Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι πολλα τα μοντελα.

αν θελεις μπες εδω και κανε μια αναζητηση. θα σε βοηθησει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εχετε να προτεινετε καποια LED TV-Monitor 26''-27'' στα 100Ηz και τιμη ~350€?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ψάξε για την Samsung T27A300, είναι 27 ιντσών και με LED τεχνολογία. Πολύ αξιόλογη και νομίζω ότι μπορείς να την βρεις στα 340 ευρώ, κάπου εκεί. Την είχα δεί πριν καιρό σε προσφορά στο plaisio αν θυμάμαι καλά.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Καλή η Plasma παίδες, αλλά πολύ ρεύμα..

180-280w η κατανάλωση :(

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αγόρασα πριν λίγες μέρες τη Philips 32pfl9606. Ακριβή βεβαία για 32αρα αλλά τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Και επειδή η τηλεόραση δεν είναι σαν τα κινητά που τα αλλάζουμε σχεδόν κάθε χρόνο, πιστεύω ότι αξίζει. Κορυφαία ποιότητα εικόνας, ηχεία 2x20 Watt και κατασκευή από μέταλλο. Ακόμα και το τηλεκοντρόλ είναι μεταλλικό, χαίρεσαι να το κρατάς. Και το ambilight απόλαυση με χαμηλό φωτισμό. Μόνο και μόνο για αυτό πιστεύω αξίζει η Philips. Και χαμηλή κατανάλωση 40κατι watt

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ψάχνομαι και εγώ για τηλεόραση αυτο το καιρό. το badget είναι στα 200-250 και 24". ξέρετε καμία καλή προσφορά?

Η καινουρια samsung τηλεοραση που πηρα εχει και ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη.Εχει βιδωτη υποδοχη για δορυφορικη κεραια,αρα μπορει να πιασει τα ελευθερα ψηφιακα δορυφορικα καναλια,ετσι δεν ειναι?Η ερωτηση μου ειναι αμα αγορασω ενα απλο δορυφορικο πιατο,μπορω να το βαλω μονος μου και να το συντονισω ή θα χρειαστω τεχνικο?Χρειαζεται καποιες συγκεκρειμενες γνωσεις?

Η καινουρια samsung τηλεοραση που πηρα εχει και ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη.Εχει βιδωτη υποδοχη για δορυφορικη κεραια,αρα μπορει να πιασει τα ελευθερα ψηφιακα δορυφορικα καναλια,ετσι δεν ειναι?Η ερωτηση μου ειναι αμα αγορασω ενα απλο δορυφορικο πιατο,μπορω να το βαλω μονος μου και να το συντονισω ή θα χρειαστω τεχνικο?Χρειαζεται καποιες συγκεκρειμενες γνωσεις?

Ναι δεν ειναι κατι δυσκολο... απλως ο τεχνικος εχει μαζι του πεδιομετρο και βρισκει πολυ πιο ευκολα που πρεπει να τοποθετηθει το πιατο ωστε να βρει τον δορυφορο. Το πιατο δηλαδη δεν το βαζεις οπου εχεις χωρο... ;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

any ideas, pls????

Βεβαίως,

ξεκίνα το ψάξιμο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βεβαίως,

ξεκίνα το ψάξιμο.

ευχαριστώ θερμά για την καθοδήγηση, την παρότρυνση κ τη συμβουλή!

έλεγα μήπως υπάρχει κάποια ζώσα εμπειρία...

Θέλω μια 26άρα για μικρό χώρο ώστε να βλέπω κανένα ματσάκι γιατί τώρα έχω μια 19άρα και μου βγαίνουν τα μάτια...

Γνωρίζει κανείς αν αυτή η τηλεόραση είναι αξιόπιστη; http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-LE26D450-LCD-TV-26-LE26D450.htm

Δες και κάτι από την LG όπως αυτή. Θυσιάζεις μία ίντσα αλλά αποκτάς LED TV με τρομερό σχεδιασμό :)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Την tv μου την παρελαβε το service για τα προβληματα που ειχε και εχω μεινει με μια 14αρα αρχαια με προβλημα στο scart, απελπισια με πιανει...καινουργια tv στο service την τυχη μου μεσα

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-T27A300-LED-Monitor-27-T27A300.htm αναπαράγει αρχεία divx και mkv από το usb? Ψάχνω στο ίντερνετ και δεν αναφέρεται πουθενά.

• 2 weeks later...

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=19&Category=69980053&Products=1670522,1674846,1669818

μια αξιολογηση για την

-Φωτεινότητα

-Δυναμική Αντίθεση

-Χρόνος Απόκρισης

ποια μου προτεινετε;

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=19&Category=69980053&Products=1670522,1674846,1669818

μια αξιολογηση για την

-Φωτεινότητα

-Δυναμική Αντίθεση

-Χρόνος Απόκρισης

ποια μου προτεινετε;

Την μεσαια.Εκτος του οτι ειναι μεγαλυτερη(22 με 32 ιτζες ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα) εχει και καλυτερη φωτεινοτητα.Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι υστερει σε δυν.αντιθεση.Στον χρονο αποκρισης δεν υπαρχει καμμια ορατη διαφορα μεταξυ 3 και 3.5 ms.Γιατι ομως εχεις περιοριστει μονο σε lg?Ψαξε και σε samsung LED.

Σημερα πηγαμε Πλαισιο και πηραμε για εναν φιλο την samsung ue46d7000...πολυ ωραια tv τα σπαει.με δυο ζευγαρια γυαλια δωρο 1420 €-150 επιστροφη που θα παρει απο την εταιρια.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Η βασική διαφορά είναι ότι στην LED τηλεόραση το φως πέφτει πίσω από τους υγρούς κρυστάλλους, δεν αναπαράγεται με φωτισμό CFL (LCD), αλλά με μικροσκοπικά λαμπάκια LED - μεγάλης φωτεινότητας. Επομένως έχουμε καλύτερη αναπαράσταση του μαύρου χρώματος, καλύτερη αντίθεση συγκριτικά με την LCD, πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. :)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

οποτε δικαιολογημενη και η διαφορα στην τιμη...

προτεινεις να κανω εκπτωση στο μεγεθος και να δωσω βαρος στο led;

το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο 300-350