MixailDelta Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 1 hour ago, karagalexk said: Η ιστορία μου πολύ γρήγορα. Αγόρασα το μικρό τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του. Ωραίο γρήγορο μικρό, μπαταρία απογοήτευση... Αγοράζω το ultra καταπληκτικό σε όλα... Λίγο το μέγεθος μου φαινόταν μεγάλο αλλά.... Να σημειώσω ότι κυκλοφορώ πολύ με μηχανή και στο μπουφάν της μηχανής το ultra χωρούσε δεν χωρούσε.... Τζάμι δεν ήθελα να βάλω με κόλλες και uv... Είχα απλές ζελατίνες οι οποίες πάνω στο μήνα δίμηνο είχαν περίεργη αίσθηση... Πριν ένα μήνα αγόρασα το απλό s23 στη γυναίκα. Καταπληκτική η αίσθηση της επίπεδης οθόνης με τζαμάκι. . Λέω δεν δοκιμάζω το plus.... Το έχω δύο μέρες και είμαι απλά ενθουσιασμένος.... Και μέγεθος ωραίο και μπαταρία καταπληκτική και επιτέλους επίπεδη οθόνη με τζαμάκι.... Όπως είπατε είναι όλα προσωπικές απόψεις... Άλλοι θέλουνε κυρτή οθόνη άλλοι δεν θέλουνε.... Άλλοι βάζουνε τζάμια με κόλλες και λοιπά άλλοι δεν τα θέλουν... Sent from my SM-S916B using Tapatalk Οπότε η εμπειρία σου από s23 σε s23+ με βάση τα δικά σου κριτήρια είναι καλύτερη στο plus παρά στο μικρό. Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Οπότε η εμπειρία σου από s23 σε s23+ με βάση τα δικά σου κριτήρια είναι καλύτερη στο plus παρά στο μικρό.Το μικρό δεν μου έφτανε η μπαταρία ούτε μέχρι το μεσημέρι... Στην γυναίκας τα χέρια είναι τρομερό Sent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 3 minutes ago, karagalexk said: Το μικρό δεν μου έφτανε η μπαταρία ούτε μέχρι το μεσημέρι... Στην γυναίκας τα χέρια είναι τρομερό Sent from my SM-S916B using Tapatalk Η μπαταρία έχει βελτιωθεί μέγιστα φορτίζω μέχρι 85% και φτάνει και περισσεύει για τη δική μου χρήση και σε σύγκριση με τα pixel που είχα είναι ανώτερο και σε θέματα μπαταρίας δεν ειμαι power user έχω tablet S8 στο σπίτι. Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Με το android 14 η μπαταρία του μικρού τα πάει περίφημα τηρουμένων των αναλογιών φυσικά από μια μπαταρία των 3900mAh. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Πάντως στο S23+ η μπαταρία απλά είναι άριστη... Δεν ξέρω πως ήταν πριν το 14 , γιατί όταν το πήρα σχεδόν ήρθε και η αναβάθμιση. 1 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Καλημέρα... ήρθε σε κανέναν η αναβάθμιση; σε απλό και ultra έχει βγει κανονικά Sent from my SM-S916B using TapatalkΜόλις ήρθεSent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Πριν λίγο μου ηρθεSent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Μπορεί να μου πει κάποιος με συσκευή αγορασμένη από Cosmote με ποιό CSC έρχονται τα τηλέφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Κάτοχος περίπου 3 μέρες μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου...Καλά δεν μιλάμε για την ποιότητα κατασκευής, την οθόνη, την κάμερα, την φωτεινότητα και πόσο γρήγορο είναι...Αυτό που τα σπάει είναι η μπαταρία!! Σχεδόν 10 ώρες οθόνη με μια πλήρη φόρτιση και υπόλοιπο 20% με 43 ώρες χρήση νομίζω ότι πολύ λίγα κινητά μπορούν να το καταφέρουν.... Απλά, το έχω ερωτευτεί...!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Κάτοχος περίπου 3 μέρες μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου...Καλά δεν μιλάμε για την ποιότητα κατασκευής, την οθόνη, την κάμερα, την φωτεινότητα και πόσο γρήγορο είναι...Αυτό που τα σπάει είναι η μπαταρία!! Σχεδόν 10 ώρες οθόνη με μια πλήρη φόρτιση και υπόλοιπο 20% με 43 ώρες χρήση νομίζω ότι πολύ λίγα κινητά μπορούν να το καταφέρουν.... Απλά, το έχω ερωτευτεί...!!!!καλά δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα! πολύ καλά.. είμαι σε σκέψη για σειρά S23.. έλεγα πρώτη φορά να έπαιρνα ultra αλλά με κρατάει η κυρτή οθόνη. πιστεύω το s23+ είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια να εχουμε! Μιας και το S24+ θα εχει απ οτι φαινεται το ιδιο Set up καμερων/σενσορες, θα ηθελα να κανετε ενα update οι κατοχοι του 23 σχετικα με το "banana blur" που ειχε παρατηρηθει αρχικα. Εχει εκλειψει? Κατι αλλο που να παρατηρειτε ως σχετικη αδυναμια στη φωτογραφια/βιντεο? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Το 24+ θα έρθει με Exynos επεξεργαστή, όχι με Snapdragon, θα πρότεινα να μην βιαστείς γιατί η σημαντικότερη διαφορά στα μοντέλα του S23 που επηρέασαν απόδοση, κάμερες, μπαταρία, smoothness ήταν ο επεξεργαστής...Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου ρυθμισεις-συνθετες λειτουργιες-bixby-talk to bixby without wake-upμπορεί κάποιος να μου πει εάν αυτό το μενού από το ultra υπάρχει στο s23+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου ρυθμισεις-συνθετες λειτουργιες-bixby-talk to bixby without wake-upμπορεί κάποιος να μου πει εάν αυτό το μενού από το ultra υπάρχει στο s23+; Υπάρχουν κανονικαSent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Sofos_5 said: Το 24+ θα έρθει με Exynos επεξεργαστή, όχι με Snapdragon, θα πρότεινα να μην βιαστείς γιατί η σημαντικότερη διαφορά στα μοντέλα του S23 που επηρέασαν απόδοση, κάμερες, μπαταρία, smoothness ήταν ο επεξεργαστής... Sent from my SM-S916B using Tapatalk Αυτο ακομα δεν εχει κλειδωσει απ οτι διαβαζω.. Το απλο S24 θα ειναι σιγουρα με exynos ναι. Το 24+ ισως να φοραει snap ομως σε ολες τις αγορες, περιμενω να το δω αυτο και εννοειται δε βιαζομαι, σε 10 μερες ειναι η παρουσιαση. Αν ειναι με exynos και το 24+ προφανως θα κοιταξω το 23αρι. Σχετικα με το προβλημα που ειχε εμφανιστει στη καμερα? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, manos_rc said: Αυτο ακομα δεν εχει κλειδωσει απ οτι διαβαζω.. Το απλο S24 θα ειναι σιγουρα με exynos ναι. Το 24+ ισως να φοραει snap ομως σε ολες τις αγορες, περιμενω να το δω αυτο και εννοειται δε βιαζομαι, σε 10 μερες ειναι η παρουσιαση. Αν ειναι με exynos και το 24+ προφανως θα κοιταξω το 23αρι. Σχετικα με το προβλημα που ειχε εμφανιστει στη καμερα? Κι εγώ ακριβώς το ίδιο περιμένω. Απ'οτι φαίνεται θα εχει SD το S24+, για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου On 8/1/2024 at 12:47 ΜΜ, metalmike said: Κι εγώ ακριβώς το ίδιο περιμένω. Απ'οτι φαίνεται θα εχει SD το S24+, για να δούμε... Καλησπερα παιδια απο οτι διαβασα τα s24 και τα s24+ σε γνωστο site θα κυκλοφορησουν μονο με exynos και για αυτο και η τιμη τους στην ελληνικη αγορα θα ειναι ανεβασμενες κατα 50 ευρω λογο φπα αλλα πιο φθηνα σε σχεση με τις αρχικες τιμες των s23 και s23+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Πρωινό πρωινό....Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, MAFAdo said: Καλησπερα παιδια απο οτι διαβασα τα s24 και τα s24+ σε γνωστο site θα κυκλοφορησουν μονο με exynos και για αυτο και η τιμη τους στην ελληνικη αγορα θα ειναι ανεβασμενες κατα 50 ευρω λογο φπα αλλα πιο φθηνα σε σχεση με τις αρχικες τιμες των s23 και s23+ Το διαβασα κι εγω δυστυχως. Και με ακριβως το ιδιο H/W καμερας η επιλογη γινεται αρκετα ευκολη μεταξυ των 2. Οκ ειναι δελεαρ η καλυτερη οθονη του 24 (LTPO, brightness) αλλα μεχρι εκει. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 1 minute ago, manos_rc said: Το διαβασα κι εγω δυστυχως. Και με ακριβως το ιδιο H/W καμερας η επιλογη γινεται αρκετα ευκολη μεταξυ των 2. Οκ ειναι δελεαρ η καλυτερη οθονη του 24 (LTPO, brightness) αλλα μεχρι εκει. Για εμενα δεν αξιζει το s24+ δεν αξιζει οτι και να κανει η sammy στον exynos snapdragon δεν θα γινει ποτε οσο giga ram και να βαλει 12 giga...φυσικα ειναι η γνωμη μου πιστευω το s23+ μονο και μονο λογο του snapdragon 8 gen 2 και στην τιμη που το βρισκει κανεις αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Μόνο το ουλτρα μου φαίνεται απ'τις τελευταίες δημοσιεύσεις που διαβάζω θα είναι με snap 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, konakis said: Μόνο το ουλτρα μου φαίνεται απ'τις τελευταίες δημοσιεύσεις που διαβάζω θα είναι με snap Αυτοί θα χάσουν, ευτυχώς που υπάρχει το s23 plus me snap και λογικά σε λίγο θα πέσει και η τιμή του. ( και εγώ περιμένω την παρουσίαση για να δω τελικά τι θα παίξει με το plus διαφορετικά θα προχωρήσω στο s23 plus ). Edited 12 Ιανουαρίου by boymanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, boymanos said: Αυτοί θα χάσουν, ευτυχώς που υπάρχει το s23 plus me snap και λογικά σε λίγο θα πέσει και η τιμή του. ( και εγώ περιμένω την παρουσίαση για να δω τελικά τι θα παίξει με το plus διαφορετικά θα προχωρήσω στο s23 plus ). Νομιζω οτι δεν θα χασουν αν ισχυει αυτο που διαβασα δηλαδη 7 χρονια ενημερωσεων τοτε ξαναμπαινουν στο παιχνιδι τα s24 και τα s24+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 20 minutes ago, MAFAdo said: Νομιζω οτι δεν θα χασουν αν ισχυει αυτο που διαβασα δηλαδη 7 χρονια ενημερωσεων τοτε ξαναμπαινουν στο παιχνιδι τα s24 και τα s24+ Αν είναι αυτό αληθινό σκέψου τι σκαρφίστηκαν για να μην πιάσουν πάτο τα s24 & 24 plus, δεν παίζονται οι άνθρωποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Γιατί , θα τα θεωρείτε υποδεέστερα τα s24; Δεν νομίζω, φανταστείτε έχω το s21+ και θα πάω απευθείας στο s24, s25 , ακόμη και τώρα δεν υστερεί σε κάτι, απλά θα κάνω την αλλαγή λόγω αναβάθμισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts