Jump to content

Samsung Galaxy S23

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και με τις δυο sim απενεργοποιημενες το κινητο δειχνει full σημα κινητης και μονο αν κατεβασεις την κουρτινα ειδοποιησεων λεει No SIM.
Τι ειναι αυτο;;;;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Η μπαταρία ειναι σίγουρα χειρότερη μετα το One Ui 7 και δεν εχω αλλαξει χρηση ουτε εχω εγκαταστήσει κατι καινούριο. 

Βλέπω στο internet οτι εχουν αρκετοί θεμα στο s23. 

On 7/5/2025 at 5:19 ΜΜ, stamatis3133 said:

Η μπαταρία ειναι σίγουρα χειρότερη μετα το One Ui 7 και δεν εχω αλλαξει χρηση ουτε εχω εγκαταστήσει κατι καινούριο. 

Βλέπω στο internet οτι εχουν αρκετοί θεμα στο s23. 

Θα συμφώνησω και εγώ. Βλέπω υποδεέστερους χρόνους. 

Να κάνω cleaned install απλά δεν παίζει 

Μετά το update σε One UI 7 ειδα (τυχαία) ότι μου είχε ενεργοποιήσει το memory plus το οποιο ειχα σίγουρα κλειστό. 

Μ@μιεσαι ρε Samsung. 

Το έκλεισα. 

26 minutes ago, stamatis3133 said:

Μετά το update σε One UI 7 ειδα (τυχαία) ότι μου είχε ενεργοποιήσει το memory plus το οποιο ειχα σίγουρα κλειστό. 

Μ@μιεσαι ρε Samsung. 

Το έκλεισα. 

Επηρεάζει πουθενά αρνητικά αυτή η επιλογή αν το έχεις ενεργοποιημένο; 

Μη ξεχάσεις να γράψεις το ίδιο σχόλιο και στο θέμα του s23 plus.

6 minutes ago, EricssonyFan said:

Επηρεάζει πουθενά αρνητικά αυτή η επιλογή αν το έχεις ενεργοποιημένο; 

Μη ξεχάσεις να γράψεις το ίδιο σχόλιο και στο θέμα του s23 plus.

Θα σου πω μετα απο 7-8 μερες χρησης με  το memory plus κλειστό αν επηρεάζει κάπου. 

Α. Πιο πολύ από όλα με ενοχλεί που αλλαζουν ρυθμίσεις μετά απο ενημέρωση χωρίς να ερωτηθω. Είχαν αλλάξει και αλλες ρυθμίσεις οπως γραμματοσειρά και ζουμ οθόνης  αλλα αυτα ηταν εύκολο να το καταλάβω γιατί το εβλεπα. 

Β. Θεωρώ οτι ενα κινητό με 8GB  RAM δεν χρειάζεται κανένα memory plus. 

Γ. Κάθομαι και κανω τον ντετέκτιβ να βρω τι αλλο έχει αλλάξει και μου έχει χαλάσει την αυτονομία. 

Αξιζει να κανουμε full factory reset, μετα την αναβαθμιση στην 7.0;

Φαινεται πως μετα απο 2 χρονια χρησης το S23 μου εχει χασει το ποσο smooth ηταν στην αρχη.

Update: Μετα την αναβαθμιση, το update του 7.0 Home UI μεσω Samsung Store και καποια restarts φαινεται να εστρωσε.

Edited by Asdf_7

Η γράμματοσειρα των ειδοποίησεων δεν είναι πολύ μικρή; αλλάζει αυτό? 

Edited by anastasiah

• 2 weeks later...

Προ One UI 7 πηγαινα στο γραφειο με google maps και μουσική και το κινητό έφτανε 45%-50% μπαταρια κατα τις 16:00.

Τωρα, στις 10:00 εχω 51% μπαταρια. 

Τα νεύρα μου. 

Το σήμα κινητής ειναι σίγουρα πρόβλημα, το βλεπω ειναι δυο γραμμες και εναλλασετε 4G, 4G+,5G καθε λιγα λεπτά. 

Edited by stamatis3133

Για την μπαταρια σιγουρα εχω δει κ εγω πτωση, αν και δεν κανω απαιτητικη χρηση, οποτε με βγαζει μια μερα.
Οσο για το σημα (vodafone), εχω παρατηρησει ασταθειες αλλα δε μπορω πω αν ειναι θεμα συσκευης ή καλυψης δικτυου διοτι ηταν σε περιοχη που δεν επισκεπτομαι συχνα.

Ειχα και εγω τεραστιο θεμα με μπαταρια. Ειχα κανει και factory reset απο υπολογιστη μεσω Odin και χωρις να φερω μπακ απ πισω αλλα τιποτα. Η μπαταρια ειχε τεραστια πτωση μετα την αναβαθμιση, οπως ειπε και ο φιλος απο πανω ηταν στο μισο απ οσο ηταν. Επρεπε να το φορτιζω 3 φορες τη μερα. Απο χθες αποτομα εφτιαξε και ειναι οπως παλια. 4-5 ωρες screen on time με 11-12 ωρες συνολικης χρησης που ηταν ετσι παντα σε εμενα στη δικια μου χρηση. Καντε ολες τις αναβαθμισεις εφαρμογων στο play store γιατι διαβασα πολλους χρηστες να λενε οτι ηταν θεμα του ινσταγκραμ.

7 ώρες πριν, petrosk93 said:

Ειχα και εγω τεραστιο θεμα με μπαταρια. Ειχα κανει και factory reset απο υπολογιστη μεσω Odin και χωρις να φερω μπακ απ πισω αλλα τιποτα. Η μπαταρια ειχε τεραστια πτωση μετα την αναβαθμιση, οπως ειπε και ο φιλος απο πανω ηταν στο μισο απ οσο ηταν. Επρεπε να το φορτιζω 3 φορες τη μερα. Απο χθες αποτομα εφτιαξε και ειναι οπως παλια. 4-5 ωρες screen on time με 11-12 ωρες συνολικης χρησης που ηταν ετσι παντα σε εμενα στη δικια μου χρηση. Καντε ολες τις αναβαθμισεις εφαρμογων στο play store γιατι διαβασα πολλους χρηστες να λενε οτι ηταν θεμα του ινσταγκραμ.

Καλησπέρα, δεν εχω instagram. 

Επίσης έχω την ιδια εμπειρία, καποιες μερες βγάζει οπως παλιά, με ξεγελάει και μετα για μερες ειναι χαλια η αυτονομία. 

Βαρέθηκα να ασχολούμαι, το φορτιζω δυο φορες τη μερα μέχρι να περάσει ένας-δύο μήνες και παρω κάποιο αλλο κινητό. 

15 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Καλησπέρα, δεν εχω instagram. 

Επίσης έχω την ιδια εμπειρία, καποιες μερες βγάζει οπως παλιά, με ξεγελάει και μετα για μερες ειναι χαλια η αυτονομία. 

Βαρέθηκα να ασχολούμαι, το φορτιζω δυο φορες τη μερα μέχρι να περάσει ένας-δύο μήνες και παρω κάποιο αλλο κινητό. 

Κρίμα ρε φίλε γιατί είναι πολύ ωραία compact συσκευή και ικανή δεν θα έπρεπε να πρέπει να την αλλάξεις στα δύο χρόνια. Πάντως και εγώ είχα απογοητευτεί πολύ όσο καιρό δεν δούλευε όπως πρέπει.

Αν δεν βάλει η Samsung μεγαλύτερες μπαταρίες στα κινητά της δεν υπάρχει προκοπή, η Vivo στο καινούργιο s30 pro mini έβαλε 6.500mah, με 3.900 που πας.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

32 minutes ago, chios said:

Αν δεν βάλει η Samsung μεγαλύτερες μπαταρίες στα κινητά της δεν υπάρχει προκοπή, η Vivo στο καινούργιο s30 pro mini έβαλε 6.500mah, με 3.900 που πας.

Μην ξεχνας ομως οτι ο snapdragon κανει πολυ καλυτερη διαχειριση στην μπαταρια, αρα καλυτερη αυτονομια, οποτε την "παιρνει" τη samsung να κραταει χαμηλα τις μπαταριες για λογους κοστους, διατασεων και βαρους.
Αν συγκρινεις συσκευες που εχουν ηδη τον επεξεργαστη που θα παρει το Vivo s30 pro mini, με το s25 θα δεις διαφορες σε benchmarks και αυτονομια, ενω η μπαταρια στο s25 ειναι μονο 4000mAh.

Το Xiaomi 15 και το s25 εχουν τον ίδιο Snapdragon. Υπάρχει περίπτωση ποτέ να εχει καλύτερη αυτονομία το s25 απο το xiaomi;

Τα εχω κλεισει ολα στο s23, 120Hz, την αυτόματη φωτεινότητα, εφαρμογές που δεν δουλευω, κατηργησα widgets. Εχω κανει clear το cache partition, εχω βαλει το app booster απο Good Guardiam, το χαλι της μπαταρίας δεν αλλαζει. Δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ αλλο.

Για εμενα δυο πράγματα μετράνε, μεγάλη αυτονομία σε όσο το δυνατόν πιο compact κινητό. Δεν με νοιαζουν και πολυ οι φωτογραφίες, το οικοσύστημα ή τα Samsung apps. Αν τα Pixel ειχαν Snapdragon, θα ειχα Pixel κινητό. 

Εχω ξενέρωσει πολυ γιατι δεν θελω να κανω hard reset, εχω εφαρμογές για 2FA που πρέπει οι administrators να μου στείλουν νεο token για τη συσκευή, αν ειναι να περάσω τετοιο πράγμα, ας το περάσω σε ενα συσκευή. 

57 minutes ago, stamatis3133 said:

Το Xiaomi 15 και το s25 εχουν τον ίδιο Snapdragon. Υπάρχει περίπτωση ποτέ να εχει καλύτερη αυτονομία το s25 απο το xiaomi;

Τα εχω κλεισει ολα στο s23, 120Hz, την αυτόματη φωτεινότητα, εφαρμογές που δεν δουλευω, κατηργησα widgets. Εχω κανει clear το cache partition, εχω βαλει το app booster απο Good Guardiam, το χαλι της μπαταρίας δεν αλλαζει. Δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ αλλο.

Για εμενα δυο πράγματα μετράνε, μεγάλη αυτονομία σε όσο το δυνατόν πιο compact κινητό. Δεν με νοιαζουν και πολυ οι φωτογραφίες, το οικοσύστημα ή τα Samsung apps. Αν τα Pixel ειχαν Snapdragon, θα ειχα Pixel κινητό. 

Εχω ξενέρωσει πολυ γιατι δεν θελω να κανω hard reset, εχω εφαρμογές για 2FA που πρέπει οι administrators να μου στείλουν νεο token για τη συσκευή, αν ειναι να περάσω τετοιο πράγμα, ας το περάσω σε ενα συσκευή. 

Κατι κερδιζεις, κατι χανεις. Αν βαλει πιο μεγαλη μπαταρια δεν θα ειναι και τοσο compact οσο το θελουμε ολοι μας.

Οσο για το S23 σου, ποσο καιρο το εχεις? Οι μπαταριες παντα ειναι αναλωσιμες, διοτι φθειρονται με την χρηση.
Αν καταλαβαινω καλα κανεις αρκετη χρηση, οποτε εγω θα σου προτεινα να βαλεις καινουρια μπαταρια για να το κρατησεις.

14 minutes ago, jim_4 said:

Κατι κερδιζεις, κατι χανεις. Αν βαλει πιο μεγαλη μπαταρια δεν θα ειναι και τοσο compact οσο το θελουμε ολοι μας.

Οσο για το S23 σου, ποσο καιρο το εχεις? Οι μπαταριες παντα ειναι αναλωσιμες, διοτι φθειρονται με την χρηση.
Αν καταλαβαινω καλα κανεις αρκετη χρηση, οποτε εγω θα σου προτεινα να βαλεις καινουρια μπαταρια για να το κρατησεις.

Ναι, δεν το πουλαω ακομα και αν παρω αλλο. 
Θα δοκιμασω και την αλλαγη μπαταριας και βλεπουμε.

6 ώρες πριν, jim_4 said:

To 13s έχει μπαταρία 6260mah. Δεν θεωρώ ότι η τόσο μεγάλη διαφορά έρχεται από τις λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις και την μη ύπαρξη ultrawide κάμερας. 

Είναι επιλογή της samsung και ένας λόγος που η μπαταρία πέφτει είναι γιατι κάνουμε αρκετους κύκλους φορτισης. 

Να ενημερώσω ότι για εμένα το πρόβλημα φαίνεται να ειναι το σήμα κινητής τηλεφωνίας. Για μεσα στο σπίτι το εχω γυρισει σε 3G και εχω τωρα συνέχεια 5 γραμμές και η αυτονομία φαίνεται καλύτερη. 

Επειδή εκανα μια ακομα αλλαγή, εβαλα το κινητό σε wifi 5 δίκτυο απο wifi 6 που το είχα πριν, θα πρέπει να δοκιμάσω τις αλλαγες μια μια για να καταλάβω τι απο τα δυο επηρεάζει, αν επηρεάζει. 

Τουλάχιστον μου έφυγε το πληρες ξενερωμα που ειχα.