Jump to content

[Επίσημο] Nokia E61 & E61i

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia mia voithia,exo k ego to e61i k den mou pernane me tipota ta themes,sinexia vgazei gia pistopiitiko pou exei liksi :cry:,afto simvenei se opio site k se opio theme prospatho,ti ginete kserei kapios na pei?

efxaristo prokatavolika

giphy.gif

• Απαντήσεις 695
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ampelift said:
paidia mia voithia,exo k ego to e61i k den mou pernane me tipota ta themes,sinexia vgazei gia pistopiitiko pou exei liksi :cry:,afto simvenei se opio site k se opio theme prospatho,ti ginete kserei kapios na pei?

efxaristo prokatavolika

Άλλαξε την ημερομηνία προς τα πίσω και ξαναδοκίμασε.

Κάνε και αυτό, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πηρα και γω το E61i αυτες τις μερες.

Ακομα το μαθαινω...

Παντως δεν ειμαι επαγγελματιας και πιστευω πως το κινητο απευθηνετε σε ολους. Δυσκολα θα το επερνα για δωρο στη μανα μου οκ απλα δεν χρειαζετε να εισαι κουστουματος για να το εχεις.

Εχει μεγαλη οθονη και qwerty και σε βοηθαει αρκετα στο σερφαρισμα. Οποιος δεν εχει 800+ για το Ε90 (οπως εγω :P ) πιστευω θα συμβηβαστει ανετα μαζι του.

Ειμαι ικανοποιημενος γενικα.

Δεν ποσταρω ακομα τα πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα του μιας και μολις το πηρα.

(Μηπως καποιος operator να μαζευε λιγο το 'θεμα'.)

ΥΓ: Ακομα οι εταιριες προσφερουν internet μονο σε συνδεσεις με χρεωση ανα MB.

Να δω ποσα χρονια θα χρειαστει να γινει:

-ειτε πραγματικα απεριοριστο στις συνδεσεις (γιατι σου λενε "απεριοριστο" αλλα εχει μια μικρη υποσημειωση που λεει εως 20ΜΒ- Κοινως μας δουλευουν)

-ειτε να εχουν internet τα καρτοκινητα και τα καρτοσυμβολαια (οχι wap, internet)

Arxai0s said:

-ειτε να εχουν internet τα καρτοκινητα και τα καρτοσυμβολαια (οχι wap, internet)

Τι ακριβώς εννοείς καθώς μια WIND κάρτα που έχω, έχει internet είτε μέσω του gint apn που έχει πρόσβαση στο internet στα πάντα με φοβερή χρέωση είτε μέσω του gwap apn που ναι μεν δεν έχω πρόσβαση στα πάντα αλλά με 3,% Ευρώ το μήνα έχω απεριόριστο web browsing.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Παιδια πηρα και εγω το e61i . Ως παλαιος ιδιοκτητης ενος e61, αν και ημουν σουπερ ευχαριστημενος , τωρα με το e61i ειμαι ενθουσιασμενος...δεν βαζω μπροστα του κανενα ppc σε θεμα ταχυτητας και ευχρηστιας ...

Για το θεμα ρυθμισεων των email (yahoo, hotmail κλπ) ξερει καποιος κατι?

:up:

savasgr said:
Παιδια πηρα και εγω το e61i . Ως παλαιος ιδιοκτητης ενος e61, αν και ημουν σουπερ ευχαριστημενος , τωρα με το e61i ειμαι ενθουσιασμενος...δεν βαζω μπροστα του κανενα ppc σε θεμα ταχυτητας και ευχρηστιας ...

Για το θεμα ρυθμισεων των email (yahoo, hotmail κλπ) ξερει καποιος κατι?

Φαντάσου να έπερνες το 9300i!:p

Καλορίζικο!

Αν ξέρει κάποιος για ρυθμισεις hotmail, ας ενημερώσει.

eyzhn said:

Καλορίζικο!

:shock:, thanx:)

eyzhn said:

Καλορίζικο!

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις το Windows live messenger μέσω του οποίου ορίζεται και γραμματοκιβώτιο με το hotmail.

Το έχω ανέβάσει εδώ, κατέβασε το. Διάβασε πρώτα το αρχείο readme για την εγκατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παρατηρησα οτι ο ηχος απο το ακουστικο στο e61i δεν ακουγεται πολυ καλα, ακουγεται με βαθος...στα δικα σας γινεται αυτο?

savasgr said:
παρατηρησα οτι ο ηχος απο το ακουστικο στο e61i δεν ακουγεται πολυ καλα, ακουγεται με βαθος...στα δικα σας γινεται αυτο?

Ναι. Και στο δικό μου το ιδιο ισχύει.

savasgr said:
...κανενα firmware νεοτερο απο αυτο

V 1.0633.22.05

15-02-07

RM-227

...εχει βγει?

Όχι ακόμη. :(

gbil said:
Τι ακριβώς εννοείς καθώς μια WIND κάρτα που έχω, έχει internet είτε μέσω του gint apn που έχει πρόσβαση στο internet στα πάντα με φοβερή χρέωση είτε μέσω του gwap apn που ναι μεν δεν έχω πρόσβαση στα πάντα αλλά με 3,% Ευρώ το μήνα έχω απεριόριστο web browsing.

gint apn = ? Δεν ειμαι και ειδικος .

Κοιτα ψαχνω να βρω

-ειτε καποια προσφορα σε συμβολαιο που να χρεωνει σταθερα (πχ 20 ευρω) ανα μηνα με απεριοριστη χρηση και οχι με ανωτατο οριο (οι εταιριες λενε απεριοριστο αλλα μετα απο καποια MB σε χρεωνουν)

-ειτε χρεωση ανα KB σε καποιο καρτοκινητο. (ωστε να ελεχετε η κατασταση)

δεν εχω βρει κατι παρα μονο μια προσφορα της Tim αλλα ισχυει μονο για Blackberry.Αν ξερετε κατι αλλο . . .(μακαρι να υπαρχει καποια προσφορα)

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο.

Δεν θα προτεινα opera για internet - το προγραμμα που εχει ειναι πιο καλο.

Απο τα παιχνιδια που κατεβασα μονο το ΑΟΕ ΙΙΙ παιζει σωστα 100%.

(τα αλλα λογο της οθονης τα δειχνει !@#$ )

Επισης προβλημα ειναι πως πρεπει να πατας 2 πληκτρα μαζι (πχ το κατω αριστερα και το αστερακι) οταν παιζεις.

paidia den ksero an exei anafer8ei pou8ena pantos apo oses selides diabasa gia to E61i den eida kaneis na exei asxoli8ei me to 8ema tou gps.right?i kano la8os.an iparxei kapoios 8a mporouse na post-arei kana comment gia tin leitourgikotita tou....thanx
www.lancisti.gr/forum

iwpantel said:
paidia den ksero an exei anafer8ei pou8ena pantos apo oses selides diabasa gia to E61i den eida kaneis na exei asxoli8ei me to 8ema tou gps.right?i kano la8os.an iparxei kapoios 8a mporouse na post-arei kana comment gia tin leitourgikotita tou....thanx

GPS δεν έχει.

Μόνο με εξωτερικό, θα εννοείς :)

Καλησπερα, ε'ιχα αγοράσει το καλοκαίρι το Ε61ι απο το Πλαίσιο. Ψάχνω να αγοράσω ακόμα ένα για κάποιο συνάδελφο, αλλά δηστυχώς δεν μπορώ να βρώ πουθενά μέχρι στιγμής. Μήπως έχει πάρει το ''μάτι'' σας καποιο διαθέσιμο σε κάποια κατάστημα?

Σας ευχαριστώ.

Παντως στο site του Πλαισιου http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=959529 το εχει με διαθεσιμοτητα 24 ωρων δηλαδη αμεσα.

προς iwpantel

Ενσωματομενο GPS δεν εχει απο οτι ειδα και γω... :(

Αλλα ομως . . .

Πας μενου/ληψη/trial aplication και κατεβαζεις Nokia Maps.(ΔΩΡΕΑΝ)

Πας (πανω κατω δεξια αριστερα και ζουμ *και #) την περιοχη που θες για να κατεβει ο χαρτης της περιοχης.

Επιλογες/Ευρεση τοποθεσιας/Διευθυνση

Βαζεις οδο και αριθμο και ΤΚ(ή ονομα πολης)

Κανεις αναζητηση και σου βγαζει οσα σημεια τεριαζουν με τα παραπανω στοιχια. (συνηθως 1)

Επιλογες/ Χρησ. αυτης της τοποθ. / Εμφανιση στον χαρτη

Και το κινητο παει και ζουμαρει το σημειο που θες!

Μπορεις μαλιστα να το κανεις αυτο και με 2 τοποθεσιες και να να σου βγαλει την διαδρομη απο το ενα σημειο στο αλλο και μαλιστα να την δεις και σε 3D.

Το προγραμμα μοιαζει με το google maps αλλα ειναι πολυ πιο ενημερωμενο και ακριβες.

Δουλευει στην πχ στην καλαματα και εχει οχι μονο διευθηνσεις αλλα και αριθμους και την κατευθυνση των δρομων.

Εχουν ξεφυγει τα κινητα μιλαμε . . .

Ερωτηση: γιατι ακομα και το λεξικο (Slovoed Greeeng paragon) δεν δουλευει καλα?

κανω κατι λαθος ή δεν εχουν βγει ακομα προγραμματα συμβατα 100% ?