Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηλεκτρικες συσκευες παντα τσεκαρω που κατασκευαζονται πριν αγορασω. Ακομα και λαμπες στο σπιτι εχω Osram :).

Τωρα αν οι καλωδιωσεις του σπιτιου ειναι made in china δεν ξερω...

Με αυτη την λογικη David θα αγοραζαν ολοι KIA...

Μιλλάμε για συγκεκριμένο προιόν και όχι για οτιδίποτε κινέζικο. Αν ειναι να τα μπερδεύουμε όλα, θα πιάσω εγω να λέω για τα κινεζικα ποδήλατα που ειναι τα καλύτερα του κόσμου. Θα μου τα βγάλεις και αυτά σκάρτα μήπως;

Ηλεκτρικες συσκευες παντα τσεκαρω που κατασκευαζονται πριν αγορασω. Ακομα και λαμπες στο σπιτι εχω Osram :).

Έχε το νου σου γιατί το μεγαλύτερο εργοστάσιο της osram βρίσκεται στην Κίνα!

Μην πάθεις καμία ζημία!:lol:

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Οι δικές σου μπορεί να είναι Γερμανικές, αλλά η Philips (osram) φαίνεται ότι εμπιστεύεται τους κινέζους. Εκτός και αν είναι ειδικοί κινέζοι, με γερμανό πατέρα :)
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Τωρα αν οι καλωδιωσεις του σπιτιου ειναι made in china δεν ξερω...

Με αυτη την λογικη David θα αγοραζαν ολοι KIA...

Αν η ΚΙΑ βγάλει ένα αυτοκίνητο που είναι μπροστά απο την εποχή του, έχει απίστευτα χαρακτηριστικά, τέλεια οδηγική συμπεριφορά, και φοβερό design, φυσικά και όλοι αυτό θα πάρουν. Δεν θα κολώσουν επειδή είναι ΚΙΑ. Μόνο και μόνο επειδή θα πουλήσει πολύ, θα υπάρξει σωστό service με όλα τα ανταλλακτικά διαθέσημα. Το παράδειγμά σου ήταν ατυχές.

Αυτη την στιγμή έχουμε ένα αστέρι που τους πάτησε όλους κάτω με την μισή τιμή και όλοι εκεί κοιτάμε.

Έχεις υπόψη σου τι deals κανονίζει η ΑΜΟΙ με την microsoft εν όψει των Ολυμπιακών του πεκίνου;;; Μην βιάζεσαι να κατηγορείς κάτι που δεν είναι brand name. Φυσικά μπορεί να είναι καλύτερο απο οποιοδήποτε γνωστό μοντέλο.

Το ίδιο δεν είχε γίνει και με το dvd player της Yamakawa? Έδινε έξοδο progressive σε DVI με εικόνα που σκότωνε, στα 150 euro, και έφτανε το Denon A11 Που κόστιζε 2000 ευρώ. Δεκάδες σελίδες με αψιμαχίες για το yamakawa στα forums. Σιγουρα δεν μπορούσε να πιάσει τον ήχο του denon κλπ, αλλά με το 1/10 της τιμής είχες την ίδια εικόνα.

HTC Desire Root User

Εκτός των άλλων, μην ξεχνάμε ότι τα brand names χαλάνε ένα σωρό λεφτά σε έρευνα κλπ, και έχουν διαφορετικά policies στο marketing.

Αν η philips βγάζει μια TV που της κοστίζει 1000 euro με εικόνα φοβερή, σκέφτεται ότι αν βγει να την πουλήσει 4000 θα πιάσει. Ε ο κινέζος στα @@ του. Γουστάρει να τα πουλάει για ένα κομμάτι ψωμί, και δεν έχει κουραστεί κιολας για να τα φτιάξει. Τα παίρνει έτοιμα, πολλές φορές τα βελτιώνει κιολας, και τα πλασάρει σε τιμές ξεφτίλας. Χαλάει την πιάτσα λες;;; Χεστήκαμε. Εμείς την τσέπη μας κοιτάμε. Αν τώρα γίνει συγκριτικό μεταξύ της πολυαγαπημένης σου philips και της AMOI και η ΑΜΟΙ αποδειχτεί καλύτερη αγορά, το αν θα μείνουν όλες οι philips στο ράφι τι σε νοιάζει εσένα;; Ας πρόσεχαν.

HTC Desire Root User

Εγω οπως και πολλοι αλλοι δεν θα επαιρνα ΚΙΑ γιατι πολυ απλα η ΚΙΑ μπορει να προσφερει ελκυστικα πακετα αλλα σαν εξαρτηματα και σαν τεχνολογια δεν μπορει να συγκριθει με ευρωπαικες εταιρειες...Γιαυτο και αλλωστε τα χρεωνει αναλογα.

Η Microsoft ΑΝ κανει την συμφωνια που λες λογικο ειναι να κοιταξει να χαλασει οσο λιγοτερα χρηματα γινεται...Ειδικα εφοσον οι Ολυμπιακοι θα παρουν μερος στο πεκινο ευλογο ειναι οτι κοιταει να συνεργαστει με εταιρεια απο εκεινα τα μερη.

Οσο για το YAMAKAWA ειδες επισημο συγκριτικο που το εβγαζε κοντα στο Denon η εγινε μια παρουσιαση οπως της ΑΜΟΙ και ολοι ετρεξαν να πουν οτι πλησιαζε το Denon ???? Επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου για αυτο....( Αν και η Denon δεν ηταν ποτε εταιρεια με εμφαση στην εικονα ).

Οπως αναφερα και πριν δεν ειναι ορθο να κοιταμε την τιμη ενος προιοντος με βαση μια ΜΑΖΙΚΗ αγορα και ενος χωρις ειδικα εφοσον το προιον θα κοιταξει και τους κανονικους αγοραστες.

( τα 2300 με τα 3700 μονο διπλασια τιμη δεν θεωρουνται. )

Το να βγει Καλυτερη αγορα ειναι σχεδον σιγουρο εφοσον βλεπουμε καθε μερα τριγυρω μας να αγοραζουν ολοι προιοντα made in china και μετα απο λιγο καιρο να παραπονιουνται επειδη ειτε τους χαλασαν ειτε παθανε ηλεκτροπληξια κτλ κτλ....Στην τελικη οτι και να λεει ο καθενας οτι και αν πιστευει υπαρχει μια σταθερα σε οτι αγοραζεται και αυτη ειναι πως οτι πληρωνεις παιρνεις.

Θα σε ρωτήσω κάτι απλό.

Το motherboard που έχει το pc που γράφεις τι motherboard έχει;; Μάλλον asus ή gigabyte ή κάτι τέτοιο σωστά;; Η κάρτα γραφικών ;; Κάπου στα ίδια πάλι. To keyboard Και το mouse είναι Logitech ίσως;; Η οθόνη μπορεί να είναι LG ή samsung. Τέλος πάντων, θέλω να σου πω ότι έχεις στο pc σου πράγματα που τα θεωρείς κορυφαία και είναι εντελώς no-name κινέζικα προιόντα. Ή τουλάχιστον ήταν no name όταν πρωτοβγήκαν, αλλά με την ποιότητα τους και την συνεχή καλή πορεία τους ανέβηκαν στην συνείδηση των καταναλωτών. Τα ίδια πράγματα τα πουλάνε και brand names, Πχ. cd/dvd-recorders, οθόνες, ποντίκια, κάρτες τηλεόρασης, κάρτες DVB, wireless συστήματα κλπ. Όμως εσύ πολλές φορές έχεις επιλέξει το κινέζικο, όπως και όλοι μας. Είδες;;; Δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι brand name για να είναι καλά. Ας πούμε κάποιος που ψάχνει για mp3 player που θα κοιτάξει;; Θα πάρει κάνα sony ή κάνα ipod ? Κι όμως, τα i-river είναι τα καλύτερα (είναι κοινά αποδεκτό αυτό). Μια κορεάτικη εταιρία που εμφανίστικε απο το πουθενά και τους κούφανε όλους.

Αν εσύ τώρα έψαχνες για mp3 Player κι ερχόμουν και σου λεγα εγώ, πάρε I-river, θα μου λεγες ότι σου λέω @@ριες. Ε εσύ θα χανες.

HTC Desire Root User

Mπηκα και εγω στον πειρασμο και μια και ηθελα να αλλαξω την SONY που ειχα λογο χαλασμενης οθονης βρηκα μια φτηνη απο carrefour 1190.00 € 30" λεη UK αλλα τελικα εχη λιγο απο τουρκια παντως κανη αυτα που ηθελα (PIP-PAP-PAT) λογο σηνηθειας 10 ετων τα ηθελα ευχαριστημενος στο 2ημερο που την εχω απλα αν καποιος φιλος την εχη ας πη και αυτος την γνωμη του
ΝΙΚΟΣ

Τελικα φιλε μου εχεις προβλημα μεγαλο!!!

Καλο ειναι να βουτας την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν αρχιζεις να πληκτρολογεις και να διαβαζουμε ολα αυτα που γραφεις.

Ολοι!!! εδω μεσα αλλος λιγο αλλος πολυ διαφωνουν μαζι σου κι εσυ εκει επιμενεις.

Ασε που εγω δεν ανεφερα τιποτα περι philips που μου καταλογιζεις.

Οσο για το αν πρεπει επειδη ειμαι 41 να ασχοληθω με ηλεκτρικες σκουπες ας μην απαντησω καλυτερα γιατι στο επιπεδο σου δεν υπαρχει περιπτωση να φτασω.

Εχε τις αποψεις σου λοιπον και σταματα να κρινεις ολους!!! τους αλλους επειδη μονο και μονο εχουν διαφορετικη αποψη απο εσενα.

Τελος εδω αυτος ο διαξιφισμος γιατι το forum ειναι για αλλους λογους εδω φιλε μου και δεν το εχεις καταλαβει καλα μαλλον.

Ας συνεχισουμε λοιπον με το θεμα και οχι :offtopic:

[sIGPIC][/sIGPIC]

David μπορει κομματια απο τις μητρικες, καρτες γραφικων να ειναι οντως made in china αλλα εκει δεν μπορεις να το αποφυγεις...Δεν νομιζω πως αυτο ειναι σωστο παραδειγμα....Αλλο να αγορασεις κατι που αποτελειται απο 10-20-30% κινεζικα εξαρτηματα και αλλο να παρεις 1 προιον που θα ειναι 100% εξολοκληρου κινεζικο κανω λαθος?

Οσο για Mp3 την ξερω καλα την Iriver και δεν θεωρειται η καλυτερη στα Mp3 αν και τα IPOD που θεωρουνται κορυφη εμενα δεν μαρεσουν ιδιαιτερα.. ( Προσωπικα εχω Teac made in china και εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που το πηρα αφου τα κουμπια αν τα πιεσεις λιγο περισσοτερο θα πεταχτουν εξω. )

Στην ηλικια σου δεν ειναι καλο να συγχιζεσαι johny.......Αν δεν θελεις να απαντησεις με επιχειρηματα τοτε μην απαντας καθολου...Ειδικα εφοσον δεν σου αρεσουν οσα λεω.

Τέλος πάντων, επειδή δεν πρόκειται να δεχτείς αυτά που λέμε (δεν είσαι υποχρεωμένος φυσικά) περιμένουμε ένα review απο περιοδικά του χώρου που ίσως τα θεωρείς αξιόπιστα (αν και μάλλον θα σκέφτονται όπως εσύ) και τότε τα λέμε. Σταματάω να γράφω γιατί μου φαίνεται θα σταματήσουν κι οι άλλοι :)
HTC Desire Root User

διάβασα όλο το thread και γέλασα πολύ με τις ανακρίβειες που λέγαν και λένε και τις... τούμπες που έκαναν και κάνουν δυο (αν δεν κάνω λάθος δυο) άτομα που φαίνεται τα παίρνουν από την philips αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τον έρωτα τους

ας προσφέρω και εγώ (με τον ίδιο τρόπο μηδενικής προσφοράς που έχει όλο το thread δηλαδή)...

1) μάλλον γελιούνται οι "philips-friends" αν νομίζουν ότι επειδή είδαν "made in planet Mars" σε κάποιες "καλές philips συσκευές τους" (sorry τέτοια φράση ΜΟΝΟ σε εισαγωγικά μπορώ να την βάλω), αυτές οι συσκευές δεν είναι ΓΕΜΑΤΕΣ από Κίνα... η τελική συναρμολόγηση δεν λέει και πάρα πολλά

2) η Κίνα θα μας καταπιεί έτσι κι αλλιώς... φτιάχνουν φτηνά και ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ώρα με την ώρα, ούτε καν μέρα με την μέρα)

3) η AMOI είναι πασίγνωστη λυπάμαι που δεν την ξέρετε - εγώ την ξέρω σαν AMOISONIC (και ακόμα υπάρχει και αυτό το brand) εδώ και αρκετά χρόνια και είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία που μάλλον είναι μεγαλύτερη από την μεγαλύτερη ελληνική...

4) οι συνεργασίες της παραπάνω εταιρίας με κολοσούς όπως η MS, δεν μπορεί να σκιαστεί με αχυρολογίες που διάβασα

5) επειδή με κούρασε αυτό που διαβάζω από άτομα που ΕΙΔΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΑ (και που ω τυχαία... την έχουν! τι περίεργο που την υπερσαπίζονται... και εγώ αν είχα δώσει τόσα λεφτά το ίδιο θα έκανα) ...εγώ επειδή ΕΧΩ ΔΕΙ και τις δυο (τη philips την βλέπω συχνά - την έχει φίλος και τη βλαστημάμε παρέα) θα πω ότι σαφώς η AMOI μου άρεσε ΣΑΦΩΣ περισσότερο (δυο φορές η λέξη και συντακτική παρέκκλιση για έμφαση - το λέω προς τους "γραμματιζούμενους" που είδα, που δεν έχουν άλλα να πουν και... διορθώνουν) ...τα άλλα τα ακούω βερεσέ αφού ακόμα δεν σύρατε τα ποδαράκια σας να πάτε να τη δείτε

6) η AMOI δεν είναι τίποτα παραπάνω από "the face of the things to come - sooner more than later" (και όχι μόνο από AMOI φυσικά!) - εσείς μείνετε απολιθωμένοι (δήθεν "on the edge" αλλά με απολιθωμένες εταιρίες) δικαίωμα σας

7) κατ'επανάληψη διάβασα για τις ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ τεχνικές διαφορές μεταξύ των δυο συσκευών (ας πούμε ξεχνώντας ότι η μια είναι πια... ανύπαρκτη) και κατ'επανάληψη είδα να γίνονται είτε γαργάρα είτε να λέγονται ανακρίβειες περί των δήθεν υψηλών τεχνολογιών σε χρήση από την philips... η γνωστή αερολογία με τα αρχικά και τους δήθεν τεχνικούς όρους που συναντάμε και στα αυτοκίνητα... και όχι μόνο (δεν θα ξεχάσω την colgate "με κάλσιουμ σι έι" -δηλ. ασβέστιο γραμμένο με δυο τρόπους) ...να πω ότι χαίρομαι που βλέπω να ψαρώνουν με τέτοιες αερολογίες, ε δεν χαίρομαι... αλλά πρόβλημα τους για όποιους το κάνουν

8) αν περίμενε κανείς να βγει η philips και να πει "αποσύρουμε τη σειρά επειδή είναι προβληματική" (..."τη στιγμή που αρνηθήκαμε στους ήδη υπάρχοντες αγοραστές μας ότι είναι") είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αφελές... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ (η σωστή έκφραση είναι "doooooh!" και δεν είναι και πολύ κολακευτική όταν την απευθύνει κανείς σε κάποιον)

9) είναι τουλάχιστον γελείο να διαβάζω για υποτιθέμενες εμπορικές σχέσεις ατόμων που ξέρω ότι έκαναν ότι έκαναν από την .αύλα τους (δεν έχω καλύτερη λέξη) με σκοπό να μειωθεί η αξία των λεγομένων τους... αυτό ίσως είναι είδος συκοφαντικής δυσφήμισης που ένας (οκ δικολάγνος) δικηγόρος μπορεί να έβρισκε και άξια αγωγής... ο akrato που δεν είναι τέτοιο άτομο έκανε καλά και απλά προσπέρασε... εμείς οι υπόλοιποι γελάμε απλά

10) όποιος επαναλαμβάνει πολλές φορές ότι δεν είναι παιδί (άρα να τον πάρουμε σοβαρά) συνήθως το κάνει για να το πιστέψει και ο ίδιος... εγώ είμαι ένα παιδί 31 ετών πάντως και μην πάρετε τα γραφόμενα μου σοβαρά ...το ίδιο μου κάνει (άστε με να γελάω ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ -αν την πάρω την AMOI, πάντως philips θα ντρεπόμουν να βάλω- αυτό που εσείς δεν καταδέχεστε... φυσικά αστειότητες για το ότι όποιος το κάνει δεν σέβεται το σπίτι του δεν θα τις σχολιάσω - γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν αυτές οι κουβέντες και να έχουμε τσαντίλες)

11) να κλείσω υπογράφοντας ότι έχω ΜΕΓΑΛΗ αντιπάθεια ΕΙΔΙΚΑ στην Philips - ΠΟΤΕ δεν είχα συσκευή philips ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ που δεν χάλασε αργά ή γρήγορα (συνήθως γρήγορα) - δεν συγκρίνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ την Philips με Sony, LG, Pioneer και τελικά "ανακαλύπτω" στον εαυτό μου ότι ΑΝΕΤΑ την βάζω και κάτω από την AMOI

κάντε ότι νομίζετε - θα πρότεινα να την δείτε τη συγκεκριμένη TV γιατί ΠΟΛΥ μπλα μπλα διαβάζω αλλά... δεν την έχετε δει, οπότε τι λέμε δεν ξέρω

---

NLS

ilogic.gr

και κάτι άλλο

AMOI:

- panel 1920x1080 8ms (μην προσπερνάτε εύκολα αυτό το 8ms, δεν είναι ασήμαντο χαρακτηριστικό)

- chipset ικανό να δείξει 1920x1080@60Hz (τουλάχιστον) progressive από όλες τις πηγές (HDMI, component, VGA)

- 1:1 pixel mapped στη native ανάλυση, δηλ. απίστευτο sharpness (δεν υπάρχει κανένα downsizing σε κανένα βήμα)

- contrast ratio δηλωθέν 800:1

- 550 cd/m^2 δηλωθέν brightness

- 170 V, 170 H view angle

- 3D digital comb filter, DCTi, DLTi, FTC (για τους λάτρεις των χαζών αρχικών)

μπορεί κάποιος να μου πει τα αντίστοιχα για την πάλε-ποτέ "τρομερή philips";

από περιέργεια δηλαδή

---

NLS

ilogic.gr

Φίλε μου απλά να σχολιάσω οτι απο τα 2 τελευταία σου Post φαίνεται τελικά πόσο άσχετος είσαι με το άθλημα που λέγεται τεχνολογία (θα μου πεις τα 2 τελευταία περίμενες για να το καταλάβεις).

iRiver: το ξέρουν πλέον και οι πέτρες οτι είναι τα καλύτερα portable players (μακράν καλύτερα απο τα apple)

Denon: Μας είπες "Αν και η Denon δεν ηταν ποτε εταιρεια με εμφαση στην εικονα"

:D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Εσύ λοιπόν πάρε DVD player για το σπίτι σου Philips, άλλωστε τί ξέρει η denon απο εικόνα ε????

Καλά όσον αφορά αυτά που είπες για τα προϊόντα του pc που νομίζεις οτι φτιάχνονται μερικώς μόνο στην Κίνα, κρίμα ρε γμωτο να μη μπορείς να το αποφύγεις αυτο ε?

PS. παω σπίτι να τσεκάρω τις λάμπες, ρε λες να είναι made in china?? και κάηκε μια προχτές, θα βάλω Γερμανική μη το συζητάς.

Τα Iriver τα καλυτερα Mp3 ?? θα ηθελα να δω που βασιζεται αυτη η αποφαση..

Δες συγκριτικες δοκιμες μεταξυ Denon , Philips , Panasonic , Samsung , Pioneer και μετα να μου πεις για ποιοτητα εικονας. ( βεβαια οταν συγκρινουμε ενα Philips των 450ε με ενα Denon των 2.000ε τοτε ΙΣΩΣ η DENON να ηταν καλυτερη...Δυστυχως δεν το εχω δει σε συγκριτικες δοκιμες που πρωτη βγαινει η Panasonic και σε αποσταση αναπνοης η Philips τοσο σε Ελληνικα περιοδικα οσο και σε ξενα).

Οσο για τα PC λιγα κομματια φτιαχνονται εξολοκληρου στην Κινα, τουλαχιστον απο οσα εχουν περασει κατα καιρους απο τα χερια μου.

Φιλε NLS αγωγη δεν μπορει να γινει οταν καποιος προβαλει σωστα επιχειρηματα...Για να δουμε....

1ον) H AMOI Παρουσιαστηκε μπροστα σε μελη του AVSITE....

2ον) Τα μελη αυτα μαζι με αλλα θα κανουν ΜΑΖΙΚΗ αγορα.....

3ον) Το εν λογω site διαφημιζει την αντιπροσωπεια της ΑΜΟΙ....

4ον) Αρκετα μελη του εν λογω site κατευθασαν εδω να βγαλουν την ΑΜΟΙ κορυφη.....

Τωρα αν λαμβανοντας ολα αυτα μπορει καποιος να μιλαει για αγωγη μαλλον εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια.

Απο την αλλη κατι που παραδεχεται ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ τυπος απο το χειροτερο ως το καλυτερο περιοδικο , Site ειναι πως η Philips εφτιαξε την καλυτερη τεχνολογικα LCD ως τωρα( Το πως και γιατι κανει downsampling, upsampling δεν με αφορα, σημασια εχει το αποτελεσμα . ) πραγμα που διαλεγουν οι περισσοτεροι να προσπερασουν αφου προφανως τα χιλλιαδες ατομα που εκαναν Review την σειρα 9830 παγκοσμιος μαλλον δεν ηξεραν την AMOISONIC και προφανως εκαναν λαθος....( Εδω γελαει ο καθε πικραμενος... )

Bottom line...Πηγαιντε σπιτακια σας , προωθηστε αλλου τις ΑΜΟΙ , αγοραστε και οταν σας βγουν πατατες κρεμαστε τες απο το ταβανι για ντεκορ.....

Απο την αλλη οσοι διαβαζουν αυτο το τοπικ και δεν ενδιαφερονται καθολου για την ΑΜΟΙ να περιμενουν τουλαχιστον τα πρωτα Review ωστε να δουν ποιος ειχε δικιο και ποιος αδικο. ( Βεβαια οι κυριοι που υπερασπιζονται τοσο την ΑΜΟΙ τωρα αν τους βγει πατατα μαλλον θα χαθουν απο προσωπου γης η θα πουν " Μισα λεφτα εκανε απο την 9830 δεν με χαλασε " )

ΥΓ : Δεν εχω καμια Philips 9830.....Απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους.

iRiver: το ξέρουν πλέον και οι πέτρες οτι είναι τα καλύτερα portable players (μακράν καλύτερα απο τα apple)

Oι πέτρες μπορεί, οι άνθρωποι αγοράζουν apple.:lol:

Το παράδειγμα δεν ταιριάζει γιατί η iRiver είναι ακριβή εταιρεία, δεν προσπαθεί να επιβληθεί με χαμηλές τιμές.

Δε βλέπω τι νόημα έχει να κουβαλιέστε τόσα άτομα από άλλο φόρουμ για να αντιδικήσετε με έναν. Στην τελική, τί σας νοιάζει να υπερασπιστείτε την τιμή της AMOI? Δεν είστε ικανοποιημένοι εσείς οι ίδιοι με την αγορά σας; Πρέπει να πείσετε και τους "αντιφρονούντες";

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Παιδια για ποια ΑΜΟΙ μιλατε; Για την advent series ή την elite; Φανταζομαι η elite ειναι η καλυτερη AMOI, ετσι; Και επειδη πολλα καλα ακουω για την ΑΜΟΙ πεστε μου εσεις θα αγοραζατε μια elite 42αρα για κύρια τηλεοραση, για το σαλονι δηλαδη; Κανενα συγκριτικο; Αφου λετε πως ειναι φτηνη και αξιζει πολυ τι τιμες θα εχει;

Η Advert ειναι η καλυτερη ΑΜΟΙ αν δεν κανω λαθος....

Εξαλλου δεν εχει 42' με 1080 οποτε ολοι μιλανε για την 37'....

Τιμη λενε περιπου 2.300ε αλλα με την μαζικη τους παραγγελια μαλλον θα παει κανα 2.000ε στον κα8ενα.

1ον) H AMOI Παρουσιαστηκε μπροστα σε μελη του AVSITE....

2ον) Τα μελη αυτα μαζι με αλλα θα κανουν ΜΑΖΙΚΗ αγορα.....

3ον) Το εν λογω site διαφημιζει την αντιπροσωπεια της ΑΜΟΙ....

4ον) Αρκετα μελη του εν λογω site κατευθασαν εδω να βγαλουν την ΑΜΟΙ κορυφη.....

Καλά δεν παίζεσαι... κάθεσαι και κάνεις υποθέσεις για τα κίνητρα των παιδιών του avsite, που στο κάτω κάτω καταθέτουν την .αύλα τους, την στιγμή που εσύ τις ΠΟΥΛΑΣ τις Philips :lol:

Ε ρε γλέντια.. :cry:

Απλα δηλωνω τις πολλες συμπτωσεις Neted....Ειδικα το οτι κουβαληθηκαν απο εκει εδω για να με βγαλουν λαθος ειναι αρκετα περιεργο.

Οπως και να εχει εγω δηλωνω οτι δηλωνει ολος ο κοσμος και δεν προσπαθω να προωθησω μια αγνωστη σε γενικες γραμμες μαρκα, ειδικα οταν δεν εχει τεσταριστει καλα καλα.

( Την Κ.... τους οπως λες την καταθετουν στο Avsite καθημερινα, ειναι αναγκη να την καταθεσουν , επιβαλλουν και εδω με επιμονο τροπο ? )

α τις πουλάει;

και κάθησα και ασχολήθηκα μαζί του;

λυπάμαι το χρόνο μου

γαααμώτο...

επιγραμματικά (μην αφήνουμε πράγματα στη μέση):

η απάντηση σου ήταν άλλη μια φορά διαπλανητική... μου απάντησες βάζοντας ως επιχειρήματα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τα συμπεράσματα σου

επίσης άλλη μια φορά (το άλλη μια φορά το λέω έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες), κατάφερες να αγνοήσεις παντελώς (τον Παντελή τον ξέρεις; καμία σχέση) το τι είπα εγώ και να το αντικρούσεις κάπως... ΚΑΠΩΣ

μου προβάλεις τον Τύπο ως κάτι που πρέπει να το θεωρήσω ευαγγέλιο... λυπάμαι, αυτά να τα πεις στους καταναλωτές (σου) που θαμπώνονται και με τα πολλά αρχικά (δήθεν τρομακτικών συστημάτων βγαλμένων από τη NASA) ...αλλά εδώ που τα λέμε, ας περιμένουμε λοιπόν τι θα πει ο Τύπος για την τελευταία AMOI (προσπαθώντας να φιλτράρουμε από τα όσα έχουν τσεπώσει από τους μεγάλους εισαγωγείς από μεγάλες μάρκες) μια και ΔΕΝ υπάρχει review της (οπότε απορώ πως εσύ βγάζεις συμπεράσματα)

επίσης είναι αξιοπερίεργο πως καταφέρνεις μια TV που έβγαλε αρκετά προβλήματα (και εγώ δέχομαι ότι τα... πραγματικά προβλήματα ήταν 10% από τα όσα εμφανίστηκαν διεθνώς ότι υπάρχουν) να την βγάζεις "αξιόπιστη" και μια άλλη (βλέπεις δεν βάζω την μάρκα μέσα στην εξίσωση) που δεν έχει βγάλει τίποτα (εκτός από κάτι μωρουδιακά firmware θέματα που λύθηκαν) να την βγάζεις ΑΠΟ ΤΩΡΑ "ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ" και να προκαταβάλεις ότι θα είναι ένα σακί πατάτες που θα λέμε απλά ότι το πείραμε φτηνά άρα δεν πειράζει (...υποθέτω όσοι πήραν την philips αφού την πήραν ΑΚΡΙΒΑ... ΠΕΙΡΑΖΕΙ)

το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να έχεις εσύ ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξιοπιστία, αν δεν το βλέπεις βάλε κάνα γνωστό σου να διαβάσει το thread και να σου πει πως φαίνεσαι

εγώ από την άλλη λέω ένα πράγμα... οι αερολόγοι πηγαίνετε να την δείτε... οι υπόλοιποι που απλά διαβάζουν, επίσης απλά πηγαίνετε να την δείτε... δεν λέω ότι θα δείτε κάνα θαύμα και Το Φως το Αληθινό, αλλά πιστέψτε με θα δείτε την ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΜΑΚΡΑΝ πρόταση σε αυτή την κλίμακα τιμής

τα άλλα είναι χαζομάρες και κουραφέξαλα και αερολογίες "πωλητών" προς ημιμαθείς καταναλωτές (το ψωμάκι σας δηλαδή)

sonymoby: κανείς δεν μίλησε για άλλα AMOI μοντέλα - μιλάμε συγκεκριμένα για το LC37 1920x1080 της AMOI vs. την 9830 που ΕΒΓΑΖΕ η philips... τι θα έβαζε κανείς στο σαλόνι του άσε να το συμπεράνει μόνος του και να το αποφασίσει μόνος του καθένας... εσύ μπορεί να θες να φαίνονται κάποιες ετικέτες... άλλους δεν τους νοιάζει η ετικέτα, αλλά η ουσία... εγώ πχ. αν έχω σαν "screen saver" κάνα 1080 demo το οποίο κρεμάει σαγόνια σε αυτή την "μαλ.κία AMOI", θα το αφήσω να παίζει αν έρθουν καλεσμένοι πριν πάνε να πουν "AMOI; τι είναι αυτό βρε;"

(btw, άσχετο... είμαι γενικά Sonάκιας, μέχρι που είδα ΔΥΟ πράγματα... πρώτον κάποια made in China sony προιόντα, δεύτερον την ΤΡΕΛΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ εμμονή της sony να μας πουλά memory sticks σε 50 παραλλαγές ενώ υπάρχουν άλλα καλύτερα και φτηνότερα flash memory)

επιστροφή στον vagabond:

και για να κλείσω... το ότι "κουβαλήθηκα" εγώ προσωπικά από εκεί εδώ (δεν ξέρω για τους άλλους, θα πω για μένα) το πέτυχες προσωπικά εσύ... ήθελα να απαντήσω και εγώ και να συνεισφέρω σε αυτό το αστείο (τι άλλο να το πω) κάποιος να κατακρίνει κάτι που δεν έχει δει αγνοώντας χαρακτηριστικά, τα μάτια όσων έχουν δει, τιμή και να εξυψώνει κάτι που έχει γίνει γνωστό ότι είχε προβλήματα, είχε υποδιέστερα χαρακτηριστικά (ακόμα δεν μου απαντήσατε στο post που λέω να μου γράψετε τα αντίστοιχα για το 9830), σχεδόν διπλή τιμή (ή αν θες 50% για να μη σε χαλάν τα κακά μαθηματικά μας) και εχμ... δεν υπάρχει πια

και κάτι άλλο, μην κουραστείς να μου απαντήσεις οτιδήποτε, αν ισχύει το ότι ΠΟΥΛΑΣ philips γιατί πολύ απλά η γνώμη σου σε αυτή την περίπτωση έχει αυτή την αξία: NULL

και ρωτάω ευθαίως: ισχύει;

για να μιλάμε και ξεκάθαρα δηλαδή (γιατί από αέρα κοπανιστό έχει αρκετό ήδη το thread)

(αντιστοίχως εγώ να δηλώσω ότι δεν έχω καμία μα καμία εμπορική σχέση με AMOI, εισαγωγέα στην Ελλάδα ή οτιδήποτε σχετικό - αυτό γιατί δεν μου αρέσουν και περίεργες εκφράσεις, θα συνιστούσα να τις προσέχεις περισσότερο μάλιστα, του τύπου ότι είναι περίεργο που κουβαληθήκαμε εδώ... και τι κάναμε; σου ταράξαμε την ηρεμία;... ή υπονοείς ότι μας στρατολόγησε κανείς;...)

---

NLS

ilogic.gr