pgetsopoulos Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 οι 40αρες εχουν ξεφτιλιστει (οι τιμες τους) βρισκεις φοβερα μοντελα με 400 ευρω! γενικα οι τιμες πλαον ειναι χωμα ισχύει... Πήγαν οι δικοί μου μίντια και είδαν διάφορες, κυρίως 3D... Οπότε εκεί κινούμαστε στο περίπου... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 ναι Media γινεται χαμος. αλλα οποιο μοντελο ξεχωρισεις, ψαξε το και απο skroutz μπας και το βρεις ακομα πιο κατω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 εχουμε στο σαλονι μια Sony Trinitron 28-29'' η οποια τελευταια εχει αρχισει να τα "παιζει", για την ακριβεια κατι πρεπει να μπλοκαρει στο δεκτη του κοντρολ και κλεινει μονη της και αν δε βαρεσεις μπροστα στο κοκκινο λαμπακι, συνεχιζει να κλεινει μετα απο λιγο... οποτε ειμαστε σε αναζητηση νεας τηλεορασης :) 40αρα τουλαχιστον, budget μεχρι το πολυ 1000ρικο(το πολυ) Σου προτυνω ανεπιφυλακτα καποια samsung smart tv.Εγω που εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα χαρακτηριστικα, τις δυνατοτητες και την αποδοση.Επισεις η γκαμα τους ειναι αρκετα μεγαλη και μπορεις να βρεις τηλεορασεις σε διαφορες τιμες απο 300 μεχρι 1500 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 ναι Media γινεται χαμος. αλλα οποιο μοντελο ξεχωρισεις, ψαξε το και απο skroutz μπας και το βρεις ακομα πιο κατω ναι ναι στο skroutz σιγουρα θα το εχει πιο κατω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση από 32- 46 ιντσών ποια μου προτείνεται την τηλεόραση την θέλω κυρίως για να παίζω καλά με το ps3 και καμιά ταινία.Το budget μου είναι μέχρι 800€ περίπου... Έχω ακούσει ότι για ps3 gaming κλπ καλύτερες είναι οι led TV ισχύει? Προτιμώ κάτι σε samsung μιας και ακούγονται καλά λόγια για της τηλεοράσεις της edit: επίσης full HD η HD READY?(δεν πιανω ψιφιακο σημα ακομα) Edited December 26, 2011 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση από 32- 46 ιντσών ποια μου προτείνεται την τηλεόραση την θέλω κυρίως για να παίζω καλά με το ps3 και καμιά ταινία.Το budget μου είναι μέχρι 800€ περίπου... Έχω ακούσει ότι για ps3 gaming κλπ καλύτερες είναι οι led TV ισχύει? Προτιμώ κάτι σε samsung μιας και ακούγονται καλά λόγια για της τηλεοράσεις της edit: επίσης full HD η HD READY?(δεν πιανω ψιφιακο σημα ακομα) To οτι δεν πιανεις τωρα ψηφιακο σημα δεν σημαινει οτι δεν θα πιασεις ποτε.Μεχρι το τελος του 2012 το αναλογικο σημα θα εχει διακοπει.Για'υτο παρε FullHD.Επισεις αμα θες για ps3 και ταινιες δεν το συζητω,βουρ για FullHD.Το HD ready δεν θα σε καλυψει πληρως.Σου προτυνω μια samsung 3D 40' με πολυ καλα χαρακτηριστικα http://www.skroutz.gr/s/330449/Samsung-UE40D6100-40.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) edit: επίσης full HD η HD READY?(δεν πιανω ψιφιακο σημα ακομα) το ψηφιακο σημα ειναι σε 720p οποτε ειτε hd ready εχεις , ειτε full hd , στο θεμα "ψηφιακο σημα" δεν εχει διαφορα. ισως δειχνει λιγο καλυτερα στις ready. *λαθος μου...κλασσικα μπερδευτηκα. μπερδεψα σημα με αναλυση ποιο 720P....? 480 ειναι η αναλυση των καναλιων με σημα ψηφιακο. Edited December 27, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ερωτηση: Plasma VS Led ? :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ήμουν σε παρόμοια διλληματα... Lg, Samsung Hd ready Lcd led 400-450 euro Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Χωρίς να είμαι ειδικός LED θα πρότεινα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 και εγω το ιδιο. ειναι και πολυ νεοτερη τεχνολογια στις τηλεορασεις Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 To οτι δεν πιανεις τωρα ψηφιακο σημα δεν σημαινει οτι δεν θα πιασεις ποτε.Μεχρι το τελος του 2012 το αναλογικο σημα θα εχει διακοπει.Για'υτο παρε FullHD.Επισεις αμα θες για ps3 και ταινιες δεν το συζητω,βουρ για FullHD.Το HD ready δεν θα σε καλυψει πληρως.Σου προτυνω μια samsung 3D 40' με πολυ καλα χαρακτηριστικα http://www.skroutz.gr/s/330449/Samsung-UE40D6100-40.html ακομα κάποια ΤV στις 32 ιντσες? (καπως οικονομικη) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ακομα κάποια ΤV στις 32 ιντσες? (καπως οικονομικη) Μπες skroutz.gr και ψαξε για 32αρες θα σου βγαλει απο τις φθηνοτερες εως τις πιο ακριβες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 32'' Toshiba Regza εχω, παρα πολυ καλη εικονα, την βρισκεις 250-300 νομιζω... ρωταω γιατι αλλοι μου λενε Plasma, καλυτερη εικονα κτλ, αλλοι τα ιδια για τις led και ειμαι σε διλλημα :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Εγω εχω led αλλα ειδικα και για παιχνιδια θα προτεινα plasma.εχουνε εξαιρετικη εικονα η panasonic και ειναι και φθηνες,αν θες κατι σκριβο και ποιοτικοτατο κοιτας προς pionner Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 το ψαξα αρκετα, διαβασα καμια 10ρια αρθρα :lol: μαλλον προς πλασμα κοιταω... πολυ καλυτερο μαυρο, καθολου motion blur, πιο φτηνες στις ιδιες ιντσες κτλ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Αφου σου το λεω...ρε συ παρε με ιντερνετ και ζητα για λειτουργικο το symbian μεσα γιατι αυτο που θα εχει μπορει να φερνει σε android:D Kαλη χρονια φιλος. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 το ψηφιακο σημα ειναι σε 720p οποτε ειτε hd ready εχεις , ειτε full hd , στο θεμα "ψηφιακο σημα" δεν εχει διαφορα. ισως δειχνει λιγο καλυτερα στις ready. *λαθος μου...κλασσικα μπερδευτηκα. μπερδεψα σημα με αναλυση ποιο 720P....? 480 ειναι η αναλυση των καναλιων με σημα ψηφιακο. Η αναλυση στο ψηφιακο σημα δεν ειναι 480p.576i ειναι στα sd καναλια και 1080i στο ΕΡΤ HD. Αφου σου το λεω...ρε συ παρε με ιντερνετ και ζητα για λειτουργικο το symbian μεσα γιατι αυτο που θα εχει μπορει να φερνει σε android:D Kαλη χρονια φιλος. Υπαρχει symbian σε τηλεορασεις???:blink::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 το ψαξα αρκετα, διαβασα καμια 10ρια αρθρα :lol: μαλλον προς πλασμα κοιταω... πολυ καλυτερο μαυρο, καθολου motion blur, πιο φτηνες στις ιδιες ιντσες κτλ... Έτσι και εγώ κατέληξα σε 50άρα Lg Plasma πριν 1,5 μήνα και οι ταινίες είναι super. :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Η αναλυση στο ψηφιακο σημα δεν ειναι 480p.576i ειναι στα sd καναλια και 1080i στο ΕΡΤ HD. ναι ακριβως. τα ψηφιακα καναλια σε μεγαλη πλεοψηφια δεν ειναι hd παντως. οπως λες δεν ειναι καν 720p. ειναι 576. ωραια tnanks για την διορθωση, νομιζα πως ηταν 480P *Εισαι σιγουρος ετσι? **επισης εχω μια μικρη ενσταση στο ERT HD. Νομιζω ΔΕΝ ειναι full hd. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχω μια Samsung LE32A558P3FXXH η οποία φαίνεται να έχει κάτι για ψηφιακά κανάλια, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Έχει και υποδοχή για κάρτα που θα υποστηρίζει τα ψηφιακά κανάλια. Είχε αναφερθεί παλαιότερα κάτι σχετικά με αυτό. Παίζει να ισχύει και για τη δική μου tv; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 σήμερα έγινα κάτοχος της lg 32lv4500. αυτά που ήθελα τα έχει: led, full hd, hdmi, usb(παίζει και εξωτερικούς υπότιτλους srt/δοκιμασμένο) τιμη 379€ :D νομίζω ότι είναι μια χαρά σε σχέση απόδοσης/τιμής. τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Έχω μια Samsung LE32A558P3FXXH η οποία φαίνεται να έχει κάτι για ψηφιακά κανάλια, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Έχει και υποδοχή για κάρτα που θα υποστηρίζει τα ψηφιακά κανάλια. Είχε αναφερθεί παλαιότερα κάτι σχετικά με αυτό. Παίζει να ισχύει και για τη δική μου tv; Αν δεν είναι Mpeg4, τότε μπορείς να πάρεις τις γνωστές κάρτες που μπαίνουν στην υποδοχή που έχεις για να δεις τα ψηφιακά. Ψάξε στο ίντερνετ για το μοντέλο της TV και DBT. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ναι ακριβως. τα ψηφιακα καναλια σε μεγαλη πλεοψηφια δεν ειναι hd παντως. οπως λες δεν ειναι καν 720p. ειναι 576. ωραια tnanks για την διορθωση, νομιζα πως ηταν 480P *Εισαι σιγουρος ετσι? **επισης εχω μια μικρη ενσταση στο ERT HD. Νομιζω ΔΕΝ ειναι full hd. Ναι ειμαι σιγουροςγια τις αναλυσεις.Εχω τηλεοραση samsung και οταν παταω το κουμπι info εκτος απο τις πληροφοριες προγραμματος εμφανιζεται και η αναλυση του καναλιου.Εξαλου στην ευρωπη που ακουλουθουμε το συστυμα PAL/DVB-T το sd ειναι 576i.To 480p ισχυει για την Αμερικη που εχουν NTSC/ATSC.Επισεις το 1080i που εχει το ERT HD προφανως και δεν ειναι Full HD.Το Full HD ειναι 1080p. Έχω μια Samsung LE32A558P3FXXH η οποία φαίνεται να έχει κάτι για ψηφιακά κανάλια, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Έχει και υποδοχή για κάρτα που θα υποστηρίζει τα ψηφιακά κανάλια. Είχε αναφερθεί παλαιότερα κάτι σχετικά με αυτό. Παίζει να ισχύει και για τη δική μου tv; Ψαξε για Neotion mpeg-4 module. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 full hd ειναι το 1080, οτι γραμματακι και να βαλεις μετα ;) η διαφορα ειναι αλλου, νομιζω στο αν ανανεωνει τις γραμμες pixel ανα μια η ανα 2... κατι τετοιο θυμαμαι να χω διαβασει :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts