την 3.23, την 3.25 ή την 3.30 έκδοση? Το δικό μου έχει την 3.25... Μήπως για να μη τα ρίχνουμε όλα και στο λογισμικό, έχει να κάνει με παρτίδα με ελαττωματικά ηχεία? Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλάζουν τα πράγματα... Ενώ ο ήχος είναι ρυθμισμένος "κανονικός" όταν έχουμε εισερχόμενη κλήση ή υπενθύμιση ή... ο ήχος αρχίζει και αυξάνεται σιγά σιγά και όχι δυνατά από την αρχή. Γι' αυτό μιλάνε κάποιοι και νομίζω ότι ξέρουν τι λένε. Ένας απο αυτούς και εγώ. Σε παρακαλώ βάλε τον ήχο σε αυξανόμενο και δες αν υπάρχει διαφορά. Έτσι θα ήθελα να ξέρω, pleeeease! Προσωπικά τον ήχο τον έχω ρυθμισμένο στο Ringing, level 3/5. Δοκίμασα και σε Ascending, level 3/5 και η διαφορά που υπήρχε είναι ό,τι πέρασαν περίπου 5 δευτερόλεπτα για να φτάσει η ήχος στη στάθμη που έχει το Ringing, level 3/5, χρόνος που θεωρώ είναι απόλυτα λογικός... Για την υπενθύμιση, υπερθεματίζω και εγώ. Ο προεπιλεγμένος ήχος είναι επιεικώς απαράδεκτος και δεν υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής (προς το παρόν, ελπίζω). Νομίζω ότι πρέπει το επόμενο αξεσουάρ του κινητού να είναι ντουντούκα με Bluetooth σύνδεση!!! Θα το διευκρινίσω για να μην νομίζουν μερικοί ό,τι τους προσβάλλω. Μιλάω για άτομα με κανονική ακοή (αν και η ακοή είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό)... Έχω δει πολλά τρελά αξεσουάρ για κινητά, δεν θα με εξέπλητε κάτι τέτοιο... Παρ' όλα αυτά, το λέω με περισσή αίσθηση του χιούμορ για να τονίσω ό,τι μερικοί από εμάς θέλουμε πράγματα ακατανόητα/ακατάληπτα/αδύνατα ή απλά θέλουμε να εντυπωσιάζουμε με τον δυνατό ήχο κλήσης του κινητού μας ώστε να μας ακούσoυν σε όλη την καφετέρια/το σπίτι/το γραφείο/το εστιατόριο/το κλαμπ (difficult but doable) και να μας κοιτάνε με ζήλια αυτοί που δεν έχουν τέτοιο κινητό και εμείς να κομπάζουμε, να περηφανευόμαστε για τη συσκευάρα μας και να φουσκώνουμε σαν παγώνια. Πίστεψέ με, alex61, έχω πετύχει τέτοιες φάσεις για αυτό και τα λέω... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ξερει κανεις πως μπορω να μετατρεψω τα mpg,mpeg,avi αρχεια σε 3gp και mp4 (αν οντως υποστηριζει mp4); Με το Xilisoft 3GP Video Converter ,και nokia multimedia converter . :) (δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι ) ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts