STATYSS Δημοσιεύτηκε February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2023 (edited) ONEPLUS 11 Τιμή εκκίνησης 899 ευρώ για το 16-256Gb..Πως το βλέπετε? Ξεκινούν οι προπαραγγελίες σήμερα ενώ στις 16 φεβρουαρίου ανοιχτά επίσημα.! Μέγεθος 6,7" (μετριέται διαγώνια από γωνία σε γωνία) Ανάλυση 3216*1440 (QHD+), 525 ppi Αναλογία διαστάσεων: 20,1 20,1:9 Ρυθμός ανανέωσης 1-120 Hz δυναμική Τύπος 120 Hz Super Fluid AMOLED με LTPO Αγγίξτε Ρυθμός απόκρισης Έως 1000 Hz Υποστήριξη sRGB, Display P3, 10-bit Color Depth Γυαλί κάλυψης Corning® Gorilla® Glass Victus Edited February 7, 2023 by STATYSS 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 το σκέφτομαι για την γυναίκα να το κάνω pre-order. Έχουν κάνει εκπτώσεις αλλά και φθηνότερο από τα υπόλοιπα. Το pixel όσο σνομπάρει την Ελλάδα μακριά και αγαπημένοι το ίδιο και σαμσουνκ με σάπιο επεξεργαστή και bloatware. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν σε high end smartphone. 1 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 1 minute ago, johny_pl said: το σκέφτομαι για την γυναίκα να το κάνω pre-order. Έχουν κάνει εκπτώσεις αλλά και φθηνότερο από τα υπόλοιπα. Το pixel όσο σνομπάρει την Ελλάδα μακριά και αγαπημένοι το ίδιο και σαμσουνκ με σάπιο επεξεργαστή και bloatware. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν σε high end smartphone. και γω ετοιμος ειμαι...και δωρο τα ακουστικα ετσι..? αξιας 180 ευρω...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 (edited) ναι αξίζει με χίλια. η άλλη επιλογή θα ήταν να πάω σε iPhone 14 pro max αλλά 600 ευρώ διαφορά δεν αξίζει με τίποτα και δεν δικαιολογείται, δεν υπάρχει διαφορά που να δικαιολογεί την τιμή. μπήκε παραγγελία από εμένα. Edited February 7, 2023 by johny_pl 1 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Την προχωραω και εγω.. πρασινο..και πρασινα ακουστικα...!! 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 ναι αυτό το σετ πήρα και εγώ για την γυναίκα. 1 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 17 minutes ago, johny_pl said: ναι αυτό το σετ πήρα και εγώ για την γυναίκα. Καλοριζικα.. Με το καλο 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simeon_001 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Κι εγώ δεν αντεξα... Ένα χρόνο έψαχνα για να αλλάξω το Mate20 Ελπίζω να το αξίζει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Από χαρακτηριστικά τούμπανο αλλά software made in china Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Καμία σχέση, oxygenos έχουν τα 1+ στην Ευρώπη. Ναι οκ δεν είναι όπως παλιά αλλά μου αρέσουν τα έξτρα που βάλανε και συνεχίζει να μην έχει bloatware. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 https://m.gsmarena.com/oneplus_11-review-2524p3.phpΠερίμενα με τον καινούργιο επεξεργαστή πολύ καλύτερη μπαταρία για να δούμε στην πράξη. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 23 minutes ago, johny_pl said: Καμία σχέση, oxygenos έχουν τα 1+ στην Ευρώπη. Ναι οκ δεν είναι όπως παλιά αλλά μου αρέσουν τα έξτρα που βάλανε και συνεχίζει να μην έχει bloatware. Oneplus έχω με oxygen os 13 αλα color os, για αυτό λέω made in China Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, έχει θέματα, μικρά η μεγάλα 3 minutes ago, chios said: https://m.gsmarena.com/oneplus_11-review-2524p3.php Περίμενα με τον καινούργιο επεξεργαστή πολύ καλύτερη μπαταρία για να δούμε στην πράξη. Μια χαρά φαίνεται η αυτονομία Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 1 minute ago, suspect21 said: Oneplus έχω με oxygen os 13 αλα color os, για αυτό λέω made in China Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, έχει θέματα, μικρά η μεγάλα Μια χαρά φαίνεται η αυτονομία Ναι και εγώ oneplus έχω, δεν έχω δει κανένα πρόβλημα, μια χαρά είναι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Μια χαρά είναι. Φυσικά το oxygen πολύ ανώτερο..από το color.. Από το 3Τ χρησιμοποιώ μόνο OnePlus και δεν με κρέμασαν ποτε... Τώρα έχω το 10 pro το οποίο θα το πουλήσω αφού πήρα το 11... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 9 minutes ago, johny_pl said: Ναι και εγώ oneplus έχω, δεν έχω δει κανένα πρόβλημα, μια χαρά είναι. Αν έχεις custom rom όπως γράφεις στην υπογραφή σου ίσως είναι μια χαρά Το τρέχον color os είναι ο λόγος που δε θέλω να ξανά πάω σε op, περί ορέξεως βέβαια Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 1 minute ago, suspect21 said: Αν έχεις custom rom όπως γράφεις στην υπογραφή σου ίσως είναι μια χαρά Το τρέχον color os είναι ο λόγος που δε θέλω να ξανά πάω σε op, περί ορέξεως βέβαια lol όχι το έχω ξεχάσει αυτό. 1+9 pro έχω στοκ και είμαι χάπι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Είπα και εγώ μήπως κανένας δεν ενδιαφερθεί για το τηλέφωνο. Για να είμαι ειλικρινής το περίμενα πιο φθηνό χωρίς ασύρματη φόρτιση και νομίζω δεν είναι και αδιάβροχο. Σε δίλημμα είμαι. Βασικά έχω OnePlus 7pro και 8pro και αν το πάρω θα αποσύρω το 7pro και το 8 pro θα το έχω σαν δεύτερο. Πιστεύετε ότι θα είναι καλή αναβάθμιση από το 8pro στο 11; Την κάμερα πώς την είδατε και γενικά πώς το βλέπετε σαν τηλέφωνο; @STATYSSΌταν το παραλάβεις θα ήθελα να μου πεις δυο λόγια για τη διαφορά από το 10 pro και κατά πόσο αξίζει η μετάβαση σε αυτό (από το 10 Pro). Γιατί ουσιαστικά και το 10Pro κοιτάω, κυρίως λόγω χαμηλότερης τιμής Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 το σκέφτομαι για την γυναίκα να το κάνω pre-order. Έχουν κάνει εκπτώσεις αλλά και φθηνότερο από τα υπόλοιπα. Το pixel όσο σνομπάρει την Ελλάδα μακριά και αγαπημένοι το ίδιο και σαμσουνκ με σάπιο επεξεργαστή και bloatware. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν σε high end smartphone.Oppo x5 pro...... OnePlus σε premium έκδοση....Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Το χαζευα σήμερα. Στο πράσινο είναι σκέτο ποίημα. Πολύ όμορφο.Αλλά ρε γμτ, πολλά τα λεφτά για να κάνεις συμβιβασμούς σε βασικά features.Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση κινητό τα τελευταία χρόνια, κάποια πράγματα θεωρούνται must σε αυτό το εύρος χρημάτων.Ois μόνο στον κύριο φακό, οπτικό ζουμ μόνο 2x, όχι αδιαβροχοποιηση, όχι ασύρματη φόρτιση.Όσο να 'ναι, με ξενερωνουν λιγάκι αυτά. Μιλάμε για €900.Πανέμορφο πάντως.Sent from my Pixel 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 5 minutes ago, jimteo said: Το χαζευα σήμερα. Στο πράσινο είναι σκέτο ποίημα. Πολύ όμορφο. Αλλά ρε γμτ, πολλά τα λεφτά για να κάνεις συμβιβασμούς σε βασικά features. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση κινητό τα τελευταία χρόνια, κάποια πράγματα θεωρούνται must σε αυτό το εύρος χρημάτων. Ois μόνο στον κύριο φακό, οπτικό ζουμ μόνο 2x, όχι αδιαβροχοποιηση, όχι ασύρματη φόρτιση. Όσο να 'ναι, με ξενερωνουν λιγάκι αυτά. Μιλάμε για €900. Πανέμορφο πάντως. Sent from my Pixel 7 Pro Αλήθεια μόνο στον κύριο φακό έχει; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Έτσι διάβασα.Τώρα μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση.Sent from my Pixel 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 7 minutes ago, jimteo said: Έτσι διάβασα. Τώρα μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση. Sent from my Pixel 7 Pro Θα αναφερθούν σίγουρα αυτά στις επόμενες μέρες Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Αδιάβροχο δεν είναι ούτε το 10pro... Ασύρματη δεν με ενδιαφέρει καθόλου.. Για την κάμερα κάθε χρόνο έτσι. Λένε.. και πάντα είναι σούπερ.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 7 minutes ago, STATYSS said: Αδιάβροχο δεν είναι ούτε το 10pro... Ασύρματη δεν με ενδιαφέρει καθόλου.. Για την κάμερα κάθε χρόνο έτσι. Λένε.. και πάντα είναι σούπερ.. Είσαι ευχαριστημένος από την κάμερα του 10pro; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 27 minutes ago, ostvarivanje said: Είσαι ευχαριστημένος από την κάμερα του 10pro; Και από το 9 pro ήμουν.... Μια χαρά είναι. . Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts