Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD


SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ πες οτι κάνω λάθος για τα panels (δεν είμαι σίγουρος) αλλά δε μου απάντησες για το 1080i και 1080p. Εγώ όχι δε τις έβαλα δίπλα δίπλα αλλά ούτε και συ οπότε μη μας λες οτι είναι καλύτερη η Philips, επειδή είναι philips άσε που απ'οτι φαίνεται μόνο έσυ την έχεις σε τόση υπόληψη την εν λόγω εταιρία (και το hitech sorry).
Link to comment
Share on other sites

Sakisplayer δλδ ειδες την Philips μια φορα σε ενα μαγαζι να παιζει ειτε καναλι ειτε DVD ( αγνωστο σε τη σημα επαιζε...) και ειδες μετα την ΑΜΟΙ μονη της να παιζει σε 1080p και εκανες αυτοματη συγκριση στο μυαλο σου βγαζοντας την Philips χειροτερη ??? ( Αυτα τα εχω δει μονο στο Terminator... )

Αφου ειδες την ΑΜΟΙ κανονισε με τα υπολοιπα παιδια να φερετε μια 9830 , να την βαλετε διπλα διπλα στην ΑΜΟΙ , να βαλετε να παιζουν και οι 2 απο το ιδιο σημα και τοτε να μου βγαλεις καλυτερη την ΑΜΟΙ.

Απλα το να λεμε πως ειδα την Philips να παιζει σε ενα μαγαζι ενας θεος ξερει τι και μετα απο καιρο ειδα την ΑΜΟΙ να παιζει σε 1080p σημα και την εβγαλα καλυτερη μονο τραγικο μπορω να το πω.

Οπως ειπα ομως θα αγορασω μια 37αρα ΑΜΟΙ και αν δεν βγει καλη θα εχουμε πολλα γλεντια.

Link to comment
Share on other sites

Πώς μιλάς εσύ ρε φίλε που δεν την έχεις δει καν και έχεις και άποψη?

Σίγα τα γλέντια ρε large τύπε που θα πάρεις μια μόνο και μόνα για να μας την πείς.

 

For the record η Amoi δεν έπαιξε μόνο 1080p στην παρουσίαση.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο αποδεικνυει τι ??? 1080p σημα λογικο να ειναι διαυγες και σαν αναγλυφο..Ωστοσο εμενα δεν μου λεει το παραμικρο.

Αν θελεις να εισαι σωστος και να κρινεις σωστα βαλτες διπλα διπλα να παιζουν με το ιδιο σημα και μετα κρινε.

Δεν νομιζω πως υπαρχει αλλος τροπος σωστα ?

Θα παρω μια επειδη θελω να ειμαι σωστος και ειμαι ρεαλιστης..Αν δεν βγει καλη λογικο ειναι να την πω σε οσους λενε το αντιθετο...Αδικο ?

( Τωρα βεβαια καθομαι και συζηταω με ατομα που εκαναν τεστ την εν λογο LCD οποτε δεν περιμενω απαντηση υπερ της PHILIPS )

Link to comment
Share on other sites

Που ειναι αυτή η τηλεόρασή σου που έχει την δυνατότητα για τέτοιο σήμα; Και σε τι τιμή θα ειναι συν της άλλης;

Τέλος πάντων, σχολάω. Καλό μεσημέρι και συνεχίζουμε την επικοδομητική συζήτηση αύριο. Εσείς συνεχίστε. Εγώ απλά θα πρέπει να φύγω. :)

Link to comment
Share on other sites

Αποφασιστε αν μιλαμε για BEST BUY η BEST QUALITY γιατι θα με τρελανετε.....

Σαν Best Buy ΙΣΩΣ η ΑΜΟΙ να αποδειχτει καλη ( το λεω γιατι δεν εχει τεσταριστει πολυ η εν λογω εταιρεια ) αλλα σαν BEST QUALITY δεν εχει ελπιδες.

Link to comment
Share on other sites

Εβαλες διπλα διπλα την 9830 με την AMOI και ειδες πως η δευτερη ειναι καλυτερη ??? Φυσικα και οχι....Την συγκρινεις με το παλιο μοντελο που αγορασες πριν 1 χρονο.

Βαλτες διπλα διπλα και αν ακομα και τοτε πιστευεις οτι η ΑΜΟΙ ειναι καλυτερη οκ. Ως τοτε καλο θα ηταν να μην ισοπεδωνουμε τα παντα.

Eσύ τις έβαλες δίπλα δίπλα για να δεις?

Μάλλον όχι...

 

Απλά σώνει και καλά η Philips είναι καλύτερη!!!

Occupational Therapist
Link to comment
Share on other sites

Που ειναι αυτή η τηλεόρασή σου που έχει την δυνατότητα για τέτοιο σήμα; Και σε τι τιμή θα ειναι συν της άλλης;

Τέλος πάντων, σχολάω. Καλό μεσημέρι και συνεχίζουμε την επικοδομητική συζήτηση αύριο. Εσείς συνεχίστε. Εγώ απλά θα πρέπει να φύγω. :)

min fevgeis twra,molis zestathikan ta pop-corn:lol:

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος απο το να τις βάλεις δίπλα δίπλα είναι γεγονός.

Αλλά ήταν παρουσίαση και όχι συγκριτικό.

 

Αυτά που λες για quality και τέτοια είναι άκυρα τελείως γιατί όπως είπαμε δεν την έχεις δει. Τονίζω οτι δε σου είπα έγω τουλάχιστον οτι έχει την καλύτερη εικόνα που έχεις δει στη ζωή σου. Αλλά μη μου πείς οτι και να αξίζει θα τη δείς σε κανένα περιοδικό best quality (πολλά τα συμφέροντα).

 

Επιπλέον το οτι μιλάς με άτομα που ήταν στην παρουσίαση δε πάει να πει οτι θα σου πούνε οτι η Amoi ντε και καλά σκίζει γιατί κανένας δεν έχει τέτοιο συμφέρον, απλοί καταναλωτές είμαστε που πήγαμε και είδαμε, δεν έχουμε κανένα συμφέρον να σου πούμε το ένα ή το άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Τελευταια φορα που πηρα μερος σε παρουσιαση αγνωστης μαρκας ειχα καποιον γνωστο στην αντιπροσωπεια που την εισηγαγε.....Εσεις δεν εχετε κανεναν ?

Μα σοβαρολογουμε ? Ειναι σαν να συγκρινει κανεις την Bluestar με την Αlpine η την Pioneer στα στερεοφωνικα αυτοκινητου και να πουμε πως η Bluestar ειναι καλυτερη.

Ξαναλεω πως δεν αντιλεγω οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να κοντραριστει με την 9830 και ειμαι απολυτος σε αυτο.

ΑΝ η αντιπροσωπεια της ΑΜΟΙ ειναι τοσο σιγουρη για το προιον που εισαγει μπορει να κανει ενα συγκριτικο με μια 9830 παρουσια περιοδικων του χωρου και ετσι να αποδειξει οτι ειναι καλυτερη η ΑΜΟΙ. ( Πραγμα που αμφιβαλλω πως θα κανει )

Εν ολιγοις οποιος εχει ανεση χρηματων να παρει την 9830 ( Βασικα αφου σταματησε μιλαμε για την καινουργια που θα ανακοινωθει τον μαρτιο ) και οσοι δεν εχουν η δεν θελουν να τα διαθεσουν να παρουν την ΑΜΟΙ.

Και οπως αναφερα και πριν θα παρω και εγω 1 ΑΜΟΙ 37΄ADVERT για το δωματιο μου απλα και μονο γιατι ειναι οντως BEST BUY.

Link to comment
Share on other sites

Καλά γράφεις χοντράδες και δε καταλαβαίνεις τι γράφεις μου φαίνεται. Ναι και τα 20τόσα άτομα που είμασταν εκεί ξέραμε τον αντιπρόσωπο γι'αυτό πήγαμε δε θα τη βλέπαμε μόνοι μας θέλαμε κι άλλους για να τη δούμε.

 

Το αν θα κάνουν συγκριτικό τα περιοδικά δε ξέρω πόση σχέση έχει με τον αντιπρόσωπο. Το αν θα γράψουν την αλήθεια φίλε μου έχει πολύ μεγάλη και αν δε το πιστεύεις αυτό ή αν ακόμα ψάχνεις για την αλήθεια στα περιοδικά μάλλον είσαι λίγο αφελής.

 

Μ'αρέσει όμως που είσαι και απόλυτος οτι η Philips έχει καλύτερη εικόνα. Πράγμα το οποίο στο ξαναλέω φίλε δεν αποκλείεται, αλλά δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα όταν τις δω θα στο πω με σιγουριά δε θα στο πω επειδή η μια είναι Amoi και η άλλη Philips. Δε φαίνεται να έχεις καταλάβει τη σημασία του 1080p πάντως, μια Tv με τέτοια ανάλυση δε θα την πάρει ο καθένας (θα την πάρουν και άσχετοι αναπόφευκτο είναι) θα την πάρουν κυρίως αυτοί που θέλουν να βλέπουν HD (αυτοί που ήδη το έχουν) και για αυτούς έχει διαφορά αυτή η ανάλυση.

Link to comment
Share on other sites

Δλδ τα 20 ατομα περνουσατε απεξω και ειπατε να μπειτε να δειτε την παρουσιαση ???? ( Απο οτι ειδα στις φωτος πανω απο 5 ατομα δεν φαινονταν.. )

 

Δεν ειπα να κανουν τα περιοδικα συγκριτικο...Ειπα να φωναξει ο αντιπροσωπος τα περιοδικα και εκεινος να κανει ενα συγκριτικο με αλλες LCD της αγορας αναμεσα σε αυτες και η 9830.

 

Φυσικα και θα την παρουν οσοι θελουν να βλεπουν HD content , HDDVD , BlueRay αλλα οπως ειπες και εσυ θα την παρουν και ατομα που απλα θα θελουν να λενε πως εχουν τηλεοραση με 1080p...

 

( Τελικα ποσο θα κοστιζει λιανικη η 37' advert ξερει κανεις ? Δεν ρωταω για χονδρικη εφοσον αυτο θα αποφασιστει τελευταια στιγμη. )

Link to comment
Share on other sites

Τελικά θες να μας τρελάνεις μου φαίνεται. Τις φωτογραφίες πού τις είδες? στο avsite.gr φαντάζομαι άρα ξέρεις οτι το forum οργάνωσε την παρουσίαση για τα μέλη του, άρα τί σχέση έχουν αυτά τα περνπούσατε απ'εξω κτλ.?????? Άσε που αν δείς τις φωτογραφίες είναι τουλάχιστον 13 άτομα σε μια φωτογραφία!!!!! Άρα μάλλον μαλ......... μας λες.

 

Τώρα αυτά τα "ο αντιπρόσωπος να φωνάξει τα περιοδικά να κάνει συγκριτικό και τέτοια" :blink: :blink: ΠΟΥ ΖΕΙΣ??? Never never land??? Ασε που ο αντιπρόσωπος ΠΟΤΕ δεν σου είπε οτι η TV είναι καλύτερη απο τη Philips.

Εγώ μάλιστα στα προηγούμενα posts μου σου είπα οτι η Philips μπορεί και να είναι καλύτερη δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα για να σου πω σίγουρα. Σημασία έχει οτι η μία παίζει στα 1080p απροβλημάτιστα, έχει φοβερή εικόνα και το ένα τρίτο της τιμής της άλλης που δεν παίζει στα 1080p, έχει φοβερή εικόνα και αυτή, βγήκε ομως τόσο πατάτα που την αποσύρανε και αν την είχες αγοράσει σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω (ούτε καν αντικατάσταση) α και έχει και τα τριπλά λεφτά!

 

Πάντως τα άτομα που θα την πάρουν για να λένε οτι έχουν 1080p συνήθως είναι τα ίδια που θα προτιμήσουν να δώσουν τα τριπλά επειδή τη λένε και Philips.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω οτι η ΑMOI ειναι κορυφαια εταιρεια αλλα δεν πιανει μια μπροστα στην Funai και στην BlueSky!!!:lol:

 

Οπως λεει ο σοφος λαος "Το φθηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια".

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσωπικα αγοραζω Philips γιατι εχει μακραν την καλυτερη ποιοτητα την καλυτερη εικονα και το καλυτερο service απο ολες τις αλλες εταιρειες στον χωρο. ( Δεν μου εχει χρειαστει ποτε service σε συσκευη της Philips αλλα αν χρειαστει ποτε ξερω πως θα εχω ακομα και On-Site αντικατασταση.)

Ο αντιπροσωπος μπορει ΠΟΤΕ να μην ειπε πως η ΑΜΟΙ ειναι καλυτερη ( Και ορθα κανει γιατι ποιον θα επειθε ? ) αλλα οταν κανει παρουσιαση και ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του καλο θα ηταν να παρει και ο ιδιος θεση. ( Εξαλλου δεν μιλαμε για Sony Hellas η καμια πολυεθνικη εταιρεια ).

Οσο για την 9830 πωληθηκαν χιλλιαδες κομματια στην ευρωπη, το οτι εθεαθηκαν μερικα δεκαδες να εχουν προβλημα και ξαφνικα το μοντελο ειναι χαλια κτλ κτλ δεν μπορω να το καταλαβω. Μονο η Philips ειχε προβλημα με μοντελα ? Sony ? LG ? Panasonic ? Κανεις δεν τα αναφερει και δεν ξερω γιατι...Μηπως η ΑΜΟΙ δεν θα εχει προβληματα ? 1 κομματι ελεγξατε και αμεσως εγινε κορυφη....Ειναι δλδ μετρο συγκρισης αυτο ??

Για να δω οταν θα αρχισουν να διατιθονται στην Ελληνικη αγορα τι θα λενε οι αγοραστες....

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω οτι η ΑMOI ειναι κορυφαια εταιρεια αλλα δεν πιανει μια μπροστα στην Funai και στην BlueSky!!!:lol:

 

Οπως λεει ο σοφος λαος "Το φθηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια".

Αυτό ισχύει... Αλλά άλλο να ρίχνεις την ποιότητα για να πουλάς φτηνά, και άλλο να πουλάς κάτι, στην τιμή που πρέπει, χωρίς να κοροϊδεύεις τον καταναλωτή, ενώ άλλοι πουλάνε τεχνολογία με το σταγονόμετρο, πανάκριβα;

Η Amoi δεν είναι Philips, αλλά αν νομίζεις ότι είναι μικρή και χτεσινή εταιρία, κάνεις μεγάλο λάθος. Αλλά και μικρή εταιρία να ήταν, τι σημασία έχει; Πχ την Tsakiridis devices την γνωρίζεις ως εταιρία; Ξέρεις τι μέγεθος έχει και τι προϊόντα βγάζει, και το κυριότερο, με τι σχέση τιμής/απόδοση; Τα ηχεία της Philips ή της Sony πχ είναι καλύτερα από της Crystal Audio; Την κινέζικη CAV τη γνωρίζεις; Ξέρεις άλλα ηχεία, στην ίδια τιμή, που να παίζουν όπως τα Koda; Για σύγκρινέ τα με ένα σετ ηχείων 5.1 πχ της Sony...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.
Link to comment
Share on other sites

Μονο η Philips ειχε προβλημα με μοντελα ?

Σε έχω ξαναρωτήσει και δεν απάντησες:

Πες μου ΜΙΑ εταιρία, που παράτησε κορυφαίο μοντέλο, επιστρέφοντας τα χρήματα στους αγοραστές παραδεχόμενη ουσιαστικά πως ούτε δουλεύει, ούτε θα δουλέψει και ποτέ. Και μιλάμε για μοντέλα με κόστος πάρα πολύ μεγαλύτερο του ανταγωνισμού...

Αν η AMOI και η κάθε ΑΜΟΙ έχει πρόβλημα, θα το δείξει ο καιρός. Αλλά, πες μου, ποιός είναι πιο κορόιδο: Αυτός που θα πει "Πήρα μια κινέζικη τηλεόραση κοψοχρονιά και μου βγήκε μάπα" ή αυτός που θα πει "Πήρα μια Philips, κορυφαίο μοντέλο, με διπλάσια τιμή από τις υπόλοιπες και μου βγήκε μάπα";

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.
Link to comment
Share on other sites

Σε έχω ξαναρωτήσει και δεν απάντησες:

Πες μου ΜΙΑ εταιρία, που παράτησε κορυφαίο μοντέλο, επιστρέφοντας τα χρήματα στους αγοραστές παραδεχόμενη ουσιαστικά πως ούτε δουλεύει, ούτε θα δουλέψει και ποτέ. Και μιλάμε για μοντέλα με κόστος πάρα πολύ μεγαλύτερο του ανταγωνισμού...

Αν η AMOI και η κάθε ΑΜΟΙ έχει πρόβλημα, θα το δείξει ο καιρός. Αλλά, πες μου, ποιός είναι πιο κορόιδο: Αυτός που θα πει "Πήρα μια κινέζικη τηλεόραση κοψοχρονιά και μου βγήκε μάπα" ή αυτός που θα πει "Πήρα μια Philips, κορυφαίο μοντέλο, με διπλάσια τιμή από τις υπόλοιπες και μου βγήκε μάπα";

 

Παιδιά να παρέμβω εδω με την ιδιότητα του τεχνικού που είμαι και να πω τα εξής:

α) Αντικατάσταση συσκευής δεν κάνει ούτε η astra service που έχει το service των πολυ γνωστών πατατών -συγνώμη, συσκευών ήθελα να πώ- BLUESKY FIRSTLINE και άλλων τέτοιων φαιδρών. Ακόμη και αυτές τις φτιάχνουν! Η philips πρώτον απέσυρε ενα μοντέλο απο την αγορά, που μερικοί το χαρακτηρίζουν κορυφαίο, χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης του, και δεύτερον, δεν επισκευάζει αυτές τις συσκευές που έχουν πρόβλημα!

β) Εγω εχω εξυπηρετηθεί απο την SONY HELLAS σε θέμα ανταλλακτικών που δεν τα είχαν στην Ελλάδα σε χρόνο ρεκόρ! Σε 4 - 5 μέρες έχεις ΟΤΙ εξάρτημα ζητήσεις απο τις κεντρικές αποθήκες της στο Βέλγιο! Παρόμοια εξυπηρέτηση αστραπή είχα και απο την LG HELLAS που μου ήρθε εξάρτημα σε 4 μέρες απο Ολλανδία!

γ)Το πρόβλημα της 9830 έτυχε και το είδα και απο κοντά. Μια τέτοια τηλεόραση εγκατέστησα, και ο άνθρωπος κλαίει τα λεφτά του! Την πρώτη μέρα με φώναξε όλο χαρά να την τοποθετήσω. Ολο καμάρι ο τύπος! Μετά απο 15 μέρες ελάτε να τον ρωτήσετε τι λέει για την philips και συγκεκριμένα για το μοντέλο.

 

Α! Ενα νέο για τους φίλους των HDTV, που έχουν δορυφορικούς δέκτες που μπορούν να κάνουν λήψη των καναλιών:

Ξεκίνησαν και νέες εκπομπές HDTV από τους παρακάτω δορυφόρους:

--Astra 1F (19.2Ε):

Pro Sieben HD, Sat. 1 HD & Astra HDTV promo έχoυν αρχίσει στην συχνότητα 12441 V, DVB-S2, MPEG-4/HD, ελεύθερα, SR 27500, FEC 9/10, PIDs 255/259-767/768.

--Astra 1H (19.2Ε):

Premiere HD Film, Premiere HD Sport & Premiere HD Thema έχουν αρχίσει στην συχνότητα 11914 H, DVB-S2, MPEG-4/HD, κωδικοποιημένα, SR 27500, FEC 9/10, PIDs 767/771-1279/1283.

--Hot Bird 2 (13Ε):

Sky HD test card έχει αρχίσει στην συχνότητα 11900 H, MPEG-4/HD, ελεύθερα, PIDs 160/400.

--Eutelsat W3A (7E):

HD1 έχει αρχίσει στην συχνότητα 10875 V, SR 17360, FEC 3/4, SID 1, PIDs 308/256, ελεύθερα.

 

Πηγή: http://www.satleo.gr

CR electronics
Link to comment
Share on other sites

1ον) Τα ηχεια της KODA ειναι ΧΑΛΙΑ εφοσον ειχα παρει 2 κομματια για το μαγαζι ( σετ ενισχυτη και 5.1 ηχεια ) και κυριολεκτικα βγηκαν τα μεσα εξω μολις εβαλα να τα δουλεψω.

2ον) Τυχαινει να ξερω σχεδον ολους στην αντιπροσωπεια της Crystal Audio οπως ξερω πως σχεδον ολοι δουλευαν στην Roister και φευγοντας απο εκει με την ηδη τεχνογνωσια που ειχαν δουλευοντας στην πρωτη ανοιξαν την δευτερη.

 

Βεβαια δεν ξερω γιατι θιγουμε την τεχνολογια των ηχειων μεσαιας κατηγοριας εφοσον ακουστικες διαφορες εχουν πολυ μικρες και η τεχνολογια σχεδον σε ολα ειναι η ιδια ( αλλαζουν απλα τα certifications τα hz κτλ κτλ ).

Μηπως θα βαλουμε τα Crystal Audio κοντρα στα Nautilus ??? Μηπως νομιζεις οτι η ιδια η Crystal δεν ξερει οτι στοχευει στον μεσαιο αγοραστη ???

( Το ιδιο ισχυει και με την ΑΜΟΙ. )

 

Συγχεεις εσυ και ολοι οι αλλοι το οτι η PHILIPS απεσυρε ενα μοντελο γιατι εβγαλε και θα βγαλει αλλο με το οτι το απεσυρε λογο προβληματων. ( Αναμφιβολα υπηρχαν αλλα το τοσο το κανουμε ΤΟΣΟ ειδικα στην Ελλαδα. )

Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει ανακοινωση της Philips οτι το απεσυρε λογο προβληματων.

 

Οσο για το τελευταιο θεμα δλδ εσυ εχεις την εντυπωση πως αν η ΑΜΟΙ σου βγει μαπα η αντιπροσωπεια θα σου δωσει πισω τα 2.000ε ??? Αμφιβαλλω πολυ για αυτο. Απο την αλλη η "κακια" Philips κανει επιστροφη χρηματων στο μοντελο των 5.000ε ( Βαση τα δικα σου λεγομενα γιατι εμενα δεν μου εχει τυχει καμια ελλατωματικη ) .....Οποτε ναι απο το να πω πως εχασα 2.000ε προτιμω να πω πως ουτε εχασα ουτε βγηκα κερδισμενος :)

 

Φιλε σκατζοχοιρε πρεπει να εισουν πολυ τυχερος γιατι η SONY hellas ειναι κοινα αποδεκτο τοσο απο καταστηματαρχες οσο απο πελατες οτι εχει την χειροτερη εξυπηρετηση. Μηπως εχεις κανενα γνωστο εκει λογο της ιδιοτητας σου ?

Link to comment
Share on other sites

1ον) Τα ηχεια της KODA ειναι ΧΑΛΙΑ εφοσον ειχα παρει 2 κομματια για το μαγαζι ( σετ ενισχυτη και 5.1 ηχεια ) και κυριολεκτικα βγηκαν τα μεσα εξω μολις εβαλα να τα δουλεψω.

Πάντως μιας και επικαλείσαι τα περιοδικά τα ΚΟDA στα περισσότερα από αυτά βγαίνουν ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ:p

Occupational Therapist
Link to comment
Share on other sites

Μηπως θα βαλουμε τα Crystal Audio κοντρα στα Nautilus ??? Μηπως νομιζεις οτι η ιδια η Crystal δεν ξερει οτι στοχευει στον μεσαιο αγοραστη ???

( Το ιδιο ισχυει και με την ΑΜΟΙ. )

Την αναφορά την έκανα για να σου δείξω ότι το μέγεθος της εταιρίας δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του προϊόντος. Δεν τα συγκρίνω με τα Nautilus, ούτε με άλλα που έχουν πολλαπλάσια τιμή. Τα συγκρίνω πχ με Sony ή με τα συστηματάκια που βγάζει η Philips στην ίδια τιμή. Κάποιοί άλλοι, σε κάποια άλλη χώρα θα μπορούσα να λένε "Σιγά μην πάρεις ηχεία από την Ελληνική βιοτεχνία. Πάρε από τη Philips που είναι μεγάλη και γνωστή μπλα-μπλα-μπλα". Ισχύει κάτι τέτοιο;

Βεβαια δεν ξερω γιατι θιγουμε την τεχνολογια των ηχειων μεσαιας κατηγοριας εφοσον ακουστικες διαφορες εχουν πολυ μικρες και η τεχνολογια σχεδον σε ολα ειναι η ιδια ( αλλαζουν απλα τα certifications τα hz κτλ κτλ ).

:blink: :blink: :X :wacko:

Συγγνώμη... Είναι μικρή διαφορά όταν αλλάζουν οι προδιαγραφές και η απόκριση; Και ποιά είναι μεγάλη διαφορά; Το χρώμα; :)

Οσο για το τελευταιο θεμα δλδ εσυ εχεις την εντυπωση πως αν η ΑΜΟΙ σου βγει μαπα η αντιπροσωπεια θα σου δωσει πισω τα 2.000ε ??? Αμφιβαλλω πολυ για αυτο. Απο την αλλη η "κακια" Philips κανει επιστροφη χρηματων στο μοντελο των 5.000ε ( Βαση τα δικα σου λεγομενα γιατι εμενα δεν μου εχει τυχει καμια ελλατωματικη )

Συγκρίνεις ένα γεγονός και μια υπόθεση και βγάζεις συμπεράσματα...

Η Philips δεν είναι πονόψυχη. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να επιστρέψει τα χρήματα από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορεί να το επισκευάσει. Και το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε εταιρία.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.
Link to comment
Share on other sites

ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ = Φτηνη αγορα / μετρια-καλη ποιοτητα.

Μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο.

Ωστοσο δεν μιλησα εγω ποτε για περιοδικα αλλοι τα αναφεραν.

( Εκτος απο το κομματι που προτεινα παρουσιαση και συγκριτικο της AMOI μπροστα σε εκπροσωπους περιοδικων. )

Link to comment
Share on other sites

H Philips δεν εχει επενδυσει πανω στα συστηματα ηχου 5.1 και ποτε δεν ηταν το φορτε της. Απλα αρχικα τα εβγαλε για να παει κοντρα στην Sony και μετα στην Samsung κτλ κτλ κτλ ( Οπως θα εκανε καθε εταιρεια που εχει σαν σκοπο να απλωθει ).

H Crystal Audio κατασκευαζε ηχεια στο λονδινο αρχικα με προδιαγραφες καλες εφοσον οι τεχνικοι ειχαν εμπειρια απο την Roister. ( Οταν εβγαιναν Αγγλικα αγορασα ενα σετ 5.1 ). Τωρα πια τα κατασκευαζουν στην κινα με ιδιες προδιαγραφες αλλα με εμφανη την μειωση στην ποιοτητα κατασκευης. ( Τωρα εγω δεν θα αγοραζα Crystal Audio ).

Το ζητημα ειναι οτι οπως και η Crystal που δεν μπορει να παει κοντρα στην B&W ετσι και η ΑΜΙΟ δεν μπορει να παει κοντρα στην PHILIPS πραγμα που ειναι λογικο.

Οσο για το αν η ΑΜΙΟ σου βγει μαπα θα παρεις τα χρηματα σου πισω χλωμο απλα θα στην επισκευαζουν οταν θα χαλαει :)

Link to comment
Share on other sites

Οσο για το αν η ΑΜΙΟ σου βγει μαπα θα παρεις τα χρηματα σου πισω χλωμο απλα θα στην επισκευαζουν οταν θα χαλαει :)

Ναι, αλλά η Philips δεν μπορούσε καν να τις επισκευάσει, γι' αυτό τα επέστρεψη. Όχι από την καλή καρδιά της...

Καλύτερα να πάρεις κάτι που είναι φτηνό και μέτριο, παρά κάτι που είναι πανάκριβο και μέτριο...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...