Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια βοήθεια. Με το κινητό μπορούμε να μπούμε κανονικό internet όχι wap;Αν ναι ξέρει κανείς τις σωστές ρυθμίσεις να τις γράψει, γιατί μέσω Nokia και voda μου έρχονται ρυθμίσεις μόνο για wap και όταν επιχειρώ να μπω internet μου γράφει μνήμη πλήρης.Ευχαριστώ για την βοήθεια.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια να ρωτησω.Εχω το bt headset HDW-3 και ενω το εχω ορισει ως αξιοπιστη δεν μπορω να το δουλεψω...Με αλλα κινητα δουλευε..Με το 6230ι οχι...Δεν κανει συνδεση :( Tι να κανω?

Από χθες είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του 6230i. Με την πρώτη ματιά μπορώ να πω ότι είναι ένα εκπληκτικό τηλέφωνο με πάρα πολλές δυνατότητες (κρίμα που πολλές από αυτές δεν τις υποστιρίζουν τα "ταπεινά" δίκτυά μας" :( ).

Ελαττώματα πολλά δεν έχω ακόμα βρει (v. 03.23). Για αρχή έχω μόνο να παρατηρήσω τα εξής:

1. Όταν βάζεις την ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης στην αυξανόμενη ένταση, αρχίζει να χτυπάει από τόσο χαμηλά που μετά από 4-5 κουδουνίσματα μόλις που το ακούς.

2. Μερικά από τα βιντεάκια που είχα στην MMC (Kingston 128Mb) προερχόμενα από το 6230, δεν τα παίζει.

3.Όταν σε μια εικόνα πάω να προσθέσω πλαίσιο ή έτοιμη εικόνα, αρνείται την ενέργεια, γράφοντάς μου "Δεν επιτρέπεται από τον κωδικό ενεργοποίησης" :blink: .

Μπορεί κάποιος να που απαντήσει τι φταίει για το τρίτο;

Αυτο το μενου μπορουσε να ενεργοποιηθει και σε Νοκια μεχρι πριν κανα 2 χρονια. Μετα η εταιρεια απενεργοποιησε την δυνατοτητα του net-monitor για το τελικο τουλαχιστον χρηστη.

Κρίμα κι άδικο ... :( :cry: :down:

Και ποιός ήταν ο λόγος να κάνει τέτοιο πράγμα :confused: ???

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Με την πρώτη ματιά μπορώ να πω ότι είναι ένα εκπληκτικό τηλέφωνο με πάρα πολλές δυνατότητες (κρίμα που πολλές από αυτές δεν τις υποστιρίζουν τα "ταπεινά" δίκτυά μας" :( ).

Αν εννοείς για το Push to Talk, και σε μένα υπάρχει η απορία αν υλοποιείται (ή πρόκειται να υλοποιηθεί στο μέλλον)... :worry:

Χαίρετε. Χριστός Ανέστη. Εάν θα ήθελε κάποιος να αναφέρει τα 8 τελευταία ψηφία του ΙΜΕΙ της συσκευής του και ποιά έκδοση λογισμικού έχει ( με το *#0000# ) για να δούμε από ποιό ΙΜΕΙ και μετά έχει μπεί εργοστασιακά η V3.25 . Νομίζω θα ενδιαφέρει πολλούς υποψήφιους αγοραστές από εδώ. Ευχαριστώ πολύ.

Τελικα ρε παιδια ηρθε η αναβαθμιση στα νοκια σοπ (3,25) ???

και κατι αλλο αν κανω αναβαθμιση χανονται ολα settings του τηλ ??

Αν ο τηλεφωνικος καταλογος ειναι αποθηκευμενος στο τηλ χανεται και αυτος μετα την αναβαθμιση??

Αν εννοείς για το Push to Talk, και σε μένα υπάρχει η απορία αν υλοποιείται (ή πρόκειται να υλοποιηθεί στο μέλλον)... :worry:

Push to Talk, υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, παρουσία μου, πληροφορίες εντοπισμού θέσης και e-mail (για μερικά δίκτυα μόνο). Δεν είναι και λίγες οι υπηρεσίες που μας στερούν, από τη στιγμή που τα τηλέφωνά μας έχουν αυτή τη δυνατότητα εδώ και πολύ καιρό.

Τελικα ρε παιδια ηρθε η αναβαθμιση στα νοκια σοπ (3,25) ???

και κατι αλλο αν κανω αναβαθμιση χανονται ολα settings του τηλ ??

Αν ο τηλεφωνικος καταλογος ειναι αποθηκευμενος στο τηλ χανεται και αυτος μετα την αναβαθμιση??

Gia to an hr8e den xerw, gia ta ypoloipa h apanthsh einai katafatikh.

It&C My Company Dpt

Τελικα ρε παιδια ηρθε η αναβαθμιση στα νοκια σοπ (3,25) ??? Kαι κατι αλλο αν κανω αναβαθμιση χανονται ολα settings του τηλ ??? Αν ο τηλεφωνικος καταλογος ειναι αποθηκευμενος στο τηλ χανεται και αυτος μετα την αναβαθμιση??

Για αυτό υπάρχει και το backup... ;)

Παιδιά μια βοήθεια. Με το κινητό μπορούμε να μπούμε κανονικό internet όχι wap;Αν ναι ξέρει κανείς τις σωστές ρυθμίσεις να τις γράψει, γιατί μέσω Nokia και voda μου έρχονται ρυθμίσεις μόνο για wap και όταν επιχειρώ να μπω internet μου γράφει μνήμη πλήρης.Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Καμιά απάντηση σε αυτό;

Στο i-phone ανέβηκε η τελευταία έκδοση του MobiMB 2.5.1 συμβατή με το 6230i και σβήνει και το λογότυπο δικτύου.

Στο i-phone ανέβηκε η τελευταία έκδοση του MobiMB 2.5.1 συμβατή με το 6230i και σβήνει και το λογότυπο δικτύου.

Μπορείς να γράψεις την διεύθυνση για κατέβασμα; Μπορώ με αυτό να περάσω λογότυπο δικτύου;

Nα ρωτησω κι εγω:

1) Το refresh rate του viewfinder της καμερασ ειναι αρκετα γρηγορο η λαγγαρει?

2) Κατα την αναπαραγωγη βιντεο λαγκαρει καθολου και αν ναι σε τι Bitrate?

3)Παιζει Mp4?

4)H ταχυτητα του μενου ειναι ΟΚ?

Μπορείς να γράψεις την διεύθυνση για κατέβασμα; Μπορώ με αυτό να περάσω λογότυπο δικτύου;
Η διεύθυνση είναι:www.iphone-forum.org εκεί κάνε μια αναζήτηση και θα στο βγάλει.Ναι μπορείς να αλλάξεις λογότυπο.

xairetw ti parea.tha thela na parathesw ena parakseno pou mou simvainei..

Loipon kante to eksis:se perivallon apolitis isixias valte ton ixo knock knock sto profil sas.meta kaleste apo ena allo til to diko sas kai valte to akoustiko konta sto ayti sas..otan stamatisete na kaleite ligo prin stamatisei kai o ixos apo to 6230i sas,sas kanei ena parakseno thorivo sa vouisma????

:blink:

Η διεύθυνση είναι:www.iphone-forum.org εκεί κάνε μια αναζήτηση και θα στο βγάλει.Ναι μπορείς να αλλάξεις λογότυπο.

πως σβηνει το λογοτυπο δικτυου με αυτο το προγραμμα?

Πήρα το κινητό με το CD της Nokia αλλά η έκδοση του PC Suite ήταν η 6.41 που δεν είναι συμβατή με το 6230i :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχω κι ένα άλλο πρόβλημα: όταν πάω να εισάγω τις ρυθμίσεις για μηνύματα MMS στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης, μου βγάζει το μήνυμα "Δε βρέθηκαν ρυθμίσεις, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών". Άρα δεν μου επιτρέπει να εισάγω τις ρυθμίσεις. Τι κάνουμε;

Πήρα το κινητό με το CD της Nokia αλλά η έκδοση του PC Suite ήταν η 6.41 που δεν είναι συμβατή με το 6230i :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχω κι ένα άλλο πρόβλημα: όταν πάω να εισάγω τις ρυθμίσεις για μηνύματα MMS στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης, μου βγάζει το μήνυμα "Δε βρέθηκαν ρυθμίσεις, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών". Άρα δεν μου επιτρέπει να εισάγω τις ρυθμίσεις. Τι κάνουμε;

Κατέβασέ τες από εδώ Κλίκαρε στο "Get standard settings" και ακολούθα τις οδηγίες. ;)

paidia SOS, thelw na valw rythmiseis gia gmail sto 6230i mou alla exw xasei thn mpala.

Mporei kapoios na help? Exw Vodafone

Πήγαινε στο site της ΝΟΚΙΑ , "Get advanced settings" και επέλεξε το Vodafone mail...

Αλήθεια, γιατί εμείς οι χρήστες της Cosmote δεν έχουμε e-mail?

Πολύ απλά, κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του Nokia PC suite 6.5.12 και είσαι ωραίος :D...

Πήγαινε στο site της ΝΟΚΙΑ , "Get advanced settings" και επέλεξε το Vodafone mail...

Αλήθεια, γιατί εμείς οι χρήστες της Cosmote δεν έχουμε e-mail?

Euxaristw, tha to prospathisw

πως σβηνει το λογοτυπο δικτυου με αυτο το προγραμμα?
Εισάγεις στην έκθεση>αρχεία φωτο ένα κενό λογότυπο.Μετά με το MobiMB ανοίγεις την έκθεση, βρίσκεις το λογότυπο, κάνεις δεξί κλικ και τσεκάρεις τη επιλογή set as operator logo.Aυτό ήταν, το λογότυπο δικτύου εξαφανίζεται.Αν θες να το επαναφέρεις, πας στις ρυθμίσεις>εφμάνιση λογότυου και τσεκάρεις yes.Αν δεν έχεις κενό λογότυπο στείλε pm με το e-mail σου να στο στείλω.