lazman Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Samsung UE40B6000 LED TV 40 πάνε σε ένα μαγαζί δές πώς παίζει και σίγουρα θα την λατρέψεις :) σημερα θα παω να τις δω και θα παρω .απλος ηθελα και μια δευτερη γνωμη για τις led:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Η τεχνολογία led είναι ότι καλύτερο και σε διάρκεια ζωής και σε φωτεινότητα. Να ξέρεις ότι η led τηλεοράσεις είναι φυσικά πιο οικονομικές,αλλά και η εικόνα τους είναι φοβερή και μάλιστα δεν σε κουράζει τόσο όσο μια απλή lcd. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Η τεχνολογία led είναι ότι καλύτερο και σε διάρκεια ζωής και σε φωτεινότητα. Να ξέρεις ότι η led τηλεοράσεις είναι φυσικά πιο οικονομικές,αλλά και η εικόνα τους είναι φοβερή και μάλιστα δεν σε κουράζει τόσο όσο μια απλή lcd. δηλαδη λες με led .θα εχω πανω xbox 360 και ps3 λες οτι θα εχω την καλητερη αποδοση απο μια απλη lcd?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Εγώ έχω συνδέσει Pc και έχει τρομερή διαφορά από μια απλή lcd.Eίναι εντελώς άλλη φάση η φωτεινότητα με led. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Εγώ έχω συνδέσει Pc και έχει τρομερή διαφορά από μια απλή lcd.Eίναι εντελώς άλλη φάση η φωτεινότητα με led. ok ευχαριστω σε λιγο θα παω να τις τσεκαρω:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Παιδια ειμαι αναμεσα στις 2 παρακάτω sony τηλεοράσεις.. Αρχικα <<κλείνω>> προς αυτή http://www.sony.gr/product/t32-z-series/kdl-40z4500 200hz 80.000 αντιθεση και bravia engine 2. H αλλη ειναι αυτηhttp://www.sony.gr/product/t32-w-series/kdl-40w5500#pageType=Overview με 100.000 αντιθεση και bravia engine 3 Ομως.. Τι ειναι προτιμότερο? 200 hz και bravia engine 2 με λιγο μικροτερη αντίθεση Ή 100hz με μεγαλυτερη αντιθεση και bravia engine 3? Ευχαριστώ πολυ! Καμια απάντηση? sos! Μηπως ειναι τελικα καλυτερη επιλογη μια led samsung? Για τις sony, τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Eίναι το μέλλον των Lcd τηλεοράσεων η Led τεχνολογία. Ρίξε μια ματιά και αποφασίζεις http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/with(Manufacturer=Samsung)/with(TV_TYPE=LED-TV).htm Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 παιδια μια βοηθεια...ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=106841 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-22-M227WD-PZ.htm ποια απο τις δυο μου προτεινετε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μια μικρη διευκρινιση: Οι τηλεορασεις που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στο εμποριο και διαφημιζονται ως LED,δεν εχουν καμμια σχεση με την επαναστατικη τεχνολογια του μελλοντος κτλ που ενσωματωνουν οι ΟLED.Οι τηλεορασεις αυτες ειναι "συμβατικες" LCD με LED συστημα οπισθοφωτισμου(αντι για CCFL).Συνεπως δεν εχουν τιποτα το επαναστατικο,περα απο τα πλεονεκτηματα του LED BLU εναντι του CCFL.Σε ορισμενες χωρες μαλιστα η Samsung εχει κληθει να προσαρμοσει την προωθητικη της καμπανια περι LED στην πργματικοτητα,θεωρωντας την παραπλανητικη. Εξαλλου,οι Samsung που αναφερθηκαν διαθετουν edge LED και οχι direct LED διαρυθμιση,δλδ οι συστοιχιες LED ειναι τοποθετημενες στα πλαγια και οχι πισω απο την οθονη,περιοριζοντας τις δυνατοτητες (local) dimming.Kαθε λυση φυσικα εχει τα πλεονεκτηματα της. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Η απόδοση χρωμάτων όμως είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με τις απλές lcd. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 παιδια μια βοηθεια...ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=106841 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-22-M227WD-PZ.htm ποια απο τις δυο μου προτεινετε?? Την Samsung γιατί έχει δέκτη MPEG4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Την Samsung γιατί έχει δέκτη MPEG4. κ τι σημαινει αυτο??? ειμαι ασχετος οπως καταλαβες... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 κ τι σημαινει αυτο??? ειμαι ασχετος οπως καταλαβες... :) Το MPEG4 είναι ένα πρότυπο συμπίεσης-κωδικοποίησης του σήματος που θα εκπέμπουν τα ψηφιακά κανάλια. Κάποιες τηλεοράσεις (οι περισσότερες) έχουν ως πρότυπο το προηγούμενο-αρχαιότερο MPEG2 αλλά δεν διαβάζει το ΜPEG4. Πρακτικά είναι καλό να επιλέξεις tv που έχει το MPEG4 ενσωματωμένο για να απoφύγεις την αγορά πρόσθετου εξωτερικού αποκωδικοποιητή. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Το MPEG4 είναι ένα πρότυπο συμπίεσης-κωδικοποίησης του σήματος που θα εκπέμπουν τα ψηφιακά κανάλια. Κάποιες τηλεοράσεις (οι περισσότερες) έχουν ως πρότυπο το προηγούμενο-αρχαιότερο MPEG2 αλλά δεν διαβάζει το ΜPEG4. Πρακτικά είναι καλό να επιλέξεις tv που έχει το MPEG4 ενσωματωμένο για να απoφύγεις την αγορά πρόσθετου εξωτερικού αποκωδικοποιητή. δηλαδη θα μπορω να βλεπω τα ψηφιακα καναλια με την χρηση μιας απλης κεραιας?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 δηλαδη θα μπορω να βλεπω τα ψηφιακα καναλια με την χρηση μιας απλης κεραιας?? ναι, οπως τωρα με τα ψηφιακα της ερτ.(που μεταδιδει σε mpeg2.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ναι, οπως τωρα με τα ψηφιακα της ερτ.(που μεταδιδει σε mpeg2.) κ κατι τελευτεο μηπως ξερεις την λιστα με αυτα τα ψιφιακα καναλια?? σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα θα κανω σημερα την αγορα κ βιαζομαι λιγακι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 κ κατι τελευτεο μηπως ξερεις την λιστα με αυτα τα ψιφιακα καναλια?? σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα θα κανω σημερα την αγορα κ βιαζομαι λιγακι :) http://www.digea.gr/content001001.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Ρε παιδιά τι έχετε να προτείνετε γιατί είμαι λίγο άσχετος για τηλεόραση samsung ή κάποια άλλη με m p e g 4 καλή αντιθεση 32" ή 37" full Ηδ 100ΗΖ γύρω στα 600-700 ευρώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Παιδιά προσοχή στις αγορές σας! Στην Κορινθία που ξεκινήσανε οι ψηφιακές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλιας, μόνο μια στις δεκα επίπεδες τηλεοράσεις έχουν συμβατό επίγειο ψηφιακό δέκτη.... Οι υπόλοιπες ή αγγνοούν την ύπαρξη των καναλιών, ή δεν μπορούν να αποπολυπλέξουν την εικόνα με αποτέλεσμα να εχετε μαυρη εικόνα με ήχο ομως... Έτσι, σύντομα θα αναγκαστήτε να αγοράσετε και ψηφιακούς δέκτες για να βλέπετε τα κανάλια... Το σύστημα συμπίεσης που χρησιμοποιεί η DIGEA (η κοινοπραξία των ιδιωτικών καναλιών) είναι το mpeg4, όχι το mpeg2 που έχουν οι απλοί δέκτες. Λάβετε σοβαρά υπόψην σας λοιπόν, τηλεοράσεις με ενσωματωμένο δέκτη DVB-t mpeg4 και μόνο αν δε θελετε να τρέχετε σε λίγο καιρό... (Ο mpeg4 δέκτης παίζει και τα κανάλια σε mpeg2, όπως το πακέτο της ΕΡΤ) Φιλικά Κώστας Προσοχή, στην αγορά έχουν βγεί προσφορές με τηλεοράσεις που παίζουν μόνο mpeg2 να ξεστοκάρουν τα μαγαζιά... Δε θα σας πούνε όμως οτι δεν θα παίζουν σε λίγο καιρό... ΨΑΞΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 τελικα παιδια αγορασα την σαμσουνγκ την συνδεσα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο ψηφιακα πιανει μονο της ερτ κ το ρικ...πως θα γινει να πιασω κ τα υπολοιπα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 εχω την samsung le228350 ..μπορω να μαθω αν εχει MPEG4 ή H.264 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 τελικα παιδια αγορασα την σαμσουνγκ την συνδεσα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο ψηφιακα πιανει μονο της ερτ κ το ρικ...πως θα γινει να πιασω κ τα υπολοιπα??? Από Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη και από Δεκέμβριο Αθήνα.Προς το παρόν τα ψηφιακά της DIGEA εκπέμπουν μόνο στον κορινθιακό κόλπο. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Παιδιά λέω να πάρω αυτήν : http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32B6000-LED-TV-32-inch.htm Είναι καλά τα χρήματα για την συγκεκριμένη tv ή είναι ακριβή; Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 H καλύτερη τιμή για μια από τις καλύτερες 32άρες της αγοράς. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 H καλύτερη τιμή για μια από τις καλύτερες 32άρες της αγοράς. Eυχαριστώ ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts