Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αυτό που παρατήρησα, είναι πως οτι private dns χρησιμοποιήσω (adguard, next), οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες εμφανίζονται κανονικά. Πρίν την αναβάθμιση με την χρήση dns.adguard-dns.com, δεν έβλεπα διαφημίσεις πουθενά. 

Μπορεί να είναι κάτι άσχετο, αλλά είπα να πω τον πόνο μου.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

13 minutes ago, vassman1974 said:

Εγώ αυτό που παρατήρησα, είναι πως οτι private dns χρησιμοποιήσω (adguard, next), οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες εμφανίζονται κανονικά. Πρίν την αναβάθμιση με την χρήση dns.adguard-dns.com, δεν έβλεπα διαφημίσεις πουθενά. 

Κ εγω αυτο παρατηρησα οτι εχει διαφημησεις .

29 minutes ago, vassman1974 said:

Εόνγώ αυτό που παρατήρησα, είναι πως οτι private dns χρησιμοποιήσω (adguard, next), οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες εμφανίζονται κανονικά. Πρίν την αναβάθμιση με την χρήση dns.adguard-dns.com, δεν έβλεπα διαφημίσεις πουθενά. 

Μηπως φταίει το dns της adguard?Έχει "πέσει " αρκετές φορές στο παρελθόν.Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις και κάποιο άλλο dns ώστε να δείς αν έχεις θέμα

25 minutes ago, SergioChr said:

Μηπως φταίει το dns της adguard?Έχει "πέσει " αρκετές φορές στο παρελθόν.Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις και κάποιο άλλο dns ώστε να δείς αν έχεις θέμα

Next dns χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή. 

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

46 minutes ago, vassman1974 said:

Next dns χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή. 

Αν και εγώ χρησιμοποιώ πλέον vpn που κόβει και τις διαφημίσεις, το έκλεισα για να δοκιμάσω το adguard dns και μου τις κόβει κανονικά τις διαφημίσεις, το μήνυμα για αποδοχή cookies βγάζει μόνο. Μπορεί να είχαν πέσει οι servers των dns. 

1 ώρα πριν, vassman1974 said:

Εχω και εγω NextDNS. Δεν βλέπω καπου διαφημίσεις μετά την αναβάθμιση. Εβαλα μόλις και μια εφαρμογή speedtest που εχει διαφημίσεις και δεν ειδα τίποτα. 

Δοκιμασε να τσεκάρεις οτι το NextDNS στο ελεγχο που κανει σου λεει οτι αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί NextDNS. Αν όχι, κανε disable το private DNS στο κινητό για λίγο και ξαναβαλε το. 

Screenshot_20250524_101124_Chrome.thumb.jpg.981e05c969698942af03f643788af468.jpg

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Οι νεοι adguard dns είναι αυτοί:

"dns.adguard-dns.com"

https://www.reddit.com/r/Adguard/comments/ye3pmn/what_is_the_difference_between_dnsadguardcom_and/

4 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Ναι, φυσιολογικά, όταν η εξοικονόμηση είναι ενεργή, κάνει κάποια lags

εμενα δεν μου κανει lags απο την εξοικονομηση αλλα απο το one ui 7 οταν παταω το κατω αριστερα κουμπι (3 γραμμουλες/προσφατα)

Παιδιά έλεγα να πάω τη συσκευή για αλλαγή μπαταρίας στη σμαρτ τεκ Χαϊδάρι, θυμάμαι όμως ότι και στη κυψέλη κοντά Ευελπίδων έχει επίσης σέρβις η samsung. Έχετε εμπειρία επισκευής από τη δεύτερη περίπτωση η οποία είναι και πιο κοντά σε απόσταση σε εμένα?

11 minutes ago, jim2019 said:

Παιδιά έλεγα να πάω τη συσκευή για αλλαγή μπαταρίας στη σμαρτ τεκ Χαϊδάρι, θυμάμαι όμως ότι και στη κυψέλη κοντά Ευελπίδων έχει επίσης σέρβις η samsung. Έχετε εμπειρία επισκευής από τη δεύτερη περίπτωση η οποία είναι και πιο κοντά σε απόσταση σε εμένα?

Εγώ το πήγα πρόσφατα εκεί. Ότι χρειάζεται, χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία μου, αλλά δε μου το πέρασαν στην εγγύηση. Και καλά δε χρειάζεται...

Κατά τα άλλα εξυπηρέτηση είναι οκ. Βέβαια πιο αργοί από smartec.. Χωρίς τόσο κόσμο επίσης. Το άφησα να το ελέγξουν και μετά από 3 ώρες με ειδοποίησαν να το πάρω.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

11 minutes ago, jim2019 said:

Η εγγύηση της συσκευής είναι για 1 ή 2 ετη? Το έχω πάρει από καταστημα σκρουτζ. 

Κανονικά είναι 2 χρόνια. Από την samsung εφόσον το τηλέφωνο είναι για την Ευρώπη. Αν θυμάμαι καλά. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 24/5/2025 at 11:12 ΠΜ, stamatis3133 said:

Εχω και εγω NextDNS. Δεν βλέπω καπου διαφημίσεις μετά την αναβάθμιση. Εβαλα μόλις και μια εφαρμογή speedtest που εχει διαφημίσεις και δεν ειδα τίποτα. 

Δοκιμασε να τσεκάρεις οτι το NextDNS στο ελεγχο που κανει σου λεει οτι αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί NextDNS. Αν όχι, κανε disable το private DNS στο κινητό για λίγο και ξαναβαλε το. 

Screenshot_20250524_101124_Chrome.thumb.jpg.981e05c969698942af03f643788af468.jpg

Problem solved. Είχα βάλει στον chrome τους dns της google. Μόλις τους έβγαλα, δούλεψαν όλα οκ. Διαφημίσεις τέλος.

Βασίλης

Που είναι το security patch του Μαϊου...ο μήνας φεύγει 

Μόλις ήρθε θα πρέπει να το ποσταρω πιο συχνά 😂

23 ώρες πριν, elthis said:

Εγώ το πήγα πρόσφατα εκεί. Ότι χρειάζεται, χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία μου, αλλά δε μου το πέρασαν στην εγγύηση. Και καλά δε χρειάζεται...

Κατά τα άλλα εξυπηρέτηση είναι οκ. Βέβαια πιο αργοί από smartec.. Χωρίς τόσο κόσμο επίσης. Το άφησα να το ελέγξουν και μετά από 3 ώρες με ειδοποίησαν να το πάρω.

Για εκεί με βλέπω . Στο Χαϊδάρι θα εχει περισσότερο κόσμο και ειναι και πιο μακριά σε απόσταση. Αρκεί να έχουν ανταλλακτικό. 

22 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Που είναι το security patch του Μαϊου...ο μήνας φεύγει 

Μόλις ήρθε θα πρέπει να το ποσταρω πιο συχνά 😂

Ήρθε. Δε ζητούσες και τίποτα άλλο???

Edited by super_f

Για την ίδια δουλειά στη Κυψέλη χρεώνουν μάλλον και το κόστος εργασίας 20€. 

Μου είπαν για αλλαγή μπαταρίας 55€. 

5 ώρες πριν, jim2019 said:

Για την ίδια δουλειά στη Κυψέλη χρεώνουν μάλλον και το κόστος εργασίας 20€. 

Μου είπαν για αλλαγή μπαταρίας 55€. 

Οταν λες κυψέλης εννοείς αυτο που ειναι στην πλατεία Αμερικής ή αυτο στην Ευελπίδων στα δικαστήρια? Για να ξέρω γιατι σύντομα θελω να αλλαξω και εγώ 

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

5 ώρες πριν, galactob said:

Οταν λες κυψέλης εννοείς αυτο που ειναι στην πλατεία Αμερικής ή αυτο στην Ευελπίδων στα δικαστήρια? Για να ξέρω γιατι σύντομα θελω να αλλαξω και εγώ 

Λογικά στην Ευελπίδων θα λέει. Τα 35 ευρώ μου φαίνονται λίγα. Τα 55 ψιλό αναμενόμενα. Πόσο καιρό έχετε το κινητό και σκέφτεστε να αλλάξετε μπαταρία? Από το 100% δεν βγάζετε την μέρα σχετικά άνετα?  ( Ο πληθυντικός δεν είναι ευγενείας, αφορά και τους δύο σας το ερώτημα) 😋

Edited by Arian13

On 26/5/2025 at 11:29 ΠΜ, jim2019 said:

Η μπαταρία εχει 1 χρόνο εγγύηση όπως μου είπαν στο κέντρο επισκευών. Περίπου 35 ευρώ η αλλαγή.

δεν ειναι 2 χρονια κανονικα?

6 ώρες πριν, BillKein21 said:

δεν ειναι 2 χρονια κανονικα?

Αυτό που ισχύει γενικά, είναι για τη μπαταρία 1 έτος και για το τηλέφωνο 2. Αν όμως πας για αντικατάσταση μπαταρίας μέσα στα 2 χρόνια που ισχύει η εγγύηση για το τηλέφωνο, στις περισσότερες από τις περιπτώσεις που έχω ακούσει εδώ μέσα, δεν σου χρεώνουν τα εργατικά.....

ThaBull

12 ώρες πριν, Arian13 said:

Λογικά στην Ευελπίδων θα λέει. Τα 35 ευρώ μου φαίνονται λίγα. Τα 55 ψιλό αναμενόμενα. Πόσο καιρό έχετε το κινητό και σκέφτεστε να αλλάξετε μπαταρία? Από το 100% δεν βγάζετε την μέρα σχετικά άνετα?  ( Ο πληθυντικός δεν είναι ευγενείας, αφορά και τους δύο σας το ερώτημα) 😋

35 στο Χαϊδαρι.

55 στην Κυψελη / Ευελπιδων

70 στην Καλλιθεα.

2 χρονια και 10 ημερες εχω τη συσκευη.

Τελικως παιδια: 

Πηγα σερβις καλλιθεα. Εκαναν τσεκ στη μπαταρια. Μου ειπαν ολα μια χαρα δεν κρινουν οτι θελει αντικατασταση. Αλλά: 

Εντοπισαν στο κατω μερος ο connectorας οτι δεν φορτιζει το μεγιστο που μπορει και θα χρειαστει αλλαγη με νεο ανταλλακτικο.  

Μου κρατησαν κ το καλωδιο να το ελεγξουν. Και τη συσκευη. Ενδεχομενως θα αφαιρεσουν και τη ζελατινα οθονης που εχω βαλει.

Για 2 εβδομαδες η συσκευη ειναι εκτος εγγυησης λογω 2 ετων στη κατοχη μου.

Αλλα επικοινωνησαν με την εταιρεια και ειπαν να κανουν μια "εξαιρεση" και δεν θα πληρωωσω κατι.

Δεν μου εδωσαν εφεδρικη συσκευη, και βρηκα απο αλλου. 

Παρασκευη μου ειπαν οτι θα ειναι ετοιμο.

12 ώρες πριν, Arian13 said:

Είμαι στο τελείωμα της εγγύησης κ δεν βγάζει μέρα.  

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"