ALEXANDER Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 KALISPERA SE OLO TO FORUM XREIAZOMAI VOIHTIA. ENDIAFEROMAI NA AGORASO LCD TV GIA TO SPITI MOU 32" KAI DEN XERO TI NA PARO THELO NA DOSO MEXRI 2000 EURO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Φίλε μου έχω και εγώ τα Roister σε 5.1 Τα ηχεία μάλιστα ήταν επί τρία χρόνια κολλητά με την τηλεόραση (Center και FR, FL) μια Samsung 29’’ Crt Δεν έπαθε απολύτως τίποτα μιας και τα Roister είναι μαγνητικά θωρακισμένα. Το Center μάλιστα το είχα επάνω στην τηλεόραση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 banιαρίστικε!!:lol::pΩχ, τώρα το είδα.:wacko: 700 ευρό μια 30άρα δίνει ο Κωτσόβολος. Την είδατε την διαφήμηση; Εως την Τετάρτη λέει.:) Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 φυσικά - και πολλά είναι παιδιά αυτά άρχισαν να τα στέλνουν ΟΣΟ ΟΣΟ γιατί σε λίγους μήνες θα τους μείνουν αμανάτι Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Κάνουν αυτές για μόνιτορ pc, η μάπα το καρπούζι; Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Gizmag claims the upcoming 3840x2160 "QuadHDTV" LCD display from Chi Mei Optoelectronics will be officially showcased this year at Cebit 2006. CMO, the fourth largest LCD manufacturer according to Mercury Research and DisplaySearch, claims the display features a resolution four times that of current 1920x1080 High Definition LCD displays. The 56" panel uses 24.9 million subpixel (for a combined total of 8.3M pixels) and requires multiple digital inputs to display 2160p -- the equivalent of watching full motion video from 8.4 megapixel frames. Αυτό θα πεί τηλεόραση του μέλοντος... Οι κορεάτες ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά αυτή την φορά φαίνεται... Ολο το άρθρο και φωτό εδώ! Δείτε και αυτό, είναι η κατασκευάστρια εταιρία! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 μια χαρά σαν... πείραμα γιατί στην πράξη δεν υπάρχει bandwidth για να δουλέψει κάτι τέτοιο σε κανένα σημερινό μηχάνημα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 επένδηση για τα εγγόνια βρεε! :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Φίλε μου έχω και εγώ τα Roister σε 5.1 Τα ηχεία μάλιστα ήταν επί τρία χρόνια κολλητά με την τηλεόραση (Center και FR, FL) μια Samsung 29’’ Crt Δεν έπαθε απολύτως τίποτα μιας και τα Roister είναι μαγνητικά θωρακισμένα. Το Center μάλιστα το είχα επάνω στην τηλεόραση!!! Και εγώ τα 5,1 έχω και τα είχα πάνω από την τηλέωραση. Το πρόβλημα μου είναι ότι είχα μια philips 21" και έχει μαγνητιστεί.Τώρα εάν τα roister είναι μαγνητικά θωρακισμένα μπορεί να είναι μάπα. Σε κάθε περίπτωση φοβάμαι να τα ξανατοποθετήσω απάνω στην νεοαποκτηθήσα lcd μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Και εγώ τα 5,1 έχω και τα είχα πάνω από την τηλέωραση. Το πρόβλημα μου είναι ότι είχα μια philips 21" και έχει μαγνητιστεί.Τώρα εάν τα roister είναι μαγνητικά θωρακισμένα μπορεί να είναι μάπα. Σε κάθε περίπτωση φοβάμαι να τα ξανατοποθετήσω απάνω στην νεοαποκτηθήσα lcd μου. Υπάρχει και η περίπτωση να έχει πάθει βλάβη το σύστημα απομαγνητισμού της οθόνης σου, η να μαγνητίστηκε απο άλλη πηγή! Πάντως οι LCD δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα!;) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Εντάξει παιδιά με πείσατε θα τα ξαναβάλω τα ηχεία στην θέση τους . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 H philips σε 2-3 μηνες θα βγαλει την νεα σειρα APTURA στην αγορα που ενσωματώνει τις νεες τεχνολογίες CLEAR LCD και D-3 (Deep Dynamic Dimming). Λεπτομερειες ΕΔΩ Γενικα το νεο μοντελο θα εχει λιγοτερο πιξελιασμα και πιο καθαρη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Ψαχνω και εγω για LCD περιπου στην ιδια τιμη και μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω καταληξει σtην Samsung LE-40M51B. Τιμη 2090 ευρω στο Technixx. :) Καλυτερα ομως παρε και μια γνωμη απο τους ειδικους... http://www.avforum.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Η Sony μαλλον εχει προβληματα τελευταια: Over 400,000 Sony Bravia TVs Found To Be Defective If you start me up; If you start me up I'll never stop If you bought a Sony Bravia LCD or rear-projection screen TV within the past year, you may have a little bit of a problem on your hands. Roughly 400,000 of the TVs which were sold in North America, South America and Asia cannot be turned off or come of out standby mode once they pass 1,200 hours of use. According to a Sony, users of affected Bravia models can go to its website where they will find instructions on how to have materials sent to them to update their TVs. Owners of Grand Wega models must use that same website to schedule a Sony authorized technician to come to their home to perform the update (all on Sony's dime of course). http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=803&ref=y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Σε μερικές περιοχές και χώρες ,υπάρχει καταναλωτική ευαισθησία από τον προμηθευτή, και σε κάθε περίπτωση σέβονται τον πελάτη με τέτοια πληροφόριση. Αν και στην Ευρώπη τα υποτιθέμενα standard ποιότητας στα προιόντα,και οι εγγυήσεις είναι καλύτερες από άλλες περιοχές του κόσμου,τέτοια αντιμετώπιση σε λίγες χώρες βρίσκεις,και σίγουρα όχι στην Ελλάδα που δεν θέλουν να σε ξέρουν (σε γενικές γραμμές ) μετά την πώληση στα περισσότερα είδη ,εκτός αν είναι να τους τα ξανασκάσεις (τότε σε θυμούνται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 παρακολουθω τη συζητηση και ερχομαι να ρωτησω και γω τωρα που εχω 1500 ευρω στη τσεπη τι μπορω να παρω με αυτα τα λεφτα σε τφτ για να βλεπω τα δορυφορικα προγραμματα μου και να εχω συνδεση με τον υπολογιστη μου dvd βλεπω ελαχιστα παιχνιδια δεν παιζω απλα βλεπω τα dvd που φτιαχνω απο δικες μου ληψεις αν ειναι και hdtv δεν με με ενοχλει λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Από ό,τι φαίνεται, ο πόλεμος μεταξύ μοντέλων και τεχνολογιών στον χώρο των τηλεοράσεων θα συνεχίσει να μαίνεται για πολύ καιρό ακόμα. Εκτός από τις καθιερωμένες πλέον CRT, τις λεπτές Plasma και LCD και τις νεοεμφανιζόμενες SED, μια ακόμη τεχνολογία κινείται δυναμικά με αρκετές εταιρείες να την προωθούν. Πρόκειται για τις τηλεοράσεις LCoS (Liquid Crystal on Silicon), οι οποίες φιλοδοξούν να κυριαρχήσουν στον χώρο των συστημάτων υψηλής ευκρίνειας. H τεχνολογία αυτή προσφέρει την υψηλότερη ανάλυση και τους ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης εικόνας, αν και υστερεί ακόμα σε σχέση με τις CRT ως προς τη φωτεινότητα και την αντίθεση των χρωμάτων. Ήδη, αρκετοί κολοσσοί έχουν ανακοινώσει την κυκλοφορία LCoS μοντέλων υψηλής ευκρίνειας σε διαστάσεις 60-70 ιντσών, ανάμεσά τους η JVC, η Sony, η LG, αλλά και η Philips, της οποίας βλέπουμε ένα μοντέλο στη φωτογραφία. Πηγή www.satleo.gr Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 ολοι εχουμε ενα ψιλοκολλημα με καποιες μαρκες απλα υποστηριζει ποιο θερμα την δικη του αποψη το ζητουμενο ειναι να καταληγουμε σε ενα συμπερασμα μια επιλογη αλλωστε γιαυτο ξεκινησε και το thread η sony εχασε ενα μερος του αγοραστικου της κοινου στις tv οταν πρωτοβγηκαν οι widescreen με αυτες τις προβληματικες 32αρες δεν θυμαμαι τα μοντελλα παραλληλα η Philips εβγαλε τοτε ενα πολυ καλο μοντελο 32 ιντσων το οποιο το εχουν ακομα και σημερα καφενεια(που σημαινει οτι κλεινουν ελαχιστα) και εχουν βγει σκυλια οσο περασαν τα χρονια εκλεισε καπως τη ψαλιδα που ειχε ανοιξει αλλα δυσκολα θα πεισεις εναν κατοχο philips να παει σε sony εκτος και αν ειναι η διαφορα μεγαλη εγω εχω και σονυ 29αρα και 21 και philips 29ara crt ολες και ηλικιας 10 εως 18 ετη και παρατηρω οτι οι 2 29αρες εχουν κανει αποσβεση αλλα η philips παραμενει σταθερα καλυτερη τωρα εχω φτασει στο σημειο να αγορασω μια tft οπως ειπα ποιο πανω 26 η 32 και αντι να κατασταλαξω καπου με κανατε να κοιταω για καμμια crt παλι λοοοοοοοολ αν καποιος εχει ηδη καποια απο τις 2 μαρκες ας δωσει τις εντυπωσεις του και ας ειναι και αρνητικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Aφαιρέθηκαν όσα ποστ δεν σχετίζονταν με τον τίτλο του thread. Παρακαλώ όπως συνεχίσετε στο θέμα μας. Υπενθυμίζω ότι: -Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. δεν επιτρέπεται η προσβολή άμεση ή έμμεση καθώς κι η επίθεση προς άλλο μέλος του φόρουμ. Προσέχετε τα γραφόμενά σας. -Ο χρήστης HellasVagabond έχει γίνει ban, από την ομάδα διαχείρησης του φόρουμ. Το παρόν ποστ αποτελεί τελευταία προειδιποίηση όσον αφορά στο σεβασμό των Ο.Π.Χ. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 με συγχωρείτε για τη μικρή αναφορά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=103929 (δεν χαλάω το thread πιστεύω) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzoilos Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Από τον Σεπτέμβριο μελετούσα την αγορά μιας LCD για την κουζίνα-καθιστικό με απόσταση θέασης 3.5 μ. Κατέληξα στην αγορά μιας 26’’ και από τα τεστ του Hi-Tech ήμουνα μεταξύ SONY KLV-V26A10E ή KLV-S26A10 και PHILIPS 26PF4310. Πήγα τα Χριστούγεννα να τις δω να παίζουν σε Κωτσόβολο και FNAC. Στο FNAC μάλιστα μπορεί να παίξεις με το τηλεκοντρόλ και να αλλάξεις ρυθμίσεις. Το αρχικό μου πρόβλημα με την Philips ήταν ότι δεν είχε είσοδο YUV (component) για home cinema με progressive scan αν και έχει μια DVI είσοδο που μάλλον θα έκανε με μετατροπέα. Η οπτική μου εμπειρία ήταν καταλυτική. Ιδίως στο FNAC αλλά και στον Κωτσόβολο μπόρεσα να δω ταυτοχρόνως και δίπλα-δίπλα να παίζουν το ίδιο DVD τις 26άρες/32άρες Sony, Philips, Samsung και S/Lorenz. Η Philips απορρίφθηκε αμέσως γιατί η εικόνα της και στα δυο μαγαζιά ήταν παλ, χωρίς έντονα ζωηρά χρώματα, σαν ξεθωριασμένη. Αλλαγές στις ρυθμίσεις που δοκίμασα έκαναν την εικόνα πιο ζωηρή σε χρώματα αλλά άρχισαν να βγαίνουν και ατέλειες στις φωτεινές και σκούρες περιοχές που στα δικά μου μάτια ήταν ενοχλητικές. Η S.Lorenz είχε ικανοποιητική εικόνα αλλά αρκετά sharp έτσι ώστε να φαίνεται ελαφρώς σαγρέ. Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις δεν διόρθωσαν τα πράγματα έτσι ώστε να με ικανοποιήσουν. Η Samsung ήταν εντυπωσιακή με χρώματα ελαφρά πιο σκούρα (αφύσικα π.χ. στα πρόσωπα) από το θεωρητικά κανονικό. Πάντως η Samsung θα ήταν στις επιλογές μου εάν διέθετε δίκτυο σέρβις. Μείναμε λοιπόν ανάμεσα στις V και S Sony. Είχαν και οι δυο πολύ φυσικά χρώματα με κάπως καλύτερη εικόνα της V. Σημειώστε ότι έβλεπα DVD και όχι τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι δύο Sony είχαν τα πιο φυσικά χρώματα σε σύγκριση με όλες τις άλλες ενώ στα πολύ γρήγορα πλάνα η V υπερτερούσε στην ομαλότητα της κίνησης. Σκέφτηκα να παρατηρήσω για λίγο μόνο την S και μετά πάλι για λίγο μόνο την V και να συγκρίνω το αποτέλεσμα. Η διαφορά ποιότητας με θέαση περίπου 5 λεπτά σε κάθε μία έδειξε ότι η V άξιζε τα παραπάνω λεφτά της αλλά και η S ήταν απολύτως ικανοποιητική. Για μια συσκευή στην κουζίνα καθιστικό για όλη την οικογένεια συμπεριλαμβανομένων και παιδιών που χειρίζονται μόνα τους την τηλεόραση δεν ήθελα να επενδύσω πολύ μεγάλο ποσό και κατέληξα στην Sony KLV-S26A10. Την έχω περίπου μια βδομάδα και έχει παίξει για περίπου 50 ώρες. Έχω διαβάσει ότι οι LCD φθάνουν στο σημείο ισορροπίας τους μετά τις 100 ώρες θέασης και όντως η εικόνα της στο πιξελάρισμα και στην ζωηρότητα και φυσικότητα των χρωμάτων είναι ελαφρώς καλύτερη από τις πρώτες ώρες θέασης. Sony KLV-S26A10Ε Τηλεοπτικοί Σταθμοί: Τα περισσότερα προγράμματα μεταδίδονται σε 4:3 ή ψευτο 16:9 με εξαίρεση την ET3 που πολύ λίγες φορές είχε πραγματικό 16:9. Η Sony αλλάζει στο φορμάτ του σταθμού αυτόματα αλλά στην θέση Smart (ίδια με το Movie-Expand 16:9 της Philips και άλλων), δηλαδή κρύβει μικρό τμήμα της εικόνας πάνω και κάτω για να βλέπεις πρόσωπα σε φυσιολογικές διαστάσεις σε windscreen, η εικόνα είναι απολύτως ικανοποιητική. Την μεγαλύτερη ευκρίνεια και σωστό ισορροπημένο χρωματικά σήμα έχουν το MEGA, ο ANT και η ΕΤ3 ενώ ο ΑΛΦΑ παρουσιάζει πρόβλημα υπερφωτισμού. Τα ALTER, STAR, ΕΤ1 και ΝΕΤ είναι συνήθως ικανοποιητικά. Στα μακρινά γρήγορα πλάνα (π.χ. αθλητικές μεταδόσεις) οι ατέλειες κίνησης είναι μάλλον αόρατες. Αλλά σε πολύ κοντινά πλάνα σε πρόσωπα, το στιγμιαίο θάμπωμα των πυκνών μαλλιών στην κίνηση του κεφαλιού είναι ορατό εάν παρατηρήσεις για να το δεις. Αυξάνοντας λίγο περισσότερο την απόσταση θέασης σε 5 μ., δηλαδή πηγαίνοντας στην γωνία του δωματίου, οι ατέλειες σχεδόν εξαφανίζονται. Υποθέτω ότι η V εδώ θα έκανε καλύτερη δουλειά. Nova: Ο αποακωδικοποίητης είναι ρυθμισμένος να βγάζει σήμα RGB στην έξοδο για TV (όχι composite, όπως ήταν η αρχική του ρύθμιση). Η συμπίεση του ψηφ. σήματος της Nova είναι ορατή στους υπότιτλους με μικρά σκούρα σημαδάκια γύρω τους αλλά όχι ενοχλητική. Απότι έχω καταλάβει η nova μεταδίδει τα πάντα σε letterbox αν και η διαφορά σε προγράμματα 4:3 και windscreen είναι αισθητή. Στα πρώτα χρειάζεται η ρύθμιση smart αν και συνήθως φαίνονται πραγματικά καλά μόνο σε 4:3 λόγω πιξελαρίσματος ενώ στα δεύτερα με αρχική εικόνα 16:9 η αυτόματη ρύθμιση windscreen ή smart έχει απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η ως γνωστόν σκοτεινή εικόνα της nova δεν φαίνεται στην Sony, η οποία αποδίδει χρώμα και φωτεινότητα με εξαιρετικό τρόπο. DVD: Έγιναν δοκιμές με Panasonic RV-31 (αγορά 2002) με έξοδο composite, Philips DVDR77 (αγορά 2004) με έξοδο YUV, Philips DVDR610 (αγορά 2005) με έξοδο RGB, Philips HTS5000 (αγορά 2005) με έξοδο YUV αλλά και σε UNIVERSAL (από Κωτσόβολο για να παίζουν τα πιτσιρίκια) με έξοδο YUV. Χρησιμοποιήθηκαν διάφοροι τίτλοι αγορασμένοι, γραμμένοι σε DVD+-R ή και συμπιεσμένοι μέχρι και 60%. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Η καλύτερη εικόνα ήταν φυσικά από τις εξόδους YUV ακόμα και από το ποταπό UNIVERSAL. Όλοι οι τίτλοι, ακόμη και οι συμπιεσμένοι βλεπόντουσαν απολύτως άνετα αν και σε γρήγορες σκηνές η συμπίεση με το DVDShrink (για τους μυημένους) έδειχνε τις ατέλειές της. Ήχος: Αφαιρώντας την σύνδεση με το home cinema HTS5000 της Philips και ακούγοντας μόνο από τα ηχεία της Sony το DolbyDigital Surround και παρότι δεν ξεγελιέμαι εύκολα έτυχε να τρέξω στην εξώπορτα του διαμερίσματος όταν χτύπησε το κουδούνι της πόρτας στο Home Alone που έβλεπαν τα πιτσιρίκια. Ο ήχος είναι καλός αν και τα ηχεία στην βάση της συσκευής δεν αποδίδουν το Surround τόσο καλά όπως έτυχε να ακούσω σε φίλο από μια Philips με ηχεία στο πλάι. Ευκολίες: Το μενού της Sony είναι γενικά φτωχό σε ρυθμίσεις αλλά στην θέση ‘χρήστης’ μπορεί κανείς να ρυθμίσει οτιδήποτε έχει σχέση με την εικόνα (χρώμα, οξύτητα κλπ), τον ήχο, τις εισόδους κλπ Οι παρεχόμενες είσοδοι και έξοδοι είναι παραπάνω από ικανοποιητικές (2 scart, 1YUV (component), S-video, composite, PC, HDMI) Σερβις: Βασικό κριτήριο επιλογής έπαιξε το γεγονός ότι η Sony (αλλά και η Panasonic) έχει δίκτυο σέρβις κοντά στα σπίτια μας (πολλά στην Αθήνα), τα οποία κάνουν άψογη και γρήγορη δουλειά , όπως έχω προσωπικά διαπιστώσει τα τελευταία 15 χρόνια με διάφορα προϊόντα. Θα αγόραζα μόνο Sony, Panasonic ή Philips (τυχαίνει να μένω κοντά στο 1 νέο σέρβις της τελευταίας) ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο γιατί δεν μπορώ να διασχίσω όλο το λεκανοπέδιο για να πάω στο ένα και μοναδικό σημείο σέρβις π.χ. της Sharp ή της Samsung και να χάσω δυο μέρες από την ζωή μου. Για να μην μιλήσουμε για ό,τι υποφέρει η επαρχία από το σέρβις (;) των διαφόρων εταιρειών. Ετυμηγορία: Σε γενικές γραμμές η αγορά της Sony KLV-S26A10Ε των 999 ευρώ με έχει αφήσει απολύτως ικανοποιημένο για την δουλειά που την ήθελα και την συστήνω για γενική οικογενειακή χρήση. Δήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 @dzoilos Φίλε μου ευχαριστούμε για τον χρόνο που διέθεσες να μας πείς τις πρώτες σου εντυπώσεις απο την τηλεόραση LCD που αγόρασες. Το κείμενο σου ήταν πολύ διαφωτιστικό για όλους μας! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 οντως πολυ καλο συγκριτικο με βλεπω και μενα προς τη sony το μοντελο v μηπως εχει εντοπισει κανεις τιμες σε 26 και 32 γιατι θα ανεβω αθηνα αυριο να κανω μια βολτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 οντως πολυ καλο συγκριτικο με βλεπω και μενα προς τη sony το μοντελο v μηπως εχει εντοπισει κανεις τιμες σε 26 και 32 γιατι θα ανεβω αθηνα αυριο να κανω μια βολτα Για τι τιμές δεν γνωρίζω επακριβώς, αλλά να αναφέρω για ακόμη μία φορά, την πραγματικά χαώδη διαφορά στην ποιότητα εικόνας μεταξύ της S και της V. Νομίζω εκ των τριών (S, V, W), η V προσφέρει μεν λιγότερα από την W, αλλά πολύ περισσότερα από την S, σε βαθμό που να την καθιστά την καλύτερη από αναλογία τιμής - προσφοράς. Τώρα για την τιμή, αν δεν κάνω λάθος, παίζει γύρω στα 1699 ευρώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 re paidia na rwthsw... poia einai kalyterh apo tis duo http://www.shop21.gr//product/product.hel.asp?pfid=24042&prid=24313 http://www.shop21.gr//product/product.hel.asp?pfid=23331&prid=23472 parakalw kapoia upefthini apanthsh....me tekmhria Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts