Jump to content

Velikon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Velikon

  1. Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη lolipop έκδοση, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Έκανα ΟΤΑ αναβάθμιση την περασμένη εβδομάδα χωρίς reset ή wipe cache. Το τηλέφωνο ανταποκρίνεται πιο γρήγορα σε σχέση με την kitkat και η μπαταρία έχει την ίδια απόδοση. Προσωπικά χρησιμοποιώ το S5 ως εργαλείο δουλειάς και μ' ενδιαφέρει να είναι άψογα λειτουργικό ό,τι έχει σχέση με email & calendar, οπότε το βελτιωμένο look του s-planner ήταν μια ευχάριστη έκπληξη του αναβαθμισμένου λειτουργικού. Όσο για το άσπρο φόντο, γούστα του καθενός είναι, και μπορώ να πω ότι μ' αρέσει πιο πολύ σε σχέση με το μαύρο της kitkat έκδοσης.
  2. Καλημέρα σε όλους! Συμβιώνω με το εν λόγω κινητό τις τελευταίες 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρήση της συσκευής για τηλέφωνο κυρίως αλλά και την απόδοση της μπαταρίας. Με 20-30 λεπτά ομιλίας την ημέρα αλλά και 5-6 SMS, η μπαταρία βγάζει πάνω από 3 ημέρες αυτονομία, κάτι που για το μέγεθός του είναι άκρως ικανοποιητικό! Βέβαια να διευκρινίσω ότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με extra εφαρμογές ή πλοήγηση στο Web και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα ή restart. Η κάμερά του, απλά φανταστική, και αυτό το καταλαβαίνεις εάν περάσεις τις φωτογραφίες στον υπολογιστή και τις συγκρίνεις με άλλες από διαφορετικές συσκευές (σε σύγκριση με ψηφιακή μηχανή 8Mp, η διαφορά είναι εμφανέστατη υπέρ του mini). Ως χρήστης MAC, το μόνο που με απογοητεύει είναι ότι το PC Companion δεν υποστηρίζει drivers για λειτουργικό Macintosh :( (ίσως στο μέλλον αυτό διορθωθεί). Bottom Line: πολύ καλό τηλέφωνο σε compact διαστάσεις για κάποιον που ζητάει κάτι παραπάνω από εκείνα που σου προσφέρουν οι απλές συσκευές :D Κάτι που ξέχασα να αναφέρω: το bluetooth το έχω σχεδόν συνέχεια ανοιχτό και σε ζεύξη με το ακουστικό (η αλήθεια είναι ότι λόγω του μεγέθους του, δε βολεύει να μιλάς απευθείας κρατώντας το στο αυτί σου ;))
  3. Όχι, δε μπορείς να δεις ταινίες μέσω του USB. Είναι μόνο για φωτογραφίες και mp3. Κατά τα άλλα, η τηλεόραση είναι πολύ καλή και αρκετά ποιοτική. Θα σε ευχαριστήσει από κάθε άποψη.
  4. Υπάρχει σχετική ρύθμιση στο μενού "Ήχος" όπου επιλέγεις τη λειτουργία της Ψηφιακής Εξόδου ή των Ενσωματωμένων Ηχείων. Ψάξε λίγο και θα το ρυθμίσεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία...
  5. Όλες οι τηλεοράσεις της σειράς LH από την LG διαθέτουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή με πρωτόκολλο mpeg4. Από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη:)
  6. Νομίζω ότι εάν αντιγράψεις την κάρτα μνήμης στη μνήμη E: mass storage του τηλεφώνου, δε θα χρειάζεται μετά η κάρτα μνήμης... Το θέμα είναι ότι το Garmin δημιουργεί διάφορα κολλήματα στο κινητό, απ' όσα έχω διαβάσει μέσα στο forum... Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να δεις αν επανέρχονται όλα στο φυσιολογικό. Τότε σίγουρα φταίει το Garmin...
  7. Καλησπέρα σας! Πρν από 3 εβδομάδες αγόρασα το i8510. Οι εντυπώσεις άριστες με εξαίρεση το γεγονός ότι μου έκανε και εμένα κάποια τρελά η μπαταρία (κρατούσε για 1 ημέρα μόνο). Τέλος πάντων, επειδή δεν το κλείνω καθόλου το κινητό τη νύχτα, έκανα επανεκκίνηση και λύθηκε το πρόβλημα. Ελπίζω να μην το επαναλάβει... Προς το παρών, ζητάω τα φώτα σας στο εξής: προσπαθώντας να το συνδέσω με το PC Studio, δείχνει ότι το πρόγραμμα αναγνωρίζει το τηλέφωνο, αλλά πέραν αυτού δε μπορώ να κάνω τίποτα: ούτε browsing, ούτε ανίγραφα ασφαλείας, ούτε τίποτα. Σα να μην είναι συνδεδεμένο δηλαδή. Το PC λειτουργεί με WINDOWS XP. Να σημειωθεί ότι το SAMSUNG i560 που είχα συνδεόταν απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!:)
  8. Είναι περίεργο πάντως αυτό... Στο D560 ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης με το handsfree συνδεδεμένο. Υπάρχει και σχετική ρύθμιση στο προφίλ...
  9. Δεν έχω κάνει update στο GARMIN. Είναι πολύ πιθανό, εφόσον έχεις πολλά προγράμματα στην κάρτα, να υπάρχει κάποιο που περιέχει ένα παρόμοιο αρχείο cardrunner.dll και αυτό να καταναλώνει τη μπαταρία. Σου προτείνω να φορτίσεις πλήρως το κινητό σου και να αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης εντελώς (μην ξεχάσεις να κάνεις ένα restart πρώτα). Δοκίμασε να δουλέψεις το κινητό χωρίς κάρτα ή με μία άλλη κάρτα που δεν είναι τόσο γεμάτη ώστε να διαπιστωθεί εάν φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, φταίει κάτι άλλο και μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς στην αντιπροσωπία... ;)
  10. Δεν έχει σημασία αν το χρησιμοποιείς το GPS. Έστω και για 2 λεπτά να το ενεργοποιήσεις, αυτό παραμένει ενεργοποιημένο αφού το κλείσεις και καταναλώνει την μπαταρία. Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις πως μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου: http://www.myphone.gr/forum/showthre...74#post2624974[/quote Το ίδιο έκανα και εγώ και πλεόν η μπαταρία βγάζει αναμονή 3-4 ημέρες!
  11. Για να πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι με παιχνίδια και εφαρμογές λόγω έλλειψης χρόνου, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω. Το κινητό πάντως όντως είναι πολύ καλό. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω SAMSUNG και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη συσκευή συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του λειτουργικού Symbian με πολύ ανώτερη ποιότητα κατασκευής από NOKIA (βλέπε τριξίματα 6110, Ν85 κλπ.).
  12. Πολύ καλό! Δεν ήξερα ότι είχε κυκλοφορήσει για Symbian... Το έχω δοκιμάσει σε MIO Navigator και θεωρώ ότι είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης :)
  13. Στην αρχή η μπαταρία δε μου έβγαζε πάνω από 1 μέρα αναμονή και ομολογώ ότι ήμουν αρκετά δυσαρεστημένος με το θέμα αυτό. Ύστερα από λίγο ψάξιμο στις ενότητες του forum διαπίστωσα ότι το GARMIN είναι υπεύθυνο γι'αυτό καθώς ακόμη και όταν το έκλεινες κρατούσε το GPS Receiver ενεργοποιημένο ξοδεύοντας την μπαταρία. Τελικά ακολούθησα τις οδηγίες και τώρα, ανάλογα με τη χρήση μου βγάζει περίπου 3 εώς 3,5 ημέρες αναμονή. Για το σήμα του GPS δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Εξαρτάται βέβαια και από την περιοχή που βρίσκεσαι. Σίγουρα εάν βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας κάτω απ'το τσιμέντο το σήμα δε θα είναι το ίδιο ισχυρό με το να οδηγείς στην Εθνική Οδό ;)
  14. Γεια σου Μάνο! Δεν το ήξερα ότι το MLS Destinator βγαίνει για κινητά με λειτουργικό Symbian (μήπως αναφέρεσαι στο Sygic που χρησιμοποιεί χάρτες Destinator?). Όπως και να 'χει, μπορώ να σου πω για το GARMIN, το οποίο χρησιμοποιώ. Προφανώς η αδυναμία του προγράμματος να βρει το GPS έγκειται στο ότι δεν ήταν ενεργοποιημένο το GPS Receiver του τηλεφώνου. Το ενεργοποιείς από το μενού των Ρυθμίσεων. Επίσης, είναι σημαντικό προτού ανοίξεις το πρόγραμμα, να ρυθμίσεις την Ενημέρωση Ώρας στο Αυτόματο. Την πρώτη φορά κάνει αρκετή ώρα μέχρι να πιάσει δορυφόρο. Μετά όμως δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Μία απορία: η μπαταρία πόση διάρκεια σου βγάζει;
  15. Γεια σου φίλε μου! Καλορίζικο το τηλέφωνο... Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της GARMIN, εφόσον έχεις το αυθεντικό δε χρειάζεται τίποτα αλλο παρα μόνο να το εγκαταστήσεις από την κάρτα μνήμης. Εάν το έχεις κατεβάσει σπασμένο, θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναφέρονται στο site απ' όπου το κατέβασες. Όσο για τα WINDOWS VISTA, δοκίμασε να κάνεις ένα search μέσα στο forum μήπως έχει γίνει κάποια αναφορά από χρήστη που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Σε διαφορετική περίπτωση, καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία της SAMSUNG μήπως μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σε ό,τι αφορά τους κατάλληλους drivers.
  16. Μήπως να αρχίσουμε να στέλνουμε συνέχεια e-mails στο site της Cosmote μέχρι να μπλοκάρει έτσι ώστε να δώσουν τη δέουσα προσοχή στο θέμα? Όλα αυτά τα λάθη με προσωπικά δεδομένα με τρομάζουν!!!
  17. Τα στοιχεία σωστά τα έχω δώσει. Άλλωστε το e-bill λειτουργεί κανονικά. Όχι όμως το my account...
  18. Αναφερόμουν στο "πάτα υπενθύμιση κωδικού και περίμενε μισή ώρα". Πρέπει να το 'χω κάνει πάνω από 10 φορές μέχρι στιγμής. Ο κωδικός όμως δε μου έχει έρθει ποτέ... :cool:
  19. Προς το παρόν περιμένω πάνω από μία εβδομάδα και έχω πάρει 3 φορές στο 1212, χωρίς να έχει ξεκλειδώσει...
  20. Πάντως ανεξάρτητα από το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να μπεις, το e-bill πραγματικά αξίζει. Πολύ καλή πληροφόρηση για το λογαριασμό! Μπράβο στην COSMOTE για την υπηρεσία. Επιμένω όμως ότι πρέπει να βελτιώσουν το Τεχνικό Τμήμα Εξυπηρετησης του My Account γιατί είναι απαράδεκτο. Σε βάζουν στην αναμονή για 3-4 λεπτά χωρίς να λύνεται το πρόβλημα. Και τις 3 φορές που μίλησα μαζί τους, η απάντηση ήταν: "Προσπαθήστε πάλι" Πόσες φορές να προσπαθήσω???
  21. Και κάτι κουφό: ενώ δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να μπω στο My Account, προχθές μου ήρθε e-mail ότι το e-bill έχει ενεργοποιηθεί με το σχετικό link. Ακολουθώ το link και μαντέψτε: μπαίνω κανονικά!!! Προσπαθώ να μπω και στο My Account, αλλά τίποτα :angry: Μπορεί κάποιος να δώσει μία λογική εξήγηση?
  22. Το έκανα χθες, αφού μιλούσα με την εκπρόσωπο από την εξυπηρέτηση πελατών για κανα 10λεπτο, μέχρι να της εξηγήσω ότι έχω μιλήσει άλλες 2 φορές με το 1212 και το πρόβλημά μου δεν έχει λυθεί. Έκανα λοιπόν εκ νέου Sign Up και μέχρι στιγμής δε μου έχει έρθει κωδικός!
×
×
  • Create New...