Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά τη βοήθειά σας... Ποια από τις 2 θεωρείτε καλύτερη αγορά σε 37" ;

1) http://www.lge.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-37SL8000.jsp#features από € 780

2) http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32B6000VWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F από € 975

Παιδια ηθελα να ρωτησω αν αυτη εδω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=102021 παιζει κανονικα ταινειες κλπ απο το usb που εχει...
:w00t:

Παιδια ηθελα να ρωτησω αν αυτη εδω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=102021 παιζει κανονικα ταινειες κλπ απο το usb που εχει...

Όχι, δε μπορείς να δεις ταινίες μέσω του USB. Είναι μόνο για φωτογραφίες και mp3. Κατά τα άλλα, η τηλεόραση είναι πολύ καλή και αρκετά ποιοτική. Θα σε ευχαριστήσει από κάθε άποψη.

καλησπερα..ειμαι νεος στο forum...σημερα το πρωι αγορασα απο κωτσοβολο μια lglh9000/42'... μετα την πρωτη χαρα κ κατα την διαρκεια που ρυθμιζα τα καναλια, ξαφνικα ακουστηκε ενας μικρος θορυβος κ γεμισε η οθονη πρασινες-κοκινες-ασπρες καθετες γραμμες, ενω επισης παγωσε η δυνατοτητα λειτουργιας.. παγωσα βεβαια κι εγω..την εκλεισα κ την ξανα ανοιξα και ξανα απο την αρχη, ολα καλα...ομως μια ωρα μετα παλι το ιδιο...και 10 λεπτα αργοτερα η tv εκλεισε μονη της και εκτοτε ΔΕΝ ξαναανοιγει με τιποτα...περιμενω το τεχνικο της lg... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ : βεβαια σκεφτομαι και να ζητησω αντικατασταση κι οχι επιδιορθωση.....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ......

καλησπερα..ειμαι νεος στο forum...σημερα το πρωι αγορασα απο κωτσοβολο μια lglh9000/42'... μετα την πρωτη χαρα κ κατα την διαρκεια που ρυθμιζα τα καναλια, ξαφνικα ακουστηκε ενας μικρος θορυβος κ γεμισε η οθονη πρασινες-κοκινες-ασπρες καθετες γραμμες, ενω επισης παγωσε η δυνατοτητα λειτουργιας.. παγωσα βεβαια κι εγω..την εκλεισα κ την ξανα ανοιξα και ξανα απο την αρχη, ολα καλα...ομως μια ωρα μετα παλι το ιδιο...και 10 λεπτα αργοτερα η tv εκλεισε μονη της και εκτοτε ΔΕΝ ξαναανοιγει με τιποτα...περιμενω το τεχνικο της lg... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ : βεβαια σκεφτομαι και να ζητησω αντικατασταση κι οχι επιδιορθωση.....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ......

Οπωσδήποτε αντικατάσταση! :down:

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Οπωσδήποτε αντικατάσταση, ερχονται την πέρνουν και σου φέρνουν καινούργια, να το απαιτήσεις και να είσαι ανένδοτος. Είσαι στις πρώτες μέρες αγοράς (νομίζω 7) και δικαιούσαι άμεση αντικατάσταση του προιόντος. Εγώ πάντως έχω την ίδια αλλά σε 47" και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Με το σέρβις της LG μη φοβάσαι.

Θα σε εξυπηρετήσουν μια χαρά. Έχω άριστες εντυπώσεις...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Με το σέρβις της LG μη φοβάσαι.

Θα σε εξυπηρετήσουν μια χαρά. Έχω άριστες εντυπώσεις...

Πράγματι είναι πολύ καλό και αυτό έχει ειπωθεί από πολλούς.

Αλλά στη περίπτωση του alexispan καλύτερα να μη καλέσει την LG αλλά το κατάστημα που αγόρασε τη συσκευή και να ζητήσει αλλαγή από το κατάστημα.

σημερα απεκτησα την panasonic 42p u10 ..βεβαια παρατηρω κατι burn in γιατι ηταν τελευταιο κομματι κ εκθεσιακο........

• 2 weeks later...
τι γνωμη εχετε για αυτην εδω:http://www.electroniki.gr/electroniki/el_electronics/vision/tv/lg-32lh7030.php?ref=pathfinder
:w00t:

• 1 month later...

δε "νιωθω" τιποτα απο τηλεορασεις.:p

ακουω προτασεις για 32αρα. να εχει κλασικα hdmi, αν γινεται και usb (για να παιζει κετευθειαν ταινιες). αυτα ειναι τα βασικα. επισης να ειναι full hd. ο,τι αλλο καλο εχει, το δεχομαστε :D

τωρα απο τιμες.... θα σας γελασω. ας βρουμε μια καλη και φθηνη. εχω ακουσει πολυ καλα λογια για lg και samsung.

Ποσα περιπου διαθετεις?
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Αν ψαχνεις πρωτιστως κατι οικονομικο,μπορεις να κοιταξεις στις προσφορες.Π.χ ειχα βρει την 37αρα LH4000 στα 349 ευρω στο Saturn θεσ/νικης.
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

δεν ειμαι fan της tv, απλα σκεφτεται η μητερα μου να παρει, καθως ειμαστε με 15αρα ακομη. εγω πιο πολυ της θελω για ταινιες, κανα παιχνιδι(συνδεση με pc).

καλα, θα ψαξω καλυτερα σε καταστηματα, να δω τι θα με πουνε και εκει :)

Αν ψαχνεις πρωτιστως κατι οικονομικο,μπορεις να κοιταξεις στις προσφορες.Π.χ ειχα βρει την 37αρα LH4000 στα 349 ευρω στο Saturn θεσ/νικης.

την ειδα και εγω ειναι πολυ καλη τιμη.

• 3 weeks later...

Εδώ και 4 μήνες περίπου έχω μια

32αρα lg οΘΌΝΗ.

Σήμερα παρατήρησα ότι έχει δυο κολλημένα pixel.

Οι τηλεοράσεις έχοθν zero pixel εγγύηση?

Happy iPhone user:)

• 4 weeks later...

καλημερα

ειπα να μην γραψω στο forum γιατι αφ ενος καθε γνωμη ειναι σχετικη,αφ ετερου διοτι δεν θελω να φορτωνω και να κουραζω τα μελη. Ομως ειμαι απελπισμενος. Ναι και ομως η προετοιμασια μιας αγωρας απο απολαυση εγινε αγχος και τελικα απελπισια.

Λοιπον θελω και εγω να προχωρησω στην αγορα μαις νεας τηλεορασης η οποια θα αντικαταστησει μια παλιας τεχνολογιας blaupunk απο την οποια ειμαι φυσικα απολυτα ικανοποιημενος ,ομως φυσικα θελω να περασω σε ακομα καλυτερη εικονα. Εχω κανει αρκετες βολτες στα καταστηματα στα οποια εχω κατσει στο καθενα πανω απο 1 ωεα, σε βαθμο να αισθανομαι ασχημα να ξαναπαω για να ριξω και αλλες ματιες. Η αποσταση μου θα ειναι 2,5 μετρα. Σκεφτηκα να παω σε 40' αρχικα και μου προτειναν στην sharp le 700 την οποια ειδα σε 2 μαγαζια, στο πρωτο επαιζε καποιο hd dvd οποτε επαθα πλακα. Στο δευτερο ομως την ειδα να παιζει με το ψηφιακο την ετ απογοητευτηκα. Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι η αποσταση θεασης ειναι κοντινη οποτε εμφανιζονται τα pixel πολυ εντονα ή φταιει η συγκεκριμενη τηλεοραση? Ο πωλητης μου προτεινε εναλλακτικα σε 40' ή σε 37' την samsung 6500 η οποια ομως στο μαγαζι επαιζε σε hd dvd οποτε παλι δεν ξερω αν παιζει καλυτερα. Παιδια οι βασικες μου αναγκες ειναι τηλεοπτικα προγραματα ποδοσφαιρο και καμια ταινια dvd . ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ ΣΠΙΤΙ οποτε η αναμενομενη εκπομπη ψηφιακου σηματος θεωρειται δεδομενη. Τωρα τι κανω? Το προβλημα ειναι πως οι 40΄ ειναι που δημιουργουν το οτι δεν βλεπω καλα σε τηλεοπτικο εστω ψηφιακο σημα στα 2,5 μετρα? Μηπως πρεπει να παω σε λιγοτερες ιντσες? Απο την αλλη ακουω οτι οι νεες αυτες τεχνολογιες απαιτουν τελειο σημα για να δεις καλα, αν ομως ειναι ετσι τοτε να μεινω στην παλια μου τηλεοραση αν ειναι να εχω χειροτερη εικονα! Η το προβλημα δεν ειναι οι ιντσες αλλα πως δεν ειδα σωστη τηλεοραση οποτε εχεται κατι αλλο να μου προτεινεται? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, αλλιως δεν το βλεπω να ρισκαρω αγορα. Επισης θερμη παρακληση μονο υπευθυνες απαντησεις , για να μην μπλαιξω ακομα περισσοτερο!

αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα

• 2 weeks later...

Ποια είναι οι γνώμη σας για τις led τηλεοράσεις σκέφτομαι τώρα το καλοκαίρι να αγοράσω μια?

αξίζει να δώσω κάποια λεφτά για 3d τηλεόραση η όχι να πάω μόνο σε Led?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

γνωριζεται αν μπορω να δω με καποιον τροπο τα ψηφιακα καναλια χωρις να χω πριζα τηλεορασης?

• 3 weeks later...
Πήρα μια sony 32'' σήμερα και έχω την εξής ερώτηση: πως αναπαράγουμε μια ταινία από το usb της τηλεόρασης? τι πρέπει να κάνω? το βάζω στην τηλεόραση και μετά τι κάνω...?
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

νομιζω οτι δεν παιζουν ταινιες αλλα μονο μουσικη και εικονες

ναι το εχω τσεκαρει. εχεις δικιο.