Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ ευχαριστω πολυ

μια ερωτηση ακομα

πως μπορω να μετατρεψω ενα βιντεο σε *.3gp?

Με το Nokia Multimedia Converter .Βεβαια υπαρχουν και παρα πολλα αλλα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο αλλα αυτο της Nokia ειναι free. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβάζω τα γραφόμενά σας όπου λέτε ότι η μπαταρία σας διαρκεί 4 ημέρες και αναρωτιέμαι γιατί το δικό μου με λήψη -αποστολή 20 μνμ την ημέρα και κανα 10λεπτο ομιλία κρατάει μόνο 2 ημέρες?Σημείωση πως σαν ήχο κλήσης έχω mp3 αν και δεν νομίζω ότι παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να ξέρουμε ποια έκδοση λογισμικού τρέχει?

Διαβάζω τα γραφόμενά σας όπου λέτε ότι η μπαταρία σας διαρκεί 4 ημέρες και αναρωτιέμαι γιατί το δικό μου με λήψη -αποστολή 20 μνμ την ημέρα και κανα 10λεπτο ομιλία κρατάει μόνο 2 ημέρες?Σημείωση πως σαν ήχο κλήσης έχω mp3 αν και δεν νομίζω ότι παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να ξέρουμε ποια έκδοση λογισμικού τρέχει?

O μεσοσταθμικός χρόνος διάρκειας της μπαταριας είναι σαφώς οι 2,5 μέρες ή οι τρείς περίπου με νυχτερινή διακοπή και μεση χρήση....Στις τέσσερις ήταν ο χρόνος του 6230.... ;)

O μεσοσταθμικός χρόνος διάρκειας της μπαταριας είναι σαφώς οι 2,5 μέρες ή οι τρείς περίπου με νυχτερινή διακοπή και μεση χρήση....Στις τέσσερις ήταν ο χρόνος του 6230.... ;)

Εμενα μου κραταει 4 μερες με ανοιχτο συνεχεια το βραδυ,κανονικη χρηση τηλεφωνου και ραδιο πρωι-μεσημερι.Να επισημανω οτι απο την στιγμη που το πηρα κανω κανονικη χρηση της μπαταριας,δηλαδη αν δεν μου πει χαμηλη μπαταρια δεν το βαζω στον φορτιστη,γιαυτο και ολα μου τα κινητα ηταν αψογη η μπαταρια τους και οχι μονο.Αν δεν πιστευετε τοτε προβλημα σας :p

Και μενα στο 4ημερο ειναι με περιπου 20 λεπτα τη μερα.

@cybervibe εκανες στην αρχη 3-4 πληρεις κυκλους φωρτησης - εκφωρτησης?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

καλησπερα παιδια τι κανετε,μια ερωτηση θελω να σας κανω πως μπορω να εξαφανισω το ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΕΑ απο την οθονη του κινητου μου 6230i, και πως συγνωμη αν σας κουρασα.
DeViL

Mporei kapoios na sygentrwsei ta problhmata.elleipseis kai bugs gia tous mellontikous agorastes?

Thanx

To μονο 'προβλημα' που συναντησα ηταν οτι δεν μπορεις να βαλεις δικο σου ηχο στην ειδοποιηση του ημερολογιου-οχι ομως και στο ξυπνητηρι.

Τωρα οι αλλοι δε ξερω τη σοι προβληματα 'του βρηκαν'... :O

Με λιγα λογια:

Ηχος καθαρος και αρκετα δυνατος.

Ηχειο επισης.

Σημα κλασικο νοκια.

Μπαταρια απο τις καλυτερες στη κατηγορια του.

Οθονη το ιδιο.

Βιντεο μετριο.

Καμερα καλη.

Ταχυτητα παρα πολυ καλη.

Συχρονισμος με πισι(PC Suite, Outlook) κανενα προβλημα(με καλωδιο και υπερηθρες τουλαχιστον).

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Bugs πάρα πολλά....Έχουμε και λέμε:

Πολλά κολλήματα σε SMS, βίντεο....

Μεγάλη καθυστέρηση ανοίγματος εικόνων, και μετακίνηση από εικόνα σε εικόνα...

Οι τίτλοι τραγουδιών είναι αλαμπουρνέζικοι έιτε είναι γραμμένοι σε ελληνικά ή αγγλικά....

Πηδάει σε μεθεπόμενο ή και πιό πέρα κομμάτι mp3, όταν του δοθεί η εντολη να προχωρήσει σε επόμενο.....(έκδοση ν. 03.23/ 15-3-05)

Το δικο μου....

Δεν κολλαει στα sms, βιντεο.

Δεν καθυστερει πολυ να παει απο μια εικονα σε αλλη ακομη και αν ειναι οι δικες του των 600ΚΒ.

Οι τιτλοι των τραγουδιων βγαινουν κανονικα ειτε ειναι γραμμενοι στα Ελληνικα, ειτε στα Λατινικα.

Στην φτηνο-rsmmc 512ΜΒ των 48Ε πηγαινει κανoνικωτατα απο mp3 στο επομενο mp3 αναμεσα στα 200 που εχω στριμωξει στα 96kbps.

:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ακριβως το ιδιο και σε μενα :lol:

Το δικο μου....

Δεν κολλαει στα sms, βιντεο.

Δεν καθυστερει πολυ να παει απο μια εικονα σε αλλη ακομη και αν ειναι οι δικες του των 600ΚΒ.

Οι τιτλοι των τραγουδιων βγαινουν κανονικα ειτε ειναι γραμμενοι στα Ελληνικα, ειτε στα Λατινικα.

Στην φτηνο-rsmmc 512ΜΒ των 48Ε πηγαινει κανoνικωτατα απο mp3 στο επομενο mp3 αναμεσα στα 200 που εχω στριμωξει στα 96kbps.

:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Και σε μένα βρε παιδιά!!! :yahoo:

Τι να πω!!! Μήπως στους άλλους χρήστες έκατσαν προβληματικές συσκευές από την παρτίδα παραγγελίας ή παίζει όντως μεγάλο ρόλο το νέο firmware 3.25??? :whistle:

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Eωτηση.Κατεβασα μερικα θεματα(*.nth).Τα περαρα στο φακελο των θεματων αλλα μου εβγαζε 'ο χειρισμος απετυχε' οταν πηγαινα να ανοιξω καποιο....Τι κανω λαθος;

Απο που κατευασες θεματα για το 6230i γιατι δεν βρισκω τιποτα

Δεν γνωρίζω απο πού πήρατε τα κελεπούρια σας, αλλά εμένα με επιβεβαίωσαν από έγκυρες πηγές, πως το αυτόματο πήδημα των Mp3, όταν δοθεί εντολή για παίξιμα επόμενου κοματιού είναι γνωστή και δηλωμένη βλάβη προς αναβάθμιση και πως αποτελεί πρόβλημα του S/W....

Αν δω πως με την αναβάθμιση δεν διορθώνεται το πρόβλημα, τότε θα μου αλλάξουν την συσκευή γιατί θα τους πάρει και θα τους συκώσει....(άλλωστε αυτό μου είπαν) :mad:

Διαφορετικα το πουλώ και αγοράζω άλλο, με ότι σημαίνει αυτό.... :(

Αν θυμαστε καλα εγω ημουν ο πρωτος στο φορουμ που αγορασα το κινητο και φυσικα φοραει λογισμικο 3.23. Τα βιντεο που εχω ειναι το πολυ στα 256kbps και το Nokia Multimedia Converter μετατρεπει μεχρι 128Kbps. Αν ειναι πχ. στα 512 τοτε πιθανον να κολλαει. Το ιδιο και αν τα mp3 ειναι στα 256kbps ή παραπανω.. Επισης αν γινει μετονομασια των mp3 στη συσκευη τοτε μαλλον "τιτλοφορουνται" σωστα οποτε δε φταιει η συσκευη αλλα πιθανον ο τροπος που γραφτηκαν πριν φορτωθουν στο τηλεφωνο. Εμενα απο τα 200 μονο ενα δεν το εβγαλε σωστα και αυτο δεν ηταν κατεβασμενο απο μενα.

Η αλήθεια είναι ό,τι ακόμη δεν έχω φορτώσει στην MMC τραγούδια με ελληνικό τίτλο. Πάντως στις ακροάσεις που έχω κάνει με mp3 @ 128kbps δεν είδα κανένα πρόβλημα, ούτε πηδήματος, ούτε κολλήματος, οπότε κανένα πρόβλημα από μένα (έχω την 3.25 έκδοση λογισμικού και τα τραγούδια τα φόρτωσα μέσω ΒΤ από τον υπολογιστή).

Ίσως και οι υπόλοιποι φίλοι χρήστες αν αναβαθμίσουν το κινητό τους, να μην έχουν τα προβλήματα που αναφέρουν. Οπότε, ας μην είμαστε βιαστικοί να βγάλουμε συμπεράσματα... Λίγη υπομονή, βρε παιδιά...

Αν μετά από την αναβάθμιση του λογισμικού τα προβλήματα συνεχίζονται, τότε ο καθένας μπορεί να κάνει την επιλογή του (είτε να το αποδεχτεί και να το κρατήσει, είτε να το απορρίψει και να το "σουτάρει")...

Αλλά εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει αν η καινούργια έκδοση λογισμικού (όποια και αν είναι) θα είναι διαθέσιμη για download από το σπίτι ώστε να μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την αναβάθμιση, χωρίς να τρέχουμε σε Nokia shops. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα επί του θέματος, παρακαλώ ας απαντήσει...

Ενώ θα συμφωνήσω με τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω και αφορούν την πολύ καλή κατ'εμένα συμπεριφορά του τηλεφώνου θα ήθελα να παρατηρήσω το εξής περίεργο που μου συμβαίνει απο σήμερα:όλοι οι ήχοι κλήσεις είτε είναι φορτωμένα mp3 απο εμένα είτε είναι ήχοι του κινητού,καθώς και οι ήχοι μηνυμάτων παίζουν με αυξανόμενη ένταση ενώ εγώ απο τις ρυθμίσεις-->ήχοι-->ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης,επιλέγω ΣΥΝΕΧΗ ΗΧΟ.Αλλά και ότι άλλη επιλογή να δώσω η αυξανόμενη ένταση δεν αλλάζει.Πληροφοριακά να σας πώ ότι απο την Έκθεση ή απο τα Πολυμέσα οι ήχοι παίζουν κανονικά χωρίς αυξανόμενη ένταση.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ πολύ γιατί δεν το αντέχω άλλο?

Haki μην εξαπτεσαι...δεν είπα άλλωστε κάτι με προσβλητική διάθεση.... :rolleyes:

Εμένα δεν αυξάνει κανένας ήχος....Είναι δυνατός εξ αρχής.... :D

Η αλήθεια είναι ό,τι ακόμη δεν έχω φορτώσει στην MMC τραγούδια με ελληνικό τίτλο. Πάντως στις ακροάσεις που έχω κάνει με mp3 @ 128kbps δεν είδα κανένα πρόβλημα, ούτε πηδήματος, ούτε κολλήματος, οπότε κανένα πρόβλημα από μένα (έχω την 3.25 έκδοση λογισμικού και τα τραγούδια τα φόρτωσα μέσω ΒΤ από τον υπολογιστή).

Ίσως και οι υπόλοιποι φίλοι χρήστες αν αναβαθμίσουν το κινητό τους, να μην έχουν τα προβλήματα που αναφέρουν. Οπότε, ας μην είμαστε βιαστικοί να βγάλουμε συμπεράσματα... Λίγη υπομονή, βρε παιδιά...

Αν μετά από την αναβάθμιση του λογισμικού τα προβλήματα συνεχίζονται, τότε ο καθένας μπορεί να κάνει την επιλογή του (είτε να το αποδεχτεί και να το κρατήσει, είτε να το απορρίψει και να το "σουτάρει")...

Αλλά εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει αν η καινούργια έκδοση λογισμικού (όποια και αν είναι) θα είναι διαθέσιμη για download από το σπίτι ώστε να μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την αναβάθμιση, χωρίς να τρέχουμε σε Nokia shops. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα επί του θέματος, παρακαλώ ας απαντήσει...

Εγω εχω την 3.23 και δεν εχω κανενα προβλημα

...καλα βρε eccentric! :) Μου φανηκε οτι δεν μας πιστευεις! :( Η αληθεια ειναι οτι αν εχεις πεσει σε προβληματικη συσκευη ισως με τα γραφομενα σου να δημιουργεις την εντυπωση οτι το 6230i ειναι μια ιδιαιτερα buggy συσκευη ενω δεν ειναι. Μικροπροβληματα εχει αλλα δεν ειναι σε βαθμο που να μην μπορει καποιος να το αντεξει! Παντως ελεγξε την καρτα σου. Ισως να ειναι ιδιαιτερα αργη ή "ψιλοελαττωματικη"! ;) Σ'εμενα συμπεριφερεται πολυ πιο "ποιοτικα" η Pretec High-Speed 256 παρα η φτηνιαρικη MemoryCorp RSMMC 512! Με τη δευτερη πρεπει να βαλω τον φακελο MP3-Ringtones στο τηλεφωνο γιατι δεν προλαβαινει να τα ανοιξει και χτυπαει με το Nokia Tune. Mε την πρωτη παει σφαιρα σε ολες τις περιπτωσεις!

ΥΓ. Μολις ξαναδοκιμασα και με το mp3Player πηγα γρηγορα απο το κομματι 1 μεχρι το 216! Δεν πηδηξε ουτε ενα κομματι...με την φτηνοκαρτα μεσα!

Και εγώ βρε παιδιά με τη παλιο-φτηνο-χαζο-MMC-κάρτα :X Trans-end :wacko: των ποταπών 256 MB δεν έχω πρόβλημα :cool:

Φίλε χακί (ή χάκι?) με τι συμπίεση έχει 216 τραγούδια (κάτω από δειγματοληψία 128 kbps?)?

Oι ηχοι οντως αυξανουν ακομη και αν δεν το εχεις σε αυξανομενη ενταση. Αυξανουν ομως σε 2 σταδια, δηλαδη φτανουν στο μαξιμουμ γρηγορωτερα απο το "αυξανομενη ενταση". Τωρα αν αυτο ειναι bug ή συνειδητη επιλογη της Νοκια για να μην ζοριζεται αποτομα το ηχειο κανεις μας δεν ξερει!

Δεν θα το έκανα θέμα αν μέχρι τώρα δεν δούλευαν όλοι οι ήχοι εξ'αρχής απο το πιο δυνατό στάδιο χωρίς κλιμάκωση.Πάντως μετά απο ένα restart επανήλθαν όπως ακριβώς αναφέρεις στο στάδιο με τα δύο επίπεδα όχι όμως όπως ήταν στην αρχή.

...καλα βρε eccentric! :) Μου φανηκε οτι δεν μας πιστευεις! :( Η αληθεια ειναι οτι αν εχεις πεσει σε προβληματικη συσκευη ισως με τα γραφομενα σου να δημιουργεις την εντυπωση οτι το 6230i ειναι μια ιδιαιτερα buggy συσκευη ενω δεν ειναι. Μικροπροβληματα εχει αλλα δεν ειναι σε βαθμο που να μην μπορει καποιος να το αντεξει! Παντως ελεγξε την καρτα σου. Ισως να ειναι ιδιαιτερα αργη ή "ψιλοελαττωματικη"! ;) Σ'εμενα συμπεριφερεται πολυ πιο "ποιοτικα" η Pretec High-Speed 256 παρα η φτηνιαρικη MemoryCorp RSMMC 512! Με τη δευτερη πρεπει να βαλω τον φακελο MP3-Ringtones στο τηλεφωνο γιατι δεν προλαβαινει να τα ανοιξει και χτυπαει με το Nokia Tune. Mε την πρωτη παει σφαιρα σε ολες τις περιπτωσεις!

ΥΓ. Μολις ξαναδοκιμασα και με το mp3Player πηγα γρηγορα απο το κομματι 1 μεχρι το 216! Δεν πηδηξε ουτε ενα κομματι...με την φτηνοκαρτα μεσα!

H MMC μου είναι Sandisk 128MB και δεν μου είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο 6230....Της έκανα μάλιστα και φορμάτ, για να είμαστε και σίγουροι....Προφανώς δεν φταίει αυτή... :confused:

Πείτε μου αν θέλετε, οι εννιά πρώτες θέσεις στην "αναπαραγωγή μουσικής" είναι τα γνωστά ringtones του τηλεφώνου; ...και πως αφαιρούνται από την λίστα αναπαραγωγής χωρίς να αφαιρεθούν και από το τηλέφωνο; :worry:

H MMC μου είναι Sandisk 128MB και δεν μου είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο 6230....Της έκανα μάλιστα και φορμάτ, για να είμαστε και σίγουροι....Προφανώς δεν φταίει αυτή... :confused:

Πείτε μου αν θέλετε, οι εννιά πρώτες θέσεις στην "αναπαραγωγή μουσικής" είναι τα γνωστά ringtones του τηλεφώνου; ...και πως αφαιρούνται από την λίστα αναπαραγωγής χωρίς να αφαιρεθούν και από το τηλέφωνο; :worry:

Μπορεις να κανεις πλειλιστ απ το πισι και να συμπεριλαβεις οσα τραγουδια θες. Μετα μεσα απο το κινητο επιλεγεις την πλιλιστ που σε ενδιαφερει(πχ. 2 πλειλιστ 'ελληνικα', 'ξενα') :)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου πως μπορούμε να δούμε κάποια στοιχεία του developer menu(Rx/Tx levels, serving cell & neihbour cells, temperatures, etc. και το πιο σημαντικό για μένα το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας). Στο Siemens που είχα πριν έπρεπε να περαστεί ένας κωδικός στην SIM card ώς τηλέφωνο με το όνομα ΜΟΝΙΤΟR. Εδώ τι ισχύει (αν ισχύει κάτι)?

Μπορεις να κανεις πλειλιστ απ το πισι και να συμπεριλαβεις οσα τραγουδια θες. Μετα μεσα απο το κινητο επιλεγεις την πλιλιστ που σε ενδιαφερει(πχ. 2 πλειλιστ 'ελληνικα', 'ξενα') :)

To pc suite δεν "βλέπει" τα εννέα αυτά θέματα, οπότε δεν υπάρχει και τρόπος να διαγραφούν μέσω pc...Καμιά ιδέα αλλη;;; :worry: